Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Strategi 2026

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Jeg besvarer lige jer begge i et fælles indlæg.

    Grundlæggende har jeg udelukkende respekt for, at fans engagerer sig i klubben, og jeg er stor tilhænger af faninvolvering - i den rette sammenhæng. Jeg betvivler ingenlunde jeres intentioner ,viden eller engagement. Jeg startede med at komme på stadion, bl.a. fordi du gjorde det, Bo.

    Min store anke er nok, at de samme folk stadig står på broen. De samme folk, som har forsømt at bygge klub igennem 20 år. Som har truffet den ene strategiske fejlbeslutning efter den anden. Som har skiftet strategi, som vinden blæser. Som har haft så elendig kommunikation, at man ævler løs til højre og venstre og lukker sig om sig selv på samme tid. Som har manglet visioner og kompetencer. Det er de samme folk. Den know how, viden og kompetence burde ligge i klubbens ledelse, men det er det her projekt jo desværre et klart symbol på, at den ikke gør. Keld Bordinggaard, Bo Henriksen, Jess Thorup, Steen Nedergaard. Fodboldfolk, med forståelse og hjerte for OB, der alle befinder sig en sfære af fodbolden, hvor man for længst har passeret Ådalen. Ingen af dem har haft en (større) karriere i OB (efter striwerne er lagt på hylden), fordi man ikke har formået at forstå vigtigheden af at have den viden i organisationen, når folk som Uffe Pedersen i øvrigt også er fortid. Folk, som kunne sikre den forståelse for identiteten, som man nu skal til at formulere. Og igen, jeg siger projektet er fint, hvis det bare er et sideløbende supplement til den kultur og strategi, som gerne skulle strømme ud fra klubbens ledelse og allerhelst en bestyrelse, som er domineret af fodboldfaglighed - er helt i tråd med OleKBH på den der og det meste andet.

    Og det besvarer jo netop, hvorfor det ikke er blevet gjort, Chris. Hovedsageligt fordi, man ikke har haft kompetencerne i organisationen, og så kan jeg da frygte, at noget i arbejdsgangene og beslutningskraften har gjort, at det var en svær arbejdsplads, hvis man ikke var en spytslikker, men det er blot mine egne gisninger. Jeg har i hvert fald svært ved at se, at man skal bruge et år på at komme frem til noget, man kan bygge på, selvom der selvfølgelig er lavet justeringer, som du siger, Bo. Konsekvens i beslutningstagningen er fuldstændig afgørende, ja. Randers gør det kanon fx. Endda uden et større identitetsprojekt, og det er netop min pointe. Jeg synes, det er et fornemt projekt, men det bliver bare enormt OB-agtigt, at vi nu skal slå sådan et stort brød op om identitet og kultur og hele fremtiden. Fortiden har vist, at man har det med at glemme, at det står til hævning, og så fiser luften stille og roligt uden igen. Dér tror jeg så, at I nok skal holde klubben på dupperne. Men det mest afgørende nu er imo, at man får en klar fodboldmæssig og strategisk retning, som man holder sig benhårdt til.

    Sådan skal vi spille, disse dyder skal vores spillere have, og disse skal de bestemt ikke have. Vores højreback skal have så og så mange sprints pr. 90 min osv.

    En bestyrelse med større fodboldfaglighed. Gerne med en fanrepræsentant.

    En teknisk direktør eller lignende, der holder øje med tendenser og sørger for strategisk og fodboldmæssig stringens i hverdagen i samarbejde med sportsdirektøren. En know how-ansættelse.

    Budgettet skal øges - ganske enkelt. Hvis vi vil holde lidt trit med resten af fodbold-Danmark, så skal pengene være større, så de kan investeres i tidssvarende faciliteter. Det er nok det område, det er sværest at udtale sig om, da kendskabet er meget begrænset til den del.

    Bare for at nævne nogle enkelte ting. De ting kan man sagtens sætte i værk nu, og jeg må ærligt konstatere, at jeg mener, at det på den korte bane er langt vigtigere. Så må Identitetskommisionen gerne fungere som et rådgivende organ hen ad vejen og senere. Men de her beslutninger skal træffes af en faglig kompetent sportslig ledelse, og jeg er nok i tvivl om, vi besidder sådan en. Skal vi forvente, at klubben om et år fortæller om, hvad ambitionsniveauet er, og hvordan vi kommer derhen? Det er godt nok vildt at rive et år ud af kalenderen i så fald. Så giver man det til andre, fordi man enten har forsømt at gøre det eller ikke magter det, og så kalder man det faninvolvering. Det siger pessimisten i mig i hvert fald. Det lugter godt nok af en Troels Bech varmlufts-classic. Men jeg håber inderligt, jeg tager fejl!

