Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Rygter/Ønsker/Spekulationer Vintervindue 2021

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Oprindeligt indsendt af Orskov Se indlæg

  Det kan jeg sagtens se det rigtige i. Max og Hyllegaard ville jo helt naturligt også få længere til startopstillingen med Kadrii i truppen. Men problemet er i mine øjne det inkonsistente i beslutningerne: Man vælger at beholde en træner, der er kendt for at være pragmatisk og som ikke har noget incitament for at bruge ungdommen det sidste halve år af sin tid her. Så kan et manglende køb af eksempelvis Kadrii ikke rigtigt retfærdiggøres med hensyn til ungdomsstrategi, for hvis f. eks Frøkjærs formdyk fortsætter er jeg slet ikke i tvivl om at JM bruger Lieder, hvis han mener, at han er 5 % bedre nu og her. Hvis man oprigtigt mener, at vi stadig går efter top6, og at vi har beholdt JM kontrakten ud fordi vi mener, at han er den bedst egnede til at skaffe det resultat, jamen så ville Kadrii naturligvis pynte gevaldigt på chancerne for at nå den målsætning. Nu sætter vi os bare mellem to stole, som jeg ser det.
  Derudover tror jeg nok Kadrii er så god ift. superliganiveau at enhver ny træner nok skulle kunne bruge ham. I min idealverden havde vi hentet Kadrii nu, og så ellers solgt Lieder, Sander og Jebali senest til sommer. Så havde vi haft en angribertrup bestående af Kadrii, Sabbi, Hylle, Max, Frøkjær og evt. Gudjonsson. Det kunne jeg godt se perspektiver i.
  Enig. Selvom jeg er én af dem der godt kan li' Jebali, så bliver der sgu nok for langt til spilletid for de unge hvis både ham og Bash er her.

  Comment


   Oprindeligt indsendt af jj-baumspieler Se indlæg
   Tror ikke vi kommer det ret meget nærmere. Vi er vist nået dertil, hvor der læses lidt rigeligt forbi hinandens pointer, der hvor man kan. Giver det et sidste skud herunder.
   Min simple anke er at Vejle handler ud fra agent-ejerens motiver og ikke specielt bæredygtigt. Stop gerne her og husk, at dette er min grundpointe.
   Vi to diskuterer så herefter lidt i ring om kultur-porteføljen af karakteristika er et reelt parameter. Du mener det jeg siger er helt i hegnet og absurd. En slags fantasi vel ‍♂️
   Nu plukker jeg tilfældige klubber - min pointe er bare den semiologiske at ja selvfølgelig spiller det en væsentlig rolle, og at der hvor trupperne evt. eksploderer i forskellige nationer og lykkedes - er der ofte en årsag.

   Du afskriver det som pure nonsens at nationalitet (for mig oversat til region/kulturområde) er værd at kigge på.
   Nogle samfund har f.eks. en stor afrikansk tilknytning f.eks. Frankrig. Andre lande har flere klubber typisk akademier med tilknytning til en region eller lignende. Man har arbejdet strategisk med bl.a integration af kultur. Gør Vejle det?   Steua Bukarest har 3 udlændinge ud af en trup på 27

   Sparta Prag har 2 skandinaver ud af en trup på 30 de sidste 6 udlændinge er fra nærområdet (hvad der svarer til vores Skandinavien)

   Rosenborg har 1 fra Bosnien resten af truppen er norsk/skandi

   Rijeka har to afrikanere og en portugiser ud af 31

   Odd Greenland har 2 fra Afrika ellers en trup fra Norge

   Aberdeen har 2 spillere uden for GB

   Flora Tallin har en ren estisk trup

   Malmø har en trup på knap 30 spillere. De to udefra kulturen er begge spillere med en del skandinaviske klubber på cv’et.

