Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Træningstråden 2021/2022

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • QuesT
  replied
  Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg
  Obbekjær kom forbi inden jeg kørte og lignede en der skulle træne med U19
  Virkelig dejlig opdatering, jeg er meget glad for disse da jeg sidder i København og ikke rigtigt kan være der :(

  @Obbekjær
  Var det ikke også det de meldte ud i sommers, at han havde fået lov at træne med U-19.
  Tænker også at han glæder sig til januar, så han kan finde en ny klub, og måske komme igang igen.

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Træning 16/9

  Det foregik i Ådalen kl 13 i godt vejr og næsten alle mand er klar.

  Ryan trænede fuldt med, Khemdee var klar igen og Jebali trænede lidt på sidelinien med fyssen. Mit gæt er at han er ude 3-4 uger mere måske, hvis jeg skal sammenligne med Ryans forløb. Magnus W Nielsen og Breum trænede med og ligner mere og mere nogen der køres i stilling.

  Efter opvarming og de sædvanlige småspil i små rum blev der trænet opspil ligesom jeg har skrevet om de andre gange. Der trænes løbemønstre til den store guldmedalje og der laves mange indbyrdes aftaler. Der var masser af lyd på og man roste hinanden når det sad lige i skabet. Og det var heldigvis ofte.

  Efter dette blev der sat hold og her brød man med ordsproget “Never change a winning team”. Som jeg skrev i sidste uge var JJ sat af 2 dage før kampen, men nåede at spille sig ind i varmen og tage en plads i start 11 frem for Kløve. Den gik så ikke denne gang, og efter hans præstation sidst er der vel også ok. Så holdet i morgen ser sådan her ud

  Hans Christian Bernat
  Nico Kasper Tver Jørgen
  Kløve Thrandarsson
  Sabbi Frø Opondo
  Kadrii

  Her øvede man detaljer og B-holdet gik i en 3 back kæde så man kunne træne overfor dette. Da der var 2 for mange skiftede man imellem Vestergaard/Khemdee og Tarik/Breum på B-holdet så alle fik tid. Der blev både trænet offensive og defensive detaljer. Dette brugte man en del tid på.
  Syntes det er tydeligt at relationerne ikke er fuldt på plads og at alt ikke sidder på rygraden endnu. Men det går fremad for hver uge

  Efter dette blev der trænet hjørnespark til A-holdet hvor B-holdet så måtte løbe kontra hvis muligt. Den øvelse sluttede af med at Breum tog kuglen nede fra eget felt, spurtede en halv bane inden han lavede en perfekt stikning til Fenger der let kunne score. Lidt flovt for Tverskov der havde råbt “bare rolig jeg klarer den” eller noget i den stil. Her var Kasper slet ikke på plads og forsvaret blev nemt overløbet af en 17 årig og en 19 årig.
  Fedt angreb fra de 2 unge drenge. Men bekymrende for os der gerne vil have et clean sheet i morgen. Vi har set det flere gange nu. Noget kvalitet mangler på dette område.

  Ellers var det igen en super god træning og offensiven hænger bedre og bedre sammen. De kommer til mange chancer og man kan bare håbe at effektiviteten er på plads. For vi er pt et hold der skal score 2-3 mål for at få 1-3 point. Mange af de unge trænede afslutninger og Brems viste at han bestemt også har en kanonkugle i sit spil. Når han rammer den godt er det på Kadrii niveau. Han var rigtig god idag og ligner en der godt kunne få en ny kontrakt på et tidspunkt hvis han fortsætter.

  Obbekjær kom forbi inden jeg kørte og lignede en der skulle træne med U19

  Leave a comment:


 • mckellberg
  replied
  Jeg er helt enig med jungledyret. Det er fandme fedt med de træningsupdates. Læser dem også altid, og det giver bare et dagligt indblik i livet i ådalen, på en anden måde end alt andet, der bliver spyttet ud. Det er jo de her hverdagsting, som du oplever med de enkelte spillere, der er god kontekst for os andre at vide, når vi så sidder og råber af spillerne om søndagen (eller mandagen som i dag) :)

  Så tak fordi du gider dele der herinde!

  Leave a comment:


 • Jungledyret
  replied
  Dejligt med JJ på holdet igen.

  Man kan jo undre sig over, at man ikke giver BK en kant og så starter med Lieder fremme. Lieder har - uanset hvor lidt folk herinde agter ham - været vores bedste 9er det sidste stykke tid.

  10eren skal være Frø’s, og han skal have flere kampe til at vise sig frem.

  Fenger bragede frem, men han mangler måske lidt en spidskompetence, og særligt med angribere er det jo set hyppigt, at de stormer frem med mål for så aldrig rigtigt at følge op på det senere. Vi må se.