    Og så er jeg i øvrigt meget, meget spændt på, hvad man konkret kommer frem til. Det er godt nok en opgave, som jeg ville have svært ved at løse, selvom jeg ikke skulle tage hensyn til andres holdninger. Og så er jeg spændt på, om man kommer til at bruge det til noget som helst. Det håber jeg, for der er masser af ressourcer i omgivelserne, ja. Man skal bare bruge dem rigtigt.

    Comment


      #62
      Oprindeligt indsendt af JMJ Se indlæg
      Jamen, så tillad mig at repræsentere skepsissen. Hvad er det præcis, man skal bruge et år på at finde ud, for at man kan lave en strategi? Vi river simpelthen bare et år ud af kalenderen, hvor vi bare famler i blinde rent strategisk? Selv ikke jeg tror på, at ledelsen er så inkompetent. Hvis ikke en del folk, som jeg respekterer meget, var en del af den proces, så ville alle alarmklokker godt nok bimle og gamle. Derfor nøjes jeg med en sund skepsis.

      Og så er det jo i øvrigt endnu en falliterklæring af rang, at man tilsyneladende ikke har kapaciteterne in house til at formulere en spillestil og sportslig strategi, som flugter bare nogenlunde med, hvad OB er for de fleste. Så er det altså ikke heller ikke sværere. Don't get me wrong, jeg synes grundlæggende, det er et fint initiativ, men man blander nogle ting sammen, som slet ikke bør det. Det er fint med mere faninvolvering. Det er fint, at man udfordrer og undersøger det med identiteten, men det skriger imo til himlen, at diverse fans skal spille en åbenbart nævneværdig rolle i udformningen af det sportslige. Det skal være et sideløbende projekt, men så heller ikke mere.

      Få nu noget forbandet kompetence ind i ledelsen af den klub, som kan forstå at lave en spillestil, der matcher akademiets og rimer lidt på det der med ydmyghed, hårdt arbejde og Lars Høgh, som nok alligevel er de relativt fluffy betegnelser, som man ender ud med, når man skal beskrive OB på en måde, som ingen bliver rigtig sure over. - ligesom man altid gør. Det er så ufatteligt OB-agtigt, at læse situationen så dårligt og gøre hele den her reboot så besværlig og omstændig, fuldstændig uden grund.

      Jeg tror, at Thorborg og Troels Bech har købt sig noget tid på en nem måde, for de havde sgu glemt at lave lektier, igen igen.
      Jeg kan sagtens følge den reaktion. Vi er mange, også i arbejds og følgegruppen, som har været pænt pissed på OB i mange år efterhånden, særligt ledelsen. Og jeg har også været på Thorborg Raus holdet, og nærmest håbet vi blev opkøbt, bare sådan i ren frustration. Jeg har til tider næsten afskyet klubben af rigtigt mange årsager, sikkert en del af de samme, som skaber din skepsis, så det er helt fair den er der.

      Jeg har siden 2018 arbejdet på en måde at få klubben åbnet mere op, ud fra den grundlæggende tanke, at OB kun kan lykkedes, hvis dens identitet og kultur er dybt forankret i dets omgivelsers opfattelse af hvad OB er for en klub. Der har været en del kuldsejlede initiativer i kulisserne, som hele tiden stødte på grund, fordi OBs ledelse havde svært ved at give slip på deres kontrol. Samtidigt med det, har vi oplevet en klub der sportsligt har slingret, som ikke har haft en retning, og som ikke har været i stand til at udarbejde en troværdig langsigtet strategi. Det har jo væltet ud og ind med mennesker i OB, så nu står vi egentligt i en situation, hvor kulturen i sommers kollapsede, og der stort set ikke var nogen mennesker i OB som havde været der i nævneværdig tid, udover, ja fans.

