Annoncering

Collapse
No announcement yet.

At være OB-fan er

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  #31
  At være rigtig OB-fan er i al fald ikke dette. Bonderøve. Tag til Brøndby og "hyg" jer med jeres åndsfæller - taberne på Sydsiden.
  http://www.fyens.dk/odense/Ballade-o...rtikel/3139224
  Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

  OB - engang var vi gode

  Comment


   #32
   Sikke nogen idioter!!!

   Comment


    #33
    Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg
    Dette er helt sikkert en af de bedste hvis ikke den bedste podcast jeg har hørt nogensinde omkring OB. Elsker PB og det han har gang i..
    Havde ønsket at en mand som JH også havde deltaget.. Vi må bare håbe at alle de fine ord og tiltag fra OB og JJ også får virkelige ben at gå på..

    Stort tak til Onkel Riffel(Skygger over Ådalen) som virkelig har styr på sit stof og synligører de ting som jeg har/havde. Han repræsenter ihvertfald min mening på bedste vis og jeg håber at i diverse paneler osv der nu er oprettet sidder en enkelt eller 2 med samme profil som ham
    Tak for de pæne ord. Jeg håber satme OB nosser sig sammen til at ansætte Simon fast. Han virker som en god fyr.
    "Ohne sauhunde geht es nicht!" - Maik Franz
    Kluden Krew - O'ense Internationals

    Comment


     #34
     Det er en super fed podcast, fedt når andre folk italesætter nogle af de ting man selv går og tænker og diskuter med sine venner.

     Mit lille indspark til debatten og forslag, som jeg synes kunne være med til at forbedre fællesskabet og samhørigheden omkring OB, er nok noget som er diskuteret før og nok også henkastet som umuligt. Men når jeg ser kampe på Celtic park og anfield hvor der bliver spillet YWNWA inden spillerne løber på banen, så ser jeg et fællesskab jeg har lyst til at være en del af. Så hvorfor har OB ikke en sang, der på samme måde sætter gang i følelser, og som alle for lyst til at syng med på?
     De fleste vil nok sige at vi er for lille en klub og det kun er forbeholdt de store klubber! Men det er det ikke! De type sange som kan binde et hele hjemmepublikum sammen er tilstede på mindre stadions, og der er tre gode eksempler bare i Sverige, nemlig Hammerby, Ifk Gøtteborg og Malmø ff.
     Så mit ønske, som jeg håber kan blive taget op i det nye fanpanel, er at man enten finder en sang, der på sigt kan udvikle sig til at være OB-SANGEN! Eller at man vil arbejde på at få skrevet en.
     Jeg ved godt at det er ambitiøst og at hele Odense stadion ikke kommer til at stå at synge i kor lige med det samme (Der noget der tager lang tid). Men alt har en begyndelse og i værste fald så har man en sang som stiften vil synge.

     Her er tre sange som kan være en inspiration.
     Snart skiner Poseidon.
     https://www.youtube.com/watch?v=tTYjjppKjpk (Kig efter 1:50)
     Just idag är jag stark.
     https://www.youtube.com/watch?v=QJ6wbNwyRPQ
     Åh vi älskar Malmö ff
     https://www.youtube.com/watch?v=myqQjXap17Y

     Som en lille sidebemærkning så elsker jeg det med at man har et halstørklæde som bliver holdt over hovedet når man synger klubsangen, det giver myrpatter :D. Og derfor fik jeg lyst til at købe et OB-halstørklæde, men på nettet kan det ikke lade sig gøre og på stadion kan man vælge mellem to sorte halstørklæder! WTF??
     We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.

     Comment


      #35
      Sverige har bare ubetinget de fedeste fans i norden. Det kan de godt være stolte af.

      Comment

      Working...
      X