   Holstein Kiel har udover Kirkeskov en Koreaner - resten er tysk   De fleste har 5-10 udlændinge - hvoraf langt de fleste er nærmiljø i et omfang. Typisk tilsat Afrika/Sydamerika. Typisk den lille kolorit eller chancen på transfermarkedet.
   Vejle har en udlændingeprocent på 71% hvoraf en stor del er ude af nærmiljøet /kulturen. 25 udlændinge ud af 35. Vigtigst - de har 17 aktuelle udlændinge som er fra fremmed kulturen. Dertil har VB en dansk-finsk-øst europæisk stab.

   Zagreb er i øvrigt under 40% - langt de fleste af deres udlændinge er fra regionen. Ajax der arbejder pænt strategisk med unge udlændinge har en procent på ca 50%.
   Uden jeg gider at trawle Skandinavien igennem, så påstår jeg VB er absolut en topscorer. De er ikke normalen - så

   langt fra. Især ikke med udgangspunkt i Vejles geografi, historik og plads i fodboldhierarkiet. Prøv gerne at løb det hele igennem. Finder du en klub i Finland med samme split - vil jeg væde med det også er en agent-mølle.
   VB ejerne er fra Moldova og Kina. Politikken skrev i 2018 at VB på to år havde købt 58 spillere fra 29 lande. De fleste fik få eller ingen kampe for VB. Spillerne bliver altså flippet i en agent-mølle. Tilbage til starten af indlægget og fundamentet for mit udfald mod dem. Den tendens er kun forstærket og fortsat siden denne artikel. Hvad siger tallene mon i dag?

   Jeg blev lige nødt til at svare på noget af alt det vås der bliver skrevet her.

   VBs ejere er fra Moldova og Danmark, der var på et tidspunkt Lucas Chang fra Kina, han er der ikke mere. Tilgengæld ejer den tidligere VB-spiller og DanCake direktør Klaus Eskildsen knap halvdelen af aktierne i Vejle Boldklub.

   Der blev hentet rigtig mange spillere, der den nye ejer kom til, da man faktisk kun havde to spillere på kontrakt, så ja, det ser meget voldsomt ud de første par år.

   Angående spillere i truppen, så formoder jeg du kigger på transfermarkt, hvor mange spillere der reelt ikke har noget med førsteholdet står.

   Lad os bare tage spillerlisten på vejle-boldklub.dk, den er dog ikke opdateret med de fire sidste køb, heraf en svensker og en sidste dansker.   Der er 24 spillere:

   11 danskere
   3 skandinavere, Island, Sverige, Finland.

   Det er ikke helt så skidt som du gør det til, men man ser det man gerne vil se.


   Ved ikke om du bliver "snydt" af deres eksotiske navne

   Wahid Faghir - dansker
   Arbnor Muccoli - dansker
   Lundrim Hetimi - dansker
   Leonel Montano - dansker
   Diego Montiel - svensker
   Last edited by treboR; 02-02-2021, 10:34.

   Comment


    Oprindeligt indsendt af treboR Se indlæg


    Jeg blev lige nødt til at svare på noget af alt det vås der bliver skrevet her.

    VBs ejere er fra Moldova og Danmark, der var på et tidspunkt Lucas Chang fra Kina, han er der ikke mere. Tilgengæld ejer den tidligere VB-spiller og DanCake direktør Klaus Eskildsen knap halvdelen af aktierne i Vejle Boldklub.

    Der blev hentet rigtig mange spillere, der den nye ejer kom til, da man faktisk kun havde to spillere på kontrakt, så ja, det ser meget voldsomt ud de første par år.

    Angående spillere i truppen, så formoder jeg du kigger på transfermarkt, hvor mange spillere der reelt ikke har noget med førsteholdet står.

    Lad os bare tage spillerlisten på vejle-boldklub.dk, den er dog ikke opdateret med de tre sidste udlændige, og den sidste dansker der kom til.    Der er 24 spillere:

    11 danskere
    3 skandinavere, Island, Sverige, Finland.

    Det er ikke helt så skidt som du gør det til, men man ser det man gerne vil se.