      Troels Bech kunne jo sagtens komme flyvende ind, og efter to måneder lave en strategi med nogle pæne ord og en power point, og så kommunikere det ud, og så var alle glade eller hvordan? Jeg tror han var blevet kritiseret sønder og sammen, og alle ville kigge skeptisk på det, og kalde det den sædvanlige tynde omgang luft. Og Troels havde også gerne set en hurtigere proces, og selvfølgelig arbejdes der allerede på et udtryk og en spillestil, som er i tråd med OBs kerneværdier, men vi ville det anderledes. Vi har som et fanudvalg, ulønnet og dermed fuldstændig fri for personlige interesser (jeg får ikke engang fribilletter til kampene, det betaler jeg selv på sæsonkort), ønsket en proces, hvor vi får skabt en fælles identitet på tværs af alle de forskellige OB grupper der findes, fordi vi mente at det var nødvendigt, hvis identitet, kultur og strategi skulle hænge sammen, og være mindre afhængig af hvem der sad i chefstolen, om han hed Troels, Poul eller Bjørn eller hvad han nu hedder. Det er vores oplevelse, at OB på mange måder er en klub der er præget af mange interne modsætninger, og vi er nødt til at få alle til at tale bedre sammen og skabe den her fælles forståelse af hvad klubben er, og så bakke op om det, uanset om båden ryster sportsligt.

      For mig kom motivationen til arbejdet med topmøder og identitetsprojekt i direkte forlængelse af Lars Høghs død, og det er også hans ord der er "sloganet" for projektet:

      Vi er en traditionsklub, og det skal vi være bevidste om. Vi har noget, som andre ikke har – og lad os lige finde ud af, hvad det er

      Comment


        #63
        Oprindeligt indsendt af SU1978 Se indlæg

        Jeg kan sagtens følge den reaktion. Vi er mange, også i arbejds og følgegruppen, som har været pænt pissed på OB i mange år efterhånden, særligt ledelsen. Og jeg har også været på Thorborg Raus holdet, og nærmest håbet vi blev opkøbt, bare sådan i ren frustration. Jeg har til tider næsten afskyet klubben af rigtigt mange årsager, sikkert en del af de samme, som skaber din skepsis, så det er helt fair den er der.

        Jeg har siden 2018 arbejdet på en måde at få klubben åbnet mere op, ud fra den grundlæggende tanke, at OB kun kan lykkedes, hvis dens identitet og kultur er dybt forankret i dets omgivelsers opfattelse af hvad OB er for en klub. Der har været en del kuldsejlede initiativer i kulisserne, som hele tiden stødte på grund, fordi OBs ledelse havde svært ved at give slip på deres kontrol. Samtidigt med det, har vi oplevet en klub der sportsligt har slingret, som ikke har haft en retning, og som ikke har været i stand til at udarbejde en troværdig langsigtet strategi. Det har jo væltet ud og ind med mennesker i OB, så nu står vi egentligt i en situation, hvor kulturen i sommers kollapsede, og der stort set ikke var nogen mennesker i OB som havde været der i nævneværdig tid, udover, ja fans.

        Troels Bech kunne jo sagtens komme flyvende ind, og efter to måneder lave en strategi med nogle pæne ord og en power point, og så kommunikere det ud, og så var alle glade eller hvordan? Jeg tror han var blevet kritiseret sønder og sammen, og alle ville kigge skeptisk på det, og kalde det den sædvanlige tynde omgang luft. Og Troels havde også gerne set en hurtigere proces, og selvfølgelig arbejdes der allerede på et udtryk og en spillestil, som er i tråd med OBs kerneværdier, men vi ville det anderledes. Vi har som et fanudvalg, ulønnet og dermed fuldstændig fri for personlige interesser (jeg får ikke engang fribilletter til kampene, det betaler jeg selv på sæsonkort), ønsket en proces, hvor vi får skabt en fælles identitet på tværs af alle de forskellige OB grupper der findes, fordi vi mente at det var nødvendigt, hvis identitet, kultur og strategi skulle hænge sammen, og være mindre afhængig af hvem der sad i chefstolen, om han hed Troels, Poul eller Bjørn eller hvad han nu hedder. Det er vores oplevelse, at OB på mange måder er en klub der er præget af mange interne modsætninger, og vi er nødt til at få alle til at tale bedre sammen og skabe den her fælles forståelse af hvad klubben er, og så bakke op om det, uanset om båden ryster sportsligt.

        For mig kom motivationen til arbejdet med topmøder og identitetsprojekt i direkte forlængelse af Lars Høghs død, og det er også hans ord der er "sloganet" for projektet:

        Vi er en traditionsklub, og det skal vi være bevidste om. Vi har noget, som andre ikke har – og lad os lige finde ud af, hvad det er
        Hold da fest. Har Troels jer allesammen på retainer?

