Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd OB - RFC

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Striwetforlivet!
  replied
  Oprindeligt indsendt af tOrnBjerg Se indlæg
  jeg er meget enig, dog med en krølle.
  alle andre klubber opruster også på akademiet, og senest “vandt” Haderslev et talent i Odense. Fcm tilbyder 25 millioner for et AGF talent, fck spiller med 4 på 18 årig. Fcn spiller med 10 teenager og AaB, og Silkeborg samt Esbjerg og Bif laver altid talenter
  Akademiet er altså ikke noget vi har for os selv også her kommer penge og de unges muligheder til at spille en rolle.

  der er gode elementer i strategien, selvom den kom 8 år for sent. Måske er det snart for sent.
  Strategien er fin omend i min optik, ikke helt så specifik som den kunne være. Det kan godt have sine fordele projekter kan blive meget rigide og, ærligt talt, uinspirerende at arbejde med, hvis alt er fastlagt på forhånd, og alt er nedfældet på papir, der skal både være plads til divine inspiration :-D :-D og til at kunne rette til.

  Jeg så gerne et øget fokus på at OB er Fyns bidrag til fodbold Danmark, både i forhold til tilslutning og også sådan at man også i fremtiden vokser op med at det er dét højeste man kan opnå i dansk fodbold, som fynbo, det er at få lov til at repræsentere sine rødder, man er vanvittig god til det på vestegnen, i Aarhus og i Aalborg, det kræver dog en sportslig ledelse der ikke forfalder til den jyske kræmmermentalitet, og henter en eller anden serbisk venstrefløj ind, men forstår at fodbold handler om følelser hent nogle flere af de spillere hjem der har rødder i OB, der er så mange af dem der er dygtige. Der findes ikke et menneske med et hjerte der aldrig har været bare lidt forelsket i Athletic Bilbao.

  I forhold til akademierne så synes jeg at jeg dækker det meget godt, men det kan man jo altid selv synes :-D :-D Akademiet er imponerende. Problemet er at de andre akademier der er skudt op også er imponerende og at de spillere de producerer kan sælges betydeligt dyrere end vores fordi de spiller på et højere niveau, de kommer til at betyde at hver gang de laver et stort salg så bliver vi sat tilbage.

  Det er aldrig for sent, det er bare et spørgsmål om hvor stor en regning man vil betale, min gamle engelske klub Newcastle, som jeg ikke støtter længere, skal jo til at spille med om både at vinde Premier League og Champions League, det kan de komme til fordi der kommer en Sauder ind med så mange penge at han nok kan bruge et to cifret milliardbeløb, apropos det at forbinde en fodboldklub med hjem:

  https://youtu.be/GnuQBYAZocM

  ​​​  ​​​​
  ​​​

  Leave a comment:


 • tOrnBjerg
  replied
  Oprindeligt indsendt af Striwetforlivet! Se indlæg

  Det er godt jeg har dig :-)) for jeg kan love dig for at jeg kan blive frustreret...

  En af årsagerne til at jeg bliver så frustreret er jo nok også at OB betyder umådeligt meget, jeg har haft en nogenlunde karriere, ikke indenfor sport men i international NGO, hvor jeg har fået lov til også at bruge mine evner i udlandet nogle gange i nogle, situationer, hvor vi alle har stået i lort til halsen og der har ideen om "hjem" altid været essentiel, og hjem for mig er Fyn og Fyn er bestemt OB, så jeg har båret min OB trøje med stolthed, i samtlige byer, ligegyldigt hvor store, i samtlige lande ligegyldigt hvor kaotiske - Zero fucks given - for mig er det ikke bare en fodboldklub man har ladet havarere, for mig er det en definerende fynsk kulturinstitution, jeg er vokset op med at blive rasende fordi den OB Målmand man sendte ud så mig og alle de andre snotunger kunne få lov til at sparke straffespark, var Thomas Sørensen og ikke Lars Høgh. Jeg har meget svært ved at forstå at man kan lade det ske, jeg er med på at klubben også er blevet svigtet af sine egne, men man er stadig forpligtet til at værne om den kulturarv man har fået foræret, netop fordi det betyder noget, i dag måske mere end nogensinde, det kan godt være at OB i dag ikke skal konkurrere med 9'erne eller 13'nerne, de skal så tilgengæld konkurrere mod Liverpool og Man Utd og den kamp taber OB for fulde gardiner, det er betydeligt sjovere at følge en klub i en anden liga, der kan konkurrere og ikke en klub der på en god sæson kan fedte sig til en 6 plads.