    Jeg tager udgangspunkt i Transfermarkt ja - også i sammenligningen med de andre klubber i mine eksempler. Så er det vel reelt nok?
    Jeg er med på Klaus Eskildsen også er tilbage som ejer - kineseren er væk nu - det er min fejl :-). Ved ikke om jeg gør det værre end det er - måske? Nu består min debat med Entusiasten af flere elementer. Dette element var nok det jeg mest ville diskutere. Vejle som case. Hvor slemt er det. En reel diskussion værd.

    I din/VBs opgørelse er der 14 spillere i regionen og 10 uden for. Det er mange. Om det bliver et problem er en trossag. Jeg håber at Vejle balancerer det bedre ud - når de bliver ved med at hente fra andre regioner blinker min alarm og det lugter for meget af et agent-værktøj end en sund fodboldklub.
    Last edited by jj-baumspieler; 02-02-2021, 10:45.

    Comment


     Oprindeligt indsendt af ilder69 Se indlæg
     I et marked der er fastlåst og har haft rekordfå transfer i dette vindue, og med en ny træner fra sommerferien, så er det vil ikke så underligt eller forkert, at der ikke rigtigt skete noget i klubben?
     Om det er tilsigtet eller tilfældighedernes spil, kan jeg ikke sige - men er egentligt ok med det i denne situation
     Vores vindue havde måske ikke behøvet at ende så uforløst som det gjorde. Havde Hemmingsen nu løst den opgave han blev pålagt i sommers, nemlig at finde en ny træner havde vi stået i en helt anden situation. Han har bundet sig selv på hænder og fødder, i forhold til at hente nye spillere da vi ikke ved hvem den nye træner er, og hvilke input han kommer med. Havde det nu været på plads, kunne vi stille og roligt få spillet nye spillere ind, så vi ville stå stærkere i forhold til næste sæson. Nu har vi en træner som er på jobjagt, og ganske givet ligger meget af sit fokus der. En Marco Lund som i givet fald han er på banen, vil spille for ikke at blive skadet. Ikke optimalt.
     Last edited by sinus; 02-02-2021, 10:45.
     OB. På behørig afstand af egne ambitioner.

     Comment


      Oprindeligt indsendt af stonebear Se indlæg
      Er det kun mig der ikke græder over at vi ikke henter Kadtii tilbage? Selvfølgelig ville han være en klar forstærkning og en konstellation med Kadrii, Jebali og Sabbi lyder enormt stærk, men jeg synes det vil være skørt at binde en så stor del af lønbudgettet på en ældre spiller før man kender den fremtidige træner. Der ud over må man bare sige at hvis vi mener det seriøst med talenterne bliver man som minimum nød til at spille med et talent som Frø. Han skal imo. spille fast. Hans efterår har ikke været fantastisk, og en tur på bænken kan sagtens være gavnlig når man rammer en bølgedal, men han skal have regelmæssig spilletid.

      Det sagt har transfervinduet været dødsygt, men fiaskoen ligger for mig ikke i de manglende transfers, så meget som det ligger i den absurde uafklarede trænersituation.
      Jeg har også tidligere argumenteret for det samme og jeg synes også det er en fair nok vej at gå, hvis det så betyder at Fenger går direkte ind nu og bryder alvorligt igennem. Det tror jeg bare ikke han gør. Til gengæld tror jeg Jebali er fortid i OB til sommer og i den forbindelse ville det bare være oplagt at have kadrii til at gribe stafetten. I Kadrii tror jeg nemlig ikke bare vi ville få en lejesvend. Vi ville få en angriber som kunne bombe de næste 2-3 sæsoner, være en inspiration og læremester for vores unge, og være med til at hæve niveauet lidt i truppen. Selvom vi har mange angribere lige nu, så tror jeg på den lange bane at han ville passe ideelt ind. Vi står til en oprydning i offensiven, hvor både Jebali nok trænger til luftforandringer, Svendsen SKAL videre og Lieder måske også snuser efter at følge med konen. Her kunne vi være lidt på forkant med en klassesigning vi nok får svært ved at efterleve til sommer.

