Annoncering

Collapse
No announcement yet.

StateTroopers klare besked til ledelsen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Oprindeligt indsendt af Plum Se indlæg
    Kræver vel også spillerne til det ..
    Det er helt korrekt. Jeg kan blot konstatere at - selvfølgelige rent på min slidte hukommelse - vi ikke var super gode på dødbolde. Så dukkede Viggo op, og så var vi ret suveræne på dødbolde. Efter Viggo har stoppede, synes jeg godt nok der er har været ringe både på offensive og defensive dødbolde. De defensive har det dog hjulpet at vi har fået Grytebust på kassen. Men vi kan jo snildt have en kamp, hvor vi har 15-20 hjørnespark uden vi reelt bliver farlige.

    MvT
    Får glæden tilbage, når OB vinder tre kampe i træk.

    Comment


      #47
      Vi kunne starte med at finde en sportsdirektør, som køber spillere, han gerne vil have, end den vi har nu, som åbent siger, han køber spillere, han ikke vil have. .....fyreseddel anyone?

      Comment


        #48
        Oprindeligt indsendt af Marco van Tasten Se indlæg
        Det er helt korrekt. Jeg kan blot konstatere at - selvfølgelige rent på min slidte hukommelse - vi ikke var super gode på dødbolde. Så dukkede Viggo op, og så var vi ret suveræne på dødbolde. Efter Viggo har stoppede, synes jeg godt nok der er har været ringe både på offensive og defensive dødbolde. De defensive har det dog hjulpet at vi har fået Grytebust på kassen. Men vi kan jo snildt have en kamp, hvor vi har 15-20 hjørnespark uden vi reelt bliver farlige.

        MvT
        Fordi vi havde Djiby Fall, som alle i ligaen væltede ved at støde ind i på det tidspunkt.

        Comment


          #49
          ...Og efter vi solgte Djiby blev vi forfærdelige på dødbolde. Viggo har ikke opfundet nogen nye træningsøvelser siden 80'erne... Hørt fra tidligere spiller under Viggo fra en af hans andre klubber

          Comment


            #50
            Oprindeligt indsendt af claudes1 Se indlæg
            Fordi vi havde Djiby Fall, som alle i ligaen væltede ved at støde ind i på det tidspunkt.
            Og HHA. Han var altså også modbydelig på låget.

            Comment


              #51
              OB fortsætter den nedtur, som en del af os herinde har forudsagt i flere måneder. Der var intet nyt under solen mod FC Midtjylland.

              Lad os spole tilbage til samme tid sidste år. Forsvaret havde aldrig set så åbent og elendigt ud. Alle herinde skreg på forstærkning, men Kent Nielsen og Jesper Hansen forsikrede, at de var yderst tilfredse med defensiven på trods af alle advarsler. Målene sejlede ind, men de var alligevel tilfredse. Det var kun et spørgsmål om tid og arbejde, lød det.

              Seks til 12 måneder senere opgav de projektet, og det lykkedes endelig at få nogle solide forsvarere ind i form af Jeppe Tverskov og KEP. Som langt de fleste kunne se, var der ikke nok gods i det gamle forsvar, som Kent Nielsen og Jesper Hansen havde så stor tillid til. Det koster både på placeringen i seneste sæson og transfersiden, at vi igen må skifte næsten en hel kæde, fordi de andre alligevel ikke var gode nok.

              Fast forward til august 2016. Nu kan forsvaret endelig siges at fungere på et - om ikke godt - så acceptabelt niveau. I den anden ende af banen har vi mistet klubbens største talent og profil siden Per Pedersen i Rasmus Falk - og endda sendt ham kvit og frit til det, som engang var vores konkurrent.

              Selvom man i OB's ledelse er ærgerlige over at miste Rasmus Falk, så spiller han med største selvfølge hele foråret. Når man har en god spiller, skal han selvfølgelig bruges uanset hvad, lyder det fra både Kent Nielsen og Jesper Hansen. Målet er, at Rasmus Falk kan være med til at sende OB ud i europæisk fodbold, men relativt tidligt i foråret står det klart, at det overhovedet ikke er realistisk. Nedrykning er ikke et tema for andre klubber end Hobro, der sejler hjælpeløst rundt i bunden af ligaen.