  Jeg tænker ikke et stærkt OSE er vejen frem, PSE er igang med at splitte deres aktiver op, fordi det bliver for besværligt at skulle drive en virksomhed hvor man skal agere i forhold til flere forskellige brancher, fordi der internt vil opstå modstridende interesser, det er markant anderledes at skulle investere i ejendomme i forhold til et fodboldhold. Derudover gør det, det også mere besværligt at få endnu en investor ind, du kan godt finde nogen der er interesseret i at investere i et fodboldhold, men er de også interesseret i at investere i et kongresscenter og omvendt. Iøvrigt er OSE i min verden symptomatisk for et af problemerne for OB, man falder ganske enkelt på røven når der kommer nogen i et flot jakkesæt og fortæller hvordan man skal gøre, benovelsen for PSE på direktionsgangene i OSE er kvalm, og en direkte årsag til den her klubs deroute, der er jo ikke noget at sige til at flere af klubbens bedste spillere falder på røven for PSE når OSE selv gør det. De har længe været vores største konkurrent, klart du ikke kan slå dem ved at gøre som de gør, du bliver nød til at gøre det du gør, vær dig selv, nogle andre er allerede nogle andre.

  Det er fint at få en fodbolddirektør ind og OB mangler også noget administrativt assistance i særdeleshed når man vil til og være samarbejdsklub. Det jeg kunne være bekymret for at man ikke for ind med Bjørn Wesstrøm, det er noget af det der også mangler, drive, passion, temperament og det mangler i meget høj grad.

  Jeg er umådeligt imponeret over det stykke arbejde Tonny Hermansen har lavet på akademiet og det siger jeg som et menneske der selv har udtænkt og etableret projekter for unge mennesker, nogen af dem på tværs af landegrænser, jeg tror endda der er et af dem der har en Odense afdeling, jeg ville være vanvittig stolt over at have stablet det akademi på benene, det bærer nemlig præg af at være skabt af mennesker der ligger sin sjæl i det de laver, det kan jeg mærke og jeg kan se det på det produkt der kommer ud af det.

  Når det er sagt så kommer det ikke til at tippe tingene i OB's retning, der er efterhånden mange akademier rundt om i landet og de holder også en flot standard, det afgørende dér, er at i Odense kommer man ikke til at lave de helt store salg, det har man simpelthen ladet OB forfalde for meget til, man spiller ikke europæisk og man har højst sandsynligt ikke engang lønkroner nok til at forlænge med nøglespillere. Du kunne lave nogle pæne salg (OC), men selv de siger noget om OB's position når FC Midtjylland kan gå ud og købe spillere for mere end vores største salg i årevis. Vi er lysår fra at kunne sælge en spiller til +100 mill, noget der kommer til at ske hver sæson for de største superligaklubber og blandt andet fordi de kan dét kommer de til at øge afstanden til os, en afstand der allerede er markant, selv Randers kommer til at gå forbi os i år og jo mere de øger afstanden jo flere penge skal vi bruge hvis Fyn og de 500.000 mennesker der hører hjemme her igen skal blive en del af dansk fodbold.

  Hele dansk fodbold står til at få et økonomisk løft, gør Sønderjydskes ejere alvor af deres udtalelser om at komme op på et budget der hedder 150 mill, så distancerer de os på én sæson, selv hvis de tager turen ned i første division. Derudover så opruster AGF og Randers, som både hiver Europa penge og søger investorer, det samme gør Aab som også opruster.

  OB har et akut behov for en kapitalindsprøjtning årligt på ihvertfald 50 mill, hvis vi skal være sikre på at ende i top seks, taget i betragtning at de andre superligaklubber og især sønderjyske træder på speederen, jeg kan ikke på den lange bane se Thorborg have en interesse i at finansiere OB, det bliver for dyrt og for risikabelt.


