Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Det 'nye OB' og talenterne

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Oliver Christensen fra U19 er udtaget til U18 landsholdet

    http://www.ob.dk/artikel/oliver-chri...ndsholdet.aspx

    Comment


      U17 og U19 gør det rigtig godt i Holland

      http://www.ob.dk/artikel/u17-og-u19-...skerk-cup.aspx

      Comment


        Trupperne for ungdomsholdene er blevet opdateret på OB.dk. Jeg har derfor kastet mig over, at sammenligne med med sidste års trupper og set, hvem der er forsvundet, hvem der er kommet til, og hvem der stadig er her (spoiler: Der er spillere i alle tre kategorier). Ungdomsholdene kan være en lise, når det ikke kører i Superligaen – man kan jo altid drømme om det næste talent.
        U19
        På mål kommer Mathias Würtz i år til at konkurrere med Oliver Christensen, der er rykket op fra U17. Mathias er 2. års U19, men jeg mener at have læst, at han faktisk var ung nok til U17 sidste sæson.
        Det er umiddelbart to meget talentfulde målmænd, der kommer til at kæmpe om pladsen. Oliver Christensen kunne selv mine amatørøjne se en kraftig udvikling for sidste sæson. Han stod meget stærkt for U17.

        I forsvaret er U17-klippen Alexander Molberg rykket op sammen med Jacob Mikkelsen. Fra sidste år er Jacob Jeppesen, Rasmus Skovgaard Andreasen og Jeppe Brendholdt-Pedersen tilbage. Rasmus Skovgaard spillede nogle rigtig gode kampe sidste år, og har en klar styrke i luftspillet. Han spillede hovedsagelig venstre back i de kampe jeg så, men var også at finde som venstre midt.
        Søren Mortensen er kommet til fra Vejle og bliver nok spændende at følge (http://www.ob.dk/artikel/ob-henter-u...r-i-vejle.aspx)
        Christoffer Hansen er ny og har tidligere spillet for Næsby og senest Brøndby. Iflg. 3point.dk har Brøndby ikke fundet plads til ham, hvorfor han er vendt hjem til Fyn. Det sjove er, at han iflg. Artiklen er angriber, men på ob.dk står han som forsvarer. Interessant at se, hvor han ender med at spille (midten?) http://3point.dk/u19-spillere-soeger-nye-udfordringer/

        Balder Abilgaard og Anders Jørgensen er, så vidt jeg kan se, også nye. Jeg ved ikke, hvor de kommer fra – måske egne række (2. holds U19?). Bonusinfo: Balder har vundet fidusbamsen i ekstrabladets skoleturnering i 2013: http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/...cle4536708.ece

        På midtbanen er Mads Jørgensen, Jonas Hansen, Jannik Pedersen og Rasmus Thomsen gengangere fra sidste år. De to førstnævnte er nok dem, man skal holde mest øje med. Mads Jørgensen slår specielt en god dødbold.
        Op fra U17 kommer Julius Eskesen, som bliver spændende at følge. Han har været ude i et halvt års tid med en skade, og så er det jo altid et spørgsmål, hvor meget det kommer til at betyde for hans udvikling. Han var en stor profil på U17. Nathael Kenzo Ishii er ligeledes rykket op fra U17.
        Sebastian Lodahl er kommet til fra FC Midtjylland. Han skulle være rigtig dygtig teknisk. Ham glæder jeg mig til at se. http://www.tipsbladet.dk/nyhed/talen...ber-resultater
        Julius Fechtenburg er, så vidt jeg kan se, kommet til fra Dalum. Han skulle være en offensiv midtbanespiller.