              Man må på en måde have forståelse for, at Rasmus Falk har været en god kammerat og repræsentant for klubben, og at man gerne vil tage en pæn afsked med ham. Det er vel ikke så meget anderledes, end hvis en af vores egne kollegaer får tilbudt et spændende og velbetalt job i en konkurrerende virksomhed.

              Problemet er, at både trænere og ledere med den beslutning i foråret sætter en pose over hovedet og drøner ud ad motorvejen med 200 kilometer i timen. Man sætter simpelthen Falk over klubbens ve og vel. Det går jo meget godt med Rasmus Falk, og ingen af dem har fantasi eller indblik til at forestille sig, at hele holdets offensiv er bundet op på den lille tekniker.

              Blandt OB's fans er den gængse opfattelse da også, at der må komme mere end Rasmus Jönsson som erstatning for Falk. De to angribere har gjort det godt i den seneste sæson, men det har primært været på grund af Falk, mener mange. Alle ved også, at Anders K. Jacobsen døjer med dårlig ryg og næppe kan spille alle kampe i sæsonen. Alligevel nøjes ledelsen med at hente gumpetunge Thomas Mikkelsen hjem fra sit lejemål - primært fordi nogen fik den fantastiske ide at udstyre denne divisionsspiller med en fire år lang og dyr kontrakt.

              Med Thomas Mikkelsen og Rasmus Jönsson i stald, må det gå, synes konklusionen at være i ledelsen. Op til transfervindues lukning er der et stort pres på OB fra både medier og fans. Skal der virkelig ikke hentes flere forstærkninger? Jesper Hansen står fast. Truppen er, som den skal være, og den er helt sikkert god nok til at komme i top seks, slår han fast igen og igen.

              Alligevel begynder Jesper Hansen til sidst at tvivle på sin egen beslutning, og i de sidste timer af transfervinduet forsøger han at leje irske Aiden McGeady i Everton. OB har naturligvis slet ikke råd til den løn, som Everton betaler, men rygtet giver en masse omtale i medierne, og meget tyder på, at Jesper Hansen stiller sig tilfreds med historierne om, at OB var tæt på at gøre et kæmpe scoop. Det er i øvrigt en fuldstændig kopi af sæsonen før, hvor Jesper Hansen "prøver" at hente Mads Fenger i Randers og naturligvis får sit stupide bud afvist. Det er ren signalværdi, og Jesper Hansen har naturligvis selv sørget for, at det bliver lækket til medierne.

              Fast forward til søndag den 18. september. OB har lige tabt den fjerde kamp i træk. I ledelsen og hos trænerne ved man godt, at det begynder at brænde på, men man vælger at holde fast i en historie om, at man var tæt på at spille uafgjort mod mestrene i parken, og at det også nemt kunne være blevet til mere mod midtjyderne. I denne lille søde historie vælger man bare at se bort fra, at OB lignede et hold fra 2. division i en pokalkamp mod FCK. Den kamp var ikke andet end angreb efter angreb mod OB's forsvar, og havde man været lidt uheldig og haft en Michael Tørnæs-type på mål, så var det nok endt med en snitter på fire-fem mål. I kampen mod FCM har man én (1!) afslutning inden for rammen, og den er tilmed håbløst ufarlig. Også her skal man nok snarere være glad for, at nederlaget ikke blev større. Alligevel vælger man en naiv version af historien, hvor man har været lige ved og næsten mod dette frygtindgydende FCM-hold (som dog reelt har skuffet voldsomt hidtil i denne sæson).

              "Det er kun et spørgsmål om marginaler nu", siger en tilsyneladende tilfreds Kent Nielsen.

              OB har kun slået et FCN-hold med en gennemsnitsalder på omkring 20 år og et komplet nyt Vejle-mandskab bestående af dårlige danske spillere og lykkeridere fra det meste af verden. I hver eneste kamp, hvor modstanderen har haft det mindste at komme med, har OB sejlet rundt uden initiativ og evne.