  Top seks Superligaklubbernes budgetter:


  ​​​​FC KØBENHAVN
  Spillerbudget: 170 millioner

  FC MIDTJYLLAND
  Spillerbudget: 125 millioner

  BRØNDBY IF
  Spillerbudget: 65 millioner

  AGF
  Spillerbudget: 50 millioner

  AAB
  Spillerbudget: 44 millioner

  OB
  Spillerbudget: 40 millioner

  I forhold til Odense stadion, så er det igen symptomatisk at man mangler drive og temperament, det er umuligt at få noget igennem i det her land uden at der skal bygges motorveje i Jylland, det er ikke så besværligt at insistere på at landets tredjestørste by ikke skal have et stadion der er bygget før 2 verdenskrig. Er det ikke socialdemokraterne i Odense der har slået på tromme for at Odenseanerne skal være stolte af deres egen by? Odense har ét brand(HC Andersen) der er stærkere end OB ellers er OB noget af det første man forbinder med Fyn og Odense, samtidigt har man Fyns største samling af erhvervsfolk i sponsorlogen på stadion, mon ikke det ville være en god idé at forsøge at udbygge det, mon ikke der kommer en del skattekroner i kassen qua det. mon ikke samtlige fynske borgmestre godt kan se ideen i at man bygger OB og Odense stadion op, når det nu qua Øens hold samarbejdet er noget af det der gør at der findes sportsklubber rundt om i de små kommuner. Man har en socialdemokratisk borgmester og man har en socialdemokratisk statsminister, så laver man lobbyarbejdet, alternativt så truer man PRJ med at brække hans arm, hvis han ikke kan finde ud af løse en politisk opgave af den kaliber.

  Jeg håber vitterlig at de her problemer bliver løst, men man har godt nok fået gravet sig ned i et dybt hul.

  Og det er derfor jeg synes man må organisere en indsamling blandt mennesker på Fyn og blandt eksilfynboer, jeg magter ikke ligegyldigheden, så må man handle på det.  ​​​​​​
  jeg er meget enig, dog med en krølle.
  alle andre klubber opruster også på akademiet, og senest “vandt” Haderslev et talent i Odense. Fcm tilbyder 25 millioner for et AGF talent, fck spiller med 4 på 18 årig. Fcn spiller med 10 teenager og AaB, og Silkeborg samt Esbjerg og Bif laver altid talenter
  Akademiet er altså ikke noget vi har for os selv også her kommer penge og de unges muligheder til at spille en rolle.

  der er gode elementer i strategien, selvom den kom 8 år for sent. Måske er det snart for sent.

  Leave a comment:


 • Striwetforlivet!
  replied
  Oprindeligt indsendt af Magge Se indlæg

  Er enig.
  Som jeg har skrevet før så ligner det at OB satser lige nøjagtigt nok til ikke at komme i nedryknings fare og blot melder deres store ambitioner ud for at holde interessen fra fans og sponsorere.
  Når der kommer for meget uro grundet manglende indfrielse af egne ambitioner så handler man. Man handler dog igen kun lige akkurat det nødvendige for at bringe ro og købe sig tid. Enten henter man et fint træner navn og stater om igen, som det skete med Kent og Jakob. Eller også henter man en enkelt spiller som ikke rykker os nævneværdigt i tabellen men som har en høj stjerne hos fansene som vi så det med AK og ad et par omgange med Kadrii.
  Vi har endda også set et top tåbeligt og helt igennem tåkrummende forsøg fra klubben på at give os fans skylden for deres elendigheder.

  Nu har vi så satset på akademi hvilket er fantastisk men et meget langt træk,som ikke vil
  flytte os sportslig de næste mange år. Men det giver en begejstring fordi det er populært at satse den vej.
  Klubben maler et meget rosenrødt billede af vores akademi og slækker ikke på ambitionen om top 4 eller 6 på dårlige sæsoner.

  Problemet er jo at man har fået gravet sig selv så langt ned at konkurrenterne ikke kan hentes uden man gør noget drastisk.

  Leave a comment:


 • Striwetforlivet!
  replied
  Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg

  Jeg forstår og deler dine frustrationer.

  Men de 2 eneste muligheder vi har for at kunne klare os i fremtidens superliga er via et stærkt OSE og et stærkt akademi eller at få en ekstra ejer/investor eller lign.