  Dine træningsindlæg er i øvrigt det mest interessante, man har kunne læse om OB længe. Sammen med SFÅ og OBstruktion er vi godt dækket ind.

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Træning 12/9

  Da jeg ankommer i Ådalen var flere spillere på vej ud mod sine biler, så det var så åbenbart på stadion idag så jeg må jo så ud på en tur igen

  Idag var holdfoto dag. Så Hylle,Jebali og Brems var fuld påklædt selvom de ikke skulle træne med. Med fra U19 var Magnus W Nielsen og Okkels.
  Khemdee var fraværende idag. Syntes jeg hørte at han var med U19 igår men det var han ikke så ved ikke lige hvad han laver. Med noget landshold måske?
  Men facts er ihverfald at Magnus W trak Khemdee`s trøje over hovedet og var med på hold billedet. Så enten Photo shopper de Khemdee ind ellers er Magnus W Nielsen ny målmand i truppen. Andre scenarier giver ikke mening.
  Efter dette havde JJ en længere samtale med AA…

  Ellers var det buisness as usual. En masse småspils øvelser med 1 berøring og andre pasningsøvelser som nok alle hold laver.

  Herefter blev truppen delt op i 2 hvor der blev lavet en masse repiterings øvelser i opspil,skabeloner og diverse aftaler indbyrdes. HH kørte det ene hold og Feher det andet, mens AA holdt øje og tog notater. Der var fokus på offensiven og fart i pasningerne.

  Her efter blev der så delt trøjer ud og 1 ændring blev lavet siden gårsdagens træning. Anføren var tilbage og Kløve måtte på B squad. Så holdet ser således ud

  Hans Christian Bernat
  Nico Tver Kasper Jørgen
  JJ Thrandarsson
  Opondo Frø Sabbi
  Kadrii

  Så blev der ellers gået i detaljer hvordan vi griber mandagens kamp an. Jeg tænker at de detaljer holder jeg uden for det offentlige forum da de var meget specifikke. Men der var meget der sad lige i skabet og kan man være lidt effektive i morgen ligger der nok et par mål og venter. Vil ikke fremhæve nogen idag da alle så gode og harmoniske ud. Men det er tydeligt at en som Skjelvik er steppet op og har en stjerne ved AA da han virkelig tager noget ansvar til træning. Til sidst i træningen fik samme Skjelvik dog en balle af AA fordi han ikke udførte en specifik detalje 100%. Det blev rettet promte.

  Til sidst blev der øvet frispark, frisparks kombinationer og hjørnespark(I dag fik vi fornøjelsen af endnu et “Jørgen Spark”). Det er nok ikke ting vi bliver danmarks bedste til, men der blev da lavet et par lækre mål

  Det bliver en kort kommende træningsuge da der allerede er kamp igen fredag og fridag tirsdag. Så tænker jeg måske når træningen torsdag eftermiddag inden de kører mod Aalborg

  Lyder til på Leif Rasmussen at Khemdee bliver photoshoppet ind

  https://fyens.dk/artikel/moses-opond...-jebalis-skade
  Last edited by fmprOB; 13-09-2021, 21:18.

  Leave a comment:


 • Magge
  replied
  Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg

  Ja det gør jeg virkelig. Også dejligt når nogle spillere og trænere begynder at hilse på en. Der er sådan en familiær stemning hvor alle er velkommen.
  Jeg har haft brug for et frirum efter en hård Corona periode og har fundet noget af det her. Og heldigvis har jeg enkelte formiddage fri i løbet af ugen inden jeg møder ind. Så jeg fortsætter så længe det er sjovt og giver noget til sjælen
  Vi er nogle som sætter stor pris på dine trænings rapporter, bliv endelig ved. Fedt at følge med heroppe fra det midtjyske

  Leave a comment:


 • hankatten
  replied
  Oprindeligt indsendt af sinus Se indlæg

  Enig. Aron,Kløve kombinationen har før været prøvet uden held. Det irriterer mig faktisk lidt, at man ikke lader Østrøm træne på de positioner hvor han efter sigende har sine spidskompetencer. Cf ell defensiv midt. Uanset hvad,skal der 3 point på kontoen mandag. En sejr ud af syv mulige,er ikke godkendt for hverken hold ell træner.
  Tak til FmprOB endnu engang for træningsupdate. Det er bare med al respekt fra de øvrige debatter herinde den fedeste læsning og jeg misunder bigtime at have tiden til at kunne dyrke alle de her træninger, og værdsætter ligeså meget du vil dele dem med os i så fine detaljer.