        I angrebet er Oliver Lønfeldt rigtig spændende. Han er 2. års U19 og tog skridtet op sidste år rigtig flot. Han har noget X-faktor, dribler godt og er hurtig.
        Han får selskab af Philip Stoustrup og Elias Lamnaouar fra U17. Sidstnævnte kan nogen måske huske fra hans hattrick mod Lyngby U17 i foråret. Han har i hvert fald fysikken til at klare U19. Philip Stoustrup er jeg lidt mere lunken ved, men lad os nu se.
        Magnus Schou er ny fra Svendborg. I 2015 var han topscorer i U17-divisionen, så det er en angriber, der kender vejen til målet. Ham glæder jeg mig også til. http://www.tipsbladet.dk/blog/tonsse...hou-joergensen

        Der er også forsvundet en række spillere, naturligvis:
        Hasan Kurucay, Jacob Buus, Yao og Kristian Weber er alle i periferien af superligatruppen – nogen mere i periferien end andre.
        Mads Raben er nok den højst profilerede spiller, jeg ikke længere finder på OBs hjemmeside. Som jeg ser det på transfermarkt, så er han pt. uden klub. Det var ikke rigtig det, vi håbede ville ske, da han debuterede for efterhånden en del år siden.
        Alexander Hemmingsen er rykket til Marienlyst, Martin Høgstad og Frederik Humlegaard til Svendborg. De skal nok alle tre få fine karrierer og måske blive aktuelle for OB igen.
        Desuden er Jacob Frilund, Simon Juul, Rune Rasmussen og Alexander Nicolajsen er også forsvundet. Sidstnævnte hentede OB fra FCM, der havde hentet ham fra OB. Jeg har ikke stort mere at byde ind med om dem.

        En spændende U19-trup, synes jeg, hvor vores to målmænd, Søren Mortensen, Mads Jørgensen, Julius Eskesen, Jonas Hansen, Magnus Schou og Oliver Lønfeldt er dem, jeg er mest spændt på at følge. Desuden er det selvfølgelig spændende at se de nyoprykkede fra U17 og hvordan de håndterer det. Lønfeldt og Mads Jørgensen synes jeg f.eks. har udviklet sig markant i sit første U19 år.

        U17
        U17-holdet starter med et nyt målmandsteam, da Oliver Christensen jo nu er U19. Andreas Søndergaard er rykket op fra U15. Han kæmper om pladsen i målet med Hans Christian Bernat, der er kommet hjem fra FC Nordsjælland. Bernat er U17-landsholdsmålmand; Søndergaard U16 (eller det var de sidste sæson). http://www.ob.dk/artikel/ob-skriver-...er-talent.aspx. Der bliver godt nok kamp om pladsen mellem stængerne, og mon ikke U17 overlever ”tabet” af Oliver Christensen (der i øvrigt er på U18-landsholdet! http://www.ob.dk/artikel/oliver-chri...ndsholdet.aspx - fuck yeah.).

        I forsvaret er Jacob Mikkelsen og Alexander Molberg rykket op i U19 mens Lukas Talbro som bekendt er taget til Brentford (et stort talent tabt for OB - http://www.ob.dk/artikel/ob-talent-s...brentford.aspx).
        Shamel El-Haj, Kasper Skræp og Thomas Hvilsom Hansen er gengangere fra sidste år. Skræp dannede midterforsvar med Molberg og er umiddelbart den eneste tilbageværende fra forsvarets startopstilling.
        De er blevet suppleret med Emil Nielsen, Christian Vestergaard og Aldin Osmanovic fra U15. Marcus Sørensen er kommet til fra Svendborg (http://www.ob.dk/artikel/u17-besejrede-hsv.aspx) , hvor Thomas Hvilsom kom fra i vinters. Mads Baunkjær er kommet fra Næsby, som jeg ser det, mens Jonas Andersen bare er dukket op – det kan skyldes at han bare ikke har stået på OBs hjemmeside sidste år.
        Men et helt nyt forsvar på U17. Det kan nok blive en udfordring.

