Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Falk

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Oprindeligt indsendt af Onkel Riffel Se indlæg
  Jeg har lidt en fornemmelse af, at folk ser mig som en stor fortaler for Jesper Hansen.
  Ting bliver jo hurtigt sort/hvide i mange debatter (ikke kun herinde, by the way), og hvis man ikke er ekstremt imod noget, kommer man hurtigt til at lyde som om man er for, selvom man grundlæggende måske er lunken... ,o)

  Mvh

  MaxHH

  Comment


   Oprindeligt indsendt af Onkel Riffel Se indlæg
   Jeg er dybest set enig.
   Så ender vi jo i en stor fælleskrammer til sidst

   Comment


    Oprindeligt indsendt af MaxHH Se indlæg
    Ting bliver jo hurtigt sort/hvide i mange debatter (ikke kun herinde, by the way), og hvis man ikke er ekstremt imod noget, kommer man hurtigt til at lyde som om man er for, selvom man grundlæggende måske er lunken... ,o)

    Mvh

    MaxHH
    Du har lige beskrevet mit syn på JH. Synes han har leveret et genialt stykke arbejde med ansættelserne i holder bag holdet. Synes han har fejlet rigtig meget på spillersiden, med nogle få gode deals. Hvis man blander kogende vand med iskoldt vand, ja så bliver det bare lunkent.

    MvT
    Får glæden tilbage, når OB vinder tre kampe i træk.

    Comment


     Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
     Jeg har fulgt OB i 24 år, og i ca halvparten af disse er jeg ikke gået op i sportsdirektørens arbejde og betydning for min klubs udvikling og forskellige statusser; Jeg var vel "ungdommeligt uvidende" kørte på det trip af blind forelskelsesrus, jeg følte fra min allerførste OB kamp, og var reelt ikke interesseret i hvordan vi kom fra A til B. Det hjalp vel også at i den første halvdel af min OB tid, der vandt vi sølv, pokal, bronze og slog Real Madrid ud.

     Men så skete det. Vi rykkede ned. Jeg var ikke et barn, da det skete, men jeg græd som pisket, og jeg er faktisk aldrig rigtigt kommet mig over det. Og fra da af røg min selvvalgte uvidenhed. Jeg blev mere opmærksom på, hvilken betydning de enkelte personers gøren og laden havde i OB, og fik et helt andet outlook, først og fremmest på hvornår jeg følte, at der blev gjort nok for at undgå, at vi rykkede ned igen. Man kan sammenligne det lidt med, at jeg havde danset lykkeligt på det, der så ud til at være et flot gulv, det bedste, jeg kunne forestille mig, men pludselig braste jeg igennem det, fordi det viste sig, at der rent faktisk var blevet lavet et ikke særligt godt stykke arbejde med det gulv alligevel.

     Og siden har jeg så været "på vagt" Da Kim Brink så kom til var jeg vild med både ambitioner og de armbevægelser, der blev lavet, og jeg blev grebet og suget ind i et vortex, hvor jeg pretty much ikke var tilfreds med noget som helst, før vi stod med DM pokalen i hænderne. Sådan har jeg det ikke i dag. Eller rettere, ikke i samme grad. Jeg kan sagtens blive tilfreds med ting undervejrs, men ultimativt, ja, jeg er aldrig helt, utvetydigt tilfreds, før vi står med det DM trofæ. Før vi er så langt væk fra nedrykning, som vi overhovedet kan være. Men vinder vi aldrig det DM trofæ i min levetid, så kan jeg godt leve med det udtryk, vi så har:

     Spiller vi en slags bold, der skaber begejstring/stolthed hos de fleste. (Her er det ligegyldigt om det er poleret eller skraldebang), har vi en fynsk identitet, så er det også helt fint med mig.

     Men stiller en ledelse en ambition om at vi skal tilbage til toppen, så skal kvaliteten af det arbejde, som JH udfører i samarbejde med ledelsen altså hæves betragteligt.

     Og nej, jeg er ikke et tålmodigt menneske, og bliver det aldrig. Men jeg bliver heller ikke et af de mennesker, der for at undgå at se noget negativt i øjnene, gemmer sig bag evige rænker af "proces" og "giv det tid" floskler.

     Så for at svare på dit spørgsmål:

     Jeg har aldrig været utvetydigt tilfreds med nogen af de sportsdirektører vi har haft, mens jeg har fulgt OB.

     Og nu ved du også lidt om hvorfor.

     MvH ChrisOB

     Jeg er meget på linje med dig.

     Jeg startede som OB fan tilbage i 77 ( medløberfan )

     Jeg var ej altid heller tilfreds med Brink og var især skeptisk og kritisk med syltningen af unge talenter og syltningen af Lindegaard. Ligesom jeg var stærkt utilfreds med at Lars Olsen ikke blev fyret straks efter 0-2 nederlaget til FCK i sidte kamp i efteråret 2009. Brink havde via større budget klart bedre betingelser.