      Comment


       Oprindeligt indsendt af hankatten Se indlæg

       Jeg har også tidligere argumenteret for det samme og jeg synes også det er en fair nok vej at gå, hvis det så betyder at Fenger går direkte ind nu og bryder alvorligt igennem. Det tror jeg bare ikke han gør. Til gengæld tror jeg Jebali er fortid i OB til sommer og i den forbindelse ville det bare være oplagt at have kadrii til at gribe stafetten. I Kadrii tror jeg nemlig ikke bare vi ville få en lejesvend. Vi ville få en angriber som kunne bombe de næste 2-3 sæsoner, være en inspiration og læremester for vores unge, og være med til at hæve niveauet lidt i truppen. Selvom vi har mange angribere lige nu, så tror jeg på den lange bane at han ville passe ideelt ind. Vi står til en oprydning i offensiven, hvor både Jebali nok trænger til luftforandringer, Svendsen SKAL videre og Lieder måske også snuser efter at følge med konen. Her kunne vi være lidt på forkant med en klassesigning vi nok får svært ved at efterleve til sommer.
       Enig enig enig. Vi står måske til at miste 3 angribere til sommer og en 4. som stadig er i lære. Det vil kun være god strategi at tage chancen mens den er der. Hvem siger vi får en lignende mulighed til sommer. Sommerens vindue bliver virkelig en mulighed for at frigøre luft i budgettet og det er vel kun ca 4 måneder der skal finansieres ydeligere. Ca 1-1,5 mill. Som måske betaler sig selv i en placering højere i foråret.

       Har sagt i flere uger nu at Aab nok løber med ham og det vil gøre rigtig ondt at se på ham i det nordjyske

       Comment


        Oprindeligt indsendt af treboR Se indlæg


        Jeg blev lige nødt til at svare på noget af alt det vås der bliver skrevet her.

        VBs ejere er fra Moldova og Danmark, der var på et tidspunkt Lucas Chang fra Kina, han er der ikke mere. Tilgengæld ejer den tidligere VB-spiller og DanCake direktør Klaus Eskildsen knap halvdelen af aktierne i Vejle Boldklub.

        Der blev hentet rigtig mange spillere, der den nye ejer kom til, da man faktisk kun havde to spillere på kontrakt, så ja, det ser meget voldsomt ud de første par år.

        Angående spillere i truppen, så formoder jeg du kigger på transfermarkt, hvor mange spillere der reelt ikke har noget med førsteholdet står.

        Lad os bare tage spillerlisten på vejle-boldklub.dk, den er dog ikke opdateret med de fire sidste køb, heraf en svensker og en sidste dansker.        Der er 24 spillere:

        11 danskere
        3 skandinavere, Island, Sverige, Finland.

        Det er ikke helt så skidt som du gør det til, men man ser det man gerne vil se.


        Ved ikke om du bliver "snydt" af deres eksotiske navne

        Wahid Faghir - dansker
        Arbnor Muccoli - dansker
        Lundrim Hetimi - dansker
        Leonel Montano - dansker
        Diego Montiel - svensker
        Transfermarkt tæller udlændinge på en mærkelig måde. Mucolli og Hetimi tæller som udlændig på trods af at de er født i DK, men repræsenterer Albanien, det samme med Moses Opondo der har dansk pas, men er født i Uganda. MOntano er ikke talt med da han er udlejet til Fredericia.

        Montano og Wahid bliver talt som danskere

        Hvis de er talt fra så er man på 65% udlændinge og Transfermarkt opgør det sådan her:

        Brasillen: 3
        Kroatien: 2
        Sverige: 2
        Rusland: 1
        Rusland/Nigeria: 1
        Frankrig/Cameroun: 2
        Ghana: 1
        Iran: 1
        Holland 1
        Tyskland: 1
        Ukraine/Congo: 1
        Finland: 1
        Færøerne: 1
        England/Guyana: 1
        USA: 1
        Elfenbenskysten: 1
        Gambia: 1
        Albanien/Kosovo: 1
        Comment


         Oprindeligt indsendt af bjerghest Se indlæg

         Transfermarkt tæller udlændinge på en mærkelig måde. Mucolli og Hetimi tæller som udlændig på trods af at de er født i DK, men repræsenterer Albanien, det samme med Moses Opondo der har dansk pas, men er født i Uganda. MOntano er ikke talt med da han er udlejet til Fredericia.