        Ej, jeg tænker, jeg gav svar til Chris og Bo. Jeg synes, det er prisværdigt. Jeg havde nok bare gjort det anderledes, men jeg har sjældent håbet så meget, at jeg tager fejl.

        Comment


          #64
          Oprindeligt indsendt af JMJ Se indlæg

          Hold da fest. Har Troels jer allesammen på retainer?

          Ej, jeg tænker, jeg gav svar til Chris og Bo. Jeg synes, det er prisværdigt. Jeg havde nok bare gjort det anderledes, men jeg har sjældent håbet så meget, at jeg tager fejl.
          Du kan jo godt blive ved med at være nedladende. Jeg forsøger bare at forklare vores projekt. Når jeg er villig til at forklare det, er det fordi jeg har været med til at udvikle det, og er i gang med at implementere det. Troels har ikke dikteret noget, han bestemmer ikke hvordan vi skal agere. Det er jo den fordel OBs ledelse får, når de tager fans så tæt ind i en proces, men husk nu lige, at hvis de ender med at pisse på os, så kan den fordel blive en meget stor ulempe for dem og for Troels. Så dem der løber risikoen her er OBs ledelse, ubetinget.

          Comment


            #65
            Oprindeligt indsendt af SU1978 Se indlæg

            Du kan jo godt blive ved med at være nedladende. Jeg forsøger bare at forklare vores projekt. Når jeg er villig til at forklare det, er det fordi jeg har været med til at udvikle det, og er i gang med at implementere det. Troels har ikke dikteret noget, han bestemmer ikke hvordan vi skal agere. Det er jo den fordel OBs ledelse får, når de tager fans så tæt ind i en proces, men husk nu lige, at hvis de ender med at pisse på os, så kan den fordel blive en meget stor ulempe for dem og for Troels. Så dem der løber risikoen her er OBs ledelse, ubetinget.
            ironi er en vanskelig størrelse på skrift. Det var et forsøg på et humoristisk take på de mange svar. Det var slet ikke for at være nedladende. Selvfølgelig vil I gerne forklare jeres tanker og visioner, og det gør kun os alle klogere på processen.

            Comment


              #66
              Oprindeligt indsendt af OleKBH Se indlæg

              Det er et fint initiativ og jeg er helt tryg ved at jer der er med fra fansiden vil byde ind med en masse konstruktiv input. Det vigtigste er at det ikke bare ender i en masse Thorborg-rygklapperi.
              For mit vedkommende bliver den beskrivelse der ligger af projektet på OB.dk for “fluffy” når der ikke er noget konkret at forholde sig til. Indtil nu drejer det sig om en masse fine ord, som i princippet er mange af de samme ting vi har hørt på de sidste mange år fra Jack Jørgensen, Enrico og diverse skiftende sportschefer og trænere (“Det fynske fælleskab”, “sammen for klubben for byen for altid” osv.….bla, bl.a., bla).


              Jeg har simpelthen behov for forholdsvis hurtigt af få noget mere konkret at forholde mig til. Eksempelvis. 1.Mere OB og mindre OSE. 2. At OB investerer massivt og laver Danmarks bedste træningsfaciliteter for HELE OB. 3. Endnu mere KØ-MA, både på banen og trænerteamet. 4.En erkendelse af at OB-ledelsen helt skal omorganiseres, da denne nu på 15. år har bevist at det ikke er den optimale måde at drive en professionel fodboldklub på. Vi bevæger os fremad men de andre klubber bevæger sig hurtigere og bedre åbenbart…..Eller noget i den stil.

              Engang var OB first mover på mange fronter. De seneste mange år har det været tydeligt at stort set samtlige klubber i Superligaen konstant er flere skridt foran OB, som så følger efter flere år bagud. Eksempelvis træningsfaciliteter og hybridgræs, sponsorfaciliteter, stadionfaciliteter. Og set udefra virker det til ledelsen har mere travlt med at give eksempelvis Odense Kommune skylden og dermed fraskrive sig sit eget ansvar. OB er lige så langsom blevet for middelmådig på alt for mange fronter. Undtagelserne er vores Akademi og kvindeholdet.

