Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd OB - FCM 20/08/2017

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Oprindeligt indsendt af Magge Se indlæg
    Næ samme bavl som sidste sæson , det eneste der er sket siden er nogle middelmådige indkøb som så absolut skal spille alt imens JH/KN undrer sig over intet fungerer . Når det så en sjælden gang lykkedes at vinde så kommer der en hånlig bemærkning i kampprogrammet fra JH hvor han roser sig selv for ikke at købe ind til offensiven som de dumme fans har påpeget er nødvendigt ..

    første vers af evigheds sangen har vi allerede hørt , den med at vi har problemer med kompakte hold og det løser sig når vi møder bedre modstandere ...
    Jeg fik lige en rigtig opgivende følelse her, som endte i at hovedet faldt forover i ren og skær afmagt. Desværre var jeg ikke langt nok væk fra skrivebordet, så der er en bule på vej i panden nu...

    ... tak for lort ;-)
    Til-afgange under Alm: 96 - still counting

    Comment


      Oprindeligt indsendt af BEWC Se indlæg
      Ja, men det sker med garanti ikke. Om OB så rykker ned...
      Synes det bliver kun to muligheder:
      Enten:
      vi henter MED DET SAMME to ægte profiler for midtbanen og venstre side/ venstre back. Desuden en backup for cf (KEP hentede et dumt gulv kort igen og det vil ikke bruge lang tid til ham brokker sig til karantæne og hvem ved hvornår Tverskov er klar og i form igen)
      Ellers:
      Vi henter en ny træner som tilpasser spillemåde til spilleres evner.
      Synes faktisk der flere gode spiller i truppen man kan bygge et hold på men ikke med det Kent vil implementere og kræver af spillere.
      "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
      - Norbert Elgert -

      Comment


        Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg
        Der kan du have en pointe. Men det ville også betyde at vi er fuldstændig på røven, hvis spillere har tabt tillid i medspilleres evner.
        Ja, det er i hvert fald ikke en god situation. Jeg tror næsten alle der har spillet fodbold, uanset niveau, kender følelsen af, at man mister troen på holdet og medspillere i løbet af en kamp og begynder selv at søge bolden hele tiden, i stedet for at løbe i frie positioner og satse på, at ens medspillere får arbejdet bolden over i det område. Det ser ud til, at OB ret hurtigt kollektivt falder ind i den tankegang, hvilket også ses ved, at vores spil ofte falder mere og mere fra hinanden i løbet kampene, i takt med at vi ikke får åbnet op, hvor de gode hold der er klare i deres boldbesiddende koncept, ofte vil lukrere på, at modstanderen bliver kørt træt af at løbe efter bolden i løbet af kampen. Og jeg synes det set ret tydeligt ved den klare mangel på dybe løb og løb i feltet, fra både angriberne og midtbanen.

        Comment


          Synes det er nøjagtig det samme nu som sidste år: Vi kan ikke komme frem til noget, ikke score, Kent og JH er tilfredse med truppen og fortrøstningsfulde, Kent fremhæver igen vores angriberes tidligere meritter http://www.fyens.dk/modules/fsArticl...icleid=3176932
          Der er noget deja vu over det.. nu mangler vi bare, at JH fortæller, at enderne ikke kunne nå sammen til at hente en stor kanon fra FCNs overskudslager..
          Striwet nyt til android https://play.google.com/store/apps/d...rd.striwretnyt

          Comment


            For fanden da osse eller hvordan det skal staves, men ud det skal.

            Første halveg i dag er vel det bedste vi har spillet i denne sæson og det er bare ikke nok. Vi har 3 mand på banen som i mine øjne er helt og aldeles væk i deres gøren og laden. Det, sammensat med andre ting, gør at vi aldrig får flow i spillet, selvom der for de flestes vedkommende bliver kæmpet for sagen. Vores allerstørste problem er at vi ligner amatører i den offensive del af spillet. Det har vi gjort længe og det har kun en ansvaret for!

