Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd OB - Lyngby

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg
    91 minutter for Skjelvik og nu 2 minutter for Aske. Der er noget helt forkert, Alm.
    Jeg ved ikke hvad det er vi spilder tiden på. Vi henter alligvel ikke Midtjylland og vi falder allerhøjest til 9. pladsen. Vi skal alligevel skifte et halvt hold til sommer, så det der med at "opbygge momentum" kan jo være ligegyldigt. Brug da i stedet tiden på at prøve nogle ting og finde ud af, hvem der skal være den anden halvdel af det hold vi ikke har hentet endnu.

    Comment


      Oprindeligt indsendt af Wessels er en mur Se indlæg

      Men han fik over 20 minutter i Parken for halvanden måned siden, og har bare siddet på bænken lige siden?
      Men så blev han skadet igen… Og har vel trænet et par gange inden i dag

      Comment


        Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
        Tja, en kamp der jo meget godt understreger hvad vi kan når vi er gode, men også hvor store mangler der er på det her hold. Det bliver dog bare ikke mindre bekymrende, når to af de klart mest velfungerende, Tverskov og Minteh, formentligt er væk. Selv med Tverskov er vi enormt shaky defensivt, uden ham som det rolige og stabile balancepunkt på midten og som en leder på holdet... puha. Minteh begynder virkelig at genfinde sine ting igen, han gør så ondt på Lyngby i sådan en kamp her, selvom vi mangler noget mere slutprodukt på det. Der er virkelig et gigantisk vigtigt arbejde foran Bjørn og trænerstaben til sommer.

        Håber vi holder på Skyttä. Af alle de mere eller mindre tvivlsomme spillere vi har hentet til midtbanen og angrebet i de sidste to vinduer, er han den der ser klart mest spændende ud og hvor der ser ud til at gemme sig noget særligt. Gad godt se hvordan det kan udfolde sig med et par sæsoner med fast spilletid.
        Vi har desværre ikke en frikøbsklausul på vores nye frisparksskyttä.. og de vil vidst ikke af med ham. Så man kan nok max håbe på 1 års leje mere

        Comment


          Oprindeligt indsendt af Mwape Se indlæg

          Ja, tror det bliver det samme igen igen. Med mindre at NT lukker muldvarpen op og/eller Minteh bliver solgt for kassen og de mio så bliver brugt på indkøb.
          Der skal handles stort ind. Det er klart. Og det skal være til startopstillingen. Men samtidig skal der en kulturændring til. Der er simpelthen for mange af spillerne der ikke er sultne nok. Og man kan godt lægge træneren oveni.

          Comment


            Hvad kan man rose holdet for?
            For comback-evner efter at være bagud med to hvor vi fik andet mål imod os til et meget uheldigt tidspunkt? Ja.
            For at spille i 30 minutter hvordan man forventer det på hjemmebanen? Nej, 30 minutter er bare ikke nok.

            Lidt glæde giver at Breum igen kom med et godt indhop. Synes han fortjener mere spilletid.
            Lidt spørgsmål giver Tongya som ofte var en af vores bedste men er ude nu anden gang i træk.
            ​​​​​​​
            Men alt i alt manglende der sult og den absolute vilje i dag. På banen og på bænken. To udskiftninger i overtid. Ville du trække tid, Alm? Vi forventer at der fightes om sejren med alt vi har! DET ER VORES HJEMMEBANE!


            "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
            - Norbert Elgert -

            Comment


              Synes der var lidt cup-kamp over kampen i dag. Egentlig en kamp jeg tror spillerne føler de har styr på, men pludselig står der en mand med en fri header to gange i 1. Halveg og pludselig undervurderer MH et skævt skud og så kunne Lyngby faktisk have været foran med 3 ved pausen, selvom der egentlig uden vi skaber noget særligt er rimelig kontrol på spillet.
              2. Halveg bliver så den her evindelige jagt, som kun geares ekstra af Lyngby så scorer hurtigt på en omstilling. Herefter får vi virkelig lagt pres på. Frø, Skytta og Tverskov er rigtig gode til at få fart i spillet, så vi endelig får sat Sabbi og Minteh ordentligt op. Så snart det lykkedes bliver Lyngbys tunge defensiv fanget. Scorer Kadrii på straffesparket er jeg ikke i tvivl om at vi lige nøjagtig formår at holde energi nok i spillet til at få 3-2 scoringen. Desværre kommer udligningen for sent og til sidst bliver blandingen af for dårlige indskiftere og for trætte spillere årsagen til at vi ikke kan holde trykket massivt nok.