              Jeg krydser fingre for jeres arbejde resulterer i nogle konkrete forbedringer af vores klub. Ikke kun ord.
              del 1: Det gode ved det her projekt er, at vi er tre fans som har udarbejdet projektplanen og igang med at udfolde den, og vi får nul og niks og nada af OB, vi har ingen økonomiske interesser i OB, vi har intet i klemme. Jeg er personligt bedøvende ligeglad med Thorborgs status, når han sidder til et møde i vores projekt, opfatter jeg ham som en deltager i diskussionen på lige fod med alle andre. Hvis han ikke kan lide mig, kan jeg da ikke være mere kold. Enrico har iøvrigt intet med dette projekt at gøre, har ikke engang set ham en eneste gang i bygningerne, når vi har afholdt møder.

              del 2: Fuldstændig enig. OB er blevet en klub der hænger i bremsen og afventer, i stedet for at være nytænkende og konstruktive, og forsøge at skabe succes under problematiske rammer. Hele den ynk begyndte under Jesper Hansen, der indledte en grædekone stil, som jeg foragtede. Der synes jeg faktisk Troels Bech har fat i noget med "overvinderkultur" ordet, og så synes jeg, at netop dette projekt er nytænkende. Der er ikke set noget lignende i Danmark, eller særligt mange andre steder. Nu skal det selvfølgelig køres hjem, og der er sikkert en del bump på vejen, og jeg kan love dig for, at hvis OB trækker sig, eller i sidste ende urinerer lige ned i projektplanen, skal jeg være den første på barrikaderne.

              Comment


                #67
                Oprindeligt indsendt af JMJ Se indlæg

                ironi er en vanskelig størrelse på skrift. Det var et forsøg på et humoristisk take på de mange svar. Det var slet ikke for at være nedladende. Selvfølgelig vil I gerne forklare jeres tanker og visioner, og det gør kun os alle klogere på processen.
                Tak for svar, alt er fint

                Comment


                  #68
                  Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg

                  Ahhhh. Sådan

                  Jeg er meget enig. Jeg var meget positivt overrasket og gik rigtig glad hjem
                  Spændende at have folk fra forum med. Glæder mig til at følge arbejdet.

                  Man kan sige så meget, at projektet er det helt rigtige. Lad os håbe det udmønter sig i konkrete tiltag.

                  Flot over hele linjen.
                  Fas est et ab hoste doceri.

                  Comment


                    #69
                    Oprindeligt indsendt af OleKBH Se indlæg

                    Det er et fint initiativ og jeg er helt tryg ved at jer der er med fra fansiden vil byde ind med en masse konstruktiv input. Det vigtigste er at det ikke bare ender i en masse Thorborg-rygklapperi.
                    For mit vedkommende bliver den beskrivelse der ligger af projektet på OB.dk for “fluffy” når der ikke er noget konkret at forholde sig til. Indtil nu drejer det sig om en masse fine ord, som i princippet er mange af de samme ting vi har hørt på de sidste mange år fra Jack Jørgensen, Enrico og diverse skiftende sportschefer og trænere (“Det fynske fælleskab”, “sammen for klubben for byen for altid” osv.….bla, bl.a., bla).

                    Jeg har simpelthen behov for forholdsvis hurtigt af få noget mere konkret at forholde mig til. Eksempelvis. 1.Mere OB og mindre OSE. 2. At OB investerer massivt og laver Danmarks bedste træningsfaciliteter for HELE OB. 3. Endnu mere KØ-MA, både på banen og trænerteamet. 4.En erkendelse af at OB-ledelsen helt skal omorganiseres, da denne nu på 15. år har bevist at det ikke er den optimale måde at drive en professionel fodboldklub på. Vi bevæger os fremad men de andre klubber bevæger sig hurtigere og bedre åbenbart…..Eller noget i den stil.

                    Engang var OB first mover på mange fronter. De seneste mange år har det været tydeligt at stort set samtlige klubber i Superligaen konstant er flere skridt foran OB, som så følger efter flere år bagud. Eksempelvis træningsfaciliteter og hybridgræs, sponsorfaciliteter, stadionfaciliteter. Og set udefra virker det til ledelsen har mere travlt med at give eksempelvis Odense Kommune skylden og dermed fraskrive sig sit eget ansvar. OB er lige så langsom blevet for middelmådig på alt for mange fronter. Undtagelserne er vores Akademi og kvindeholdet.

                    Jeg krydser fingre for jeres arbejde resulterer i nogle konkrete forbedringer af vores klub. Ikke kun ord.
                    Der er ingen garantier for noget som helst. Hvis alle var enige om hvad OB er, hvorfor OB er til og hvordan klubben lykkes, og hvis man havde handlet på en måde, der kunne eksekvere det i praksis, så var der ikke behov for den her proces.

                    Det bliver ikke nemt, men der er en villighed til at gå åbne og sårbare ind i den her proces. Og dét er nyt.