            Jeg mener at de dispositioner der tages omkring holdet er hoved rystende, og det skal stoppes. Jeg mener stadig at holdet er godt nok til top 6 hvis det flasker sig for os, men vi kommer ikke i nærheden, med de dispositioner der tages. Vi gør det samme igen og igen, uanset hvor ofte der fejles, og der skiftes ud på nogle områder der virker vanvittige for mig. Det går. Det skal der laves om på og kun en sidder med det ansvar. Hvis vores næstbedste spillere ikke er godt nok, så må vi fyre en til. Altså af dem der har ansvaret. Men som jeg lige har skrevet, så er truppen god nok, men den har stadig store mangler. Det er JHs ansvar. Det andet det er Kents. For mig bør Kent Nielsen være fortid i OB nu. Jeg kan godt forstå at manden råder sig selv halv ihjel under kampene, men det er fandme hans ansvar at sætte det rigtige hold og ændre på det der ikke fungere. Det magter han ikke at gøre og derfor må han væk. OB har brug for en ny mand i front. En der kan spille offensivt, fordi det er der vores force er, trods det bestemt ikke ligner det pt - Det vender jeg tilbage til. Det jeg dog ser som den aller vigtigste egenskab hos en ny mand i front er at han skal være en god motivator. Det kunne Rioch eksempelvis, og ja jeg beklager, men det kunne Poul Hansen også i hans korte tid på bænken. Vi skal simpelhen have noget glæde og tro tilbage i det her hold. Sejre ville være det nemmeste men det bliver sgu svært sådan som det køre. Derfor skal der ske noget nu.

            Det Kent gør pt er vanvittigt! Jeg ved godt at en af de ting jeg skriver ingen opbakning får, men jeg er så sikker på at det er rigtig, men jeg ved at mange ikke ser det. Hvordan fanden kan Kent bænke Greve og Jønne i dag? En del er nok enige i mit spørgsmål angående Greve, det andet kniber nok mere - Sabel det ned, vær uenig, giv mig nummeret til psykiatrisk skade whatever, men der er bare ting de to tilfører holdet - positivt - som ingen andre på vores hold formår. Greve vil noget, prøver noget, søger noget. Jamen så lad dog manden spille og udvikle sig. Hvorfor skulle han bænkes. Manden har jo tilmed fart i sit spil? Det er vanvittigt. Casper Nielsen vil jeg meget gerne have skal lykkes med det han gør, men han har været piv ringe i de seneste kampe. Han er en fighter og det har vi brug for, men ikke ved at fjerne et af vores offensive kort der trods alt har en opad gående kurve kontra Casper. Helenius har fået en skidt start hos os. Han kan ikke tæmme en bold pt, Han kan ikke ramme målet. han kan ikke vinde en løbeduel overhovedet. Han virker næsten fysisk svag i nærkampe. Det har han nu gjort i 6 kampe. Jeg kan ikke finde en eneste god grund til at han starter inde i dag, ikke en. Jønne - For fanden da tossede rundt ved det indkast, der tænkte jeg at han gør det sgu lidt svært at forsvarer ham, men fuck hvor får skyld for meget og i en grad så det åbenbart ikke ses hvad han kan. Ja han var vel dårligere end Casper i sidste uge og det siger ikke så lidt, men Jønne kan, og gør, noget ingen af de andre gør. Jeg kaster også op når han ikke går lige mod mål eller smider nemme bolde væk, men står mange andre fandme også i kø for at gøre. Jeg ser ingen andre pt end Jønne, JJ og Greve, der kan tage et par snævre træk og ligge en ordenlig aflevering. Jeg tænkte også på et tidspunkt at Jønne bremser spillet, så holdt jeg meget fokus på ham i en kamp eller to i foråret, hvor vi igen begyndte at se mindre gode ud. Nu kan jeg se hvad han kan, for mig giver det mening. Jeg siger dermed ikke at så skal vi alle synes det osv. Men hans træk ind i banen og som oftest de aflevering der følger efter rammer oftere og mere præcist end hvad vi ellers ser. Kant spiller er han ikke, men han kigger rundt og når han trækker/dribler ind i banen, ligger lange og korte afleveringer, har god boldføling, og så har manden da vist at han kan score mål, selvom der er langt i mellem dem. Men min påstand er at Joan på ingen måde har været i nærheden af at bidrage bare med det halve til holdet i 2017 af hvad Jønne kan og gør. Jønne er ingen superstjerne, men han kan noget og tager dælme flere tilbage løb og dækker mere op end spillere som Helenius og Joan. Jeg siger ikke at jeg ikke godt kan se at han også fejler stort og kan se ugidelig ud - og han burde straffes umenneskeligt meget for hans dødbolde, men han har noget positivt at bidrage med.

