Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd OB - FCM 20/08/2017

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Er det overhovedet sandsynligt at vi får nye spillere i denne her transfer? Har ikke fulgt så meget med i det
    OBeliever

    Comment


      Der er væsentlig bedre energi og mere direkte spil i dag end i sidste uge. Vi spiller faktisk tæt på det bedste det her hold kan formå, når man fraregner at Joan stadig bliver bedre, at Jönsson spiller under niveau og at vores angribere formentlig har en smule mere i sig.

      Og det er for så vidt også det deprimerende. Vi har kun et hold med potentiale til 5-12-pladsen. Selv hvis Helenius kom i gang, Joan blev rigtig god og AK lagde på, ville vi simpelthen ikke kunne komme højere op.

      Det er for mig uacceptabelt og jeg forstår ikke, at klubben ikke forstår, at så længe de ikke enten melder ud at de har ambitioner til mere og følger det op, eller at Thorborgs ambition er at Danmarks tredjestørste by skal have det 8. bedste fodboldhold - så længe bliver folk væk og så længe bliver de tilbageværendes frustration ved med at være så stor, at der ikke produceres den positive energi omkring klubben, som også betyder meget.

      Comment


        Oprindeligt indsendt af Oelle Se indlæg
        Er det overhovedet sandsynligt at vi får nye spillere i denne her transfer? Har ikke fulgt så meget med i det
        Vi er helt tilfreds med truppen, vi har et Top 6 hold, vi har mange kreative spiller, vi bygger på kontinuiteten, hvis den rigtige dukker op så er vi klar til at handle...
        Same procedure så last year.
        "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
        - Norbert Elgert -

        Comment


          Hvis troværdigheden ikke skal ende på et fuldstændigt grinagtigt plan, skal der jo handles.
          Én ting er os fans en anden er til fodbolddanmark generelt. Tænker da ikke at vores ledelse har lyst til at være sådan RIGTIGT til grin. Fodbold er jo også en form for forretning.....især for vores ledelse.

          Comment


            Oprindeligt indsendt af Oelle Se indlæg
            Er det overhovedet sandsynligt at vi får nye spillere i denne her transfer? Har ikke fulgt så meget med i det
            Nej selvfølgelig er det ikke det. Hvis der kommer noget bliver det noget lort ala Thrane, Welbeck osv.

            Comment


              Det bliver jo nok heller billigere i takt med de udeblivende resultater.
              Det bliver tydeligere for agenterne hvor desperat vi mangler og spillerne skal sikkert også have lidt ekstra for at hoppe ombord på Titanic..

              Comment


                Oprindeligt indsendt af tOrnBjerg Se indlæg
                Jønne spille 3 gode kampe om året. Han er ikke svaret, mm man kan lide langsomt bold flytter i bagud og ingen opdækning. Problemet er at hverken AK eller Helenius gjorde sig spilbar eller farlige.
                Er det nu helt rigtigt. Jeg synes en del gange jeg så en og anden forsøge at løbe ned mod et hul o.lign. men boldholderen spillede ikke men trillede den ud til den nærmeste eller ud til en kant.
                Jeg så ikke om det var angriberne der forsøgte men mon ikke. Og de fik aldrig bolden stikkende. Så gider man måske til sidst ikke mere.
                Og to gange lagde Helenius en bold ud mod vores højre kant som ikke var i løb. Det så åndsvagt ud. Men måske var det en del af en aftale.

                Flere spillere virker lidt skrækramte. Og et blik på Kent hjælper helt sikkert ikke på det.
                Last edited by Tåhyler; 20-08-2017, 13:32.
                Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

                OB - engang var vi gode

                Comment


                  Håber Kent i næste kamp starter med Helenius og Festersen. Måske det kunne ændre lidt på det. Måske.
                  OBeliever

                  Comment


                    Jeg håber at der bliver tilført noget udefra, men det er måske også lidt blondt..

                    Comment


                      Oprindeligt indsendt af Oelle Se indlæg
                      Håber Kent i næste kamp starter med Helenius og Festersen. Måske det kunne ændre lidt på det. Måske.
                      Jeg håber så at næste kamp starter uden Kent .
                      817 ⚪️
                      Y.N.W.A ❤️

                      Comment


                        Oprindeligt indsendt af mhbp Se indlæg
                        ved ikke om vi har masser - men har da nogle stykker i truppen men; jönne er mere dårlig end god - ikke mange gode præstationer over en sæson vi får fra ham. Joan og også langt fra sit flotte niveau. jjt er heller ikke tilbage i den flotte form - og skal så meget afhænge af så ung en spiller?
                        Og så er der greve....

                        generelt så mangler vi stabilt gode kreative præstationer. Og noget bedre indbyrdes forståelse med angrebet

                        Problemet med Joan er at han kun pletvis spiller godt , 1/3 af hans kampe er gode/klasse 1/3 middelmådige og sidste 1/3 skræmmende ringe .
                        817 ⚪️
                        Y.N.W.A ❤️

                        Comment


                          Forstår, hvilke takter folkens har set fra Helenius, som får dem til at foreslå genvalg til ham.. Hvorfor ikke bare tilbage til det som fungerede i foråret?

