Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Fanscenen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Adimus
  replied
  Oprindeligt indsendt af StateTrooper Se indlæg
  Der er mange grunde, men her er nogle af de vigtigste.

  1.

  2.

  3.

  Summa summarum kan OB starte med at vinde nogle fodboldkampe igen. Så længe spillet og ledelsen af klubben er så deprimerende, som den har været de senere år, så fortsætter det kun med at gå ned ad bakke. En eventuel nedrykning vil fanmæssigt sende OB ud i et årelangt mørke, er jeg bange for. Det er kun i Århus, at det er sejt at holde med en taberklub.
  Enig! Særligt i ovenstående, som må siges at være essensen.

  Leave a comment:


 • sjn
  replied
  https://m.youtube.com/watch?v=yTk8AVVxH1g Den her giver mig sgu kuldegysninger. Var så fedt ar være en del af

  Leave a comment:


 • sjn
  replied
  Der er desværre også mange ikke stemnings skabere eer bar vil se bold. Som placere sig i stemningsområdet :(. Men ja var med i Vejle. Og der lavede vi fantastisk stemning

  Leave a comment:


 • Bullshark
  replied
  Hold nu kæft jeg får gåsehud af det her https://youtu.be/GZ-m0dCryRw

  Leave a comment:


 • ForzaLazio
  replied
  Jeg kan umiddelbart sagtens tilslutte mig de agumenter der er kommet frem. Dog vil jeg sige, at vi i øjeblikke har oplevet den opbakning der skulle til. Eks. sæsonens første kamp på Brøndby stadion i 2015, der var mange fans med, og godt skrald på. Ligeledes har vi netop oplevet en pokal kamp i Vejle, der gav minder fra 5 års tid siden. Hvad er det der gør, at sådanne opbakninger pludselig dukker op, i en tid med elendighed. Jeg ved at Kampen i Brøndby var en ny start. Men alligevel, de mennesker der tager med må da interessere sig for OB. hvorfor kommer der 1000+ til en pokal kamp i Vejle, en uges tid efter et pinligt hjemmenederlag.
  Kommer der folk til udekampe som har karantæne i Odense, eller hvad gør sig gældende.
  Har iøvrigt altid syntes at vi har haft det svært hjemme. Der skal virkelig mange stemmer til før stemningen bliver intens. Der er vores stadion en stor modspiller.

  Leave a comment:


 • Larsbo79
  replied
  Og så må man bare sige at De store klubber på djævleøen trækker noget mere end at støtte vores Lokale hold.

  Leave a comment:


 • StateTrooper
  replied
  Der er mange grunde, men her er nogle af de vigtigste.

  1. Spillet har ikke kørt i over fem år. Og så kan det godt være, at du siger, at den uofficielle fan-scene voksede frem fra en dårlig OB-periode, men så skidt var den nu heller ikke. Så vidt jeg husker, skød Odense Casuals og Odense Fanaticos frem omkring 2002/2003. Det var altså en periode, hvor vi blandt andet var tæt på at slå Celta Vigo ud og i øvrigt sagtens kunne slå FCK hjemme (husker Lindrup og Højer i deres debutkamp). Det var også i den efterfølgende periode, at vi havde Miti og Højer i angrebet. 2004 endte trods alt med en Royal League-plads (hvilket var vi meget glade for dengang). I 2005 kom Junior, og vi vandt bronze i 2006 efterfulgt af pokaltitlen i 2007, da den uofficielle scene for alvor var kommet i gang. Så det passer ikke, at OB var lige så ringe dengang som nu. Det var en bedre og meget mere optimistisk tid for OB. Vi gik faktisk bare og ventede på, at det OB endelig blev et tophold igen.

  2. Den ny ledelse i OB har valgt at satse benhårdt på familien Danmark og tyggegummisegmentet, som køber en masse popcorn og merchandise. Det er fint at satse på denne brede målgruppe, men samtidig har man konsekvent lukket ned for de mere hardcore fangrupperinger. Havde OB's fans mon fået lov at tage et banner med i foråret, som det vi hang op, da Lars Jacobsen i 2004 kom på besøg med FCK? Det, hvor der stod, at judas hang sig selv i skam? Det nægter jeg simpelthen at tro på. Kim Brink havde en meget bedre forståelse af, at hardcore fans havde brug for at være lidt hardcore. Og det skræmte jo heller ikke familierne væk. Tværtimod kan de fleste godt lide at blive lidt overraskede og få en overraskelse på den facon. Den ny ledelse ønsker ikke de hardcore fans, men problemet er, at man på den måde fjerner hele nerven i tilskueroplevelsen, og ja, som du siger, så minder det for tiden mere om 1. division i Svendborg end superligafodbold i Odense.