            Det gør sgu næsten helt ondt at skrive det, men Tingager burde have været flået ud allerede i midten af første halveg. Jeg tror på ham og vi skal satse på ham, men det var som bambi på glatis. Han virker fornuftig og skal nok komme stærkt igen tror jeg. Helenius gider jeg slet ikke kommenterer mere på. men kan konstaterer at der er en del at arbejde med. Joan - På et tidspunkt var han redningsmanden og det giver noget snor hos mig, men generelt er det bare ikke godt nok. Ufattelig mange forkerte beslutninger. Han presser sjældent op, og så generelt for langsomt når det sker. Ingen tilbage løb generelt set. Det går op og ned for alle og måske er han på vej væk, eller hænger stadig efter sin skade. Altså var der noget der lykkedes for ham i dag? Til hans forsvar skal det siges at Kent må have glemt at Joan skal være i angrebet fordi han trods alt har evnen til at tage trækket og skyde, men arbejde baglæns kan/vil han bare ikke.

            Nå men bare lidt positivt. Vi så ok ud i arbejdsindsatsen en gode dele af kampen i dag. Kenneth-Emil ligner en anfører og har startet sæsonen godt. Grytebust har sine små fejl, men han er klasse. Desler og JJ tror jeg stadig på, men det gør ondt mentalt på Desler til sidst kan man se. Izunna - Fuck manglerne i dag. Han går sgu til den og er en af dem der kan være sæsonen bekendt til nu. AK er sammen med Jønne truppens eneste brugbare angribere pt.

            Farvel og tak Kent Nielsen og skulle du alligevel blive så smid en mail så skal jeg hjælpe dig med at sætte et hold der i det mindste har 2 fornuftige skud på mål i næste kamp. nej det glemmer vi. Du får opstillingen her, men husk for fanden at sige til spillerne at de skal gøre det de er gode til og ikke bare spille det der fuldstændige meningsløse boldflytteris tam-tam henover midten - SOM ALDRIG ER I MIDTEN - men på fløjene, hvorfra der ikke kommer brugbare indlæg *suk*

            Gryte
            KEP JP Tingager
            Desler JJ ISU Greve CN
            Jønne AK

            Lad os prøve at vinde. Starte en kamp hvor det gælder om at vinde i stedet for hvordan vi spiller. Kunne vi ikke bare prøve det engang inden vi går tilbage og fucker det hele op. Gør noget.
            Form barometer 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

            Comment


              Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
              Ja, det er i hvert fald ikke en god situation. Jeg tror næsten alle der har spillet fodbold, uanset niveau, kender følelsen af, at man mister troen på holdet og medspillere i løbet af en kamp og begynder selv at søge bolden hele tiden, i stedet for at løbe i frie positioner og satse på, at ens medspillere får arbejdet bolden over i det område. Det ser ud til, at OB ret hurtigt kollektivt falder ind i den tankegang, hvilket også ses ved, at vores spil ofte falder mere og mere fra hinanden i løbet kampene, i takt med at vi ikke får åbnet op, hvor de gode hold der er klare i deres boldbesiddende koncept, ofte vil lukrere på, at modstanderen bliver kørt træt af at løbe efter bolden i løbet af kampen. Og jeg synes det set ret tydeligt ved den klare mangel på dybe løb og løb i feltet, fra både angriberne og midtbanen.
              Og dermed taler vi igen om den mangelnde katalysator som kan rive de andre med og løfte de.
              Sidste sæson var det Edmundsson som havde åbenbart selvtillid nok at udfordre modstander i 1 mod 1, men ham er åbenbart helt væk nu og spørger mig om det er mentalt og går tilsammen med at man stoppede forhandlinger om forlængelsen. Greve kunne optage den rolle til dels i de sidste kampe men blev fravalgt af start-11 igen i dag.
              Frygter mere og mere at vi oplever en nedtur i efteråret igen.
              "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
              - Norbert Elgert -

              Comment


                Oprindeligt indsendt af Oblisk Se indlæg
                For fanden da osse eller hvordan det skal staves, men ud det skal.

                Første halveg i dag er vel det bedste vi har spillet i denne sæson og det er bare ikke nok. Vi har 3 mand på banen som i mine øjne er helt og aldeles væk i deres gøren og laden. Det, sammensat med andre ting, gør at vi aldrig får flow i spillet, selvom der for de flestes vedkommende bliver kæmpet for sagen. Vores allerstørste problem er at vi ligner amatører i den offensive del af spillet. Det har vi gjort længe og det har kun en ansvaret for!