                    Og lad mig så bare sige: Jeg betragter det ikke som mit arbejde, men som vores allesammens arbejde. Hvis det skal lykkes at bygge en identitet, som fører til virkelig forankring og forandring i både ledelse, blandt fans og som genopbygger tillid på ny. Så kommer det til at kræve vi alle sammen spiller ind - både med kys og lussinger.

                    Comment


                      #70
                      Oprindeligt indsendt af JMJ Se indlæg
                      Jeg besvarer lige jer begge i et fælles indlæg.

                      Grundlæggende har jeg udelukkende respekt for, at fans engagerer sig i klubben, og jeg er stor tilhænger af faninvolvering - i den rette sammenhæng. Jeg betvivler ingenlunde jeres intentioner ,viden eller engagement. Jeg startede med at komme på stadion, bl.a. fordi du gjorde det, Bo.

                      Min store anke er nok, at de samme folk stadig står på broen. De samme folk, som har forsømt at bygge klub igennem 20 år. Som har truffet den ene strategiske fejlbeslutning efter den anden. Som har skiftet strategi, som vinden blæser. Som har haft så elendig kommunikation, at man ævler løs til højre og venstre og lukker sig om sig selv på samme tid. Som har manglet visioner og kompetencer. Det er de samme folk. Den know how, viden og kompetence burde ligge i klubbens ledelse, men det er det her projekt jo desværre et klart symbol på, at den ikke gør. Keld Bordinggaard, Bo Henriksen, Jess Thorup, Steen Nedergaard. Fodboldfolk, med forståelse og hjerte for OB, der alle befinder sig en sfære af fodbolden, hvor man for længst har passeret Ådalen. Ingen af dem har haft en (større) karriere i OB (efter striwerne er lagt på hylden), fordi man ikke har formået at forstå vigtigheden af at have den viden i organisationen, når folk som Uffe Pedersen i øvrigt også er fortid. Folk, som kunne sikre den forståelse for identiteten, som man nu skal til at formulere. Og igen, jeg siger projektet er fint, hvis det bare er et sideløbende supplement til den kultur og strategi, som gerne skulle strømme ud fra klubbens ledelse og allerhelst en bestyrelse, som er domineret af fodboldfaglighed - er helt i tråd med OleKBH på den der og det meste andet.

                      Og det besvarer jo netop, hvorfor det ikke er blevet gjort, Chris. Hovedsageligt fordi, man ikke har haft kompetencerne i organisationen, og så kan jeg da frygte, at noget i arbejdsgangene og beslutningskraften har gjort, at det var en svær arbejdsplads, hvis man ikke var en spytslikker, men det er blot mine egne gisninger. Jeg har i hvert fald svært ved at se, at man skal bruge et år på at komme frem til noget, man kan bygge på, selvom der selvfølgelig er lavet justeringer, som du siger, Bo. Konsekvens i beslutningstagningen er fuldstændig afgørende, ja. Randers gør det kanon fx. Endda uden et større identitetsprojekt, og det er netop min pointe. Jeg synes, det er et fornemt projekt, men det bliver bare enormt OB-agtigt, at vi nu skal slå sådan et stort brød op om identitet og kultur og hele fremtiden. Fortiden har vist, at man har det med at glemme, at det står til hævning, og så fiser luften stille og roligt uden igen. Dér tror jeg så, at I nok skal holde klubben på dupperne. Men det mest afgørende nu er imo, at man får en klar fodboldmæssig og strategisk retning, som man holder sig benhårdt til.

                      Sådan skal vi spille, disse dyder skal vores spillere have, og disse skal de bestemt ikke have. Vores højreback skal have så og så mange sprints pr. 90 min osv.

                      En bestyrelse med større fodboldfaglighed. Gerne med en fanrepræsentant.

                      En teknisk direktør eller lignende, der holder øje med tendenser og sørger for strategisk og fodboldmæssig stringens i hverdagen i samarbejde med sportsdirektøren. En know how-ansættelse.

                      Budgettet skal øges - ganske enkelt. Hvis vi vil holde lidt trit med resten af fodbold-Danmark, så skal pengene være større, så de kan investeres i tidssvarende faciliteter. Det er nok det område, det er sværest at udtale sig om, da kendskabet er meget begrænset til den del.