              Nu venter programmet med en udebanetur til Haderslev, hvor vi meget sjældent får noget med fra. Tre dage efter venter et sultent og genopstanden Brøndby-hold på udebane. Jeg tror ikke på nogen point i de to kampe. AGF hjemme bør give tre point, men hvem skal lirke dem op og ikke mindst score målene? Måske ville man sælge den for en uafgjort på forhånd?

              I Randers venter der med stor sandsynlighed klø fra et yderst velspillende hold, hjemme mod FCK skal vi ikke regne med noget og først ude mod Silkeborg, bør man vel igen forvente point, hvilket jeg dog absolut ikke gør alligevel.

              I bund og grund er OB et bundhold med et meget lavt bundniveau. Klubben kan tabe til alle hold og vinde over meget få. Og det kommer ikke til at ændre sig, uanset hvor meget tid Kent Nielsen og Jesper Hansen ønsker at give den nuværende trup. De basale mangler i offensiven er så voldsomme, at det bliver meget nemt for modstanderen at lukke OB ned. Hvis man selv er bundklub, skal man bare stå tæt i defensiven og være gode på kontra. Hvis man er topklub, skal man bare koncentrere sig om at angribe igen og igen, for selvom OB har en irriterende god målmand, så kan han ikke holde alt ude.

              Hvor ligger OB, når vi den 12. december har været en tur i Viborg på jagt efter point? I bedste tilfælde er vi nogenlunde placeret omkring plads 8-9, men worst case scenario (og det er absolut sandsynligt) er, at vi ligger nummer 12, 13 eller 14 og er komplet isolerede i bunden forud for forårets kampe. Dybest set tror jeg ikke på, at vi har over 20 point, når efteråret er overstået. Og ja, hvis vi kører videre med samme trup i foråret, så kan det lige så godt blive OB, som rykker ned, hvis ikke de rette spillere bliver købt.

              Men OB er hverken attraktiv på lønnen eller spillet. Kan klubben overhovedet tiltrække de spillere, som er nødvendige? Man havde bundet hele sit spil op på Rasmus Falk. De fleste forstår godt, at man ikke kan hente en 1-1 erstatning for ham, men mindre kan også gøre det. Desværre viser al erfaring med vores ledelse og scouts, at der intet netværk er at trække på. Man har groft sagt kun kig på superligaen og de danske divisioner. Der er ganske enkelt skåret ned på alle andre fronter.

              Men vi skal heller ikke glemme, at Kent Nielsen og Jesper Hansen måske ikke råder over den trup og pengekasse, som de var blevet stillet i udsigt, da de hver i sær blev ansat. For Niels Thorborg har OB længe været et hjertebarn, men med en ny kæreste og interesse i andre erhvervsområder (læs robotter) er han langt fra så ukritisk med sin hengivenhed over for klubben, som han var, da han tidligere sprøjtede penge ind i OB. Rygtet lyder, at låget på pengekassen er klappet i. Nu skal der resultater på bordet med det nuværende setup, og der kommer ikke flere penge.

              Alt det har jeg forståelse for, men jeg fatter ganske enkelt ikke, hvorfor man ikke melder det ærligt ud, at OB ikke har penge til at blive et tophold lige nu.

              Derfor ville jeg også meget hellere se en strategi, hvor man erkender, at der ikke er ressourcer til at blive et tophold foreløbig, men at man i stedet vil prøve at komme tilbage til kernen af OB igen.

              Mange af os drømmer om et mesterskab til Odense, men langt de fleste af os har også forståelse for, at den slags tager tid at bygge op. Det sker ikke over night, og det sker slet ikke uden massive saltvandsindsprøjtninger i form af penge.

              Men ved I hvad? Jeg kan også godt klare mig med mindre. Jeg kan godt klare mig med, at OB igen bliver det hold i ligaen, som laver flest frispark og løber flest kilometer. Jeg kan godt tåle, at vi kun nogle gange er i stand til at drille Brøndby og FCK. Jeg kan godt tåle, at vi "kun" vinder pokalen engang imellem og ikke er ude i Europa og spille hvert år. Jeg kan godt tåle kedelige 1-0 sejre i Esbjerg en regnfuld mandag aften, hvor vi scorer på en af vores få chancer i det sidste minut, fordi vores spillere med deres utrolige kondition og styrke i minut efter minut har slidt modstanderen helt ned på krampestadiet, fordi de igen og igen er blevet pisket rundt på de mudrede stier om skovsøen, mens modstanderholdets spillere har ligget hjemme og tweetet i sofaen.