                Jeg mener at de dispositioner der tages omkring holdet er hoved rystende, og det skal stoppes. Jeg mener stadig at holdet er godt nok til top 6 hvis det flasker sig for os, men vi kommer ikke i nærheden, med de dispositioner der tages. Vi gør det samme igen og igen, uanset hvor ofte der fejles, og der skiftes ud på nogle områder der virker vanvittige for mig. Det går. Det skal der laves om på og kun en sidder med det ansvar. Hvis vores næstbedste spillere ikke er godt nok, så må vi fyre en til. Altså af dem der har ansvaret. Men som jeg lige har skrevet, så er truppen god nok, men den har stadig store mangler. Det er JHs ansvar. Det andet det er Kents. For mig bør Kent Nielsen være fortid i OB nu. Jeg kan godt forstå at manden råder sig selv halv ihjel under kampene, men det er fandme hans ansvar at sætte det rigtige hold og ændre på det der ikke fungere. Det magter han ikke at gøre og derfor må han væk. OB har brug for en ny mand i front. En der kan spille offensivt, fordi det er der vores force er, trods det bestemt ikke ligner det pt - Det vender jeg tilbage til. Det jeg dog ser som den aller vigtigste egenskab hos en ny mand i front er at han skal være en god motivator. Det kunne Rioch eksempelvis, og ja jeg beklager, men det kunne Poul Hansen også i hans korte tid på bænken. Vi skal simpelhen have noget glæde og tro tilbage i det her hold. Sejre ville være det nemmeste men det bliver sgu svært sådan som det køre. Derfor skal der ske noget nu.

                Det Kent gør pt er vanvittigt! Jeg ved godt at en af de ting jeg skriver ingen opbakning får, men jeg er så sikker på at det er rigtig, men jeg ved at mange ikke ser det. Hvordan fanden kan Kent bænke Greve og Jønne i dag? En del er nok enige i mit spørgsmål angående Greve, det andet kniber nok mere - Sabel det ned, vær uenig, giv mig nummeret til psykiatrisk skade whatever, men der er bare ting de to tilfører holdet - positivt - som ingen andre på vores hold formår. Greve vil noget, prøver noget, søger noget. Jamen så lad dog manden spille og udvikle sig. Hvorfor skulle han bænkes. Manden har jo tilmed fart i sit spil? Det er vanvittigt. Casper Nielsen vil jeg meget gerne have skal lykkes med det han gør, men han har været piv ringe i de seneste kampe. Han er en fighter og det har vi brug for, men ikke ved at fjerne et af vores offensive kort der trods alt har en opad gående kurve kontra Casper. Helenius har fået en skidt start hos os. Han kan ikke tæmme en bold pt, Han kan ikke ramme målet. han kan ikke vinde en løbeduel overhovedet. Han virker næsten fysisk svag i nærkampe. Det har han nu gjort i 6 kampe. Jeg kan ikke finde en eneste god grund til at han starter inde i dag, ikke en. Jønne - For fanden da tossede rundt ved det indkast, der tænkte jeg at han gør det sgu lidt svært at forsvarer ham, men fuck hvor får skyld for meget og i en grad så det åbenbart ikke ses hvad han kan. Ja han var vel dårligere end Casper i sidste uge og det siger ikke så lidt, men Jønne kan, og gør, noget ingen af de andre gør. Jeg kaster også op når han ikke går lige mod mål eller smider nemme bolde væk, men står mange andre fandme også i kø for at gøre. Jeg ser ingen andre pt end Jønne, JJ og Greve, der kan tage et par snævre træk og ligge en ordenlig aflevering. Jeg tænkte også på et tidspunkt at Jønne bremser spillet, så holdt jeg meget fokus på ham i en kamp eller to i foråret, hvor vi igen begyndte at se mindre gode ud. Nu kan jeg se hvad han kan, for mig giver det mening. Jeg siger dermed ikke at så skal vi alle synes det osv. Men hans træk ind i banen og som oftest de aflevering der følger efter rammer oftere og mere præcist end hvad vi ellers ser. Kant spiller er han ikke, men han kigger rundt og når han trækker/dribler ind i banen, ligger lange og korte afleveringer, har god boldføling, og så har manden da vist at han kan score mål, selvom der er langt i mellem dem. Men min påstand er at Joan på ingen måde har været i nærheden af at bidrage bare med det halve til holdet i 2017 af hvad Jønne kan og gør. Jønne er ingen superstjerne, men han kan noget og tager dælme flere tilbage løb og dækker mere op end spillere som Helenius og Joan. Jeg siger ikke at jeg ikke godt kan se at han også fejler stort og kan se ugidelig ud - og han burde straffes umenneskeligt meget for hans dødbolde, men han har noget positivt at bidrage med.