     Med JH har der imo været alt for mange smuttere startende med købet at C.O.B , det er jo lettere at "tilgive" fejl hvis der samtidig er fremgang og mening med handlerne hvilket kneb gevaldigt i JH´s første vinduer , når der så samtidigt meldes ud som tilfældet har været flere gange under JH hvor handlinger ikke har stemt overens med virkeligheden , problemerne bagatelliseres , indkøb og holdet bliver præsenteret som noget de ikke er så brænder der i sikring i mig.
     Jeg er helt klar over JH skulle rydde op efter Plabre Poul ( en direktør som det ik er nødvendigt at berette om sin utilfredshed med ) og at JH havde en meget stram økonomi , men netop grundet den stramme økonomi bliver harmen større hos mig når man laver stribevis af dårlige indkøb som ikke passer ind i holdets mangler.
     JH har da også udrettet gode ting i OB , hvilket vi kritikkere også roser ham for , det forsvinder nok bare i baggrunden for " ikke kritikkere" grundet vores gennemgående kritikske holdninger til de store fejl og mangler vi mener der har været i alt for lang tid i OB og som vi mener er medvirkende at vores elskede klub sejler rundt i ingenmandsland hvorfra vi så brændende ønsker de bevæger sig ud af .

     Jeg har svært ved at nøjes med middelmådighed og sigter altid mod det bedre , jeg håber altid at man lærer af sine fejl og ikke begår gentagelser .
     MIn passion og evige kærlighed til OB forbyder mig at stille mig tilfreds med det jævne . Når jeg er kritisk er det ikke det samme som at jeg sidder hjemme i sofaen og surmuler og bare er negativ over alt , det er mere et udtryk for at min ambition på OB´s vegne langt fra indfries og en frustration over tilstanden i OB , men det skal aldrig forhindre mig i at støtte mit hold på stadion uge efter uge , jeg møder op på stadion med tro , håb og vilje.

     edit : Og nej selvfølgelig er noget af vores kritik ikke altid nuanceret og vi kender ikke facetter og detaljer i kontrakter , handler og alternativer til indkøbene . Vi kan kigge overordnet på tingene og f.eks se at det er håbløst at bruge penge på Kryger som hb og smide penge efter Kirkeskov når vi havde Ari løbende rundt på en ikke fungerende central midtbane.

     Håber det giver lidt mening ( er lidt træt i hovedet i dag )
     Last edited by Magge; 28-02-2016, 14:26.
     817 ⚪️
     Y.N.W.A ❤️

     Comment


      Oprindeligt indsendt af Onkel Riffel Se indlæg
      Jeg er dybest set enig.
      + 1
      817 ⚪️
      Y.N.W.A ❤️

      Comment


       Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
       (...)

       Jeg tror stadig, ikke en meter på, at Jesper Hansen hverken kan bringe os ind i eller tæt på medaljekampen. Den stålfaste tro er selvfølgelig under kraftig indflydelse af, hvad han har udrettet de to sidste vinduer, så vi er ikke nået til "høtyve og fakler" stadiet. Men vi er stadig på stadiet, hvor jeg mener, der ikke er ret mange valide argumenter for, at man bare skal droppe sin mistillid, og lade sig lulle i søvn af indkøb, der ganske rigtigt er gode, men hvis kvaliteter bliver hevet ned af kanaljer som Jonasson, Ari, Lasse, Koval og des lige, som stadig befinder sig i vores klub, og som endnu mere sørgeligt ingen reel konkurrence har. Før til sommer. (Hvilket jeg stadig mener er ALT, ALT, ALT for sent)

       MvH ChrisOB
       Jeg har hørt én der har lidt fingeren på pulsen i OB sige, at lønningsbudgettet i OB er halveret siden de "gode gamle" Brink-dage. Det gør arbejdet rigtig rigtig svært for en hvilken som helst sportsdirektør - ikke mindst når man følger efter den største skandale i OB nogensinde: Poul Hansen. PH lavede jo kontrakter, som stadig forfølger OB - tænk bare på, hvad Diarras spille-timeløn har været - han har spillet 47 timer på 4 år - det er vel en timeløn på ca. 50.000 kr. Samtidig skadede PH OBs brand i agent-kredse.

       De fleste er nok enige om - og du virker til at være en af dem - at niveauet for de hentede spillere de sidste par vinduer er hævet betragteligt i forhold til JHs første 2 år i OB. Det stemmer i øvrigt helt overens med de udmeldinger JH er kommet med i hele sin OB-tid om det økonomiske råderum. Der var forbedret økonomisk råderum fra sommerren 2015 og her ville man begynde at hente fra en højere hylde - det har man gjort - man har endda været overordentligt aktiv i vintervinduet, hvor to handler dog først går igennem fra til sommer. Hvis man holder kadencen næste vindue, som jeg forudser man gør, da det helt sikkert er planen, er holdet tæt på 100% klart til 2016-2017-sæsonen. Man skal have styrket forsvaret betragteligt, nu hvor de andre kæder er ved at være på plads med relativt lange kontrakter, som sikrer kontinuitet eller videresalgsmuligheder.