        Midtbanen har fået nyt blod fra U15 i form af Omar Slaiman, Anton Bisgaard, Jonas Skytte, Tarik Ibrahimagic (U17 har de fedeste navne i år) og Karl Emil Birktoft. Laurits Lillemose er vist også fra U15 selvom han ikke fremgik af hjemmesiden sidste år.
        Fra sidste sæson går Anders Klynge og Jonathan Harboe igen. Sidstnævnte er et stortalent, som bliver spændende at følge. OB har allerede udstyret ham med en kontrakt: http://www.ob.dk/artikel/ob-skriver-...ed-talent.aspx
        Nikolai Skøtt er en U16-landsholdsspiller, der er kommet fra Næsby: https://www.dbold.dk/2016/04/fire-ag...holdstrup-her/
        I samme trup finder man Lucas Møller Jensen, der er kommet til fra Vejle: http://www.tv2fyn.dk/artikel/ob-hent...vejle-boldklub
        Det er nok et par kompetente herrer at få ind på midten. I øvrigt render der to med efternavnet Skøtt rundt på U15. Er det mon en talentfuld midtbane-familie?
        I angrebet er både Philip Stoustrup og Elias Lamnaouar rykket op til U19. Det betyder at Peter Clement er alene tilbage af dem, der spillede angrebspladserne sidste sæson. Peter Clement er begyndt at røre på sig med mål for ungdomslandholdet bl.a., og det er spændende om han kan fortsætte sin udvikling. Fra U15 får han selskab af Rasmus Nissen, som jeg synes at huske som målscorer i en hel del artikler om U15, samt Emil Suárez – et navn med bid i.

        På papiret er målmandsteamet styrket med to stærke målmænd. Midtbanen ser også meget, meget spændende ud, mens det er noget mere usikkert med et helt nyt forsvar og angreb. Forhåbentlig kan U17 (og U19) få ændret på de bundplaceringer, der har været de sidste år.

        Desværre er den første U19 og U17 kamp på sjællandsk jord lagt en weekend, hvor jeg er i Jylland. Oven i købet er det mod Lyngby, hvor jeg bor. Øv.

        Comment


          Kanon gennemgang, tak for det - blir spændende at følge dine altid gode referater når du har haft lejlighed til at følge holdene.

          Comment


            Tak for en fed update jchristo. Det er altid en fornøjelse at læse dine referater og indlæg angående de unge talenter
            Form barometer 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

            Comment


              Det der kan ikke likes og få thumbs ups nok. Fedt, at du har taget dig den tid!

              Comment


                Enig med de andre
                Bliver spændende at se hvad det bliver til med de spillere om 2-3-4 år.

                Comment


                  Jeg glemte helt afslutningsvis:
                  Afgange fra U17 (udover til U19 og Lukas Talbro):
                  Venstre Emil-side er forsvundet: Venstre back Emil Mikkelsen og venstre kant Emil Olsen er ikke at finde i U17 eller U19-truppen, iflg. ob.dk. Mikkelsen kunne nok beskrives som en Ari-type på backen: Lav og med fighterhjerte.
                  Oscar Abel der kom til i vinters fra Esbjerg er heller ikke at finde i trupoversigten, ligesom Aleksander Broe, Benjamin Hardy og Louis Larsen ikke figurerer længere.

                  Comment


                    Kæmpe thumbs up, jchristo! Tak for update og info; der er lige noget at holde at øje med.

                    Comment


                      Kanon arbejde man... sådan :-)
                      Til-afgange under Alm: 96 - still counting

                      Comment


                        Dyb respekt for dit gode arbejde @jchristo

                        Comment


                          U19 flot nr 2 i Holland

                          http://www.ob.dk/artikel/flot-andenp...-cup-2016.aspx

                          Comment


                            Dejligt at følge med i dine observationer og dit kendskab, det er helt vildt nice :)

                            Comment


                              Fremragende arbejde, jchristo!

                              Fechtenburg er ganske rigtigt kommet til fra Dalum, hvor han sidste efterår blev kåret til "Player of the season" af Tonsser. De lavede et lille interview med ham i den forbindelse, som kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=XMN3MSgol3w.
                              Han fik i øvrigt store roser af Kim Engstrøm for sit indhop mod Viborg for et par uger siden, hvor han på en halvleg scorede et mål og lagde op til to, så måske er der også noget spændende på vej dér.
                              SLO

                              Comment


                                @ jchristo: Igen, igen tusind mange tak for dine altid superfede indlæg. Et spørgsmål - og bær over hvis jeg overset noget åbenlyst - hvor finder man kampkalender for U-holdene?

                                MvT
                                Får glæden tilbage, når OB vinder tre kampe i træk.

                                Comment

                                Working...
                                X