Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Fanscenen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Oprindeligt indsendt af mckellberg Se indlæg

  Det er helt væk jo. Vi lever i 2019, selvfølgelig står man ikke og råber nedladende ting på tribunen - det hører selvfølgelig ikke hjemme. I gamle dage måtte man også slå sine børn, det må man sjovt nok heller ikke i dag - og det er der sgu nok en grund til.
  Men de her folk er jo i fanskaren, derfor vil de absurde ytringer også forekomme ... apropos mit lange indlæg :).
  Det er ikke et angreb på dem der selvfølgelig aldrig ville udtrykke sig sådan, men bare et forsøg på at anspore til lidt selverkendelse i fanmiljøet, homofoberne og racisterne findes på tribunerne også blandt dem der mener de er rigtige fans af OB ... det gør det nemmere at handle på, næste gang der er nogle vildfarne typer der lukker lort ud.

  De findes helt sikkert også i alle andre klubber i suppen, det handler egentlig kun om hvad de andre fans og klubben gør ved det :).
  Tror gerne på at det er nemt, har bare aldrig tjekket det ...

  Jeg er ikke fan.
  Men kan finde på at informere om træning og opdatere på ungdomsfronten ... hvorfor, fordi bold er sjovt og Ådalen er tæt på :).

  Comment


   Hvis folk har lyst til at støtte et fremragende initiativ, klik da ind på dette link: https://twitter.com/fobol_dk/status/1201469729019514883

   Comment


    Oprindeligt indsendt af Københavnstinker Se indlæg
    Altså. Det er jo rigtigt, at man som fans føler sig en smule kastreret. Der er begyndt at komme restriktioner på hvad man må råbe og gøre på stadion. Patterne bliver bl.a. større når man ikke må råbe homo efter Victor Fischer, man må ikke fyre romerlys af, man må ikke kaste med øl (det synes jeg i øvrigt er noget taberagtigt at gøre). Snart må man vel ikke råbe fuck, pis og lort - eller råbe noget efter farvede spillere overhovedet. Manver ved at dræbe fodboldens kultur med restriktioner
    Det er altså ikke et gangbart argument for at retfærdiggøre homofobiske ytringer, det der. Svarer til at tro, at fordi fartgrænsen nedsættes fra 130 til 110 km/t så er der fare for, at vi i fremtiden slet ikke må køre i bil. Tænk sig at man ikke har overskudet og empatien til IKKE at bruge lige præcis homofobiske og racistiske ytringer, når man skal svine en modstander. Er det så meget at forlange for, at alle føler sig velkommen og accepteret.

    Comment

    Working...
    X