Annoncering

Collapse
No announcement yet.

OB- HB Køge testkamp torsdag d. 16-02-07

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Oprindeligt indsendt af Kielberg Se indlæg
    Det var kun træning.
    Der er så ingen forskel på os i træning og os i kamp. Ineffektivt boldtrilleri, spillere blottet for selvtillid.

    Helt absurd beslutning at starte med KEP, Izunna og Jönsson. De er de ringeste spillere på holdet.

    MvH ChrisOB
    1 nederlag de sidste 14 kampe. (8-5-1 - målscore: 23-9) 0 i de sidste 9 (6-3-0 - målscore: 16-6). 0 kampe siden sidst vi vandt en kamp efter været kommet bagud 0-1. Casper Nielsen - gør hvad han vil.

    Comment


      Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
      Der er så ingen forskel på os i træning og os i kamp. Ineffektivt boldtrilleri, spillere blottet for selvtillid.

      Helt absurd beslutning at starte med KEP, Izunna og Jönsson. De er de ringeste spillere på holdet.

      MvH ChrisOB
      Jeg kan forstå, at han starter med KEP og Izunna. Men at vi lige skal se Jønne på den kant igen. Hvorfor.
      OB. På behørig afstand af egne ambitioner.

      Comment


        Oprindeligt indsendt af sinus Se indlæg
        Jeg kan forstå, at han starter med KEP og Izunna. Men at vi lige skal se Jønne på den kant igen. Hvorfor.
        Ja, det er sgu det værste ved det hele.
        Jeg er spændt på hvor Yao står i alt det her? Får han mon snart chancen..

        Jeg er dog 100% på at Jønne starter på kanten, og Izunna ryger på bænken..

        Comment


          Oprindeligt indsendt af sinus Se indlæg
          Jeg kan forstå, at han starter med KEP og Izunna. Men at vi lige skal se Jønne på den kant igen. Hvorfor.
          Det er absolut utroligt at Kent holder fast i Jønne som kant efter alt det Jønne viste i efteråret på den position. Det er ja så stædig at det bliver idiotisk.
          "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
          - Norbert Elgert -

          Comment


            Nedslående. Det må være det ord der dækker den kan jeg så i dag mest.

            Hvor det var noget lettere at hæfte sig ved lyspunkterne imod hold som Zenit og Plzen, hvor vi selvsagt var oppe imod en modstander af en anden kaliber, er det godt nok svært ikke at være sortseer efter dagens kamp. At tænke sig, at vi for godt et år siden, gik ind til foråret på en 7. plads, og i en af opstartskampene i Køge, udspiller dem og slår dem 3-0, bl.a. på et Izunna langskudsmål, til at vi står her nu fire dage før forårsstart, ét point fra sidstepladsen, og taber 2-3 til Køge i en kamp, hvor vi på ingen parametre viser, at vi skulle være et bedre hold. Det er sgu en sørgelig udvikling.

            1. halvleg stiller vi op således.

            Gryte
            Desler KEP Tingager JBL
            CN JJT Izu Jönne
            AK Edmun

            Det var på alle måder en total genudsendelse af det vi så i store dele af efteråret. Vi evner slet ikke at spille os frem til noget reelt farligt i etableret angrebsspil. Den eneste nævneværdige chance, kommer i forbindelse med et hjørnespark fra CN, der bliver afvist i første omgang, hvorefter han kommer på bolden før Køge spilleren, får lagt den fladt ind fra siden, og efter lidt klumpspil får Edmundsson afsluttet udmærket fladt, som Køge-keeperen dog kan parere rimeligt sikkert væk.

            Målet er der ikke så meget at sige til. En Tingager-fejl som vi har set før. Han er for længe om at tage en beslutning med bolden, og ender med at få Bah helt op i snotten og taber så bolden til ham, hvorefter Bah tager den direkte vej mod målet og smadrer den ind uden chance for Gryte.

            Derudover blev vores midterforsvar ikke testet meget. Tingager havde et andet rigtigt sløjt boldtab, hvor han forsøger sig med et commandoraid op gennem midten, og ender med at snuble, tabe bolden, forære en omstilling væk og være alt for langsom om at komme op igen og tilbage. KEP gjorde mest væsen af sig verbalt, og spillede sådan set fejlfrit, dog uden at blive prøvet nævneværdigt, af en Køge-offensiv der hovedsagligt lukrerede på vores blundere.

            I det etablerede angrebsspil leder vi fortsat febrilsk efter mellemrumsspillet og formår slet ikke at få nogle spillere retvendt med bolden centralt direkte imod deres felt. Det bliver konstant bolde op på især AK, der modtager den med ryggen til mål og en lun overfrakke, eller vores backs der kommer igennem over kanterne, men sjældent i særligt fordelagtige positioner. Alt det opspil vi havde i første halvleg der bare havde en snært af farlighed, kom via vores højreside, hvor CN og Desler udviste en udmærket indbyrdes forståelse. CN kom dog aldrig rigtigt i nogle farlige positioner med bolden, og Desler fik som sædvanligt stort set ikke noget ud af det, når han kom på siden af forsvaret.

            Vores venstre side var totalt impotent offensivt. Jeg kan stort set ikke huske en Jönsson-aktion i den her kamp, han deltog nærmest ikke i den. JBL kom i to situationer i nogle gode løb i ryggen på deres højre back Gjøg, først på en rigtigt god aflevering fra Izunna, hvor JBL afslutter et par meter forbi fra en spids vinkel, og siden på en fin aflevering fra JJT, hvor han JBL dog ikke rigtigt får gjort det færdigt. Derudover kom der absolut intet fra den venstre side. På midtbanen var JJT klart bedste mand igen, omend han to gange mister bolden centralt på en mand der kommer i ryggen på ham, som jeg desværre synes vi ser for ofte. Det er dog ham der konstant prøver at finde pasningslinjerne fremad i banen, og selvom det ofte ikke lykkes, bliver han ved med at prøve og får sat nogle farlige ting i gang, og meget af kommunikationen fra Køge-træneren Lehm, og mellem deres defensive spillere, handlede også om JJT. Izunna havde førnævnte gode aflevering til JBL, men spillede derudover en total alibi kamp, hvor han ikke får sat sig igennem overhovedet. Han var klart den Kent fik råbt mest efter i dag. JJT var klart bedre i duelspillet og genpresset, hvor Izunna nærmest konsekvent kommer for sent. Derudover har han to dumme boldtab, hvor alt spillet ellers er foran ham, men hvor vi får to omstillinger imod os, og den ene giver en pæn chance til Stückler.