  Det skal siges at jeg faktisk synes Kløve spillede en rigtig flot 2. halveg imod AGF, hvor han samlede rigtig mange potentielle omstillinger op, som var med til at holde presset på agf. Det vil dog også undre mig, hvis man bytter ham og JJT. JJT synes jeg ikke har spillet sig af. Han har holdt fint niveau og er anfører, så det kan kun skabe unødig ballade, hvis han pludselig skal bænkes, da jeg næppe tror Kløve så bare går ind og løser opgaven til ug kryds og slange. Skal anføreren sættes af, skal det være ligesom tilfældet med KEP, hvor vi havde spillere der er markant bedre. Det er Kløve altså bare ikke.
  Østrøm tror jeg har et arbejde at gøre i fitnessrummet inden han skal ind og spille 6'er eller centerforsvarer på superliga niveau. Han har fine kvaliteter på bolden og er rolig i sin boldomgang, men der mangler noget kynisme og simpel styrke i nærkampene før jeg synes han kan gøre sig gældende centralt i banen på superliga niveau. Jeg er sikker på det nok skal komme, men jeg tror vi kommer til at se en periode her frem til julepausen, hvor han vil få ret begrænset spilletid efter indkøbet af en rigtig hb.
  ​​​​​​
  ​​​​​​

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Oprindeligt indsendt af Superior Se indlæg

  Du er ikke mindre end fantastisk…! Ærligt talt, så mindes jeg ikke at have læst så gode og fyldestgørende indlæg tidligere, og jeg håber, og ønsker, at du i laaaang tid fremover vil finde dette job sjovt, så vi andre boende lang væk, kan blive opdaterede. Endnu en gang mange tak for dit engagement.
  Ingen årsag Og behøver ikke alt denne ros. Gør det også af selviske årsager jo. Men kan godt forstå hvorfor nogle syntes at det er verdens bedste job at komme i Ådalen og så oven i købet få løn for det

  Leave a comment:


 • sinus
  replied
  Oprindeligt indsendt af Jungledyret Se indlæg
  Fenger er godt nok langt fra holdet.

  Han er vel tredievalg til venstrekanten. En position jeg stadig undrer mig over til en oplagt boksangriber.

  Lieder må også med en vis ret føle sig forbigået. Han har gjort det godt - både til kamp og træning kan jeg forstå.

  Kløve på 6eren er jeg uforstående over for.

  Spændende, om BK så bliver anfører igen. For det har han ikke fortjent med de indsatser og den attitude, og det er i så fald en meget klar melding til JT.

  Og tak for det glimrende skriv.
  Enig. Aron,Kløve kombinationen har før været prøvet uden held. Det irriterer mig faktisk lidt, at man ikke lader Østrøm træne på de positioner hvor han efter sigende har sine spidskompetencer. Cf ell defensiv midt. Uanset hvad,skal der 3 point på kontoen mandag. En sejr ud af syv mulige,er ikke godkendt for hverken hold ell træner.

  Leave a comment:


 • Superior
  replied
  Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg

  Ja det gør jeg virkelig. Også dejligt når nogle spillere og trænere begynder at hilse på en. Der er sådan en familiær stemning hvor alle er velkommen.
  Jeg har haft brug for et frirum efter en hård Corona periode og har fundet noget af det her. Og heldigvis har jeg enkelte formiddage fri i løbet af ugen inden jeg møder ind. Så jeg fortsætter så længe det er sjovt og giver noget til sjælen
  Du er ikke mindre end fantastisk…! Ærligt talt, så mindes jeg ikke at have læst så gode og fyldestgørende indlæg tidligere, og jeg håber, og ønsker, at du i laaaang tid fremover vil finde dette job sjovt, så vi andre boende lang væk, kan blive opdaterede. Endnu en gang mange tak for dit engagement.

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Oprindeligt indsendt af Jungledyret Se indlæg
  Fenger er godt nok langt fra holdet.

  Han er vel tredievalg til venstrekanten. En position jeg stadig undrer mig over til en oplagt boksangriber.

  Lieder må også med en vis ret føle sig forbigået. Han har gjort det godt - både til kamp og træning kan jeg forstå.

  Kløve på 6eren er jeg uforstående over for.

  Spændende, om BK så bliver anfører igen. For det har han ikke fortjent med de indsatser og den attitude, og det er i så fald en meget klar melding til JT.

  Og tak for det glimrende skriv.
  Hvis ret skal være ret så skiller han sig altså heller ikke voldsomt ud til træning. Han gør det godt, men det er tydeligt for enhver at Lieder er en bedre 9`er pt. Fenger må bare klø på og gøre sit bedste når han får spilletid. For han har helt sikkert potentiale

  Vi må se om det er samme A hold i morgen. Kan jo godt være at trænerteamet vil prøve noget andet og vi ser noget helt 3. på mandag. Det er først dagen før kamp at han har tendens til at vise hvem der starter inde

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Oprindeligt indsendt af koki66 Se indlæg

  Tak for update.
  Det er næsten som at være der selv.
  Og lyder til at du hygger dig nede i Ådalen.
  Ja det gør jeg virkelig. Også dejligt når nogle spillere og trænere begynder at hilse på en. Der er sådan en familiær stemning hvor alle er velkommen.
  Jeg har haft brug for et frirum efter en hård Corona periode og har fundet noget af det her. Og heldigvis har jeg enkelte formiddage fri i løbet af ugen inden jeg møder ind. Så jeg fortsætter så længe det er sjovt og giver noget til sjælen

  Leave a comment:


 • Jungledyret
  replied
  Fenger er godt nok langt fra holdet.

