Var i Ådalen i dag og kan berette lidt om træningen.
Hjortebjerg styrede store dele af træningen og han gør det virkelig godt.
Jebali og Sabbi ikke ned på banen, som forventet.
Max og Bashkim er begge klar, var med i det hele.
Under 11 mod 11 øvede de opspil og der var også flere gode aktioner men AA greb også ind fordi det til dels gik ikke hurtigt nok at spille os fremad. Kasper desværre med flere upræcise afleveringer. Skjelvik ned lys og skyggen, rigtig klasse aktioner følges af ret dumme ting. Kante med god indsats, enkelte tekniske fejl og stadig lidt usikker hvor han skal placere sig, han skal vænne sig til systemet men det kommer nok med tiden.
Op den ene side var der fine mønstre i opspillet men på anden side skal sige at de kom ikke til en ægte afslutning fordi den sidste bold blev så upræcis eller forudsigeligt at det var ret let at forsvare. Det SKAL blive bedre i morgen.
Forstår ikke hvorfor vi ikke øver mere høje indlæg. Med Okosun og Bjørn i truppen ville det være oplagt. Ved ikke om de trænerede dødbolde under ugen, i dag i hvert fald ikke.
I morgen tager Charly og Sander kanterne. Synes Breum var vores bedste mod Farum så forstår ikke at han taber startpladsen. Bashkim på toppen, måske de vil ikke risikere det for tidligt med Max, NB en synes vi kunne godt bruge hans dybdeløb og arbejdsraseri.. Ellers opstilling som forventet:
HC
Mickelson Kasper Bjørn Skjelvik
Tverskov Okosun
Charly Frø Svendsen
Bashkim

Håber vi kan hente noget i morgen og vi i er kompakt nok. Hverken Frø eller Bashkim bidrager meget til en defensiv kompakthed og Sander står ikke for alt for mange giftige tilbageløb. Men måske vi vil ja prøve at stå ret højt så kunne det vel passe med den opstilling.