            Vores angribere gjorde ikke meget væsen af sig. De havde begge en god attitude og havde egentlig ikke den store spildprocent, de fik bare sjældent noget godt at arbejde med. Det var tydeligt, at Edmundsson især skulle forsøge at true bagrummet og komme på siden af forsvaret, men det lykkedes aldrig rigtigt at få gjort ham farlig.

            2. halvleg stillede vi således op.

            Falke
            RJL Lund Joao Buus
            Thrane Tverskov Welbeck Greve
            Fester Yao

            Vi kommer helt skidt ud til den 2. halvleg, og det kulminerer efter et par minutter, hvor Lund laver en af sine klassiske vurderingsfejl, og lader Stückler kommer helt frit igennen, hvor han kan lægge den på tværs til Rochester, der kan smide den i et tomt bur.

            Herefter kommer vi lidt bedre med, og får reduceret i en situation, hvor Buus og Greve får skabt lidt plads på kanten. Greve får taget bolden med ind i feltet, hvor der kommer en Køge-spiller moslende i ryggen på ham, som godt kunne ligne lidt et straffe. Greve får dog delvist ude af balance skovlet bolden op i luften, og rammer Yao der kan sætte den ind på låget via stolpen.

            Ikke engang 10 minutter efter, er den gal igen, hvor vi taber et par dueller centralt, og Køge slår en bold direkte ned gennem midten af forsvaret, hvor Pereira ikke følger godt nok med Lee Rochester, der smider den sikkert over i det lange hjørne, uden Falkesgaard kunne gøre noget ved det.

            Vi får så pyntet på det til 2-3, igen med et rigtigt fint opspil omkring Greve og Buus, hvor Greve efter noget småspil, får fundet Buus i et løb bagom forsvaret, der slår en intelligent flad aflevering skråt tilbage i feltet, hvor både Fester og Yao får fikseret forsvaret ved at søge bolden og lade den gå, hvorefter Thrane så kan komme fra andet geled og sparke den sikkert ind, meget lig den måde han scorede på i Silkeborg faktisk.

            4 minutter før tid, toppes dagen så af med et hjørnespark, hvor Lund forsøger at saksesparke til bolden i tæt trafik, og muligvis kommer til at ramme en Køge-spiller en lille smule, som til gengæld gjorde et godt forsøg på at bringe sig i spil til en Oscar-statuette om ti dage. Gelb/Rot og tak for i dag til Lund.

            Spillemæssigt var 2. halvleg en smule bedre end 1., på trods af at HB Køge kun lavede nogle enkelte udskiftninger. Det skyldes i allerhøjeste grad de indbyrdes relationer Greve og Buus havde i venstresiden. Greve var rigtigt god til at trække backen væk og skabe plads for Buus og til at agere bandespiller, når det var nødvendigt. Han gjorde det også rigtigt fint som en lidt mere spilstyrende type, da han trak lidt ned og modtog bolden, og forsøgte at slå nogle direkte pasninger fremad, som lykkedes nogle gange. Jeg vil godt nok føle mig skuffet, hvis jeg var Greve og blev bedt om at starte fra bænken på mandag. Buus var også en rigtigt god oplevelse. Han var super pågående offensivt og aggressiv i sit genpres. Han havde nogle tvivlsomme aktioner teknisk, og er måske ikke så sikker på bolden, men han forsøgte konstant og træf nogle intelligente beslutninger rent offensivt, som ved hans assist til 2-3 målet.

            På den modsatte back, var jeg mildest talt skuffet. Ligeså impotent som venstresiden var det i 1. halvleg, ligeså impotent var højresiden i 2. halvleg. RJL kom stort set ikke med i nogle aktioner rent offensivt, og de få jeg husker var blottet for slutprodukt offensivt. Om det var den manglende indbyrdes forståelse med Thrane, der også var totalt usynlig bortset fra målet, eller om han bare ikke ville det nok og ikke placerede sig intelligent nok, har jeg svært ved at komme med en bedømmelse af, men jeg kan dårligt forestille mig, at han starter inde på mandag i stedet for Desler, som bare viste langt mere vilje og gåpåmod.

            Centralt på midten, blev det ikke bedre. Welbeck spillede totalt anonymt, bortset for tre frispark, hvor han kom for sent. Tverskov fik drevet bolden fremad nogle gange, men fik aldrig gjort det farligt. Som samlet enhed synes jeg de tabte centralt på midten, bl.a. ifm. 1-3 målet, hvor de ikke får sat sig igennem i duel- og 2. boldsspillet.

            I angrebet var Festersen meget anonym og for mig en stor skuffelse. Jeg havde forventet, at han ville gå forrest og forsøge at blive mere direkte imod mål, men i stedet foregik langt de fleste af hans aktioner med ryggen til og langt væk fra mål. Eksponent for det direkte spil, er Yao til gengæld og det klædte holdet i 2. halvleg. Han er med i begge mål, det første som målscorer selvsagt, og det andet laver han virkelig en intelligent aktion og springer over bolden, hvor han ellers godt kunne have afsluttet med venstre, for at lade den gå til Thrane i en bedre position. Derudover havde han også et par gode aktioner, hvor han kommer på siden af forsvaret og forsøger at udforde direkte og én mod én. Det foregår meget med skyklapper på, og når han indgår i kombinationsspillet er det med en del fejl, men hans direkte og opportunistiske spil, klæder det her hold i perioder.

            Det var mine beretninger fra en dag, der absolut ikke gjorde mig til større optimist frem mod foråret. Skulle vi ramle ind i Køge i nedrykningsplayoff, vil jeg være meget ængstelig. De har i den grad farten, opportunismen og kynismen til at kunne gøre ondt på os.

            Gud nåde og trøste os, det får vi brug for de næste 3-4 måneder.
            Last edited by Sheed; 16-02-2017, 17:46.

            Comment


              Kent Nielsens udtaler efter kampen i dag:

              Ikke desto mindre handler det nu om at tanke masser af energi, så vi kan træne godt lørdag og søndag frem mod en Randers-kamp mandag, der gerne skal give os den start, vi ønsker os og tror på, og som vi synes vi kan tillade os at tro på udfra det samlede indtryk af opstarten.

