Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Nedtakt: OB - Brøndby, 16/2 2020

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Oli står til 3 dages karantæne

    https://fyens.dk/artikel/ob-mistede-hovederne-i-stormen

    Comment


      #17
      Lorte kamp idag. Eneste højdepunkt var da Hans Christian Bernat vandt fanquizzen i halvlegen - jeg håber han nød sit ølhåndtag for kampen var en lang pinsel.

      Comment


        #18
        Oprindeligt indsendt af Jonss Se indlæg

        jeg er faktisk ikke specielt uenig. En relativt lige kamp, der afgøres på to mål, der ikke burde være scoret, men som bare sker når ting ikke er helt afstemt på en lortebane. Man kan sige, at BIF bare var bedre i den facet af kampen, og så er det jo fortjent nok, de vinder, men den kunne lige så godt være tippet den anden vej.

        fraset de første 20 min synes jeg, vi sidder på det meste i en urutmisk og halvgrim kamp. Thrandersson ligner en gevinst, Jebali kan blive rigtig god, men vi skal have gang i de dybe afleveringer til kanterne. Der var masser af muligheder og for-løb, men det formåede ingen fra midten at sætte op.

        men men... der skal 3 pinde på kontoen nu! Og det kan blive svært.
        I og for sig også enig. Bøf var bare skarpest og lavede færrest fejl. Bøf spiller faktisk rigtig disciplineret. De står rigtig tæt i markeringerne, og formår både at efterlade lidt plads til vores kanter samtidig med de lukker midten. Vi har mulighederne på omstillinger, ligesom bøf i øvrigt også havde, men ens for begge hold, var at omstillingerne var uskarp og det tror jeg i høj grad vi kan takke banen for.
        Man kan altid finde på dårlige undskyldninger for en dårlig kamp, men når Brøndby klogt vælger at spille efter en kontrolleret defensiv og gør det godt, så er det bare rigtig svært at spille sig igennem, når banen er plask våd og mere og mere mudret, som kampen skrider frem. Det var til gengæld ikke nok vi fik ud af det vi så skabte. Vi rammer simpelthen ikke målet på en række ganske udmærkede chancer og det er for dårligt at spille en hjemmekamp imod en ordinær modstander uden at udfordre keeperen en eneste gang.
        Jeg vil dog ikke drage nogen konklusioner på OB's vegne på baggrund af denne kamp. Vejret gjorde den slet og ret unik i forhold til almindelige superligakampe og det gjorde kampen useværdig og ganske tilfældig. Desværre laver vi i dag den største fejl og får ikke lige et skud rettet i kassen. Det er super skuffende, men vi må videre. Der er massere point at spille om og forhåbentlig får vi bedre vilkår for at spille vores spil i de kommende kampe.

        Comment


          #19
          Med tanke på, hvilken kamp det blev, hvilket var forudsigeligt med de vejrforhold, kan det undre, at man ikke brugte Aron fra start. Er det ikke netop sådanne kampe som i dag, hvor der er brug for duelstyrke og knofedt, at han kan komme til sin ret?

          Comment


            #20
            Oprindeligt indsendt af bengaard Se indlæg
            Det var nøjagtig samme omgang som før vinterpausen. Vi håber stadig på, at Jebalis driblerier fører til noget, hvilket de som regel ikke gør. Ud over det spinkle håb har vi ingen offensive idéer. Jeg synes, Jebali må på bænken alene for at tvinge os til at tænke nyt. Tror ikke på nedrykning, men der skal andre boller på suppen. Synes egentlig Aron var ok, dog sørgeligt en debutant skal være ham, der viser mest gejst. Man kunne godt fornemme Hyllegaards speed, desværre var der ikke så meget at løbe efter. Håber OL får en kæmpe Olfert i omklædningsrummet, det er simpelthen tåbeligt at sælge holdet på den måde... Alt i alt en lettere deprimerende oplevelse.
            Godt nok trist at midtbanen var dårligere end vejret ..
            817 ⚪️
            Y.N.W.A ❤️