              Det frustrer mig voldsomt at Lyngby så udtalt efterlader hele tønder land til vores backs offensivt, velvidende at vi alligevel ikke bliver farlige. Lyngbys træner får helt ret og hele 1. Halveg lokker de OB ned i tempo, lokker os til bare at spille bredt på backs, så Sabbi og Minteh er lukket ned og så må Jørgen og Grubbe ellers finde løsningerne. Hver gang uden undtagelser smides der en bold i boksen, men man har fornemmelsen af de kan gøre det resten af sæsonen og skulle den ryge i mål vil det skyldes modstanderen banker den i eget net. Der er aldrig en striwet modtager på centringerne, hverken fra højre eller venstre side.
              Modsat har Lyngby måske 4 centringer i feltet fra åbent spil i 1. Halveg, hvor de har 1 mand i feltet som i to tilfælde er tæt på at score. Man er næsten målløs, for vi investerer faktisk mere. Kvaliteten er vare himmelråbende elendig.

              Det er først da vi slipper håndbremsen fuldstændig, at vi investere så meget offensivt at vi får den fart i vores spil, hvor Minteh og Sabbi får plads retvendt der sker noget. Imidlertid er balancen så også fuldstændig forsvundet og kunne Lyngby sætte to afleveringer sammen i den fase, så var kampen blevet lagt i graven.

              Det er bekymrende at vi skal ud i at satse hele butikken før vi for alvor får sat offensiven i scene. Top 6-hold havde før eller siden straffet det naive overfaldsfodbold. Der bliver nødt til at komme noget mere uforudsigeligt fra vores backs. En der måske trækker ind i banen og banker til den. En der lavet en 1-2-kombination. Et eller andet der ikke ender i et dårligt indlæg eller en aflevering tilbage i banen.

              Comment


                https://bold.dk/fodbold/stillinger/s...sten-i-odense/

                ….
                "Fejlen ved verden er, at de dumme er så skråsikre på alting, og de begavede så fulde af tvivl."

                "Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger."

                Venter man for længe, får man ingenting ...

                Comment


                  Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg
                  91 minutter for Skjelvik og nu 2 minutter for Aske. Der er noget helt forkert, Alm.
                  Ikke enig - Skjelvik overraskede mig positivt - han spillede en glimrende kamp - hans hurtige ryk skabte flere farlige muligheder. Han så dog meget træt ud til sidst efter mange høj intense løb - jeg tænker at den sene udskiftning var for ikke at få en skade på ham.

                  Comment


                    For pokker mand... altså hvad sker der i hovedet på folk?
                    Jeg håber inderligt at det er nogle der har set hvem der kastede med disse sten og som har klub, fodbold og ægte fankultur nok i hjertet til at melde de patetiske mennesker der er så hjernelamme at de kan finde på at kaste med sten - og så endda efter en bus med familier og børn... FY FOR SATAN!

                    Comment


                      Både Grubbe, og Frøkjær koster mål.
                      Frøkjær følger ikke sin mand ved 0-2 målet, og Grubbe skal virkelig arbejde med sit hovedspil. Jeg håber at vi henter en ny højre back til sommer, og sender Mickelson afsted.

                      Comment


                        Oprindeligt indsendt af Faurskov Se indlæg
                        Både Grubbe, og Frøkjær koster mål.
                        Frøkjær følger ikke sin mand ved 0-2 målet, og Grubbe skal virkelig arbejde med sit hovedspil. Jeg håber at vi henter en ny højre back til sommer, og sender Mickelson afsted.
                        Behold Grubbe, men træn noget mere med hans hovedspilskompetencer, i stedet for at hente en ny

                        Comment


                          Oprindeligt indsendt af Superior Se indlæg

                          Behold Grubbe, men træn noget mere med hans hovedspilskompetencer, i stedet for at hente en ny
                          Hvis Nico sælges til sommer så skal der jo en ny højre back ind og så kunne det ligeså godt være en der kunne presse Grubbe noget mere.

                          Tænker mere det er det Faurskov mener.

                          Comment


                            Oprindeligt indsendt af Superior Se indlæg

                            Behold Grubbe, men træn noget mere med hans hovedspilskompetencer, i stedet for at hente en ny
                            Og hans indlæg, nu vi er ved det

                            Comment


                              Oprindeligt indsendt af El Profesor Se indlæg

                              Og hans indlæg, nu vi er ved det
                              Han må også snart have kvalificeret sig til at få lov til at spille bolden fremad, fremfor altid at forsinke spillet med en kort tværpasning eller en bagudrettet aflevering.
                              817 ⚪️
                              Y.N.W.A ❤️

                              Comment

                              Working...
                              X