              Så han regner også med et nederlag mod Randers

              Comment


                Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
                Der er så ingen forskel på os i træning og os i kamp. Ineffektivt boldtrilleri, spillere blottet for selvtillid.

                Helt absurd beslutning at starte med KEP, Izunna og Jönsson. De er de ringeste spillere på holdet.

                MvH ChrisOB
                Kent udtalte at han havde startformationen klar til Randers men kun var i tvivl om KEP eller Izunna. Og så afprøver han begge samtidig? Ja, jeg forstår det ikke.
                Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

                OB - engang var vi gode

                Comment


                  Oprindeligt indsendt af Faurskov Se indlæg
                  Kent Nielsens udtaler efter kampen i dag:

                  Ikke desto mindre handler det nu om at tanke masser af energi, så vi kan træne godt lørdag og søndag frem mod en Randers-kamp mandag, der gerne skal give os den start, vi ønsker os og tror på, og som vi synes vi kan tillade os at tro på udfra det samlede indtryk af opstarten.

                  Så han regner også med et nederlag mod Randers
                  Hvis der står en "Kvalitets" stander ved siden af den "Energi" stander de nu skal tanke ved, vil jeg råde dem til at bruge den første mulighed

                  Comment


                    Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
                    Nedslående. Det må være det ord der dækker den kan jeg så i dag mest.

                    Hvor det var noget lettere at hæfte sig ved lyspunkterne imod hold som Zenit og Plzen, hvor vi selvsagt var oppe imod en modstander af en anden kaliber, er det godt nok svært ikke at være sortseer efter dagens kamp. At tænke sig, at vi for godt et år siden, gik ind til foråret på en 7. plads, og i en af opstartskampene i Køge, udspiller dem og slår dem 3-0, bl.a. på et Izunna langskudsmål, til at vi står her nu fire dage før forårsstart, ét point fra sidstepladsen, og taber 2-3 til Køge i en kamp, hvor vi på ingen parametre viser, at vi skulle være et bedre hold. Det er sgu en sørgelig udvikling.

                    1. halvleg stiller vi op således.

                    Gryte
                    Desler KEP Tingager JBL
                    CN JJT Izu Jönne
                    AK Edmun

                    Det var på alle måder en total genudsendelse af det vi så i store dele af efteråret. Vi evner slet ikke at spille os frem til noget reelt farligt i etableret angrebsspil. Den eneste nævneværdige chance, kommer i forbindelse med et hjørnespark fra CN, der bliver afvist i første omgang, hvorefter han kommer på bolden før Køge spilleren, får lagt den fladt ind fra siden, og efter lidt klumpspil får Edmundsson afsluttet udmærket fladt, som Køge-keeperen dog kan parere rimeligt sikkert væk.

                    Målet er der ikke så meget at sige til. En Tingager-fejl som vi har set før. Han er for længe om at tage en beslutning med bolden, og ender med at få Bah helt op i snotten og taber så bolden til ham, hvorefter Bah tager den direkte vej mod målet og smadrer den ind uden chance for Gryte.

                    Derudover blev vores midterforsvar ikke testet meget. Tingager havde et andet rigtigt sløjt boldtab, hvor han forsøger sig med et commandoraid op gennem midten, og ender med at snuble, tabe bolden, forære en omstilling væk og være alt for langsom om at komme op igen og tilbage. KEP gjorde mest væsen af sig verbalt, og spillede sådan set fejlfrit, dog uden at blive prøvet nævneværdigt, af en Køge-offensiv der hovedsagligt lukrerede på vores blundere.

                    I det etablerede angrebsspil leder vi fortsat febrilsk efter mellemrumsspillet og formår slet ikke at få nogle spillere retvendt med bolden centralt direkte imod deres felt. Det bliver konstant bolde op på især AK, der modtager den med ryggen til mål og en lun overfrakke, eller vores backs der kommer igennem over kanterne, men sjældent i særligt fordelagtige positioner. Alt det opspil vi havde i første halvleg der bare havde en snært af farlighed, kom via vores højreside, hvor CN og Desler udviste en udmærket indbyrdes forståelse. CN kom dog aldrig rigtigt i nogle farlige positioner med bolden, og Desler fik som sædvanligt stort set ikke noget ud af det, når han kom på siden af forsvaret.

                    Vores venstre side var totalt impotent offensivt. Jeg kan stort set ikke huske en Jönsson-aktion i den her kamp, han deltog nærmest ikke i den. JBL kom i to situationer i nogle gode løb i ryggen på deres højre back Gjøg, først på en rigtigt god aflevering fra Izunna, hvor JBL afslutter et par meter forbi fra en spids vinkel, og siden på en fin aflevering fra JJT, hvor han JBL dog ikke rigtigt får gjort det færdigt. Derudover kom der absolut intet fra den venstre side. På midtbanen var JJT klart bedste mand igen, omend han to gange mister bolden centralt på en mand der kommer i ryggen på ham, som jeg desværre synes vi ser for ofte. Det er dog ham der konstant prøver at finde pasningslinjerne fremad i banen, og selvom det ofte ikke lykkes, bliver han ved med at prøve og får sat nogle farlige ting i gang, og meget af kommunikationen fra Køge-træneren Lehm, og mellem deres defensive spillere, handlede også om JJT. Izunna havde førnævnte gode aflevering til JBL, men spillede derudover en total alibi kamp, hvor han ikke får sat sig igennem overhovedet. Han var klart den Kent fik råbt mest efter i dag. JJT var klart bedre i duelspillet og genpresset, hvor Izunna nærmest konsekvent kommer for sent. Derudover har han to dumme boldtab, hvor alt spillet ellers er foran ham, men hvor vi får to omstillinger imod os, og den ene giver en pæn chance til Stückler.

                    Vores angribere gjorde ikke meget væsen af sig. De havde begge en god attitude og havde egentlig ikke den store spildprocent, de fik bare sjældent noget godt at arbejde med. Det var tydeligt, at Edmundsson især skulle forsøge at true bagrummet og komme på siden af forsvaret, men det lykkedes aldrig rigtigt at få gjort ham farlig.

                    2. halvleg stillede vi således op.