                          Comment


                            Hold nu op vi var ringe i dag.

                            Vi kan dårligt trille bolden ud til folk, vi taber bolde over alt på banen og heldigt KEP ikke kostede mål med boldtab i første halvleg.

                            Vi skaber absolut intet der kunne skræmme Midt Jylland i dag, kontinuiteten ?? vi kan ikke engang ramme hinanden, vi kan spille tilbage og vi er så presset under vores egen indkast vi taber bolden...

                            Nu skal vi vel høre vi kun har tabte 2 hjemme kampe.... ja, men det er 2 hjemmekampe vi har tabt... snoren må efterhånden være kort for både JH og KN..

                            Thorborg find nogle penge eller skrid, så dem der gerne vil bruge dem kan komme til......

                            Comment


                              Oprindeligt indsendt af ChrisOB Se indlæg
                              Modstanderne er også i stand til logisk problemløsning, så de står lavere, fordi de har spottet den totale mangel på offensiv kreativitet, løb og kvalitet, og lader os spille os selv til døde.

                              Så Kent kunne jo lade Joan spille angreb, men what's the point? Vi er luret og får ikke lov til at køre omstillinger.

                              Det hold skriger på offensive forstærkninger, som i flertal, men vi får dem ikke. Dels fordi vi nok ikke har råd, kan tiltrække nogen og dels fordi vores totalt inkompetente ledelse mener, dem vi har er gode nok.

                              MvH ChrisOB
                              Så hvorfor ikke bare lade det komme an på en prøve..? Vi scorer jo ikke, så hvad kan man dumme sig med ved at returnere til det der fungerede i foråret?

                              Ellers fik vi vel en stor mulighed i 2.halvleg, nemlig den som Fester får 2 mod 2. Graulund mente at Fester skulle spille den ud til Desler som kom farende blank ude på kanten.. Totalt uenig! så skulle Desler igen trække ind mod feltet, for han var meget langt fra feltet og en afslutningsmulighed, og skulle så igen spille på tværs.. Før det kom dertil ville FCM igen stå rigtigt.. Situationen var en som vores type angribere skal lukrere på, nemlig at udfordre selv. Joan går dybt, og der skal Fester prikke den første gang, hvis han vil afbenytte Joan i situationen. Det gør han ikke.. Joan trækker dog en modspiller med sig, og nu står Fester 1 mod 1.. Så træk dog udenom for h.., istedet for bare at hamre til bolden.. Først et kort træk og simulerer en afslutning, så modstanderen tvinges til blokeringsbenstilling og 'låses' i sit bevægelsesmomentum, så endnu et kort og afslut fladt i det lange hjørne, eller på tværs til en nu fri Joan. Fester er blottet for selvtillid og satte ikke en fod rigtigt i de minutter han var på banen. Graulund pointerede yderligere, at når man bliver indskiftet så sent, så skal man brænde 90 min. af istedet for at spare sig i presspillet, helt enig!

                              Comment


                                Oprindeligt indsendt af makitabel Se indlæg
                                Så hvorfor ikke bare lade det komme an på en prøve..? Vi scorer jo ikke, så hvad kan man dumme sig med ved at returnere til det der fungerede i foråret?

                                Ellers fik vi vel en stor mulighed i 2.halvleg, nemlig den som Fester får 2 mod 2. Graulund mente at Fester skulle spille den ud til Desler som kom farende blank ude på kanten.. Totalt uenig! så skulle Desler igen trække ind mod feltet, for han var meget langt fra feltet og en afslutningsmulighed, og skulle så igen spille på tværs.. Før det kom dertil ville FCM igen stå rigtigt.. Situationen var en som vores type angribere skal lukrere på, nemlig at udfordre selv. Joan går dybt, og der skal Fester prikke den første gang, hvis han vil afbenytte Joan i situationen. Det gør han ikke.. Joan trækker dog en modspiller med sig, og nu står Fester 1 mod 1.. Så træk dog udenom for h.., istedet for bare at hamre til bolden.. Først et kort træk og simulerer en afslutning, så modstanderen tvinges til blokeringsbenstilling og 'låses' i sit bevægelsesmomentum, så endnu et kort og afslut fladt i det lange hjørne, eller på tværs til en nu fri Joan. Fester er blottet for selvtillid og satte ikke en fod rigtigt i de minutter han var på banen. Graulund pointerede yderligere, at når man bliver indskiftet så sent, så skal man brænde 90 min. af istedet for at spare sig i presspillet, helt enig!
                                Modstanderne har jo også noget at skulle have sagt og så var det ganske få kampe hvor det fungerede ... mest ved enmandsraids på kontra.
                                Tror gerne på at det er nemt, har bare aldrig tjekket det ...

                                Jeg er ikke fan.
                                Men kan finde på at informere om træning og opdatere på ungdomsfronten ... hvorfor, fordi bold er sjovt og Ådalen er tæt på :).

                                Comment

                                Working...
                                X