       Det man kan decideret klandre JH for er de mange tvivlsomme handler i tiden, hvor den store tilpasning af lønrammen har fundet sted. Noget kan nok "undskyldes" med at det er dyrt at være fattig - forstået på den måde, at spillerudvalget bare er væsentligt mindre, når man ikke kan tilbyde særligt høje lønninger, ikke mindst fordi en masse spillere i truppen stadig løb rundt med alt for høje lønninger og for lange kontrakter til at man kunne løse dem fra disse (Diarra / Nkoum, som de beste eksempler men der er jo mange flere). Men kunne han ikke have været lidt "heldigere" i sine køb. Der har været for mange nitter imellem - det er jeg fuldstændig enig i. Jeg tror dog også at TB har været for dårlig at spare med i forhold til JH. Han har ikke givet de inputs til JH, som KN uden tvivl gør nu. Det var nu engang ikke JH der ansatte TB og der var på ingen måde råd til at fyre ham med så lang tid tilbage af hans kontrakt. Så jeg synes, at et af de største problemer for JH er, at han "arvede" TB. Når man har set en del træninger efterhånden, står det lysende klart, at KN er flere klasser over TB. TB var ikke i stand til at fejlrette noget som helst. Det var frihed under uden det helt store ansvar for spillerne. Det virkede jo som om, at det aldrig gik op for TB, at han ikke havde holdet til den "type" fodbold han gerne ville spille. Og det er her at TB ikke har været dygtig nok til at bede om de rigtige typer hos sportsdirektøren.

       Det virker som om, at du mener at en anden sportsdirektør 100% sikkert kunne have gjort det væsentligt bedre end JH i de dårlige år. Der er jeg altså mere tvivlende. Bedre - måske - men der var så uhyggeligt meget dødvægt arvet fra PH, som man bare ikke havde råd til at fyre, og som man derfor hang på.

       Hele målmandshistorien fra i sommer sættes jo også i relief af, at man åbenbart har forsøgt at tilknytte nordmanden allerede dengang - der var altså en plan - en plan som KN naturligvis har været en del af. Folk som efterrationaliserer og siger at vi skulle have holdt fast i Toppel, glemmer vist, at han på ingen måde har superliga niveau - der skulle ske noget nyt. Planen var med stor sandsynlighed at hente Falkesgård og Grytebust. Grytebust glipper - men man tror på at kunne hente ham i vintervinduet, hvilket også skete. Så regner man med at Falke kan stå det år og få lidt hår på brystet. Han bliver uheldigvis skadet og så er man presset da de frie målmænd ikke hænger på træerne - Tørnes er en mulighed - det går ikke super - men pressen er også totalt ensidig i sin kritik af ham - ingen nævner OBs elendig midterforsvar nu - det gør man først igen, når man har kritiseret Tørnes "ihjel". Koval bliver pludselig en mulighed - hans papirer er langt over hvad man normalt kan hente til OB som en 1-årig afløser på det helt rigtige tidspunkt - at han så (sandsynligvis) mentalt ikke slår til er sgu svært at gætte sig til på forhånd. Nu siger du: "det er JHs ansvar at han ikke slog til" Det kan godt være - men jeg hæfter mig ved at der hele tiden har været målmandsplan - folk var overbeviste om at det hele var hovsaløsninger og der naturligvis ikke var en plan. Det var falke der skulle være 1. målmand og det havde han jo slet ikke niveau til.

       Nu står vi med en efterhånden ret fornuftig trup på alle pladser pånær forsvaret, som står til udskiftning - kontrakterne på de fleste er så småt ved at løbe ud, så det ikke koster for meget at skifte dem ud - og det tror jeg simpelthen er nødvendigt med OBs nye økonomiske setup. Jeg forudser et rigtigt godt sommervindue, hvor der skal findes endnu en super dygtig midterforsvarer, en form for afløser til Falk og helst en venstre back. Arbejdet er i gang - jeg er overbevist om at KN og JH har nogle formuftige spillere i kikkerten. Der bliver rigtig mange lønkroner frigjort med Falks stop - og jeg glæder mig allerede - jeg kiggede på ham i fredags og tænkte - han er jo ikke OB-spiller - følelsernee for Falken er fuldstændig væk fra min side.

       Comment


        Oprindeligt indsendt af Onkel Riffel Se indlæg
        Jeg har lidt en fornemmelse af, at folk ser mig som en stor fortaler for Jesper Hansen.

        Jeg har ikke hoppet med på "barometeret", fordi jeg synes det er et lidt misvisende øjebliksbillede, man ikke kan bruge til så meget.

        Men jeg vil godt lige sige "for the record", at jeg på ingen måde var tilfreds med JHs to første sæsoner i OB. Han var indsat til at implementere en spareplan, og i den sammenhæng blev vores begrænsede midler spildt på talentløse nulboner, som all med den mindst smule kendskab til dansk fodbold kunne se ville falde igennem

        Kirkeskov er det værste eksempel. Han var et af JHs dyreste indkøb i "spareperioden", og var lige præcis den katastrofe, som alle AGF- og OB-fans sagde han ville blive.