  Jeg foretrækker det første og klynger et håb til at OSE fortsætter sin fremmarch i opkøb og dygtiggørelse.
  Potentialet er der for at lave noget noget der vil styrke OB og jeg tror også at om 5 år(mm der sker noget lign Covid igen) vil vi se stærke regnskaber som giver større muskler i bla transfermarkedet.
  Fodbold direktøren skulle også gerne sætte sit aftryk og sætte nogle ting i søen der får stor betydning.. Samarbejder med en større klub.
  Et renoveret stadion med plads til 1000 ekstra sponsorpladser til spisning, mange flere skybokse osv som vil generere en del ekstra økonomi.
  Et akademi der garanteret spytter flere store talenter ud om 3-5 år end idag, der både kan gøres til gode superliga spillere og salgsbare til udlandet for højere beløb end nu.

  Jeg har masser af forhåbninger for fremtiden. Men om det er nok er et godt spørgsmål. Ingen ved jo om 5-6 andre klubber har et budget på 100+ mill om 5 år. Vi kan kun gøre vores og skæve til de andre. Og om det koster en nedrykning på et tidspunkt inden da tør jeg heller ikke spå om.
  Det er godt jeg har dig :-)) for jeg kan love dig for at jeg kan blive frustreret...

  En af årsagerne til at jeg bliver så frustreret er jo nok også at OB betyder umådeligt meget, jeg har haft en nogenlunde karriere, ikke indenfor sport men i international NGO, hvor jeg har fået lov til også at bruge mine evner i udlandet nogle gange i nogle, situationer, hvor vi alle har stået i lort til halsen og der har ideen om "hjem" altid været essentiel, og hjem for mig er Fyn og Fyn er bestemt OB, så jeg har båret min OB trøje med stolthed, i samtlige byer, ligegyldigt hvor store, i samtlige lande ligegyldigt hvor kaotiske - Zero fucks given - for mig er det ikke bare en fodboldklub man har ladet havarere, for mig er det en definerende fynsk kulturinstitution, jeg er vokset op med at blive rasende fordi den OB Målmand man sendte ud så mig og alle de andre snotunger kunne få lov til at sparke straffespark, var Thomas Sørensen og ikke Lars Høgh. Jeg har meget svært ved at forstå at man kan lade det ske, jeg er med på at klubben også er blevet svigtet af sine egne, men man er stadig forpligtet til at værne om den kulturarv man har fået foræret, netop fordi det betyder noget, i dag måske mere end nogensinde, det kan godt være at OB i dag ikke skal konkurrere med 9'erne eller 13'nerne, de skal så tilgengæld konkurrere mod Liverpool og Man Utd og den kamp taber OB for fulde gardiner, det er betydeligt sjovere at følge en klub i en anden liga, der kan konkurrere og ikke en klub der på en god sæson kan fedte sig til en 6 plads.

  Jeg tænker ikke et stærkt OSE er vejen frem, PSE er igang med at splitte deres aktiver op, fordi det bliver for besværligt at skulle drive en virksomhed hvor man skal agere i forhold til flere forskellige brancher, fordi der internt vil opstå modstridende interesser, det er markant anderledes at skulle investere i ejendomme i forhold til et fodboldhold. Derudover gør det, det også mere besværligt at få endnu en investor ind, du kan godt finde nogen der er interesseret i at investere i et fodboldhold, men er de også interesseret i at investere i et kongresscenter og omvendt. Iøvrigt er OSE i min verden symptomatisk for et af problemerne for OB, man falder ganske enkelt på røven når der kommer nogen i et flot jakkesæt og fortæller hvordan man skal gøre, benovelsen for PSE på direktionsgangene i OSE er kvalm, og en direkte årsag til den her klubs deroute, der er jo ikke noget at sige til at flere af klubbens bedste spillere falder på røven for PSE når OSE selv gør det. De har længe været vores største konkurrent, klart du ikke kan slå dem ved at gøre som de gør, du bliver nød til at gøre det du gør, vær dig selv, nogle andre er allerede nogle andre.

  Det er fint at få en fodbolddirektør ind og OB mangler også noget administrativt assistance i særdeleshed når man vil til og være samarbejdsklub. Det jeg kunne være bekymret for at man ikke for ind med Bjørn Wesstrøm, det er noget af det der også mangler, drive, passion, temperament og det mangler i meget høj grad.

  Jeg er umådeligt imponeret over det stykke arbejde Tonny Hermansen har lavet på akademiet og det siger jeg som et menneske der selv har udtænkt og etableret projekter for unge mennesker, nogen af dem på tværs af landegrænser, jeg tror endda der er et af dem der har en Odense afdeling, jeg ville være vanvittig stolt over at have stablet det akademi på benene, det bærer nemlig præg af at være skabt af mennesker der ligger sin sjæl i det de laver, det kan jeg mærke og jeg kan se det på det produkt der kommer ud af det.