         Montano og Wahid bliver talt som danskere

         Hvis de er talt fra så er man på 65% udlændinge og Transfermarkt opgør det sådan her:

         Brasillen: 3
         Kroatien: 2
         Sverige: 2
         Rusland: 1
         Rusland/Nigeria: 1
         Frankrig/Cameroun: 2
         Ghana: 1
         Iran: 1
         Holland 1
         Tyskland: 1
         Ukraine/Congo: 1
         Finland: 1
         Færøerne: 1
         England/Guyana: 1
         USA: 1
         Elfenbenskysten: 1
         Gambia: 1
         Albanien/Kosovo: 1         Ja det tælles ret specielt sammen. Jeg har dog i min sammenligning taget højde for det. Nu er der to debatter for mig at se. At det skulle være direkte absurd at forholde sig til nationalitet (den diskussion forstår jeg ikke helt) og så hoveddiskussionen - er Vejle sunde eller usunde? Der postulerer og spekulerer jeg så absolut. Det kan man bare være uenig i.

         Men de er en ret stor afviger i vores nordlige kontekst. Er det så på baggrund af f.eks. stærk brug af data og netværk eller er det min negative udlægning i varierende grad en del af noget transferspekulation.

         Comment


          Oprindeligt indsendt af jj-baumspieler Se indlæg

          Ja det tælles ret specielt sammen. Jeg har dog i min sammenligning taget højde for det. Nu er der to debatter for mig at se. At det skulle være direkte absurd at forholde sig til nationalitet (den diskussion forstår jeg ikke helt) og så hoveddiskussionen - er Vejle sunde eller usunde? Der postulerer og spekulerer jeg så absolut. Det kan man bare være uenig i.

          Men de er en ret stor afviger i vores nordlige kontekst. Er det så på baggrund af f.eks. stærk brug af data og netværk eller er det min negative udlægning i varierende grad en del af noget transferspekulation.

          Jeg forstår hvor du vil hen. Jacob Krüger har udtalt at man simpelthen ikke får nok for pengene i de danske spillere. Danske spillere koster simpelthen for meget at købe, og vil have for høj løn, hvis man sammenligner med hvad man ellers kan få.

          Vejle går rigtig meget op i videresalg, og ikke så meget op i nationalitet. Det meste af grundsstammen er dansk, hvilket jeg tror er sundt nok. Men lige på det punkt, er det selvfølgelig ærgerligt for VB at både Greve og Schoop er skadet her i opstarten, og næppe kommer i spil til startopstillingen lige foreløbig.

          Comment


           Oprindeligt indsendt af jj-baumspieler Se indlæg

           Ja det tælles ret specielt sammen. Jeg har dog i min sammenligning taget højde for det. Nu er der to debatter for mig at se. At det skulle være direkte absurd at forholde sig til nationalitet (den diskussion forstår jeg ikke helt) og så hoveddiskussionen - er Vejle sunde eller usunde? Der postulerer og spekulerer jeg så absolut. Det kan man bare være uenig i.

           Men de er en ret stor afviger i vores nordlige kontekst. Er det så på baggrund af f.eks. stærk brug af data og netværk eller er det min negative udlægning i varierende grad en del af noget transferspekulation.
           Jeg er til dels enig i nationalitetsdiskussionen, det handler mere om kultur og udtryk som så kan forsimples ned til nationalitet og. Derfor handler det mere for mig om at få nogle bestemte kulture og udtryk ind, da en gruppe vil dø ud hvis ikke den får output som udfordrer dem. Der mener jeg helt seriøst at OB har brug for noget Balkan-temperament. Afrika-lir har vi i form af Jebali og Sabbi (selvom han tæller som afrikaner)

           Hvordan Vejle rekrutterer ved jeg ikke, men jeg kan se at de hiver nogle interessante navne hjem og der er en større risikovillighed der, som jeg tror kan skæres ned til agenter. Det er meget high-risk/high win/loss vil jeg vurdere.