                    Falke
                    RJL Lund Joao Buus
                    Thrane Tverskov Welbeck Greve
                    Fester Yao

                    Vi kommer helt skidt ud til den 2. halvleg, og det kulminerer efter et par minutter, hvor Lund laver en af sine klassiske vurderingsfejl, og lader Stückler kommer helt frit igennen, hvor han kan lægge den på tværs til Rochester, der kan smide den i et tomt bur.

                    Herefter kommer vi lidt bedre med, og får reduceret i en situation, hvor Buus og Greve får skabt lidt plads på kanten. Greve får taget bolden med ind i feltet, hvor der kommer en Køge-spiller moslende i ryggen på ham, som godt kunne ligne lidt et straffe. Greve får dog delvist ude af balance skovlet bolden op i luften, og rammer Yao der kan sætte den ind på låget via stolpen.

                    Ikke engang 10 minutter efter, er den gal igen, hvor vi taber et par dueller centralt, og Køge slår en bold direkte ned gennem midten af forsvaret, hvor Pereira ikke følger godt nok med Lee Rochester, der smider den sikkert over i det lange hjørne, uden Falkesgaard kunne gøre noget ved det.

                    Vi får så pyntet på det til 2-3, igen med et rigtigt fint opspil omkring Greve og Buus, hvor Greve efter noget småspil, får fundet Buus i et løb bagom forsvaret, der slår en intelligent flad aflevering skråt tilbage i feltet, hvor både Fester og Yao får fikseret forsvaret ved at søge bolden og lade den gå, hvorefter Thrane så kan komme fra andet geled og sparke den sikkert ind, meget lig den måde han scorede på i Silkeborg faktisk.

                    4 minutter før tid, toppes dagen så af med et hjørnespark, hvor Lund forsøger at saksesparke til bolden i tæt trafik, og muligvis kommer til at ramme en Køge-spiller en lille smule, som til gengæld gjorde et godt forsøg på at bringe sig i spil til en Oscar-statuette om ti dage. Gelb/Rot og tak for i dag til Lund.

                    Spillemæssigt var 2. halvleg en smule bedre end 1., på trods af at HB Køge kun lavede nogle enkelte udskiftninger. Det skyldes i allerhøjeste grad de indbyrdes relationer Greve og Buus havde i venstresiden. Greve var rigtigt god til at trække backen væk og skabe plads for Buus og til at agere bandespiller, når det var nødvendigt. Han gjorde det også rigtigt fint som en lidt mere spilstyrende type, da han trak lidt ned og modtog bolden, og forsøgte at slå nogle direkte pasninger fremad, som lykkedes nogle gange. Jeg vil godt nok føle mig skuffet, hvis jeg var Greve og blev bedt om at starte fra bænken på mandag. Buus var også en rigtigt god oplevelse. Han var super pågående offensivt og aggressiv i sit genpres. Han havde nogle tvivlsomme aktioner teknisk, og er måske ikke så sikker på bolden, men han forsøgte konstant og træf nogle intelligente beslutninger rent offensivt, som ved hans assist til 2-3 målet.

                    På den modsatte back, var jeg mildest talt skuffet. Ligeså impotent som venstresiden var det i 1. halvleg, ligeså impotent var højresiden i 2. halvleg. RJL kom stort set ikke med i nogle aktioner rent offensivt, og de få jeg husker var blottet for slutprodukt offensivt. Om det var den manglende indbyrdes forståelse med Thrane, der også var totalt usynlig bortset fra målet, eller om han bare ikke ville det nok og ikke placerede sig intelligent nok, har jeg svært ved at komme med en bedømmelse af, men jeg kan dårligt forestille mig, at han starter inde på mandag i stedet for Desler, som bare viste langt mere vilje og gåpåmod.

                    Centralt på midten, blev det ikke bedre. Welbeck spillede totalt anonymt, bortset for tre frispark, hvor han kom for sent. Tverskov fik drevet bolden fremad nogle gange, men fik aldrig gjort det farligt. Som samlet enhed synes jeg de tabte centralt på midten, bl.a. ifm. 1-3 målet, hvor de ikke får sat sig igennem i duel- og 2. boldsspillet.

                    I angrebet var Festersen meget anonym og for mig en stor skuffelse. Jeg havde forventet, at han ville gå forrest og forsøge at blive mere direkte imod mål, men i stedet foregik langt de fleste af hans aktioner med ryggen til og langt væk fra mål. Eksponent for det direkte spil, er Yao til gengæld og det klædte holdet i 2. halvleg. Han er med i begge mål, det første som målscorer selvsagt, og det andet laver han virkelig en intelligent aktion og springer over bolden, hvor han ellers godt kunne have afsluttet med venstre, for at lade den gå til Thrane i en bedre position. Derudover havde han også et par gode aktioner, hvor han kommer på siden af forsvaret og forsøger at udforde direkte og én mod én. Det foregår meget med skyklapper på, og når han indgår i kombinationsspillet er det med en del fejl, men hans direkte og opportunistiske spil, klæder det her hold i perioder.

                    Det var mine beretninger fra en dag, der absolut ikke gjorde mig til større optimist frem mod foråret. Skulle vi ramle ind i Køge i nedrykningsplayoff, vil jeg være meget ængstelig. De har i den grad farten, opportunismen og kynismen til at kunne gøre ondt på os.

                    Gud nåde og trøste os, det får vi brug for de næste 3-4 måneder.
                    Tak for det gode arbejde Sheed

                    Comment


                      Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
                      Nedslående. Det må være det ord der dækker den kan jeg så i dag mest.

                      Hvor det var noget lettere at hæfte sig ved lyspunkterne imod hold som Zenit og Plzen, hvor vi selvsagt var oppe imod en modstander af en anden kaliber, er det godt nok svært ikke at være sortseer efter dagens kamp. At tænke sig, at vi for godt et år siden, gik ind til foråret på en 7. plads, og i en af opstartskampene i Køge, udspiller dem og slår dem 3-0, bl.a. på et Izunna langskudsmål, til at vi står her nu fire dage før forårsstart, ét point fra sidstepladsen, og taber 2-3 til Køge i en kamp, hvor vi på ingen parametre viser, at vi skulle være et bedre hold. Det er sgu en sørgelig udvikling.

                      1. halvleg stiller vi op således.