        Men jeg mener også, at lige så snart der blev lidt penge at gøre med, så steg kvaliteten af indkøbene drastiskt, startende med Zohore. Derefter kom Festersen, Makrini, AK, Izunna, Grytebust og snart Pereira og Kenneth Emil. Det forgange transfervindue er i hvert fald bestået med pil op, omend jeg stadig mener vi burde have "revet plasteret af", og hentet en midterforsvarer.

        Jeg mener stadig, at fremtiden ser lysere ud end den har gjort længe. Det kan godt være JH ikke er manden der kan løfte os til medaljeniveau, men hvis han og Kent i samarbejde kan bringe os tæt på, så må ledelsen lave en "transfer", når der er råd til det, og hente en sportsdirektør fra en højere hylde.

        Meget enig , især købet af Kirkeskov skiller sig ud fordi vi havde en vb rendende rundt på en central midtbane som var så dårligt fungerende at en modstandertræner åbent på TV erklærede at man lagde sin taktik ud fra det . Her kunne de sparsomme midler have været forvaltet langt bedre .
        817 ⚪️
        Y.N.W.A ❤️

        Comment


         Oprindeligt indsendt af claudes1 Se indlæg
         Jeg har hørt én der har lidt fingeren på pulsen i OB sige, at lønningsbudgettet i OB er halveret siden de "gode gamle" Brink-dage. Det gør arbejdet rigtig rigtig svært for en hvilken som helst sportsdirektør - ikke mindst når man følger efter den største skandale i OB nogensinde: Poul Hansen. PH lavede jo kontrakter, som stadig forfølger OB - tænk bare på, hvad Diarras spille-timeløn har været - han har spillet 47 timer på 4 år - det er vel en timeløn på ca. 50.000 kr. Samtidig skadede PH OBs brand i agent-kredse.

         De fleste er nok enige om - og du virker til at være en af dem - at niveauet for de hentede spillere de sidste par vinduer er hævet betragteligt i forhold til JHs første 2 år i OB. Det stemmer i øvrigt helt overens med de udmeldinger JH er kommet med i hele sin OB-tid om det økonomiske råderum. Der var forbedret økonomisk råderum fra sommerren 2015 og her ville man begynde at hente fra en højere hylde - det har man gjort - man har endda været overordentligt aktiv i vintervinduet, hvor to handler dog først går igennem fra til sommer. Hvis man holder kadencen næste vindue, som jeg forudser man gør, da det helt sikkert er planen, er holdet tæt på 100% klart til 2016-2017-sæsonen. Man skal have styrket forsvaret betragteligt, nu hvor de andre kæder er ved at være på plads med relativt lange kontrakter, som sikrer kontinuitet eller videresalgsmuligheder.

         Det man kan decideret klandre JH for er de mange tvivlsomme handler i tiden, hvor den store tilpasning af lønrammen har fundet sted. Noget kan nok "undskyldes" med at det er dyrt at være fattig - forstået på den måde, at spillerudvalget bare er væsentligt mindre, når man ikke kan tilbyde særligt høje lønninger, ikke mindst fordi en masse spillere i truppen stadig løb rundt med alt for høje lønninger og for lange kontrakter til at man kunne løse dem fra disse (Diarra / Nkoum, som de beste eksempler men der er jo mange flere). Men kunne han ikke have været lidt "heldigere" i sine køb. Der har været for mange nitter imellem - det er jeg fuldstændig enig i. Jeg tror dog også at TB har været for dårlig at spare med i forhold til JH. Han har ikke givet de inputs til JH, som KN uden tvivl gør nu. Det var nu engang ikke JH der ansatte TB og der var på ingen måde råd til at fyre ham med så lang tid tilbage af hans kontrakt. Så jeg synes, at et af de største problemer for JH er, at han "arvede" TB. Når man har set en del træninger efterhånden, står det lysende klart, at KN er flere klasser over TB. TB var ikke i stand til at fejlrette noget som helst. Det var frihed under uden det helt store ansvar for spillerne. Det virkede jo som om, at det aldrig gik op for TB, at han ikke havde holdet til den "type" fodbold han gerne ville spille. Og det er her at TB ikke har været dygtig nok til at bede om de rigtige typer hos sportsdirektøren.

         Det virker som om, at du mener at en anden sportsdirektør 100% sikkert kunne have gjort det væsentligt bedre end JH i de dårlige år. Der er jeg altså mere tvivlende. Bedre - måske - men der var så uhyggeligt meget dødvægt arvet fra PH, som man bare ikke havde råd til at fyre, og som man derfor hang på.