  Når det er sagt så kommer det ikke til at tippe tingene i OB's retning, der er efterhånden mange akademier rundt om i landet og de holder også en flot standard, det afgørende dér, er at i Odense kommer man ikke til at lave de helt store salg, det har man simpelthen ladet OB forfalde for meget til, man spiller ikke europæisk og man har højst sandsynligt ikke engang lønkroner nok til at forlænge med nøglespillere. Du kunne lave nogle pæne salg (OC), men selv de siger noget om OB's position når FC Midtjylland kan gå ud og købe spillere for mere end vores største salg i årevis. Vi er lysår fra at kunne sælge en spiller til +100 mill, noget der kommer til at ske hver sæson for de største superligaklubber og blandt andet fordi de kan dét kommer de til at øge afstanden til os, en afstand der allerede er markant, selv Randers kommer til at gå forbi os i år og jo mere de øger afstanden jo flere penge skal vi bruge hvis Fyn og de 500.000 mennesker der hører hjemme her igen skal blive en del af dansk fodbold.

  Hele dansk fodbold står til at få et økonomisk løft, gør Sønderjydskes ejere alvor af deres udtalelser om at komme op på et budget der hedder 150 mill, så distancerer de os på én sæson, selv hvis de tager turen ned i første division. Derudover så opruster AGF og Randers, som både hiver Europa penge og søger investorer, det samme gør Aab som også opruster.

  OB har et akut behov for en kapitalindsprøjtning årligt på ihvertfald 50 mill, hvis vi skal være sikre på at ende i top seks, taget i betragtning at de andre superligaklubber og især sønderjyske træder på speederen, jeg kan ikke på den lange bane se Thorborg have en interesse i at finansiere OB, det bliver for dyrt og for risikabelt.


  Top seks Superligaklubbernes budgetter:


  ​​​​FC KØBENHAVN
  Spillerbudget: 170 millioner

  FC MIDTJYLLAND
  Spillerbudget: 125 millioner

  BRØNDBY IF
  Spillerbudget: 65 millioner

  AGF
  Spillerbudget: 50 millioner

  AAB
  Spillerbudget: 44 millioner

  OB
  Spillerbudget: 40 millioner

  I forhold til Odense stadion, så er det igen symptomatisk at man mangler drive og temperament, det er umuligt at få noget igennem i det her land uden at der skal bygges motorveje i Jylland, det er ikke så besværligt at insistere på at landets tredjestørste by ikke skal have et stadion der er bygget før 2 verdenskrig. Er det ikke socialdemokraterne i Odense der har slået på tromme for at Odenseanerne skal være stolte af deres egen by? Odense har ét brand(HC Andersen) der er stærkere end OB ellers er OB noget af det første man forbinder med Fyn og Odense, samtidigt har man Fyns største samling af erhvervsfolk i sponsorlogen på stadion, mon ikke det ville være en god idé at forsøge at udbygge det, mon ikke der kommer en del skattekroner i kassen qua det. mon ikke samtlige fynske borgmestre godt kan se ideen i at man bygger OB og Odense stadion op, når det nu qua Øens hold samarbejdet er noget af det der gør at der findes sportsklubber rundt om i de små kommuner. Man har en socialdemokratisk borgmester og man har en socialdemokratisk statsminister, så laver man lobbyarbejdet, alternativt så truer man PRJ med at brække hans arm, hvis han ikke kan finde ud af løse en politisk opgave af den kaliber.

  Jeg håber vitterlig at de her problemer bliver løst, men man har godt nok fået gravet sig ned i et dybt hul.

  Og det er derfor jeg synes man må organisere en indsamling blandt mennesker på Fyn og blandt eksilfynboer, jeg magter ikke ligegyldigheden, så må man handle på det.  ​​​​​​

  Leave a comment:


 • Magge
  replied
  Oprindeligt indsendt af Striwetforlivet! Se indlæg

  Skuffelse er bestemt den følelse man stod med, jeg ville tilføje frustration. Man får lidt følelsen af at OB har smidt håndklædet i ringen og accepteret at man ikke spiller en rolle i dansk fodbold, når man kommer på stadion så er det som om at fokus er på alt andet end fodbolden, lidt som om det handler om at gøre det til et event, hvor man kan opleve nogen ikke fodbold relateret ting på stadion og det er den primære årsag til at komme på stadion, så kan man komme derud og spise en pølse, hilse på en semi kendt og drikke sig i hegnet.