                Det gør sgu næsten helt ondt at skrive det, men Tingager burde have været flået ud allerede i midten af første halveg. Jeg tror på ham og vi skal satse på ham, men det var som bambi på glatis. Han virker fornuftig og skal nok komme stærkt igen tror jeg. Helenius gider jeg slet ikke kommenterer mere på. men kan konstaterer at der er en del at arbejde med. Joan - På et tidspunkt var han redningsmanden og det giver noget snor hos mig, men generelt er det bare ikke godt nok. Ufattelig mange forkerte beslutninger. Han presser sjældent op, og så generelt for langsomt når det sker. Ingen tilbage løb generelt set. Det går op og ned for alle og måske er han på vej væk, eller hænger stadig efter sin skade. Altså var der noget der lykkedes for ham i dag? Til hans forsvar skal det siges at Kent må have glemt at Joan skal være i angrebet fordi han trods alt har evnen til at tage trækket og skyde, men arbejde baglæns kan/vil han bare ikke.

                Nå men bare lidt positivt. Vi så ok ud i arbejdsindsatsen en gode dele af kampen i dag. Kenneth-Emil ligner en anfører og har startet sæsonen godt. Grytebust har sine små fejl, men han er klasse. Desler og JJ tror jeg stadig på, men det gør ondt mentalt på Desler til sidst kan man se. Izunna - Fuck manglerne i dag. Han går sgu til den og er en af dem der kan være sæsonen bekendt til nu. AK er sammen med Jønne truppens eneste brugbare angribere pt.

                Farvel og tak Kent Nielsen og skulle du alligevel blive så smid en mail så skal jeg hjælpe dig med at sætte et hold der i det mindste har 2 fornuftige skud på mål i næste kamp. nej det glemmer vi. Du får opstillingen her, men husk for fanden at sige til spillerne at de skal gøre det de er gode til og ikke bare spille det der fuldstændige meningsløse boldflytteris tam-tam henover midten - SOM ALDRIG ER I MIDTEN - men på fløjene, hvorfra der ikke kommer brugbare indlæg *suk*

                Gryte
                KEP JP Tingager
                Desler JJ ISU Greve CN
                Jønne AK

                Lad os prøve at vinde. Starte en kamp hvor det gælder om at vinde i stedet for hvordan vi spiller. Kunne vi ikke bare prøve det engang inden vi går tilbage og fucker det hele op. Gør noget.
                Generelt meget enig.

                Mener faktisk vi burde have spillerne til det. Det er for nemt bare AT SKRIGE HANSEN RAUS OG KØB KØB KØB! Ja nærmest som et forkælet barn.

                Opstillingen idag var naiv - Kan jo ikke spille med to angribere, når de ikke bevæger sig - og der ingen kreativitet er på midten.

                Offer en angriber (det fungerer jo ikke!!!) - og enten en ekstra mand bagude eller en ekstra på midten.

                Giv Helenius en tur på bænken, der er jo ingen gnist i hans øjne.

                Desler - Tverskov - Tingager - JP
                Greve - JJT - CN - Jønne
                Edmunson
                Festersen
                Last edited by Bageren; 20-08-2017, 17:03.

                Comment


                  Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg
                  Synes det bliver kun to muligheder:
                  Enten:
                  vi henter MED DET SAMME to ægte profiler for midtbanen og venstre side/ venstre back. Desuden en backup for cf (KEP hentede et dumt gulv kort igen og det vil ikke bruge lang tid til ham brokker sig til karantæne og hvem ved hvornår Tverskov er klar og i form igen)
                  Ellers:
                  Vi henter en ny træner som tilpasser spillemåde til spilleres evner.
                  Synes faktisk der flere gode spiller i truppen man kan bygge et hold på men ikke med det Kent vil implementere og kræver af spillere.
                  Mener du har ret i løsningerne. Men tror ikke der sker noget som helst. Kent sidder sikkert ligemeget hvad. Og JH er ude af stand til at finde bare én god spiller. Jeg er helt overbevist om, at JH og KN tror vi har truppen til top 6, og derfor behøver de ikke gøre noget.
                  "Seriøs sport har intet med fair play at gøre. Den er fuld af had, jalousi og praleri, tilsidesættelse af alle regler og en sadistisk fornøjelse ved synet af vold. Med andre ord, det er krig uden våben."