         Hele målmandshistorien fra i sommer sættes jo også i relief af, at man åbenbart har forsøgt at tilknytte nordmanden allerede dengang - der var altså en plan - en plan som KN naturligvis har været en del af. Folk som efterrationaliserer og siger at vi skulle have holdt fast i Toppel, glemmer vist, at han på ingen måde har superliga niveau - der skulle ske noget nyt. Planen var med stor sandsynlighed at hente Falkesgård og Grytebust. Grytebust glipper - men man tror på at kunne hente ham i vintervinduet, hvilket også skete. Så regner man med at Falke kan stå det år og få lidt hår på brystet. Han bliver uheldigvis skadet og så er man presset da de frie målmænd ikke hænger på træerne - Tørnes er en mulighed - det går ikke super - men pressen er også totalt ensidig i sin kritik af ham - ingen nævner OBs elendig midterforsvar nu - det gør man først igen, når man har kritiseret Tørnes "ihjel". Koval bliver pludselig en mulighed - hans papirer er langt over hvad man normalt kan hente til OB som en 1-årig afløser på det helt rigtige tidspunkt - at han så (sandsynligvis) mentalt ikke slår til er sgu svært at gætte sig til på forhånd. Nu siger du: "det er JHs ansvar at han ikke slog til" Det kan godt være - men jeg hæfter mig ved at der hele tiden har været målmandsplan - folk var overbeviste om at det hele var hovsaløsninger og der naturligvis ikke var en plan. Det var falke der skulle være 1. målmand og det havde han jo slet ikke niveau til.

         Nu står vi med en efterhånden ret fornuftig trup på alle pladser pånær forsvaret, som står til udskiftning - kontrakterne på de fleste er så småt ved at løbe ud, så det ikke koster for meget at skifte dem ud - og det tror jeg simpelthen er nødvendigt med OBs nye økonomiske setup. Jeg forudser et rigtigt godt sommervindue, hvor der skal findes endnu en super dygtig midterforsvarer, en form for afløser til Falk og helst en venstre back. Arbejdet er i gang - jeg er overbevist om at KN og JH har nogle formuftige spillere i kikkerten. Der bliver rigtig mange lønkroner frigjort med Falks stop - og jeg glæder mig allerede - jeg kiggede på ham i fredags og tænkte - han er jo ikke OB-spiller - følelsernee for Falken er fuldstændig væk fra min side.
         Som skrevet andet steds er lidt træt i hovedet i dag , derfor kort svar .
         Jeg kan sagtens følge dig i noget af det du skriver , det kniber nogle gange omvendt ;-) tror ikke du skal se kritik som sort/hvid og alt bare er lort .
         Vil sige at med hensyn til Toppel , så er der vist ingen som mente han skulle blive i OB som første målmand men han ville være en aldeles glimrende reserve til en fornuftig løn .
         Netop den økonomiske situation gør og især i starten med JH gjorde at harmen blev større når man købte fejlagtigt ind , og så gødede JH min kritik volsomt med sine udmeldinger så som : vi skal vente på den rette angriber , Kryger som hb , TM er lige det vi mangler , vi er trygge ved forsvaret .
         817 ⚪️
         Y.N.W.A ❤️

         Comment


          Nogle vil helt sikkert påstå, at jeg søger efter fejlene, og guderne skal vide, at jeg virkelig ikke har særligt meget fidus til Jesper Hansen, og at det afspejler sig, MEN: Jeg kan ikke lade være med at hæfte mig ved, at kvaliteten af indkøbene sjovt nok steg ved Kents indtog i OB. Nogle vil selvfølgelig påstå, at det er på grund af de øgede økonomiske muligheder, men sandheden er jo også, at der er blevet brugt millionbeløb på indkøb af spillere i de forrige transfervinduer, så den præmis køber jeg ikke helt.

          Jeg kender ingenlunde til arbejdsfordelingen ifm. transfers ift. trænerteamet og JH, men det jeg ved er, at Kent er en træner der ser helt usigeligt meget fodbold og deriblandt selvfølgelig også dansk fodbold. Mikkel Bischoff fortalte på et tidspunkt i Fodbold FM, en anekdote fra en træningslejr i Sydafrika, da Kent var træner i Brøndby. Imens at spillerne restituerede og slappede af ved poolen, sad Kent og så sydafrikansk fodbold på værelset, fordi at han havde fundet en kanal der genudsendte kampe fra ligaen, hele dagen. Man kunne jo støde på et eller andet brugbart.

          Jeg tror slet ikke, at man skal underkende, at Kent har haft en kæmpe andel i, at man fandt folk som Rasmus Thelander og AK i 1. division og udviklede dem til topspillere. Nu har jeg bevæget mig rundt til en del 1. divisions kampe for nogle år siden, og her var Kent ofte besøgende, blandt flere andre trænere som Ove P f.eks. Diverse sportsdirektører var det dog ikke så ofte, at man stødte på.

          Udover at Kent åbenlyst er et trækplaster, synes jeg også at det er lidt sigende, at de spillere som Kent i hvert fald åbenlyst selv har set, som Festersen, Lund og AK, har gjort det hæderligt, og i hvert fald bedre end de spillere fra andedammen, som vi har hentet de forrige sæsoner. Festersen og Lund er på trods af, at de er et godt stykke oppe i tyverne, ikke spillere med megen Superliga-erfaring, og rykkede begge ned sidste sæson, så jeg synes ikke, at det kan forklares med, at vi bare er rykket en hylde op.