                      Gryte
                      Desler KEP Tingager JBL
                      CN JJT Izu Jönne
                      AK Edmun

                      Det var på alle måder en total genudsendelse af det vi så i store dele af efteråret. Vi evner slet ikke at spille os frem til noget reelt farligt i etableret angrebsspil. Den eneste nævneværdige chance, kommer i forbindelse med et hjørnespark fra CN, der bliver afvist i første omgang, hvorefter han kommer på bolden før Køge spilleren, får lagt den fladt ind fra siden, og efter lidt klumpspil får Edmundsson afsluttet udmærket fladt, som Køge-keeperen dog kan parere rimeligt sikkert væk.

                      Målet er der ikke så meget at sige til. En Tingager-fejl som vi har set før. Han er for længe om at tage en beslutning med bolden, og ender med at få Bah helt op i snotten og taber så bolden til ham, hvorefter Bah tager den direkte vej mod målet og smadrer den ind uden chance for Gryte.

                      Derudover blev vores midterforsvar ikke testet meget. Tingager havde et andet rigtigt sløjt boldtab, hvor han forsøger sig med et commandoraid op gennem midten, og ender med at snuble, tabe bolden, forære en omstilling væk og være alt for langsom om at komme op igen og tilbage. KEP gjorde mest væsen af sig verbalt, og spillede sådan set fejlfrit, dog uden at blive prøvet nævneværdigt, af en Køge-offensiv der hovedsagligt lukrerede på vores blundere.

                      I det etablerede angrebsspil leder vi fortsat febrilsk efter mellemrumsspillet og formår slet ikke at få nogle spillere retvendt med bolden centralt direkte imod deres felt. Det bliver konstant bolde op på især AK, der modtager den med ryggen til mål og en lun overfrakke, eller vores backs der kommer igennem over kanterne, men sjældent i særligt fordelagtige positioner. Alt det opspil vi havde i første halvleg der bare havde en snært af farlighed, kom via vores højreside, hvor CN og Desler udviste en udmærket indbyrdes forståelse. CN kom dog aldrig rigtigt i nogle farlige positioner med bolden, og Desler fik som sædvanligt stort set ikke noget ud af det, når han kom på siden af forsvaret.

                      Vores venstre side var totalt impotent offensivt. Jeg kan stort set ikke huske en Jönsson-aktion i den her kamp, han deltog nærmest ikke i den. JBL kom i to situationer i nogle gode løb i ryggen på deres højre back Gjøg, først på en rigtigt god aflevering fra Izunna, hvor JBL afslutter et par meter forbi fra en spids vinkel, og siden på en fin aflevering fra JJT, hvor han JBL dog ikke rigtigt får gjort det færdigt. Derudover kom der absolut intet fra den venstre side. På midtbanen var JJT klart bedste mand igen, omend han to gange mister bolden centralt på en mand der kommer i ryggen på ham, som jeg desværre synes vi ser for ofte. Det er dog ham der konstant prøver at finde pasningslinjerne fremad i banen, og selvom det ofte ikke lykkes, bliver han ved med at prøve og får sat nogle farlige ting i gang, og meget af kommunikationen fra Køge-træneren Lehm, og mellem deres defensive spillere, handlede også om JJT. Izunna havde førnævnte gode aflevering til JBL, men spillede derudover en total alibi kamp, hvor han ikke får sat sig igennem overhovedet. Han var klart den Kent fik råbt mest efter i dag. JJT var klart bedre i duelspillet og genpresset, hvor Izunna nærmest konsekvent kommer for sent. Derudover har han to dumme boldtab, hvor alt spillet ellers er foran ham, men hvor vi får to omstillinger imod os, og den ene giver en pæn chance til Stückler.

                      Vores angribere gjorde ikke meget væsen af sig. De havde begge en god attitude og havde egentlig ikke den store spildprocent, de fik bare sjældent noget godt at arbejde med. Det var tydeligt, at Edmundsson især skulle forsøge at true bagrummet og komme på siden af forsvaret, men det lykkedes aldrig rigtigt at få gjort ham farlig.

                      2. halvleg stillede vi således op.

                      Falke
                      RJL Lund Joao Buus
                      Thrane Tverskov Welbeck Greve
                      Fester Yao

                      Vi kommer helt skidt ud til den 2. halvleg, og det kulminerer efter et par minutter, hvor Lund laver en af sine klassiske vurderingsfejl, og lader Stückler kommer helt frit igennen, hvor han kan lægge den på tværs til Rochester, der kan smide den i et tomt bur.

                      Herefter kommer vi lidt bedre med, og får reduceret i en situation, hvor Buus og Greve får skabt lidt plads på kanten. Greve får taget bolden med ind i feltet, hvor der kommer en Køge-spiller moslende i ryggen på ham, som godt kunne ligne lidt et straffe. Greve får dog delvist ude af balance skovlet bolden op i luften, og rammer Yao der kan sætte den ind på låget via stolpen.

                      Ikke engang 10 minutter efter, er den gal igen, hvor vi taber et par dueller centralt, og Køge slår en bold direkte ned gennem midten af forsvaret, hvor Pereira ikke følger godt nok med Lee Rochester, der smider den sikkert over i det lange hjørne, uden Falkesgaard kunne gøre noget ved det.

                      Vi får så pyntet på det til 2-3, igen med et rigtigt fint opspil omkring Greve og Buus, hvor Greve efter noget småspil, får fundet Buus i et løb bagom forsvaret, der slår en intelligent flad aflevering skråt tilbage i feltet, hvor både Fester og Yao får fikseret forsvaret ved at søge bolden og lade den gå, hvorefter Thrane så kan komme fra andet geled og sparke den sikkert ind, meget lig den måde han scorede på i Silkeborg faktisk.

                      4 minutter før tid, toppes dagen så af med et hjørnespark, hvor Lund forsøger at saksesparke til bolden i tæt trafik, og muligvis kommer til at ramme en Køge-spiller en lille smule, som til gengæld gjorde et godt forsøg på at bringe sig i spil til en Oscar-statuette om ti dage. Gelb/Rot og tak for i dag til Lund.