                      Bare for at nævne nogle enkelte ting. De ting kan man sagtens sætte i værk nu, og jeg må ærligt konstatere, at jeg mener, at det på den korte bane er langt vigtigere. Så må Identitetskommisionen gerne fungere som et rådgivende organ hen ad vejen og senere. Men de her beslutninger skal træffes af en faglig kompetent sportslig ledelse, og jeg er nok i tvivl om, vi besidder sådan en. Skal vi forvente, at klubben om et år fortæller om, hvad ambitionsniveauet er, og hvordan vi kommer derhen? Det er godt nok vildt at rive et år ud af kalenderen i så fald. Så giver man det til andre, fordi man enten har forsømt at gøre det eller ikke magter det, og så kalder man det faninvolvering. Det siger pessimisten i mig i hvert fald. Det lugter godt nok af en Troels Bech varmlufts-classic. Men jeg håber inderligt, jeg tager fejl!

                      Og så er jeg i øvrigt meget, meget spændt på, hvad man konkret kommer frem til. Det er godt nok en opgave, som jeg ville have svært ved at løse, selvom jeg ikke skulle tage hensyn til andres holdninger. Og så er jeg spændt på, om man kommer til at bruge det til noget som helst. Det håber jeg, for der er masser af ressourcer i omgivelserne, ja. Man skal bare bruge dem rigtigt.
                      Er det dig, Jesper?

                      Comment


                        #71
                        Oprindeligt indsendt af B(ob) Se indlæg

                        Er det dig, Jesper?
                        Vi vil altid have Portugal i ‘94

                        Comment


                          #72
                          Oprindeligt indsendt af OleKBH Se indlæg

                          Det er et fint initiativ og jeg er helt tryg ved at jer der er med fra fansiden vil byde ind med en masse konstruktiv input. Det vigtigste er at det ikke bare ender i en masse Thorborg-rygklapperi.
                          For mit vedkommende bliver den beskrivelse der ligger af projektet på OB.dk for “fluffy” når der ikke er noget konkret at forholde sig til. Indtil nu drejer det sig om en masse fine ord, som i princippet er mange af de samme ting vi har hørt på de sidste mange år fra Jack Jørgensen, Enrico og diverse skiftende sportschefer og trænere (“Det fynske fælleskab”, “sammen for klubben for byen for altid” osv.….bla, bl.a., bla).

                          Jeg har simpelthen behov for forholdsvis hurtigt af få noget mere konkret at forholde mig til. Eksempelvis. 1.Mere OB og mindre OSE. 2. At OB investerer massivt og laver Danmarks bedste træningsfaciliteter for HELE OB. 3. Endnu mere KØ-MA, både på banen og trænerteamet. 4.En erkendelse af at OB-ledelsen helt skal omorganiseres, da denne nu på 15. år har bevist at det ikke er den optimale måde at drive en professionel fodboldklub på. Vi bevæger os fremad men de andre klubber bevæger sig hurtigere og bedre åbenbart…..Eller noget i den stil.

                          Engang var OB first mover på mange fronter. De seneste mange år har det været tydeligt at stort set samtlige klubber i Superligaen konstant er flere skridt foran OB, som så følger efter flere år bagud. Eksempelvis træningsfaciliteter og hybridgræs, sponsorfaciliteter, stadionfaciliteter. Og set udefra virker det til ledelsen har mere travlt med at give eksempelvis Odense Kommune skylden og dermed fraskrive sig sit eget ansvar. OB er lige så langsom blevet for middelmådig på alt for mange fronter. Undtagelserne er vores Akademi og kvindeholdet.

                          Jeg krydser fingre for jeres arbejde resulterer i nogle konkrete forbedringer af vores klub. Ikke kun ord.
                          Du har ret. Det er "fluffy", men det er så også på begynderstadiet. Det her handler ikke om revolution af klubben. Det handler om at få OB ledelsen ned i øjenhøjde, så de ikke igen stikker retninger ud i øst og vest. Man strømliner intet, hvis man ikke hele tiden taler om det, uanset hvor fluffy, det så kommer til at lyde. I den forbindelse er der mere "umf" bag det, i og med projektet ikke alene styres af OB. Det styres af fans.

                          Af tidligere og nuværende OB spillere. Af fanklub formænd. Af de uofficielle. Af amatørafdelingen i OB. OB Q. Af akademiet. Af meningsdannere, sponsorer, forfattere og journalister. Af intellektuelle og fanatikere. Af alle mulige forskellige, der netop skal sørge for at det fluffy bliver til reel handling og virkelighed.

                          Der er mere vægt bag forsøget, så at sige. Intet af det vi gør er en garanti. Så hvis det er dét, du og andre leder efter, må jeg desværre skuffe dig.

