Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Managerspil til breddefodbolden

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Managerspil til breddefodbolden

  Kære alle medfans

  For cirka 5 år siden udviklede jeg og et par venner et managerspil for vores eget fodboldhold i serie 3. Det hele blev lavet på et excel-ark og var egentlig en ret omstændelige affære. Men det gav vores fodboldhold en masse positiv sammenhold og noget at gå op i, udover selve fodboldspillet på banen og til træning. For et par år siden fik vi så den i idé, at managerspillet måske også kunne komme andre fodboldhold til gavn.
  Det er nu blevet til serieholdet.dk, der er et managerspil, som spilles internt på hvert fodboldhold, hvor man laver et managerhold ud fra den trup man til dagligt spiller sammen med. Der er mulighed for at vælge formation, skifte kaptajn og lave transfers som i alle andre managerspil. Forskellen er bare, at det er fodboldholdenes virkelige præstationer på fodboldbanen, der afgør pointene i managerspillet.

  Alt er selvfølgelig helt gratis og vi tjener ingen penge på det. Vi er bare interesseret i, at andre kan få gavn af det. Så vi håber, at der måske er nogle fodboldspillere her på forummet, som kunne få gavn af det

  De bedste hilsner
  Jonas
Working...
X