          Det er selvfølgelig i høj grad spekulationer, men jeg synes i hvert fald, at det må være tydeligt for alle, at der for første gang i lang tid, virker til at være ræson i de indkøb man laver, ift. spillestil og hvilke typer man har brug for i truppen, og det skal Kent i hvert fald også tilskrives en stor del af æren for. Så kan man så diskutere kvaliteten en gang i mellem, men siden sidste sommer er vi i hvert fald, udover ifm. målmandssituationen, blevet forskånet for spillere der er indkøbt i panik og er ude af trit med det, man gerne vil foretage sig ude på banen.

          Comment


           Oprindeligt indsendt af MaxHH Se indlæg
           Ting bliver jo hurtigt sort/hvide i mange debatter (ikke kun herinde, by the way), og hvis man ikke er ekstremt imod noget, kommer man hurtigt til at lyde som om man er for, selvom man grundlæggende måske er lunken... ,o)

           Mvh

           MaxHH
           Som fan synes jeg, det er helt i orden at være "ekstrem". Det er nemlig ikke nødvendigvis det samme som at tabe hovedet. ;-)

           Enten lykkes man, eller gør man ikke; enten har man tillid, eller også skal den anden anstrenge sig "ekstremt" meget for at få den tillid. Respekt er et privilegium, ikke en ret.

           ;-)

           MvH ChrisOB
           1 nederlag de sidste 14 kampe. (8-5-1 - målscore: 23-9) 0 i de sidste 9 (6-3-0 - målscore: 16-6). 0 kampe siden sidst vi vandt en kamp efter været kommet bagud 0-1. Casper Nielsen - gør hvad han vil.

           Comment


            Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
            Som fan synes jeg, det er helt i orden at være "ekstrem". Det er nemlig ikke nødvendigvis det samme som at tabe hovedet. ;-)

            Enten lykkes man, eller gør man ikke; enten har man tillid, eller også skal den anden anstrenge sig "ekstremt" meget for at få den tillid. Respekt er et privilegium, ikke en ret.

            ;-)

            MvH ChrisOB
            Jeg tror du misforstår hvad jeg mener. Jeg har intet problem med at folk er "ekstreme" i deres yderligheder. Jeg skriver blot, at når man så indgår i en debat med en ekstrem, ender man selv med at lyde som en fra den modsatte kant, fordi man er tvunget til at distancere sig en smule mod den modsatte fløj, for ikke at blive sat i bås med den yderligtgående holdning...

            Ved ikke rigtigt om overstående gav mening. Jeg prøver lige med et eksempel. Jeg går ikke ind for ubegrænset indvandring, men jeg synes at vi skal behandle dem vi får godt, og få dem integreret fornuftigt, ikke mindst på arbejdsmarkedet. Hvis jeg snakker flygtninge med en fra f.eks. DF, vil jeg hurtigt komme til at lyde som en enhedslistevælger, fordi jeg vil argumentere for at vi skal integrere dem der er her. Og debatterer jeg med en enhedslistevælger, kommer jeg hurtigt til at lyde som en DF'er, fordi jeg vil argumentere for at vi naturligvis ikke kan tage alle flygtninge i verden til Danmark...

            Håber det hjalp... ,o)

            Mvh

            MaxHH

            Comment


             Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
             Nogle vil helt sikkert påstå, at jeg søger efter fejlene, og guderne skal vide, at jeg virkelig ikke har særligt meget fidus til Jesper Hansen, og at det afspejler sig, MEN: Jeg kan ikke lade være med at hæfte mig ved, at kvaliteten af indkøbene sjovt nok steg ved Kents indtog i OB. Nogle vil selvfølgelig påstå, at det er på grund af de øgede økonomiske muligheder, men sandheden er jo også, at der er blevet brugt millionbeløb på indkøb af spillere i de forrige transfervinduer, så den præmis køber jeg ikke helt.

             Jeg kender ingenlunde til arbejdsfordelingen ifm. transfers ift. trænerteamet og JH, men det jeg ved er, at Kent er en træner der ser helt usigeligt meget fodbold og deriblandt selvfølgelig også dansk fodbold. Mikkel Bischoff fortalte på et tidspunkt i Fodbold FM, en anekdote fra en træningslejr i Sydafrika, da Kent var træner i Brøndby. Imens at spillerne restituerede og slappede af ved poolen, sad Kent og så sydafrikansk fodbold på værelset, fordi at han havde fundet en kanal der genudsendte kampe fra ligaen, hele dagen. Man kunne jo støde på et eller andet brugbart.