                  Comment


                    Oprindeligt indsendt af Bageren Se indlæg
                    Generelt meget enig.

                    Mener faktisk vi burde have spillerne til det. Det er for nemt bare AT SKRIGE HANSEN RAUS OG KØB KØB KØB! Ja nærmest som et forkælet barn.

                    Opstillingen idag var naiv - Kan jo ikke spille med to angribere, når de ikke bevæger sig - og der ingen kreativitet er på midten.

                    Offer en angriber (det fungerer jo ikke!!!) - og enten en ekstra mand bagude eller en ekstra på midten.

                    Giv Helenius en tur på bænken, der er jo ingen gnist i hans øjne.

                    Desler - Tverskov - Tingager - JP
                    Greve - JJT - CN - Jønne
                    Edmunson
                    Festersen
                    Jeg vil også gerne Fester, men han halter vidst voldsomt fysisk. Joan har jeg vidst skrevet nok om for nu ;)
                    Form barometer 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

                    Comment


                      Oprindeligt indsendt af BEWC Se indlæg
                      Mener du har ret i løsningerne. Men tror ikke der sker noget som helst. Kent sidder sikkert ligemeget hvad. Og JH er ude af stand til at finde bare én god spiller. Jeg er helt overbevist om, at JH og KN tror vi har truppen til top 6, og derfor behøver de ikke gøre noget.
                      Så må de begge herrer åbne øje og kigge hvad der sker på banen, tak. Vi skaber ja ikke en gang chancer i vores hjemmekampe. Hvordan vil man vinde en fodboldkamp hvis man ikke kommer en gang i nærheden af at score??? Håber de at modstandere scorer selvmål?
                      "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
                      - Norbert Elgert -

                      Comment


                        Oprindeligt indsendt af Magge Se indlæg
                        Problemet med Joan er at han kun pletvis spiller godt , 1/3 af hans kampe er gode/klasse 1/3 middelmådige og sidste 1/3 skræmmende ringe .
                        Argh. Joan spiller ikke fantastisk i perioden efter han har været skadet. Det er der ingen fodboldspillere der gør. Til gengæld er det allerede nu let at se en klar forbedring i de kampe han har fået siden ahm vendte tilbage.

                        Comment


                          Oprindeligt indsendt af B(ob) Se indlæg
                          Argh. Joan spiller ikke fantastisk i perioden efter han har været skadet. Det er der ingen fodboldspillere der gør. Til gengæld er det allerede nu let at se en klar forbedring i de kampe han har fået siden ahm vendte tilbage.
                          Det er rigtigt at Joan er skidt kørende i år. Men han skal igang. Jønne på kanten giver 9 dårlige kampe for en god. Ligefrem at påstå at Jønne kan dække op er jo en joke. Når Jønne er på kanten og modstanderen står lavt, så har han ingen løsninger. Derfor ser han også bedst ud mod de bedre hold, og ligner en lilleput mod de 9 hold på vores niveau. Det er muligt at Kent skal væk, men det skal JH helt bestemt. JH bringer os i første division.

                          Comment


                            Kunne være man skulle tage med den 31, kunne blive en spændende aften med masser af Kontinuitet :)

                            Comment


                              I Onside var konklusionen omkring det manglende røde kort til Tim Sparv klokkeklar. Han burde have haft rødt kort allerede i 1. halvleg. Tre grimme taklinger i kampen, hvor han ikke er i nærheden af bolden, og hvor han, i følge Frimand, kun går efter at skade modspilleren. Usympatisk af Sparv og skandaløst af dommeren.
                              This is what you have been trained for, makes us proud!

                              Comment


                                Oprindeligt indsendt af obkbh Se indlæg
                                I Onside var konklusionen omkring det manglende røde kort til Tim Sparv klokkeklar. Han burde have haft rødt kort allerede i 1. halvleg. Tre grimme taklinger i kampen, hvor han ikke er i nærheden af bolden, og hvor han, i følge Frimand, kun går efter at skade modspilleren. Usympatisk af Sparv og skandaløst af dommeren.
                                Det er korrekt. Men havde det gjort en forskel? Så havde FCM pakket sig og spillet på kontra. Og det kan de. Vi kan til gengæld ikke lukke et forsvar op. Hell, vi kan ikke lukke en pose bagerbrød op. Så hvilken forskel havde 10 mand gjort?

                                Comment

                                Working...
                                X