              Ja, jeg ville helst se Ove Pedersen udstyret med en lang kontrakt i rollen som træner og manager, men nu har vi Kent Nielsen, og ham har jeg også tillid til - trods alt. Jeg har til gengæld ikke tillid til Jesper Hansen og hans ekstremt begrænsede netværk i dansk og udenlandsk fodbold. Bestyrelsen bør senest næste sommer have fundet en god afløser for ham. Jesper Hansen er for dyrt et bekendtskab for OB.
              Last edited by StateTrooper; 19-09-2016, 15:24.
              OB havde været danske mestre nu, hvis ikke man i 2008 havde lagt kursen om og forsøgt at købe sig til et mesterskab med udenlandske stjerner. Havde man beholdt Ulrik Larsen, og bestyrelsen havde lagt mindre pres på Kim Brink, havde OB vundet mesterskabet mindst én gang siden. Jesper Hansen og Kent Nielsen skal i øvrigt fyres.

              Comment


                #52
                99% enig.
                Mangler 1% fordi kan desværre ikke mere sige så tydeligt at jeg har tillid til Kent. Det blev tabt nogen sted på vejen i de sidste uger.
                "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
                - Norbert Elgert -

                Comment


                  #53
                  Jeg er 100% enig.

                  Du er god, når du rent faktisk sætter dig ned og skriver noget gennemtænkt igennem. Rigtig god.
                  "Ohne sauhunde geht es nicht!" - Maik Franz
                  Kluden Krew - O'ense Internationals

                  Comment


                    #54
                    Vi ligger fuldstændig som vi har redt , og som flere har forudsagt gennem flere år .

                    Vores største mangler er på kanterne og 8'er pladsen imo .


                    Hvis vi starter med Falk , så er det vel et par år siden jeg og sikkert flere andre forudsagde at klubben ville skræmme ham væk med sine manglende ambitioner , hvilket så også skete og uanset det komiske forløb omkring " forsøget" på at forlænge så havde vi ikke en kinamands chance i helvede for at beholde Falk . Der kunne være afsøgt en afløser for længe siden , faktisk allerede i sommervinduet 2015 og senest i vintervinduet som så havde givet os en gratis halvsæson til at spille ham på holdet . Men ingen afløser er fundet .

                    8'er pladsen . Her har vi ikke haft kvalitet længe og jeg syntes det ret tidligt var tydeligt at Azer aldrig ville opnå superliganiveau hvilket gjorde forlængelsen overflødig men når man så alligevel valgte at forlænge så havde man et år mere til at finde den rette . Her henter man så Izunna som aldrig har spillet en offensiv rolle nogle steder og aldrig kommer til det .

                    Det var et stort cirkus omkring Emil Larsen og han meldte sig ud af OB længe før JH endelig tog sig sammen og fik ham afsat , i mellemtiden tillod JH sig endda at afvise et bud fra AGF . Altså har man haft oceaner af tid til at finde afløseren for en Emil som jo tydeligvis ingen fremtid havde i OB . Her finder man så en middelmådig Vejle spiller som på ingen måde har Superliganiveau men ligner en spiller ala Schoop og Azer ..


                    Tid har der været rigeligt af for på ingen af de tre pladser har der været tale om overraskende eller pludselige salg .
                    817 ⚪️
                    Y.N.W.A ❤️

                    Comment


                      #55
                      At man brugte Falk i foråret var nok ikke for at opnå europæiske pladser , men nok mere for at sikre sig at man opfyldte målsætningen om en solid midterplacering . Det var man tvunget fordi der ikke var nogle at bygge på .
                      Dermed udsatte man så pinen til denne sæson ..
                      817 ⚪️
                      Y.N.W.A ❤️

                      Comment


                        #56
                        Oprindeligt indsendt af StateTrooper Se indlæg
                        OB fortsætter den nedtur, som en del af os herinde har forudsagt i flere måneder. Der var intet nyt under solen mod FC Midtjylland.