             Jeg tror slet ikke, at man skal underkende, at Kent har haft en kæmpe andel i, at man fandt folk som Rasmus Thelander og AK i 1. division og udviklede dem til topspillere. Nu har jeg bevæget mig rundt til en del 1. divisions kampe for nogle år siden, og her var Kent ofte besøgende, blandt flere andre trænere som Ove P f.eks. Diverse sportsdirektører var det dog ikke så ofte, at man stødte på.

             Udover at Kent åbenlyst er et trækplaster, synes jeg også at det er lidt sigende, at de spillere som Kent i hvert fald åbenlyst selv har set, som Festersen, Lund og AK, har gjort det hæderligt, og i hvert fald bedre end de spillere fra andedammen, som vi har hentet de forrige sæsoner. Festersen og Lund er på trods af, at de er et godt stykke oppe i tyverne, ikke spillere med megen Superliga-erfaring, og rykkede begge ned sidste sæson, så jeg synes ikke, at det kan forklares med, at vi bare er rykket en hylde op.

             Det er selvfølgelig i høj grad spekulationer, men jeg synes i hvert fald, at det må være tydeligt for alle, at der for første gang i lang tid, virker til at være ræson i de indkøb man laver, ift. spillestil og hvilke typer man har brug for i truppen, og det skal Kent i hvert fald også tilskrives en stor del af æren for. Så kan man så diskutere kvaliteten en gang i mellem, men siden sidste sommer er vi i hvert fald, udover ifm. målmandssituationen, blevet forskånet for spillere der er indkøbt i panik og er ude af trit med det, man gerne vil foretage sig ude på banen.
             Jeg synes du har nogle gode pointer der. Hverken Lasse, Ari eller Hallgrimur er spillere som Kent selv har hentet og jeg har da et kæmpe håb om at Tingager slår til i løbet af dette forår og tager en af pladserne i midterforsvaret og så kommer Kenneth Emil jo til sommer som med garanti er en forsvarsspiller efter Kents hoved. Når vi så samtidig forhåbentlig får noget ro på målmandssituationen med Grytebust og Falkesgaard og Kents portugisiske venstre back til sommer, så begynder det jo at ligne noget. Så mangler der bare en ny nummer 9 til sommer samt en ny Zohore til angrebet og måske en forlængelse med Azer.

             Comment


              Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
              Jeg har fulgt OB i 24 år, og i ca halvparten af disse er jeg ikke gået op i sportsdirektørens arbejde og betydning for min klubs udvikling og forskellige statusser; Jeg var vel "ungdommeligt uvidende" kørte på det trip af blind forelskelsesrus, jeg følte fra min allerførste OB kamp, og var reelt ikke interesseret i hvordan vi kom fra A til B. Det hjalp vel også at i den første halvdel af min OB tid, der vandt vi sølv, pokal, bronze og slog Real Madrid ud.

              Men så skete det. Vi rykkede ned. Jeg var ikke et barn, da det skete, men jeg græd som pisket, og jeg er faktisk aldrig rigtigt kommet mig over det. Og fra da af røg min selvvalgte uvidenhed. Jeg blev mere opmærksom på, hvilken betydning de enkelte personers gøren og laden havde i OB, og fik et helt andet outlook, først og fremmest på hvornår jeg følte, at der blev gjort nok for at undgå, at vi rykkede ned igen. Man kan sammenligne det lidt med, at jeg havde danset lykkeligt på det, der så ud til at være et flot gulv, det bedste, jeg kunne forestille mig, men pludselig braste jeg igennem det, fordi det viste sig, at der rent faktisk var blevet lavet et ikke særligt godt stykke arbejde med det gulv alligevel.

              Og siden har jeg så været "på vagt" Da Kim Brink så kom til var jeg vild med både ambitioner og de armbevægelser, der blev lavet, og jeg blev grebet og suget ind i et vortex, hvor jeg pretty much ikke var tilfreds med noget som helst, før vi stod med DM pokalen i hænderne. Sådan har jeg det ikke i dag. Eller rettere, ikke i samme grad. Jeg kan sagtens blive tilfreds med ting undervejrs, men ultimativt, ja, jeg er aldrig helt, utvetydigt tilfreds, før vi står med det DM trofæ. Før vi er så langt væk fra nedrykning, som vi overhovedet kan være. Men vinder vi aldrig det DM trofæ i min levetid, så kan jeg godt leve med det udtryk, vi så har:

              Spiller vi en slags bold, der skaber begejstring/stolthed hos de fleste. (Her er det ligegyldigt om det er poleret eller skraldebang), har vi en fynsk identitet, så er det også helt fint med mig.

              Men stiller en ledelse en ambition om at vi skal tilbage til toppen, så skal kvaliteten af det arbejde, som JH udfører i samarbejde med ledelsen altså hæves betragteligt.

              Og nej, jeg er ikke et tålmodigt menneske, og bliver det aldrig. Men jeg bliver heller ikke et af de mennesker, der for at undgå at se noget negativt i øjnene, gemmer sig bag evige rænker af "proces" og "giv det tid" floskler.

