Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Træning 23/7

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Oprindeligt indsendt af Striwetforlivet! Se indlæg

    Kasper Larsen tænker jeg er 3 valg bag BP og Mihajlo og det er helt i orden så må han tilspille sig en plads i startelveren derfra, fordi der er for mange indlæg i dag som han skal have clearet.

    Jeg synes det er mærkeligt at der ikke er flere der kan se at Okosun ikke duer så centralt i banen, det er jo helt tydeligt i dag i første halvleg i opspillet vi spiller konsekvent udenom Okosun, fordi han ikke kan være med i det opspil.

    ​​​​​Vi kan heller ikke fastholde det etablerede angrebsspil fordi de erobrer og bryder igennem når han skal på bolden, jeg så ham drive bolden engang i dag og det var tilbage i banen. Det er jo netop et af de steder hvor vi skal bevare bolden når vi er foran med to.

    Vi kan heller ikke spille os ud af Randers pres i 2 halvleg fordi vores midtbane er færdig og den er færdig fordi den har løbet en halvmarathon på det tidspunkt, Jeppe kan ikke bære hele midtbanen alene og det gør at de kommer til alt for mange chancer som tilgengæld går udover HC, et langt stykke hen af vejen så står han faktisk en god kamp, men det er heller ikke nemt at være målmand i 30 minutters skydetelt.

    Rent defensivt kommer Okosun imellem meget men det er ikke mere end Tverskov gør, Tverskov bidrager bare med så meget mere.

    Vi skal enten have en boldspillende 6'er ind, hvilket jeg vil foreslå at vi gør, fordi hvis Tverskov sætter sig så får vi først klø. Alternativt skal vi spille Isaam på en dybere position fordi han netop både kan holde på bolden, vende spillet og løber fint i vejen for modstanderen.

    ​​​​​​Man kan også spørge sig selv om hvilket superligahold man tror ville starte med Okosun på den centrale midt? Jeg kan ikke komme på et eneste.
    Jeg kan desværre godt komme på et enkelt..

    Men ellers meget enig. Okosuns hovedspil rager muligvis meget væk defensivt, mens hans spil hæmmer os mere

    Comment

    Working...
    X