Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Michael Hemmingsen AKA Generalen ny sportschef i OB

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  #46
  Det lyder rigtig godt.: "Jeg har haft alle de roller, som man overhovedet kan tænke sig i fodboldens verden fra at være aktiv spiller, anfører, assistent til at være cheftræner, og jeg har været ude omkring. Jeg har skabt resultater og har indsigt i fodboldverdenen. Jeg har været heldig og dygtig at få tingene til at ske, og det vil ikke være første gang, at jeg prøver noget nyt. Jeg har efterladt de klubber, som jeg har været i et bedre sted, end da jeg kom. Jeg ved meget om fodbold, og så er det ikke så tosset at være sportschef i en fodboldklub, siger Michael Hemmingsen."
  Glæder mig meget om dagens nyhed.
  "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
  - Norbert Elgert -

  Comment


   #47
   Oprindeligt indsendt af B(ob) Se indlæg

   Skulle jeg pege på noget positivt i ham som type, så har jeg altid opfattet ham som enormt venlig og som en der er meget udadvendt og derfor god til at opbygge relationer. Når man ikke har den største erfaring er det sikkert gode evner i jobbet.
   Det kan jeg også skrive under på. Han har altid været et super venligt og behageligt menneske, når jeg har mødt ham, og det er de færreste som jeg hellere vil se lykkes i sådan et job her. Med al respekt for TV-Poul og JH så er jeg rimeligt ligeglad med dem som personer, og hvad deres eftermæle måtte være i OB, men i det her tilfælde vil det gøre ondt på mig både på klubben og Michaels vegne, hvis det ikke ender med at blive godt. Det er trist at se, når ikoniske spillere lidt ender med at få spoleret deres eftermæle i klubben, fordi at de påtager sig et træner eller lederjob som de ikke har kompetencer til, og det er der jo desværre masser af eksempler på. De fleste virker til at have glemt Høghen kortvarige tid som sportschef i klubben, og det var nok godt for alle parter, at det blev afviklet så udramatisk som det gjorde, for det var næppe nogensinde blevet rigtigt godt. Jeg tror også rigtigt gerne, at alle parter i og omkring Brøndby ville kunne gøre ansættelsen af Ebbe Sand om, hvis de kunne, og selvom han altid vil være en spillerlegende der, så er det sgu en lidt grim plet på det eftermæle, at han blev listet ud af bagdøren på den uværdige måde han gjorde, efter en historisk kort ansættelse, selv for Brøndby.

   MH kommer uden tvivl til at få mere snor fra min side af, end en sportschef udefra ville have fået, men det er svært ikke bare at være lidt skeptisk, hvis man har sin kritiske sans intakt.
   Last edited by Sheed; 27-12-2019, 18:02.

   Comment


    #48
    Thorborg forklarer her forskellen på JHs job og MNs. Og det var som Sheed og jeg havde gættet på

    https://fyens.dk/artikel/hemmingsen-kender-kulturen

    Comment


     #49
     Oprindeligt indsendt af Hustler Se indlæg
     Det er ligegyldigt, hvis leverpostejen er lavet med de forkerte ingredienser
     Så er det ikke en leverpostej

     Comment


      #50
      Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg

      Det var da fandens så enige vi er idag Sheed
      Så er vi to

      Comment


       #51
       Oprindeligt indsendt af sinus Se indlæg

       Nej det ville jeg have været rigtig ked af. Men der må også have været andre kandidater, som har hentet erfaring og præsteret på et højere niveau end MH.
       Meget enig i den betragtning.

       Comment


        #52
        Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg
        Thorborg forklarer her forskellen på JHs job og MNs. Og det var som Sheed og jeg havde gættet på

        https://fyens.dk/artikel/hemmingsen-kender-kulturen
        Det er bare stærkt at det er lykkedes at få fordelingen om de administrative opgaver løst, så de i sidste ende ser ud til at øge fokus på trupsammensætningen i OB. Med de handler OB har foretaget under JH, har det unægteligt lignet at trænerne har fået dem de har peget på, indenfor de økonomiske rammer, der er sat. Forhåbentligt kan vi i fremtiden sætte flere ressourcer af til at scoute de typer, der skal til at styrke os, frem for blot at hente de begrænsede antal spillere som træneren lige kender. Forhåbentligt bliver scoutingdelen et af de første områder at MH tager fat om. Dels skal han selv have opbygget sig et netværk, men hele OB synes godt at kunne savne en bredere berøringsflade.

        Comment


         #53
         Hemmingsens retsag mod Næstved kører videre selvom han starter i OB

         https://www.bt.dk/superligaen/ny-ob-...et-overfloedig

         Comment

         Working...
         X