              Så for at svare på dit spørgsmål:

              Jeg har aldrig været utvetydigt tilfreds med nogen af de sportsdirektører vi har haft, mens jeg har fulgt OB.

              Og nu ved du også lidt om hvorfor.

              MvH ChrisOB
              Dejligt med fine og velovervejede indlæg.

              Comment


               Oprindeligt indsendt af Magge Se indlæg
               Som skrevet andet steds er lidt træt i hovedet i dag , derfor kort svar .
               Jeg kan sagtens følge dig i noget af det du skriver , det kniber nogle gange omvendt ;-) tror ikke du skal se kritik som sort/hvid og alt bare er lort .
               Vil sige at med hensyn til Toppel , så er der vist ingen som mente han skulle blive i OB som første målmand men han ville være en aldeles glimrende reserve til en fornuftig løn .
               Netop den økonomiske situation gør og især i starten med JH gjorde at harmen blev større når man købte fejlagtigt ind , og så gødede JH min kritik volsomt med sine udmeldinger så som : vi skal vente på den rette angriber , Kryger som hb , TM er lige det vi mangler , vi er trygge ved forsvaret .
               Jeg er ikke så sikker på at Toppel var interesseret i at være reserve i OB - efter at han havde været 1. valg i relativt lang tid. Lønnedgangen var vel et vink med en vognstang om at han ville blive klokkeklart andetvalg.

               Jeg kan sagtens følge jer i at det havde været at foretrække at JH havde købt bedre ind på det meget lave budget. Det er nok ikke tvivl om at det burde kunne lade sig gøre på nogle af pladserne, i forhold til det de endte med. Jeg tror så på den anden side ikke at det var muligt på det budget og med det cirkus han overtog at det ville have rykket os sønderligt. MEN jeg vil give dig ret i det ville have betydet rigtig meget for omverdenens tillid til JH at han ikke havde ahft så mange svipsere på det lave budget - der ville det have klædt ham at være mere skarp.

               Jeg håber og tror på, at det går den rigtige vej nu. KN er en super stærk personlighed. Han skal nok få det sådan ca. som han gerne vil. Og det forsvar kan han på ingen måde være tilfreds med. Han siger det jo efter hver kamp ikke mindst den sidste: "defensivt så vi skidt ud i første halvleg". Så det er naivt at tro, at ikke både JH og KN ved at det er centerforsvar ikke kan stå distancen. Jeg kan ikke forestille mig at der bliver forlænget med nogle af de to faste.

               Comment


                Oprindeligt indsendt af claudes1 Se indlæg
                Jeg er ikke så sikker på at Toppel var interesseret i at være reserve i OB - efter at han havde været 1. valg i relativt lang tid. Lønnedgangen var vel et vink med en vognstang om at han ville blive klokkeklart andetvalg.

                Jeg kan sagtens følge jer i at det havde været at foretrække at JH havde købt bedre ind på det meget lave budget. Det er nok ikke tvivl om at det burde kunne lade sig gøre på nogle af pladserne, i forhold til det de endte med. Jeg tror så på den anden side ikke at det var muligt på det budget og med det cirkus han overtog at det ville have rykket os sønderligt. MEN jeg vil give dig ret i det ville have betydet rigtig meget for omverdenens tillid til JH at han ikke havde ahft så mange svipsere på det lave budget - der ville det have klædt ham at være mere skarp.

                Jeg håber og tror på, at det går den rigtige vej nu. KN er en super stærk personlighed. Han skal nok få det sådan ca. som han gerne vil. Og det forsvar kan han på ingen måde være tilfreds med. Han siger det jo efter hver kamp ikke mindst den sidste: "defensivt så vi skidt ud i første halvleg". Så det er naivt at tro, at ikke både JH og KN ved at det er centerforsvar ikke kan stå distancen. Jeg kan ikke forestille mig at der bliver forlænget med nogle af de to faste.
                Jeg er nu ret overbevist om at Toppel gerne havde taget en reservetjans i OB , men det ved ingen af os med sikkerhed og derfor er det fra begge sider gætværk .

                Jeg er enig i at det ser ud til vi er på vej imod bedre tider og indkøbene er klart bedre og virker mere gennemtænkte nu .

                Jeg tror en sportsdirektør med bedre indsigt i markedet og truppens mangler ville kunne have gjort det bedre end JH . Ikke sikkert det ville være væsentligt bedre , men dog bedre og med mere forståelige indkøb . Men igen er det gætværk og tro .
                Jeg har aldrig forlangt at JH , eller nogen anden ville kunne gøre os til tophold ved et trylleslag , men jeg har forventet mening med handlerne , har givet eksemplet med Kirke tidligere som noget der fik mig op i det røde felt.


                Jeg håber da ved Gud at JH kan se den er hel gal i forsvaret , men han skal afholde sig fra at bagatellisere store udfald og lade være med dumsmart at stille sig op og erklære fuld tillid til dem .
                Last edited by Magge; 28-02-2016, 21:06.
                817 ⚪️
                Y.N.W.A ❤️

                Comment

                Working...
                X