                      Spillemæssigt var 2. halvleg en smule bedre end 1., på trods af at HB Køge kun lavede nogle enkelte udskiftninger. Det skyldes i allerhøjeste grad de indbyrdes relationer Greve og Buus havde i venstresiden. Greve var rigtigt god til at trække backen væk og skabe plads for Buus og til at agere bandespiller, når det var nødvendigt. Han gjorde det også rigtigt fint som en lidt mere spilstyrende type, da han trak lidt ned og modtog bolden, og forsøgte at slå nogle direkte pasninger fremad, som lykkedes nogle gange. Jeg vil godt nok føle mig skuffet, hvis jeg var Greve og blev bedt om at starte fra bænken på mandag. Buus var også en rigtigt god oplevelse. Han var super pågående offensivt og aggressiv i sit genpres. Han havde nogle tvivlsomme aktioner teknisk, og er måske ikke så sikker på bolden, men han forsøgte konstant og træf nogle intelligente beslutninger rent offensivt, som ved hans assist til 2-3 målet.

                      På den modsatte back, var jeg mildest talt skuffet. Ligeså impotent som venstresiden var det i 1. halvleg, ligeså impotent var højresiden i 2. halvleg. RJL kom stort set ikke med i nogle aktioner rent offensivt, og de få jeg husker var blottet for slutprodukt offensivt. Om det var den manglende indbyrdes forståelse med Thrane, der også var totalt usynlig bortset fra målet, eller om han bare ikke ville det nok og ikke placerede sig intelligent nok, har jeg svært ved at komme med en bedømmelse af, men jeg kan dårligt forestille mig, at han starter inde på mandag i stedet for Desler, som bare viste langt mere vilje og gåpåmod.

                      Centralt på midten, blev det ikke bedre. Welbeck spillede totalt anonymt, bortset for tre frispark, hvor han kom for sent. Tverskov fik drevet bolden fremad nogle gange, men fik aldrig gjort det farligt. Som samlet enhed synes jeg de tabte centralt på midten, bl.a. ifm. 1-3 målet, hvor de ikke får sat sig igennem i duel- og 2. boldsspillet.

                      I angrebet var Festersen meget anonym og for mig en stor skuffelse. Jeg havde forventet, at han ville gå forrest og forsøge at blive mere direkte imod mål, men i stedet foregik langt de fleste af hans aktioner med ryggen til og langt væk fra mål. Eksponent for det direkte spil, er Yao til gengæld og det klædte holdet i 2. halvleg. Han er med i begge mål, det første som målscorer selvsagt, og det andet laver han virkelig en intelligent aktion og springer over bolden, hvor han ellers godt kunne have afsluttet med venstre, for at lade den gå til Thrane i en bedre position. Derudover havde han også et par gode aktioner, hvor han kommer på siden af forsvaret og forsøger at udforde direkte og én mod én. Det foregår meget med skyklapper på, og når han indgår i kombinationsspillet er det med en del fejl, men hans direkte og opportunistiske spil, klæder det her hold i perioder.

                      Det var mine beretninger fra en dag, der absolut ikke gjorde mig til større optimist frem mod foråret. Skulle vi ramle ind i Køge i nedrykningsplayoff, vil jeg være meget ængstelig. De har i den grad farten, opportunismen og kynismen til at kunne gøre ondt på os.

                      Gud nåde og trøste os, det får vi brug for de næste 3-4 måneder.
                      Jeg elsker dig! Det er fandeme det man kalder for en rapport. Tusinde tak for dette yderst fyldestgørende referat af kampen. Det bliver fandeme spændende hvilket hold vi stiller med.

                      Hvis du skulle tage et vildt gæt / selv vurdere ud fra dagens niveau hos spiller, hvem tror du så starter? Umiddelbart ud for dine skrevne betragtninger, så lyder det til at Greve sagtens kan tage Jønne's plads, og Yao lyder som en der er meget tæt på at snuppe en plads på holdkortet..

                      Comment


                        Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
                        Nedslående. Det må være det ord der dækker den kan jeg så i dag mest.

                        Hvor det var noget lettere at hæfte sig ved lyspunkterne imod hold som Zenit og Plzen, hvor vi selvsagt var oppe imod en modstander af en anden kaliber, er det godt nok svært ikke at være sortseer efter dagens kamp. At tænke sig, at vi for godt et år siden, gik ind til foråret på en 7. plads, og i en af opstartskampene i Køge, udspiller dem og slår dem 3-0, bl.a. på et Izunna langskudsmål, til at vi står her nu fire dage før forårsstart, ét point fra sidstepladsen, og taber 2-3 til Køge i en kamp, hvor vi på ingen parametre viser, at vi skulle være et bedre hold. Det er sgu en sørgelig udvikling.

                        1. halvleg stiller vi op således.

                        Gryte
                        Desler KEP Tingager JBL
                        CN JJT Izu Jönne
                        AK Edmun

                        Det var på alle måder en total genudsendelse af det vi så i store dele af efteråret. Vi evner slet ikke at spille os frem til noget reelt farligt i etableret angrebsspil. Den eneste nævneværdige chance, kommer i forbindelse med et hjørnespark fra CN, der bliver afvist i første omgang, hvorefter han kommer på bolden før Køge spilleren, får lagt den fladt ind fra siden, og efter lidt klumpspil får Edmundsson afsluttet udmærket fladt, som Køge-keeperen dog kan parere rimeligt sikkert væk.

                        Målet er der ikke så meget at sige til. En Tingager-fejl som vi har set før. Han er for længe om at tage en beslutning med bolden, og ender med at få Bah helt op i snotten og taber så bolden til ham, hvorefter Bah tager den direkte vej mod målet og smadrer den ind uden chance for Gryte.

                        Derudover blev vores midterforsvar ikke testet meget. Tingager havde et andet rigtigt sløjt boldtab, hvor han forsøger sig med et commandoraid op gennem midten, og ender med at snuble, tabe bolden, forære en omstilling væk og være alt for langsom om at komme op igen og tilbage. KEP gjorde mest væsen af sig verbalt, og spillede sådan set fejlfrit, dog uden at blive prøvet nævneværdigt, af en Køge-offensiv der hovedsagligt lukrerede på vores blundere.

                        I det etablerede angrebsspil leder vi fortsat febrilsk efter mellemrumsspillet og formår slet ikke at få nogle spillere retvendt med bolden centralt direkte imod deres felt. Det bliver konstant bolde op på især AK, der modtager den med ryggen til mål og en lun overfrakke, eller vores backs der kommer igennem over kanterne, men sjældent i særligt fordelagtige positioner. Alt det opspil vi havde i første halvleg der bare havde en snært af farlighed, kom via vores højreside, hvor CN og Desler udviste en udmærket indbyrdes forståelse. CN kom dog aldrig rigtigt i nogle farlige positioner med bolden, og Desler fik som sædvanligt stort set ikke noget ud af det, når han kom på siden af forsvaret.