  Der mangler netop håb og man kunne godt blive bekymret for at det ikke kun er fans men også strækker sig ind i selve klubben, måske har man bare erkendt at Fyn ikke kan spille med i dansk fodbold? Eller ikke kan konkurrere med de store ligaer? Det virker underligt, på mig, fordi der skal så lidt til i Odense for at der er over 8000 mennesker på stadion.

  Det er ihvertfald svært at se hvordan OB har tænkt sig at gøre sig gældende i toppen af dansk fodbold.

  Jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det?
  Kan man samle penge ind til OB?
  ​​​Jeg har ofte tænkt at det er forkert at OB fans forlanger af Thorborg at han bare sprøjter hans private penge ind i projektet, der er jo ikke nogen der siger at vi ikke gerne selv må give penge, hvis vi gerne vil have konkurencedygtig fodbold på Fyn.
  Er enig.
  Som jeg har skrevet før så ligner det at OB satser lige nøjagtigt nok til ikke at komme i nedryknings fare og blot melder deres store ambitioner ud for at holde interessen fra fans og sponsorere.
  Når der kommer for meget uro grundet manglende indfrielse af egne ambitioner så handler man. Man handler dog igen kun lige akkurat det nødvendige for at bringe ro og købe sig tid. Enten henter man et fint træner navn og stater om igen, som det skete med Kent og Jakob. Eller også henter man en enkelt spiller som ikke rykker os nævneværdigt i tabellen men som har en høj stjerne hos fansene som vi så det med AK og ad et par omgange med Kadrii.
  Vi har endda også set et top tåbeligt og helt igennem tåkrummende forsøg fra klubben på at give os fans skylden for deres elendigheder.

  Nu har vi så satset på akademi hvilket er fantastisk men et meget langt træk,som ikke vil
  flytte os sportslig de næste mange år. Men det giver en begejstring fordi det er populært at satse den vej.
  Klubben maler et meget rosenrødt billede af vores akademi og slækker ikke på ambitionen om top 4 eller 6 på dårlige sæsoner.


  Last edited by Magge; 18-10-2021, 15:05.

  Leave a comment:


 • fmprOB
  replied
  Oprindeligt indsendt af Striwetforlivet! Se indlæg

  Skuffelse er bestemt den følelse man stod med, jeg ville tilføje frustration. Man får lidt følelsen af at OB har smidt håndklædet i ringen og accepteret at man ikke spiller en rolle i dansk fodbold, når man kommer på stadion så er det som om at fokus er på alt andet end fodbolden, lidt som om det handler om at gøre det til et event, hvor man kan opleve nogen ikke fodbold relateret ting på stadion og det er den primære årsag til at komme på stadion, så kan man komme derud og spise en pølse, hilse på en semi kendt og drikke sig i hegnet.

  Der mangler netop håb og man kunne godt blive bekymret for at det ikke kun er fans men også strækker sig ind i selve klubben, måske har man bare erkendt at Fyn ikke kan spille med i dansk fodbold? Eller ikke kan konkurrere med de store ligaer? Det virker underligt, på mig, fordi der skal så lidt til i Odense for at der er over 8000 mennesker på stadion.

  Det er ihvertfald svært at se hvordan OB har tænkt sig at gøre sig gældende i toppen af dansk fodbold.

  Jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det?
  Kan man samle penge ind til OB?
  ​​​Jeg har ofte tænkt at det er forkert at OB fans forlanger af Thorborg at han bare sprøjter hans private penge ind i projektet, der er jo ikke nogen der siger at vi ikke gerne selv må give penge, hvis vi gerne vil have konkurencedygtig fodbold på Fyn.
  Jeg forstår og deler dine frustrationer.

  Men de 2 eneste muligheder vi har for at kunne klare os i fremtidens superliga er via et stærkt OSE og et stærkt akademi eller at få en ekstra ejer/investor eller lign.