                        Lad os spole tilbage til samme tid sidste år. Forsvaret havde aldrig set så åbent og elendigt ud. Alle herinde skreg på forstærkning, men Kent Nielsen og Jesper Hansen forsikrede, at de var yderst tilfredse med defensiven på trods af alle advarsler. Målene sejlede ind, men de var alligevel tilfredse. Det var kun et spørgsmål om tid og arbejde, lød det.

                        Seks til 12 måneder senere opgav de projektet, og det lykkedes endelig at få nogle solide forsvarere ind i form af Jeppe Tverskov og KEP. Som langt de fleste kunne se, var der ikke nok gods i det gamle forsvar, som Kent Nielsen og Jesper Hansen havde så stor tillid til. Det koster både på placeringen i seneste sæson og transfersiden, at vi igen må skifte næsten en hel kæde, fordi de andre alligevel ikke var gode nok.

                        Selvom man i OB's ledelse er ærgerlige over at miste Rasmus Falk, så spiller han med største selvfølge hele foråret. Når man har en god spiller, skal han selvfølgelig bruges uanset hvad, lyder det fra både Kent Nielsen og Jesper Hansen. Målet er, at Rasmus Falk kan være med til at sende OB ud i europæisk fodbold, men relativt tidligt i foråret står det klart, at det overhovedet ikke er realistisk. Nedrykning er ikke et tema for andre klubber end Hobro, der sejler hjælpeløst rundt i bunden af ligaen.

                        Man må på en måde have forståelse for, at Rasmus Falk har været en god kammerat og repræsentant for klubben, og at man gerne vil tage en pæn afsked med ham. Det er vel ikke så meget anderledes, end hvis en af vores egne kollegaer får tilbudt et spændende og velbetalt job i en konkurrerende virksomhed.

                        Problemet er, at både trænere og ledere med den beslutning i foråret sætter en pose over hovedet og drøner ud ad motorvejen med 200 kilometer i timen. Man sætter simpelthen Falk over klubbens ve og vel. Det går jo meget godt med Rasmus Falk, og ingen af dem har fantasi eller indblik til at forestille sig, at hele holdets offensiv er bundet op på den lille tekniker.

                        Blandt OB's fans er den gængse opfattelse da også, at der må komme mere end Rasmus Jönsson som erstatning for Falk. De to angribere har gjort det godt i den seneste sæson, men det har primært været på grund af Falk, mener mange. Alle ved også, at Anders K. Jacobsen døjer med dårlig ryg og næppe kan spille alle kampe i sæsonen. Alligevel nøjes ledelsen med at hente gumpetunge Thomas Mikkelsen hjem fra sit lejemål - primært fordi nogen fik den fantastiske ide at udstyre denne divisionsspiller med en fire år lang og dyr kontrakt.

                        Med Thomas Mikkelsen og Rasmus Jönsson i stald, må det gå, synes konklusionen at være i ledelsen. Op til transfervindues lukning er der et stort pres på OB fra både medier og fans. Skal der virkelig ikke hentes flere forstærkninger? Jesper Hansen står fast. Truppen er, som den skal være, og den er helt sikkert god nok til at komme i top seks, slår han fast igen og igen.

                        Alligevel begynder Jesper Hansen til sidst at tvivle på sin egen beslutning, og i de sidste timer af transfervinduet forsøger han at leje irske Aiden McGeady i Everton. OB har naturligvis slet ikke råd til den løn, som Everton betaler, men rygtet giver en masse omtale i medierne, og meget tyder på, at Jesper Hansen stiller sig tilfreds med historierne om, at OB var tæt på at gøre et kæmpe scoop. Det er i øvrigt en fuldstændig kopi af sæsonen før, hvor Jesper Hansen "prøver" at hente Mads Fenger i Randers og naturligvis får sit stupide bud afvist. Det er ren signalværdi, og Jesper Hansen har naturligvis selv sørget for, at det bliver lækket til medierne.