                          MvH ChrisOB
                          1 nederlag de sidste 14 kampe. (8-5-1 - målscore: 23-9) 0 i de sidste 9 (6-3-0 - målscore: 16-6). 0 kampe siden sidst vi vandt en kamp efter været kommet bagud 0-1. Casper Nielsen - gør hvad han vil.

                          Comment


                            #73
                            Oprindeligt indsendt af SU1978 Se indlæg

                            Du kan jo godt blive ved med at være nedladende. Jeg forsøger bare at forklare vores projekt. Når jeg er villig til at forklare det, er det fordi jeg har været med til at udvikle det, og er i gang med at implementere det. Troels har ikke dikteret noget, han bestemmer ikke hvordan vi skal agere. Det er jo den fordel OBs ledelse får, når de tager fans så tæt ind i en proces, men husk nu lige, at hvis de ender med at pisse på os, så kan den fordel blive en meget stor ulempe for dem og for Troels. Så dem der løber risikoen her er OBs ledelse, ubetinget.
                            Jeg, jeg, jeg.... ligegyldigt resultatet er NT den store vinder

                            Comment


                              #74
                              Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg

                              Du har ret. Det er "fluffy", men det er så også på begynderstadiet. Det her handler ikke om revolution af klubben. Det handler om at få OB ledelsen ned i øjenhøjde, så de ikke igen stikker retninger ud i øst og vest. Man strømliner intet, hvis man ikke hele tiden taler om det, uanset hvor fluffy, det så kommer til at lyde. I den forbindelse er der mere "umf" bag det, i og med projektet ikke alene styres af OB. Det styres af fans.

                              Af tidligere og nuværende OB spillere. Af fanklub formænd. Af de uofficielle. Af amatørafdelingen i OB. OB Q. Af akademiet. Af meningsdannere, sponsorer, forfattere og journalister. Af intellektuelle og fanatikere. Af alle mulige forskellige, der netop skal sørge for at det fluffy bliver til reel handling og virkelighed.

                              Der er mere vægt bag forsøget, så at sige. Intet af det vi gør er en garanti. Så hvis det er dét, du og andre leder efter, må jeg desværre skuffe dig.

                              MvH ChrisOB
                              Jeg synes, det er et spændende projekt, og jeg synes, at forum er godt repræsenteret ved de tre udvalgte debattører. Jeg kan ikke undlade at tænke, at behovet for denne proces skyldes, at klubben systematisk har bevæget sig væk fra sine rødder i de seneste 15 år. Jeg er helt enig i, at vi har brug for mere klub og mindre koncern.

                              Comment


                                #75
                                Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg

                                Du har ret. Det er "fluffy", men det er så også på begynderstadiet. Det her handler ikke om revolution af klubben. Det handler om at få OB ledelsen ned i øjenhøjde, så de ikke igen stikker retninger ud i øst og vest. Man strømliner intet, hvis man ikke hele tiden taler om det, uanset hvor fluffy, det så kommer til at lyde. I den forbindelse er der mere "umf" bag det, i og med projektet ikke alene styres af OB. Det styres af fans.

                                Af tidligere og nuværende OB spillere. Af fanklub formænd. Af de uofficielle. Af amatørafdelingen i OB. OB Q. Af akademiet. Af meningsdannere, sponsorer, forfattere og journalister. Af intellektuelle og fanatikere. Af alle mulige forskellige, der netop skal sørge for at det fluffy bliver til reel handling og virkelighed.

                                Der er mere vægt bag forsøget, så at sige. Intet af det vi gør er en garanti. Så hvis det er dét, du og andre leder efter, må jeg desværre skuffe dig.

                                MvH ChrisOB
                                Jeg synes det er er fint initiativ og jeg leder ikke efter nogen garanti. Jeg ser frem til at følge det videre arbejde og især når der forhåbentlig kommer noget mere håndgribeligt og konkret ud af det.

                                Måske bare at vi i fremtiden bliver bedre til at holde på nogle flere af de kapaciteter som klubben har været ned til at udvikle. Så vi ikke skal sidde og se dygtige folk som Lars Høgh, Ricardo, Nedergaard, Bordinggaard, Bo Henriksen, Jess Thorup, David Nielsen m.fl. blomstre i andre danske klubber. Ved godt de ikke alle kan blive i OB, men der er kæmpe plads til forbedring på den front.

                                Comment

                                Working...
                                X