  Jeg foretrækker det første og klynger et håb til at OSE fortsætter sin fremmarch i opkøb og dygtiggørelse.
  Potentialet er der for at lave noget noget der vil styrke OB og jeg tror også at om 5 år(mm der sker noget lign Covid igen) vil vi se stærke regnskaber som giver større muskler i bla transfermarkedet.
  Fodbold direktøren skulle også gerne sætte sit aftryk og sætte nogle ting i søen der får stor betydning.. Samarbejder med en større klub.
  Et renoveret stadion med plads til 1000 ekstra sponsorpladser til spisning, mange flere skybokse osv som vil generere en del ekstra økonomi.
  Et akademi der garanteret spytter flere store talenter ud om 3-5 år end idag, der både kan gøres til gode superliga spillere og salgsbare til udlandet for højere beløb end nu.

  Jeg har masser af forhåbninger for fremtiden. Men om det er nok er et godt spørgsmål. Ingen ved jo om 5-6 andre klubber har et budget på 100+ mill om 5 år. Vi kan kun gøre vores og skæve til de andre. Og om det koster en nedrykning på et tidspunkt inden da tør jeg heller ikke spå om.

  Leave a comment:


 • Striwetforlivet!
  replied
  Oprindeligt indsendt af SU1978 Se indlæg
  Ekstrem skuffelse...det var følelsen i går. En sejr i går kunne for alvor bringe håb til byen. Nu kom vi til kort igen da det virkelig spidsede til, og ja det var nok manglen på bredde. Synes vi kommer vildt sløjt ud til 2.halvleg, hvilket er utilgiveligt, og her peger det også på træneren. Randers havde langt mere friskhed og det er skuffende. Vi manglede nogen på bænken der kunne sparke ny energi ind i holdet, og jeg synes også vi manglede ledere der gik forrest, f.eks. Thomassen og Kadrii, sidstnævnte er mere optaget af sine egne frustrationer. Vi havde mulighederne, og periodevis godt spil, men omvendt er vi igen vores egen værste fjende og er for lette at score imod.

  Må bare konstatere, at vi er igang med en opbygning, og vi kunne passende starte med centerforsvaret, Larsen og Juel er simpelthen ikke gode nok...
  Skuffelse er bestemt den følelse man stod med, jeg ville tilføje frustration. Man får lidt følelsen af at OB har smidt håndklædet i ringen og accepteret at man ikke spiller en rolle i dansk fodbold, når man kommer på stadion så er det som om at fokus er på alt andet end fodbolden, lidt som om det handler om at gøre det til et event, hvor man kan opleve nogen ikke fodbold relateret ting på stadion og det er den primære årsag til at komme på stadion, så kan man komme derud og spise en pølse, hilse på en semi kendt og drikke sig i hegnet.

  Der mangler netop håb og man kunne godt blive bekymret for at det ikke kun er fans men også strækker sig ind i selve klubben, måske har man bare erkendt at Fyn ikke kan spille med i dansk fodbold? Eller ikke kan konkurrere med de store ligaer? Det virker underligt, på mig, fordi der skal så lidt til i Odense for at der er over 8000 mennesker på stadion.

  Det er ihvertfald svært at se hvordan OB har tænkt sig at gøre sig gældende i toppen af dansk fodbold.

  Jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det?
  Kan man samle penge ind til OB?
  ​​​Jeg har ofte tænkt at det er forkert at OB fans forlanger af Thorborg at han bare sprøjter hans private penge ind i projektet, der er jo ikke nogen der siger at vi ikke gerne selv må give penge, hvis vi gerne vil have konkurencedygtig fodbold på Fyn.

  Leave a comment:


 • SU1978
  replied
  Ekstrem skuffelse...det var følelsen i går. En sejr i går kunne for alvor bringe håb til byen. Nu kom vi til kort igen da det virkelig spidsede til, og ja det var nok manglen på bredde. Synes vi kommer vildt sløjt ud til 2.halvleg, hvilket er utilgiveligt, og her peger det også på træneren. Randers havde langt mere friskhed og det er skuffende. Vi manglede nogen på bænken der kunne sparke ny energi ind i holdet, og jeg synes også vi manglede ledere der gik forrest, f.eks. Thomassen og Kadrii, sidstnævnte er mere optaget af sine egne frustrationer. Vi havde mulighederne, og periodevis godt spil, men omvendt er vi igen vores egen værste fjende og er for lette at score imod.

  Må bare konstatere, at vi er igang med en opbygning, og vi kunne passende starte med centerforsvaret, Larsen og Juel er simpelthen ikke gode nok...