                        Fast forward til søndag den 18. september. OB har lige tabt den fjerde kamp i træk. I ledelsen og hos trænerne ved man godt, at det begynder at brænde på, men man vælger at holde fast i en historie om, at man var tæt på at spille uafgjort mod mestrene i parken, og at det også nemt kunne være blevet til mere mod midtjyderne. I denne lille søde historie vælger man bare at se bort fra, at OB lignede et hold fra 2. division i en pokalkamp mod FCK. Den kamp var ikke andet end angreb efter angreb mod OB's forsvar, og havde man været lidt uheldig og haft en Michael Tørnæs-type på mål, så var det nok endt med en snitter på fire-fem mål. I kampen mod FCM har man én (1!) afslutning inden for rammen, og den er tilmed håbløst ufarlig. Også her skal man nok snarere være glad for, at nederlaget ikke blev større. Alligevel vælger man en naiv version af historien, hvor man har været lige ved og næsten mod dette frygtindgydende FCM-hold (som dog reelt har skuffet voldsomt hidtil i denne sæson).

                        "Det er kun et spørgsmål om marginaler nu", siger en tilsyneladende tilfreds Kent Nielsen.

                        OB har kun slået et FCN-hold med en gennemsnitsalder på omkring 20 år og et komplet nyt Vejle-mandskab bestående af dårlige danske spillere og lykkeridere fra det meste af verden. I hver eneste kamp, hvor modstanderen har haft det mindste at komme med, har OB sejlet rundt uden initiativ og evne.

                        Nu venter programmet med en udebanetur til Haderslev, hvor vi meget sjældent får noget med fra. Tre dage efter venter et sultent og genopstanden Brøndby-hold på udebane. Jeg tror ikke på nogen point i de to kampe. AGF hjemme bør give tre point, men hvem skal lirke dem op og ikke mindst score målene? Måske ville man sælge den for en uafgjort på forhånd?

                        I Randers venter der med stor sandsynlighed klø fra et yderst velspillende hold, hjemme mod FCK skal vi ikke regne med noget og først ude mod Silkeborg, bør man vel igen forvente point, hvilket jeg dog absolut ikke gør alligevel.

                        I bund og grund er OB et bundhold med et meget lavt bundniveau. Klubben kan tabe til alle hold og vinde over meget få. Og det kommer ikke til at ændre sig, uanset hvor meget tid Kent Nielsen og Jesper Hansen ønsker at give den nuværende trup. De basale mangler i offensiven er så voldsomme, at det bliver meget nemt for modstanderen at lukke OB ned. Hvis man selv er bundklub, skal man bare stå tæt i defensiven og være gode på kontra. Hvis man er topklub, skal man bare koncentrere sig om at angribe igen og igen, for selvom OB har en irriterende god målmand, så kan han ikke holde alt ude.

                        Hvor ligger OB, når vi den 12. december har været en tur i Viborg på jagt efter point? I bedste tilfælde er vi nogenlunde placeret omkring plads 8-9, men worst case scenario (og det er absolut sandsynligt) er, at vi ligger nummer 12, 13 eller 14 og er komplet isolerede i bunden forud for forårets kampe. Dybest set tror jeg ikke på, at vi har over 20 point, når efteråret er overstået. Og ja, hvis vi kører videre med samme trup i foråret, så kan det lige så godt blive OB, som rykker ned, hvis ikke de rette spillere bliver købt.

                        Men OB er hverken attraktiv på lønnen eller spillet. Kan klubben overhovedet tiltrække de spillere, som er nødvendige? Man havde bundet hele sit spil op på Rasmus Falk. De fleste forstår godt, at man ikke kan hente en 1-1 erstatning for ham, men mindre kan også gøre det. Desværre viser al erfaring med vores ledelse og scouts, at der intet netværk er at trække på. Man har groft sagt kun kig på superligaen og de danske divisioner. Der er ganske enkelt skåret ned på alle andre fronter.

