Annoncering

Collapse
No announcement yet.

OB-FCK: Nedtakt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Oprindeligt indsendt af Plum Se indlæg
    Definer "i nyere tid" .. Baskim Kadrii, Marcus Pedersen, Rurik Gislason, Peter Utaka, og Djiby Fall har alle været her indenfor de sidste par år ... at OB så ikke har kunnet få det optimale ud af dem ..
    Er "i nyere tid" 10 år så kan man også nævne Junyor, Miti, Højer, Sætternes, David Nielsen, Rado, Runa, Nyren ... gode på papiret men da de kom til OB er der nogen der bare falder igennem ... det samme med Bodul for den sags skyld .. Skoubo ...
    De sidste 10-12 år passer vel meget godt. Miti og Højer var godt. Det handler ikke om enkelte angribere men om et godt angreb. Og ja der er både eksempler på rimeligt gode angribere der faldt i niveau her men også om nogle der nok ikke var gode nok til den topklub vi jo gerne ville være. Junior, Utaka og Fall er vel de eneste der i glimt har været gode nok, men som jeg husker det ikke i et funktionsdygtigt angreb.
    Bruce skulle spille internationale kampe uden angribere. Det var så tykt at vi blev gjort til grin i sportspressen - med rette.
    Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

    OB - engang var vi gode

    Comment


      #62
      Oprindeligt indsendt af Tåhyler Se indlæg
      OB har i nyere tid historisk tradition for at mangle gode angribere - vi kan måske tælle et par gode sæsoner der - ellers bare elendighed. Og det er da klart nok at Morten efter et par års genoptræning i klubben nu er god, men også at klubben ikke har sørget for at have spillere, der kan udnytte hans kompetancer.
      Havde jeg været træner havde jeg forsøgt en del mere med Jeppe H.
      Morten er på ingen måde en god angriber , han udfylder rollen som targetman for vores lossebold . Vores spil er lagt an på at bolden losses op til Morten som ofte står i en afstand 25-30 meter fra modstandernes mål med ryggen til målet. Selvfølgelig vinder han nogle af de utallige bolde han får , men det bliver aldrig målfarligt eller chanceskabende hvilket også tydeligt kan aflæses af statestikken på de første 3 kampe hvor vi tilsammen har skabt 5-6 småchancer og ikke en eneste oplagt chance.
      Morten er for længst ovre prædikatet angriber og betragter heller ikke sig som en angriber .. længere er den ikke , endnu et bevis på fejlslagent indkøbspolitik som har hersket alt for længe i OB , ingen omtanke med indkøbene , man fristes til at tro det er en konfirmant som spiller managerspil der styrer vores indkøb.
      Morten har i OB spillet 63 kampe med 10 mål og 4 assists . Til sammenligning har Peter Ankersen som forsvarsspiller i 46 kampe scoret 5 mål og lavet 7 assists Eller Anders K Jakobsen 16 kampe 5 mål og 5 assists .
      Last edited by Slambert; 12-03-2014, 12:38.

      Comment

      Working...
      X