           Hvis man kigger på Transfermarkt (og hvis jeg har talt rigtigt) så har Vejle spillere fra 24 forskellige agentfirmaer, mens 8 spillere står repræsenteret uden agent eller med ukendt agent.

           Hvis man kigger på de skandinaviske ligaer, så ser snittet sådan her ud (jf. Transfermarkt):
           DK: 39,3%
           SE: 28,4
           NO: 23,2

           Comment


            Oprindeligt indsendt af treboR Se indlæg


            Jeg forstår hvor du vil hen. Jacob Krüger har udtalt at man simpelthen ikke får nok for pengene i de danske spillere. Danske spillere koster simpelthen for meget at købe, og vil have for høj løn, hvis man sammenligner med hvad man ellers kan få.

            Vejle går rigtig meget op i videresalg, og ikke så meget op i nationalitet. Det meste af grundsstammen er dansk, hvilket jeg tror er sundt nok. Men lige på det punkt, er det selvfølgelig ærgerligt for VB at både Greve og Schoop er skadet her i opstarten, og næppe kommer i spil til startopstillingen lige foreløbig.
            Faren ved at udtale sig for skråsikkert om andre klubber er helt afgjort til stede, da jeg ikke følger VB så tæt som OB. Langt fra :-) Så min distancevurdering kan selvfølgelig være helt skæv. Min grundlæggende problematik er nok også bare en aversion mod klubopkøb og transferspekulation. Måske er det ikke så slemt i Vejle, som jeg gør det til. Måske var min udlægning mere præcis i den første fase, af det nye ejerskab og det finder et bedre leje nu? Et kig på transfermarkt siger dog, at Vejle gør tingene mere ekstremt end hvad man ellers ser for en klub på deres niveau.

            Min pointe er også bare, at Vejle fokus på videresalg som du siger, er at jeg synes en så gammel fin klub bliver omdannet til et instrument mere end en fodboldklub der forsøger at opnår noget for klubbens skyld. Hvis Vejle bygger på og der investeres i klubben, så er alt godt. Jeg tror dog de får svært ved kontinuerligt at præstere med så stort et mix, der udskiftes så hyppigt løbende i klubben.

            Comment


             Oprindeligt indsendt af bjerghest Se indlæg

             Jeg er til dels enig i nationalitetsdiskussionen, det handler mere om kultur og udtryk som så kan forsimples ned til nationalitet og. Derfor handler det mere for mig om at få nogle bestemte kulture og udtryk ind, da en gruppe vil dø ud hvis ikke den får output som udfordrer dem. Der mener jeg helt seriøst at OB har brug for noget Balkan-temperament. Afrika-lir har vi i form af Jebali og Sabbi (selvom han tæller som afrikaner)

             Hvordan Vejle rekrutterer ved jeg ikke, men jeg kan se at de hiver nogle interessante navne hjem og der er en større risikovillighed der, som jeg tror kan skæres ned til agenter. Det er meget high-risk/high win/loss vil jeg vurdere.

             Hvis man kigger på Transfermarkt (og hvis jeg har talt rigtigt) så har Vejle spillere fra 24 forskellige agentfirmaer, mens 8 spillere står repræsenteret uden agent eller med ukendt agent.