                        Vores venstre side var totalt impotent offensivt. Jeg kan stort set ikke huske en Jönsson-aktion i den her kamp, han deltog nærmest ikke i den. JBL kom i to situationer i nogle gode løb i ryggen på deres højre back Gjøg, først på en rigtigt god aflevering fra Izunna, hvor JBL afslutter et par meter forbi fra en spids vinkel, og siden på en fin aflevering fra JJT, hvor han JBL dog ikke rigtigt får gjort det færdigt. Derudover kom der absolut intet fra den venstre side. På midtbanen var JJT klart bedste mand igen, omend han to gange mister bolden centralt på en mand der kommer i ryggen på ham, som jeg desværre synes vi ser for ofte. Det er dog ham der konstant prøver at finde pasningslinjerne fremad i banen, og selvom det ofte ikke lykkes, bliver han ved med at prøve og får sat nogle farlige ting i gang, og meget af kommunikationen fra Køge-træneren Lehm, og mellem deres defensive spillere, handlede også om JJT. Izunna havde førnævnte gode aflevering til JBL, men spillede derudover en total alibi kamp, hvor han ikke får sat sig igennem overhovedet. Han var klart den Kent fik råbt mest efter i dag. JJT var klart bedre i duelspillet og genpresset, hvor Izunna nærmest konsekvent kommer for sent. Derudover har han to dumme boldtab, hvor alt spillet ellers er foran ham, men hvor vi får to omstillinger imod os, og den ene giver en pæn chance til Stückler.

                        Vores angribere gjorde ikke meget væsen af sig. De havde begge en god attitude og havde egentlig ikke den store spildprocent, de fik bare sjældent noget godt at arbejde med. Det var tydeligt, at Edmundsson især skulle forsøge at true bagrummet og komme på siden af forsvaret, men det lykkedes aldrig rigtigt at få gjort ham farlig.

                        2. halvleg stillede vi således op.

                        Falke
                        RJL Lund Joao Buus
                        Thrane Tverskov Welbeck Greve
                        Fester Yao

                        Vi kommer helt skidt ud til den 2. halvleg, og det kulminerer efter et par minutter, hvor Lund laver en af sine klassiske vurderingsfejl, og lader Stückler kommer helt frit igennen, hvor han kan lægge den på tværs til Rochester, der kan smide den i et tomt bur.

                        Herefter kommer vi lidt bedre med, og får reduceret i en situation, hvor Buus og Greve får skabt lidt plads på kanten. Greve får taget bolden med ind i feltet, hvor der kommer en Køge-spiller moslende i ryggen på ham, som godt kunne ligne lidt et straffe. Greve får dog delvist ude af balance skovlet bolden op i luften, og rammer Yao der kan sætte den ind på låget via stolpen.

                        Ikke engang 10 minutter efter, er den gal igen, hvor vi taber et par dueller centralt, og Køge slår en bold direkte ned gennem midten af forsvaret, hvor Pereira ikke følger godt nok med Lee Rochester, der smider den sikkert over i det lange hjørne, uden Falkesgaard kunne gøre noget ved det.

                        Vi får så pyntet på det til 2-3, igen med et rigtigt fint opspil omkring Greve og Buus, hvor Greve efter noget småspil, får fundet Buus i et løb bagom forsvaret, der slår en intelligent flad aflevering skråt tilbage i feltet, hvor både Fester og Yao får fikseret forsvaret ved at søge bolden og lade den gå, hvorefter Thrane så kan komme fra andet geled og sparke den sikkert ind, meget lig den måde han scorede på i Silkeborg faktisk.

                        4 minutter før tid, toppes dagen så af med et hjørnespark, hvor Lund forsøger at saksesparke til bolden i tæt trafik, og muligvis kommer til at ramme en Køge-spiller en lille smule, som til gengæld gjorde et godt forsøg på at bringe sig i spil til en Oscar-statuette om ti dage. Gelb/Rot og tak for i dag til Lund.

                        Spillemæssigt var 2. halvleg en smule bedre end 1., på trods af at HB Køge kun lavede nogle enkelte udskiftninger. Det skyldes i allerhøjeste grad de indbyrdes relationer Greve og Buus havde i venstresiden. Greve var rigtigt god til at trække backen væk og skabe plads for Buus og til at agere bandespiller, når det var nødvendigt. Han gjorde det også rigtigt fint som en lidt mere spilstyrende type, da han trak lidt ned og modtog bolden, og forsøgte at slå nogle direkte pasninger fremad, som lykkedes nogle gange. Jeg vil godt nok føle mig skuffet, hvis jeg var Greve og blev bedt om at starte fra bænken på mandag. Buus var også en rigtigt god oplevelse. Han var super pågående offensivt og aggressiv i sit genpres. Han havde nogle tvivlsomme aktioner teknisk, og er måske ikke så sikker på bolden, men han forsøgte konstant og træf nogle intelligente beslutninger rent offensivt, som ved hans assist til 2-3 målet.

                        På den modsatte back, var jeg mildest talt skuffet. Ligeså impotent som venstresiden var det i 1. halvleg, ligeså impotent var højresiden i 2. halvleg. RJL kom stort set ikke med i nogle aktioner rent offensivt, og de få jeg husker var blottet for slutprodukt offensivt. Om det var den manglende indbyrdes forståelse med Thrane, der også var totalt usynlig bortset fra målet, eller om han bare ikke ville det nok og ikke placerede sig intelligent nok, har jeg svært ved at komme med en bedømmelse af, men jeg kan dårligt forestille mig, at han starter inde på mandag i stedet for Desler, som bare viste langt mere vilje og gåpåmod.

                        Centralt på midten, blev det ikke bedre. Welbeck spillede totalt anonymt, bortset for tre frispark, hvor han kom for sent. Tverskov fik drevet bolden fremad nogle gange, men fik aldrig gjort det farligt. Som samlet enhed synes jeg de tabte centralt på midten, bl.a. ifm. 1-3 målet, hvor de ikke får sat sig igennem i duel- og 2. boldsspillet.

