Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Rygter/Ønsker/Spekulationer Vintervindue 2019/2020

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Oprindeligt indsendt af tOrnBjerg Se indlæg
  ifølge EB plus så har JM også opdaget, at kun JT er god nok: OB på intens forsvarsjagt

  Der står ét ord, centerforsvarer, med STORE bogstaver på cheftræner Jakob Michelsens ønskeseddel i OB før vinterens transfervindue.

  Allerede i sommer forsøgte fynboerne at hente Rasmus Thelander op mod deadline og en aftale med Manjrekar James blev forsøgt, men begge kiksede af forskellige årsager. I stedet endte klubben med at hente Alexander Juel Andersen som en nødløsning i Vendsyssel FF.

  Den lejeaftale udløber nu, og Jakob Michelsen har atter gentaget behovet for en centerforsvarer.

  Det ønske skal ses på baggrund af den facon, bredden i centerforsvaret er blevet udfordret dette efterår. Marco Lund så skidt ud på dødboldene i nedturen mod Lyngby og scorede det selvmål, der satte AC Horsens i gang i weekenden. Lund blev hentet fra Esbjerg for to år siden, og han var tiltænkt en reservetjans. Denne runde rykkede han op som den OB-centerforsvarer med flest minutter dette efterår.

  Samtidig har Ramon Leeuwin haft sine problemer i efterårets løb, og hans kiks i overtiden mod Lyngby har ikke givet plusser. Hollænderen har kontraktudløb til sommer.

  Det er årsagen til, at OB nu vil bruge vinteren på at sammensætte et centerforsvar, der matcher Jakob Michelsens idéer.
  Ja. Vi har jo set tidligere at EB havde ret mht. han ville skifte angriberne. Jeg håber godt nok også at JT får nogle kompetente makkere dernede. Leeuwin gar været fin dernede, men synes vi ser lidt tendenser til at han ikke kan spille 30 kampe på en sæson længere. Han skal skiftes til sommer. AJA skal maks have et halvt år mere pga. sin fleksibilitet og det faktum at det kan blive svært at hente kompetente erstatninger i vintervinduet. Ham kan vi ikke satse på, på den lange bane.
  Jeg håber dog at vi kan finde en enkelt og gerne to. Synes det er oplagt at hente James i fcm. Han er ung, hurtig og fysisk stærk. Oplever heller ikke at han er faldet igennem de få gange fcm har givet ham chancen. Han får forhåbentligt løbepas nu her. Daniel Høegh skal man selvfølgelig gå efter i alle vinduer, fordi han vil være så kæmpe en gevinst for hele det her projekt. Vi har brug for en OB'er med format. Drachmann, tverskov og kadrii er gode, men de er ikke OB'ere på den måde, så det vil bare være så stort at få en spiller som ham tilknyttet. Jeg gætter dog på at han bliver aktuel tidligst til sommer.
  Jeg har ikke styr på hvad der ellers er udenlandsk, så skal jeg i bedste OB-stil kigge hos vores konkurrenter, så bør vi notere os, at Okore har kontraktudløb til sommer. Jeg tror ikke på de sælger til os, men spiller han i Aab til udløb, så synes jeg også han kan være værd at gå efter. I JT vil han få en Bjelland light, som han havde da han var bedst i fcn. Det tror jeg ville gøre ham godt. Hans fysik og fart vil også passe godt, hvis vi fortsætter vores tremands forsvar. Jeg kunne sagtens se James og Okore som hurtige spillere på hver sin side af tverskov til at tage tæskene og give Tverskov overskud til at sætte spillet. Jeg håber det er den hylde vi kigger på, for tverskov er lige nu lysår bedre end sine kollegaer dernede, og det gør os virkelig skrøbelige.
  ​​​​​

  Comment

  Working...
  X