             Hvis man kigger på de skandinaviske ligaer, så ser snittet sådan her ud (jf. Transfermarkt):
             DK: 39,3%
             SE: 28,4
             NO: 23,2

             Enig Frederik - jeg tror bestemt også på at man kan berige og inspirere. Min påstand er bare, at den vej kan være brolagt med problemer hvis man ikke tager hensyn til de mulige problemer. Altså grundlæggende at det kan blive for meget. At klubben kan tabe på det. Måske kan ejeren stadig flippe spillere, men som hold lykkes man potentielt set ikke hvis det går "amok. "
             Jeg synes det er en fin betragtning at sige det er high risk / high reward. Den køber jeg gerne. Jeg ville være dødtræt af det hvis det foregik sådan i OB. Det bliver uigennemskuelig hvad der er i gang. Bygger man et hold/klub op, eller benytter man ejermuligheden for at lave et stort gennemløb af spillere meget langt hjemmefra. Hvem gavner det mest? Agenten der laver 1-2 mio pr. handel eller den klub der skal bygge på og udvikle sig over tid?

             Comment


              Oprindeligt indsendt af bjerghest Se indlæg

              Jeg er til dels enig i nationalitetsdiskussionen, det handler mere om kultur og udtryk som så kan forsimples ned til nationalitet og. Derfor handler det mere for mig om at få nogle bestemte kulture og udtryk ind, da en gruppe vil dø ud hvis ikke den får output som udfordrer dem. Der mener jeg helt seriøst at OB har brug for noget Balkan-temperament. Afrika-lir har vi i form af Jebali og Sabbi (selvom han tæller som afrikaner)

              Hvordan Vejle rekrutterer ved jeg ikke, men jeg kan se at de hiver nogle interessante navne hjem og der er en større risikovillighed der, som jeg tror kan skæres ned til agenter. Det er meget high-risk/high win/loss vil jeg vurdere.

              Hvis man kigger på Transfermarkt (og hvis jeg har talt rigtigt) så har Vejle spillere fra 24 forskellige agentfirmaer, mens 8 spillere står repræsenteret uden agent eller med ukendt agent.

              Hvis man kigger på de skandinaviske ligaer, så ser snittet sådan her ud (jf. Transfermarkt):
              DK: 39,3%
              SE: 28,4
              NO: 23,2
              Igen kan jeg godt forstå hvor du vil hen. Men må så bare sige, at i og omkring VBs startopstilling har vi følgende unge danskere fra eget adekami;

              17 årige Wahid Faghir
              19 årige Thomas Gundelund
              20 årige Lundrim Hetemi
              21 årige Arbnor Muccoli

              Ved ikke hvordan der står til i andre superligaklubber, men tænker ikke det er helt skidt?

              Deudover har man jo Malte Amundsen på 21 år, og så nu købt U21 landsholdsspilleren Lucas Engel også.

              Comment


               Oprindeligt indsendt af treboR Se indlæg

               Igen kan jeg godt forstå hvor du vil hen. Men må så bare sige, at i og omkring VBs startopstilling har vi følgende unge danskere fra eget adekami;

               17 årige Wahid Faghir
               19 årige Thomas Gundelund
               20 årige Lundrim Hetemi
               21 årige Arbnor Muccoli

               Ved ikke hvordan der står til i andre superligaklubber, men tænker ikke det er helt skidt?

               Deudover har man jo Malte Amundsen på 21 år, og så nu købt U21 landsholdsspilleren Lucas Engel også.


               Enig - og det er nogle store talenter. Rigtig fin nuance på mit rant.

               Comment


                Oprindeligt indsendt af treboR Se indlæg

                Igen kan jeg godt forstå hvor du vil hen. Men må så bare sige, at i og omkring VBs startopstilling har vi følgende unge danskere fra eget adekami;

                17 årige Wahid Faghir
                19 årige Thomas Gundelund
                20 årige Lundrim Hetemi
                21 årige Arbnor Muccoli

                Ved ikke hvordan der står til i andre superligaklubber, men tænker ikke det er helt skidt?

                Deudover har man jo Malte Amundsen på 21 år, og så nu købt U21 landsholdsspilleren Lucas Engel også.
                Ville i ikke få mere ud af at debattere dette på VBs forum. hvis et sådant eksisterer.
                OB. På behørig afstand af egne ambitioner.

                Comment

                Working...
                X