                        Men vi skal heller ikke glemme, at Kent Nielsen og Jesper Hansen måske ikke råder over den trup og pengekasse, som de var blevet stillet i udsigt, da de hver i sær blev ansat. For Niels Thorborg har OB længe været et hjertebarn, men med en ny kæreste og interesse i andre erhvervsområder (læs robotter) er han langt fra så ukritisk med sin hengivenhed over for klubben, som han var, da han tidligere sprøjtede penge ind i OB. Rygtet lyder, at låget på pengekassen er klappet i. Nu skal der resultater på bordet med det nuværende setup, og der kommer ikke flere penge.

                        Alt det har jeg forståelse for, men jeg fatter ganske enkelt ikke, hvorfor man ikke melder det ærligt ud, at OB ikke har penge til at blive et tophold lige nu.

                        Derfor ville jeg også meget hellere se en strategi, hvor man erkender, at der ikke er ressourcer til at blive et tophold foreløbig, men at man i stedet vil prøve at komme tilbage til kernen af OB igen.

                        Mange af os drømmer om et mesterskab til Odense, men langt de fleste af os har også forståelse for, at den slags tager tid at bygge op. Det sker ikke over night, og det sker slet ikke uden massive saltvandsindsprøjtninger i form af penge.

                        Men ved I hvad? Jeg kan også godt klare mig med mindre. Jeg kan godt klare mig med, at OB igen bliver det hold i ligaen, som laver flest frispark og løber flest kilometer. Jeg kan godt tåle, at vi kun nogle gange er i stand til at drille Brøndby og FCK. Jeg kan godt tåle, at vi "kun" vinder pokalen engang imellem og ikke er ude i Europa og spille hvert år. Jeg kan godt tåle kedelige 1-0 sejre i Esbjerg en regnfuld mandag aften, hvor vi scorer på en af vores få chancer i det sidste minut, fordi vores spillere med deres utrolige kondition og styrke i minut efter minut har slidt modstanderen helt ned på krampestadiet, fordi de igen og igen er blevet pisket rundt på de mudrede stier om skovsøen, mens modstanderholdets spillere har ligget hjemme og tweetet i sofaen.

                        Ja, jeg ville helst se Ove Pedersen udstyret med en lang kontrakt i rollen som træner og manager, men nu har vi Kent Nielsen, og ham har jeg også tillid til - trods alt. Jeg har til gengæld ikke tillid til Jesper Hansen og hans ekstremt begrænsede netværk i dansk og udenlandsk fodbold. Bestyrelsen bør senest næste sommer have fundet en god afløser for ham. Jesper Hansen er for dyrt et bekendtskab for OB.
                        Du er ret god til at samle alt muligt op i vores diskussioner, og fremstille den fortælling, som er dominerende hos fans.

                        Medierne, Martin Davidsen, OBs bestyrelse og sportslige ledelse betragter fans som idioter, men sandheden er, at vi faktisk har ramt hovedet på sømmet længe

                        Comment


                          #57
                          Oprindeligt indsendt af Magge Se indlæg
                          At man brugte Falk i foråret var nok ikke for at opnå europæiske pladser , men nok mere for at sikre sig at man opfyldte målsætningen om en solid midterplacering . Det var man tvunget fordi der ikke var nogle at bygge på .
                          Dermed udsatte man så pinen til denne sæson ..
                          Jeg synes også, det er vanskeligt at konkludere, at det ville have været meget bedre uden Falk. Problemet er reelt, at JH ikke får arbejdet med en erstatning i sommeren 15, da han ved Falk vil flyve.

                          Comment


                            #58
                            Det var en fornøjelse at læse, Statetrooper Er i øvrigt helt enig i dine pointer.

                            Comment


                              #59
                              Oprindeligt indsendt af SU1978 Se indlæg
                              Jeg synes også, det er vanskeligt at konkludere, at det ville have været meget bedre uden Falk. Problemet er reelt, at JH ikke får arbejdet med en erstatning i sommeren 15, da han ved Falk vil flyve.
                              Havde man bænket Falk ville udstillingen af holdets mangler være startet dengang og vi ville med stor sandsynlighed have haft et forfærdeligt forår .