  Han er vel tredievalg til venstrekanten. En position jeg stadig undrer mig over til en oplagt boksangriber.

  Lieder må også med en vis ret føle sig forbigået. Han har gjort det godt - både til kamp og træning kan jeg forstå.

  Kløve på 6eren er jeg uforstående over for.

  Spændende, om BK så bliver anfører igen. For det har han ikke fortjent med de indsatser og den attitude, og det er i så fald en meget klar melding til JT.

  Og tak for det glimrende skriv.
  Last edited by Jungledyret; 11-09-2021, 14:51.

  Leave a comment:


 • koki66
  replied
  Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg
  Træning 11/9

  Fraværende idag var Jebali,Hylle,Brems og Khemdee. De sidste 2 er med U19 var meldingen. Tverskov og Larsen var helt med igen. Ryan med 90%.

  Efter diverse opvarmings øvelser, sprints og stræk gik man over til en masse passing øvelser med 1 touch og aflevering til sidemand i løb. Feher stod for dette og var meget direkte til spillerne hvis det ikke gik stærkt nok eller kvaliteten var for dårlig. Men generelt så det rigtig positivt ud.
  Næste var øvelser i opspil, hvor spillerne skal løbe hen ift hvem der har bolden. Altså en masse løbemønstre og aftaler. Alt dette står AA for. Han virker som en rigtig strateg med en skarp fodboldhjerne.
  Så gik man over til at spille 10 mod 10 og her blev det spændende for der blev et A og B hold der klart lignede start 11 og reserver. JJ blev til sin egen store overraskelse sat på B holdet selvom han er fit. Kløve indtog hans plads og trænede 6`er resten af dagen. Så holdet var

  HC
  Nico Tver Kasper Skjelvik
  Aron Kløve
  Sabbi Frøkjær Opondo
  Kadrii

  Igen blev der øvet pres, opspil fra forsvaret og lavet en masse forskellige aftaler hvordan Sønderjyske skal spilles. Sabbi fik ihverfald at vide hvordan han skal spille overfor “The guy with the beard” som AA sagde et par gange

  Efter dette delte man træningen op i offensiven og defensiven. Feher stod for offensiven og AA for defensiven.
  Ved Feher blev der trænet afslutninger og lavet diverse løbsaftaler. Kadrii og Lieder var rigtig skarpe idag og Okosun(som var reserve 10`er idag) viste at han har truppens hårdeste skud og lavede mange mål udenfor feltet. Meget imponerende.
  Sabbi brændte stort set alt foran mål men gør ellers alt rigtigt og kan blive et stort salg hvis han på et tidspunkt bliver skarpere foran mål. For han har sindssyg mange kvaliteter. Frøkjær så rigtig skarp ud. Mest i stikninger men lavede også lidt mål og nogle der skulle hentes ude i skoven.

  AA havde en session med forsvaret hvor alle stod i deres positioner og så blev der i 20-25 min fortalt hvad hver enkelt skal gøre i diverse situationer. Også Bernat var inkluderet. Bolden kom aldrig igang. Der blev kun snakket og flyttet rundt på spillere som var det et skak spil han havde gang. Alle fik instruktioner og der blev lavet en masse aftaler indbyrdes. Det har jeg aldrig set gjort før under AA. Tror godt man ved at forsvaret kunne stå skarpere

  Nico lavede nogle fantastiske indlæg fra sin højreback i løb og ens tanker fik lov til at vandre tilbage til dengang Ruud var på sit bedste. Han ligner i mine øjne en god signing, men mangler noget endnu i det taktiske og forståelsen hvornår han skal gøre hvad. Så forventer ikke han står 100% på mandag. Men det er stadig bedre end AJA.

  Dette er den bedste trænings uge jeg har set i OB under AA`s ledelse. Vi må se om det kan ses på mandag
  Tak for update.
  Det er næsten som at være der selv.
  Og lyder til at du hygger dig nede i Ådalen.

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Oprindeligt indsendt af sinus Se indlæg

  Tak for Update. På hvilke positioner deltager henholdsvis Østrøm og AJA i træningen.
  Østrøm spillede højreback og AJA spillede center. Ryan var på venstreback. Men det skifter lidt på B holdet alt afhængig af hvilke spillere der er til rådighed fra dag til dag

  Leave a comment:

Working...
X