            Comment


              #21
              Oprindeligt indsendt af andlox Se indlæg

              Du vil sætte den eneste som viste ægte klasse i dag på bænken???
              Jebali spillede en fed kamp og var omdrejningspunkt i alt i offensiven i et hold hvor midtbånen skuffede meget. Frøkjær skal ud, gerne med Aron derfor. Hvis midtbanen bliver bedre så skal Jebali ikke bære alt alene. Faktisk var det midtbanen og wingbacks som skuffede i dag.
              Syntes midtbanen spillede helt som forventningerne kunne være til dem.
              At Frø har en skidt kamp er prisen man må tage med når man har med unge spillere at gøre, der vil komme udsving og i de kampe er det så “profilerne” der skal træde i karakter hvilket så er her det kikser for os grundet manglende kvalitet hos profilerne.
              817 ⚪️
              Y.N.W.A ❤️

              Comment


                #22
                Oprindeligt indsendt af Sheed Se indlæg
                Med tanke på, hvilken kamp det blev, hvilket var forudsigeligt med de vejrforhold, kan det undre, at man ikke brugte Aron fra start. Er det ikke netop sådanne kampe som i dag, hvor der er brug for duelstyrke og knofedt, at han kan komme til sin ret?
                Jo som kampen udviklede sig, så havde han måske have kyst de unge brøndbyspillere lidt mere. Omvendt havde man nok også forestillet sig et mere åbent kampbillede, som ændrede sig radikalt modsat, da bøf kom foran. Frø kunne nok have kommet mere til sin ret, hvis vi kunne have kørt lidt omstillinger, men dem efterlod Brøndby ikke mange af, da de mere eller mindre stillede sig ned efter 10 min.
                Han var nok også set som eneste erstatning for Drachmann, som man vidste ikke holdte hele kampen, så det har nok også spillet ind.

                Comment


                  #23
                  Men så imponeret over Brøndby var jeg sgu heller ikke igpr som flere medier og deres fans af.

                  Havde de igår mødt er velspillende hold. Så havde de sgu tabt

                  Comment


                    #24
                    Oprindeligt indsendt af Magge Se indlæg

                    Syntes midtbanen spillede helt som forventningerne kunne være til dem.
                    At Frø har en skidt kamp er prisen man må tage med når man har med unge spillere at gøre, der vil komme udsving og i de kampe er det så “profilerne” der skal træde i karakter hvilket så er her det kikser for os grundet manglende kvalitet hos profilerne.
                    Ja, det er ikke meget man har lært af historien. Desler, Greve, Høegh og Larsen skulle også slå igennem uden støtte fra de rutinerede, og i de to første tilfælde så vi de kedelige konsekvenser.
                    OB: Danske mestre i 2075/6

                    Comment


                      #25
                      Hyllegaard følte sig som Bambi på glatis

                      https://www.tipsbladet.dk/nyhed/supe...mbi-paa-glatis

                      Comment


                        #26
                        Shit. Ville være godt hvis de havde fundet idioten:

                        https://fyens.dk/artikel/b%C3%B8de-p...vej-til-ob?rss
                        "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
                        - Norbert Elgert -

                        Comment


                          #27
                          Det var ikke top-6 bold, vi præsterede på en håbløs bane og med to ret tilfældige Brøndby-mål. Jeg tror det bliver bedre, men mon ikke snart vi har tabt for mange point. Midtbanen er og bliver et godt holds maskinrum. Der er langt endnu.
                          Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

                          OB - engang var vi gode

                          Comment


                            #28
                            Flot assist af JBL i 8. minut...........OB spiller godt men laver så vanvittig mange amatørfejl, nogen siger det er uheldigt, det var det så også i Lyngby....
                            håber snart det bliver bragt op på et proffesionelt plan i Odense, lad nu juniorerne blive seniorer inden de skal spille 1.holdsfodbold. Man skaber 8-9 situationer, som
                            effektive hold bare sætter i kassen. Brøndby skaber intet selv i kampen og vinder 2-0.

                            Comment


                              #29
                              Det havde jo været knaldsmart, hvis de stribede spillere havde afsluttet i bunden af målet, i stedet for at sigte mod trekantsammenføjningen. Når man skyder over mål, går den jo ikke ind, og med de vejrforhold kunne man jo også håbe på en retur

                              Comment


                                #30
                                Har sågar læst flere BIF fans der mener at BIF burde have vundet 3-4 0 :o tænker bare. Går der AGF i den for dem. De var ikke specielt prange. Får et pisse heldigt mål først i kampen udover det har de jo ikke er vinde chancer

                                Comment

                                Working...
                                X