                              Fejlen bestod ikke så meget i at bruge Falk mere i at der ikke var andre det offensive spil kunne bygges op omkring hvilket der stadig ikke er . Altså der var ikke fundet en afløser man kunne køre i stilling . Så valgte man at sikre målsætningen fremfor fremtiden .
                              817 ⚪️
                              Y.N.W.A ❤️

                              Comment


                                #60
                                Endnu et forventeligt nederlag. Denne gang til Brøndby, som så ud til at have et ekstra gear, der kunne have givet en afklapsning på 4-5 mål, hvis de havde gidet. Det gad de heldigvis ikke i dag.

                                Det hele ramler lige nu. Selv de acceptable spillere i truppen har tabt al selvtillid. OB består af divisionsspillere og udenlandske lykkeriddere. Vi har måske to-tre spillere i truppen med niveau til top seks. Resten af truppen ville kun kunne gøre sig i bundklubben eller toppen af 1. Division. Dybest set mener jeg ikke, at der er noget at bygge videre på foruden Grytebust, Makrini og til dels Tverskov (som mest af alt kommer til at se god ud, fordi resten er så dårlige).

                                Krejlerkongen fra Horsens troede, at han kunne bygge et vinderhold af taberspillere, men det er nu endelig bevist, at truppen er en fiasko. 50+ spillere har været inde om OB de seneste par år. 95% har været rendyrkede fiaskoer. Vores arvesølv er sendt til udlandet og FCK for småpenge eller det rene ingenting. Alle kulturbærere er sendt væk. Ind er henter afdankede og mætte spillere på lange og dyre kontrakter. Resten har simpelthen ikke niveau til ligaen.

                                JH har et lille og svagt budget at arbejde med, men så ringe er det trods alt heller ikke. En dygtig sportsdirektør kunne på den tid godt have samlet et vinderhold af nogenlunde billige, men stærke spillede. JH lovede, at vi nu endelig var ved at være tilbage, men faktum er, at endnu en udrensning står for døren. Denne gang hedder de bare Izunna, Festersen, KEP, Jonsson og Thrane i steder for Dvashvili, Kryger, Jonasson, Skulason og lignende.

                                Vores sportsdirektør har gabt over for stor en opgave. Han magter den ikke. Det bør enten han selv eller bestyrelsen nu have indset. Det er på tide at fyre ham i OB.

                                Men er det ikke kontinuitet, som vi har skreget på lige siden Brink, Olsen og Jensen? Jo, men det har vi ikke fået. JH har prædiket og handlet stik modsat. Jeg ser to løsninger for mig:

                                1. Kent Nielsen og Jesper Hansen bliver fyret. Bestyrelsen hiver Ove Pedersen ind i en managerrolle og satser benhårdt på overlevelse og Oves fodboldkynisms.

                                2. Kent Nielsen bliver, Jesper Hansen fyres og erstattes af ny sportsdirektør som Ove P eller en anden fyr, der har bevist, at han har evnen til at skabe et tophold af begrænsede midler.

                                Jeg er ikke en håbløs Ove P-romantiker, men han er i vores situation og i mine øjne der bedste bud på en mand, der kan lave det nødvendige turn around. Han har den klassiske OB-tilgang med hårdt arbejde og konsekvens. Her tæller mål mere end boldbesiddelse. Kent Nielsen må for min skyld gerne fortsætte, men med et nederlag til AGF risikerer vi, at holdet har nået et lavpunkt så voldsomt, at man er nødt til at skifte chefen ud.

                                Min klare appel til ledelsen er, at Jesper Hansen fyres nu. Han må ikke få endnu et transfervindue at sjuske med. Får han det, vil OB spillemi 1. Division inden for senest tre år.

                                Fyr ham!
                                OB havde været danske mestre nu, hvis ikke man i 2008 havde lagt kursen om og forsøgt at købe sig til et mesterskab med udenlandske stjerner. Havde man beholdt Ulrik Larsen, og bestyrelsen havde lagt mindre pres på Kim Brink, havde OB vundet mesterskabet mindst én gang siden. Jesper Hansen og Kent Nielsen skal i øvrigt fyres.

                                Comment

                                Working...
                                X