                        I angrebet var Festersen meget anonym og for mig en stor skuffelse. Jeg havde forventet, at han ville gå forrest og forsøge at blive mere direkte imod mål, men i stedet foregik langt de fleste af hans aktioner med ryggen til og langt væk fra mål. Eksponent for det direkte spil, er Yao til gengæld og det klædte holdet i 2. halvleg. Han er med i begge mål, det første som målscorer selvsagt, og det andet laver han virkelig en intelligent aktion og springer over bolden, hvor han ellers godt kunne have afsluttet med venstre, for at lade den gå til Thrane i en bedre position. Derudover havde han også et par gode aktioner, hvor han kommer på siden af forsvaret og forsøger at udforde direkte og én mod én. Det foregår meget med skyklapper på, og når han indgår i kombinationsspillet er det med en del fejl, men hans direkte og opportunistiske spil, klæder det her hold i perioder.

                        Det var mine beretninger fra en dag, der absolut ikke gjorde mig til større optimist frem mod foråret. Skulle vi ramle ind i Køge i nedrykningsplayoff, vil jeg være meget ængstelig. De har i den grad farten, opportunismen og kynismen til at kunne gøre ondt på os.

                        Gud nåde og trøste os, det får vi brug for de næste 3-4 måneder.
                        Hvor mange kæmpe fejl, på ens maner skal Tingager mon lave, før folk stopper med at fremhæve ham som det største lyspunkt i forsvaret ... jeg er med på et konkurrencen ikke er stor, men det han laver i dag er mildt sagt ikke første gang.

                        Yao har i hvert fald fart, jeg savner bare kontrol.

                        I øvrigt et fremragende referat!
                        Last edited by Entusiastens; 16-02-2017, 17:54.
                        Tror gerne på at det er nemt, har bare aldrig tjekket det ...

                        Jeg er ikke fan.
                        Men kan finde på at informere om træning og opdatere på ungdomsfronten ... hvorfor, fordi bold er sjovt og Ådalen er tæt på :).

                        Comment


                          Oprindeligt indsendt af Faurskov Se indlæg
                          Kent Nielsens udtaler efter kampen i dag:

                          Ikke desto mindre handler det nu om at tanke masser af energi, så vi kan træne godt lørdag og søndag frem mod en Randers-kamp mandag, der gerne skal give os den start, vi ønsker os og tror på, og som vi synes vi kan tillade os at tro på udfra det samlede indtryk af opstarten.

                          Så han regner også med et nederlag mod Randers
                          Så det samlede indtryk efter 3 nederlag og 1 uafgjort i opstarten er nok til at "tro på det"???????
                          Hører du selv hvad du siger Kent?

                          Comment


                            KN

                            http://www.ob.dk/artikel/nederlag-i-sidste-test.aspx

                            Comment


                              Oprindeligt indsendt af Entusiastens Se indlæg
                              Hvor mange kæmpe fejl, på ens maner skal Tingager mon lave, før folk stopper med at fremhæve ham som det største lyspunkt i forsvaret ... jeg er med på et konkurrencen ikke er stor, men det han laver i dag er mildt sagt ikke første gang.

                              Yao har i hvert fald fart, jeg savner bare kontrol.

                              I øvrigt et fremragende referat!
                              Jeg synes når Tingager rammer niveauet, så er det et højt niveau, og det højeste af alle vores midterforsvarere.. Men som KEP sagde det, så skal han væk med at alle de børnefejl.. Og det tror jeg kun kommer med erfaring, så selvfølgelig skal Tingager spille, efter min mening. Kampene mod Plzen og Zenit var han SPOT ON! Spillede fantastisk.

                              Men ja, som du selv siger.. Det genrelle niveau er ikke mega højt.

                              Comment


                                Oprindeligt indsendt af Matti1887 Se indlæg
                                Jeg elsker dig! Det er fandeme det man kalder for en rapport. Tusinde tak for dette yderst fyldestgørende referat af kampen. Det bliver fandeme spændende hvilket hold vi stiller med.

                                Hvis du skulle tage et vildt gæt / selv vurdere ud fra dagens niveau hos spiller, hvem tror du så starter? Umiddelbart ud for dine skrevne betragtninger, så lyder det til at Greve sagtens kan tage Jønne's plads, og Yao lyder som en der er meget tæt på at snuppe en plads på holdkortet..
                                Jeg tror helt ærligt kun, at der er én plads, hvor Kent for alvor tvivler til på mandag, og det er om det er Izunna eller Tverskov der skal spille ved siden af JJT. Hvis det bliver Izunna, er jeg ret sikker på, at Tingager glider ud. Jeg håber personligt på det sidste, men ud fra både dagens kamp og kampen imod Zenit, så frygter jeg at Izunna får chancen i de første par kampe i foråret for at bevise, om han overhovedet kan genfinde noget nævneværdigt niveau og passe ind i spillet.

                                Jeg bliver mere og mere nedtrykt for hver kamp jeg ser Jönsson spille på den kant, og med Greves gode halvleg i dag, og hans antageligvis gode kamp i mandags, hvor han lavede to kasser imod Marienlyst, så synes jeg ikke det kan forsvares at lade Jönsson spille i stedet for Greve efterhånden, ud fra en rimelighedsbetragtning. Hvis jeg skulle sætte penge på det, vil jeg dog sætte dem på Jönsson. Jeg tror, at Jönsson er så stort et prestige-projekt for Kent og en spiller, hvor man var nødt til at strække sig økonomisk, for at han skulle sige nej til AaB, så det i høj grad også er Kents opgave at få ham til at fungere, ligesom det gør sig gældende med KEP og Izunna, selvom sidstnævnte må være alvortligt. Vi må formode, at de alle tre befinder sig i top 5 i lønhierakiet i truppen.

                                Uanset hvordan vi klarer os i foråret, må og skal mindst to af de herrer KEP, Jönsson og Izunna udgøre nogle af holdets klare profiler i foråret, ellers må bestyrelsen, og selv de største forsvarer af den sportslige ledelse, indse at der grundlæggende skal laves noget om i vores rekrutteringsproces, for kan man ramme så forkert, som det vi har set indtil nu, på tre så relativt bekostelige spillere der var udset til at være nøglespillere, inden for kun to transfervinduer, så kan man ikke undskylde sig under uheld og statistisk differens, så er det simpelthen bare dårligt rekrutteringsarbejde.

                                Comment

                                Working...
                                X