  3. Den gyldne årgang af OB-fans, som startede de uofficielle grupperinger er ved at være væk. Der kommer en tid i en enhver fodboldfans liv, hvor han hellere vil sidde på midtertribunen i stedet for at hoppe rundt og skrige sine lunger ud. Det er også fint nok, men der har tydeligvis ikke være nogen arvtager til fanscenen. Den officielle fanklub er intet værd, og den uofficielle scene er død. Mange unge fodboldfans i dag vil hellere ligge hjemme på sofaen og se Liverpool eller Barcelona spille. De føler slet ikke den samhørighed med den lokale klub, som vi andre gør. Det er et stort problem for ikke bare OB, men også resten af dansk fodbold.

  Summa summarum kan OB starte med at vinde nogle fodboldkampe igen. Så længe spillet og ledelsen af klubben er så deprimerende, som den har været de senere år, så fortsætter det kun med at gå ned ad bakke. En eventuel nedrykning vil fanmæssigt sende OB ud i et årelangt mørke, er jeg bange for. Det er kun i Århus, at det er sejt at holde med en taberklub.

  Leave a comment:


 • Kogtbaby88
  replied
  Det er vel kun "Province Boys" som reelt set laver noget man kan kalde for stemning? Og hvad er de.. Mellem 10-30 unge gutter..

  Stemningen er der slet ikke. Det er sgu lige før man bliver kigget underligt på, hvis man synger.. De har jeg prøvet et par gange i parken, hvor folk decideret har flyttet sig fra mig og mine kammerater, fordi vi sang - først så de irriteret ud, så blev vi ved, og så gik de helt over i siden.

  Leave a comment:


 • MaxHH
  replied
  En grund kunne jo være at rigtig mange af dem der stod foran dengang, nu sidder på langsiden og ser bold, i stedet for at stå på stiften og heppe. Så nye generationer overtager, på deres egen måde, og skal arbejde en ny kultur op, hvilket tager tid. Og hårdt arbejde. Og den slags ér bare nemmere når det går bare en smule godt for holdet, hvilket vi bestemt ikke har oplevet temmelig længe.

  Mvh

  MaxHH

  Leave a comment:


 • CDC5000
  started a topic Fanscenen

  Fanscenen

  Dette skal ikke ses som en kritik af de aktive fans. Men et oplæg til debat om hvordan det er endt her!

  Jeg var som 6.500 andre på stadion i søndags for at se OB - Ikast fs.

  Når man kiggede væk fra spillet, så slog det mig at vi på stemningssiden åbenbart har været i hastigere fald end spillet på banen.

  Nuvel hænger resultater og support da sammen til en vis grad. Men det jeg oplevede søndag, var skræmmende. OBs hjemmebane ligner et 2 div hold når vi kigger på stemningstribunen. Kun Nordsjælland og Lyngby har et niveau der ligner.

  For 6 år siden var området bag målet fyldt og stiftens øvre område var med rette gjort til standing and singing area. Der var nemlig fuld knald på efter 10 år med hårdt fanarbejde og 3 år med sølvmedaljer.

  Men hvad er gået galt? Da den sidste fanmæssige optur startede, og uofficielle fangeupperinger dukkede op i Odense var OB altså et midterhold. 7-8 pladser var hverdagen og set var ikke mange år forinden, at klubben havde været en tur i 1 div (kval rækken som det vidst hed dengang)

  Alligevel formåede fankulturen at udvikle sig og snart var den uofficielle scene foran den officielle. Og få år senere blev fans belønnet med klubbens første sæt medaljer i en halv menneske alder :) tak for det Bruce.

  Men min fornemmelse er at den officielle fanklub ikke formåede at kapitalisere på resultaterne i de 'fede' år der fulgte. Og åbenbart har tilstrømningen af nye uofficielle heller ikke stået mål med hvad man kunne håbe/ønske.

  Hvad har/er årsagen til at det står så slemt til? Og får fans kredit nok fra medfans og klub?

  Ps. ros til dem der trods alt er der. Håber i har energien, og lysten til at sikre næste generation af stemningsskabere.
Working...
X