  Leave a comment:


 • Vamos
  replied
  En okay kamp fra OB, som uden tvivl godt kunne have endt x.. Men som andre skriver, så er Randers bare et bedre hold på den lange bane lige nu. De har ikke rigtig tidspunkter i kampen hvor de falder igennem, det har et rigtig højt bund niveau, i hvert fald i kampen i går.

  OffTopic: Jeg havde min søn med til hans første hjemmekamp (efter hans første OB kamp overhovedet i Viborg) og han var ellevild. Der var skide god stemning på tribunen og han sov også i hans nye OB trøje i natten til i dag.. ;-)

  Leave a comment:


 • mhbp
  replied
  Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg

  Håber hab gør det internt. Men det var mærkeligt hvor meget han distancerede sig fra emnet trupsammensætning.
  enig - fint nok at han mener det er sportchefen der skal handle ind - men som træner er det jo alt andet lige ham der er tættest på spillerne og bør have det bedste overblik over hvilke mangler truppen har ifht det system han skal spille...

  Leave a comment:


 • nixcha
  replied
  Oprindeligt indsendt af tOrnBjerg Se indlæg
  Vi manglede i den grad Jebali til at holde i bolden og variere tempoet. Som vi spillede i 2. Halvleg rykker vi ud. Hvis vi spiller som i de første 30, så sniger vi os i top 6.

  men det bliver svært med top 6. Bif er kommet lidt igang om end også lidt heldig i dag. Jeg tror GF taber til AaB , men de henter os også. Vi skal holde Vejle, Viborg og Haderslev bag os, og det kan blive svært nok.
  Enig. Randers er ganske enkelt et bedre hold end os, og selv om der bliver givet god gas, så spiser de os på kvalitet i løbet af kampen. De spiller simpelthen bedre fodbold - de er mere pasningssikre og træffer bedre beslutninger i boldomgang. Jeg har siddet og set på, om det egentlig er os, der er dårligere, eller om det ikke er andre hold, der helt enkelt har udviklet sig mere, end vi har? Silkeborg har været en rigtigt slem overraskelse for alle andre hold; de har hævet niveauet helt vildt. FCN har faktisk også spillet bedre end længe, forstår ikke at de kun har så lidt points - men de kører jo ofte trætte i løbet af kampene. AaB har også hævet niveaet, Randers har måske mere bare holdt niveau, mens AGF og BIF ikke har kunnet køre på samme tjubang kontrastil. BIF spiller bare klart bedre end os, AGF er måske pt ikke så langt foran os.
  Vi skal håbe på, at Sønderjyske ikke kommer i gang, for så er vi ikke langt fra skideren.

  Leave a comment:


 • andlox
  replied
  Oprindeligt indsendt af mhbp Se indlæg

  men kunne jo være han skulle have været lidt mere vokal om at få nye kræfter ind. Han gjorde jo meget ud af i starten at trupsammensætningen ikke lå på hans bord.
  Håber hab gør det internt. Men det var mærkeligt hvor meget han distancerede sig fra emnet trupsammensætning.

  Leave a comment:


 • mhbp
  replied
  Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg

  Enig. Viser én gang mere at oroblemet sidder ikke på trænerstolen.
  men kunne jo være han skulle have været lidt mere vokal om at få nye kræfter ind. Han gjorde jo meget ud af i starten at trupsammensætningen ikke lå på hans bord.

  Leave a comment:


 • andlox
  replied
  Oprindeligt indsendt af tOrnBjerg Se indlæg

  Men også problematisk hvis der kun er 2 på holdet som kan spille pladsen med niveau. Tver kan sikkert også, men så mangler han bagerst.
  Enig. Viser én gang mere at oroblemet sidder ikke på trænerstolen.

  Leave a comment:


 • tOrnBjerg
  replied
  Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg

  Ja, men det forklarede Alm dertid som ikke planlagt men fordi den ene, tror det var Thrandarson var færdigt og kunne ikke mere mens JJ pludselig og samtidigt havde skadeprovlemer. Og ja, en eneste fornuftige grunde
  ​at udskifte JJ kunne vel have været at han var småskadet eller løbet tør.
  Men også problematisk hvis der kun er 2 på holdet som kan spille pladsen med niveau. Tver kan sikkert også, men så mangler han bagerst.

  Leave a comment:

Working...
X