Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Res.liga OB-SIF

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Res.liga OB-SIF

    13 min 1-0 Magnus Petersen
    54 min 1-1 Christian Sørensen

    Fordømt som gl. OB drenge scorer mod os for tiden

    Dalgård
    Absalonsen
    Borring
    CS
    Believe OB

    ½ sæsoner der bare skal overstås findes ikke

    Ligegyldige kampe eksisterer ikke

    #2
    Glem ej Oliver Feldballe for Fredericia.

    Hvor ser du live updates? Nogen som har noget at tilføje med de tre prøvetræningsspillere.

    Comment


      #3
      Oprindeligt indsendt af Kogtbaby88 Se indlæg
      Glem ej Oliver Feldballe for Fredericia.

      Hvor ser du live updates? Nogen som har noget at tilføje med de tre prøvetræningsspillere.
      normalt er jeg ikke "Twitter-main" men jeg skøjtede tilfældigt forbi 😊 Ups ja Feldballe 😖 Og mere salt i det sår
      88 min 1-2 CS 😣
      93 min 2-2 Lucas Jensen
      Believe OB

      ½ sæsoner der bare skal overstås findes ikke

      Ligegyldige kampe eksisterer ikke

      Comment


        #4
        http://www.ob.dk/artikel/reserverne-...silkeborg.aspx
        Jesper Hansen Barometer: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

        Comment


          #5
          Var der ingen som overværede kampen? Sawanneh og Yao kunne jeg godt tænke mig at høre noget om.

          Jeg troede egentlig ham den nye britiske prøvespiller også skulle være med.. Men det kan jeg så se, at han ikke var.

          Comment


            #6
            Tænk sig... jbl kan ikke engang starte inde for reserverne. Hvad sker der?

            Comment


              #7
              Jeg var på stadion og så hele kampen, det var en kamp, der gav mig svar på mange spørgsmål, men der opstod også nogle nye. Ikke langt fra hvor jeg sad, der sad Kent Nielsen og en jeg ikke kunne genkende.

              Da spillerne kommer på banen, der lægger jeg med det samme mærke til Savaneh, er du gal en fysik! Det er seriøst vanvittigt, han er virkelig typen man slår sig på. Og det skete faktisk ofte, Silkeborgs spillere lå næsten i græsset to ud af tre gange de havde nærkontakt med ham, og der var ikke frispark nogen af gangene. Han var overlegen i de fysiske dueller, men han gik fejl af bolden flere gange på grund af dårlig timing, det er tydeligt, at han ikke er skolet center back. I det opbyggende spil, der havde han en del fejlafleveringer. Men en positiv ting jeg var overrasket over, det var hans kommunikation, han dirigerede flere gange holdet, på et tidspunkt råbte han Dessler og viste ham hvordan han skulle ligge på linie med forsvaret på højre back, det var for fedt. Jeg er forelsket i fysikken, men desværre nok også kun det.

              Casper Radza stod for dagens komiske indslag, jeg har personligt aldrig set noget lignende. Der kommer en bold trillende mod baglinien, han vælger at komme glidende hen i mod den i retning mod sidelinien, han får bolden og glider så en halv meter uden for feltet. Tilskuere, spillerne på banen og især dem der varmede op på sidelinien var færdige af grin. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan det kan ske for en målmand. Men så dømmer dommeren ikke noget, hvilket får Silkeborgs træner til at tænde fuldstændigt af. Han løber hen til linie dommeren, og råber; Han var jo en meter ude! Og så råbte han en masse andre tinge, jeg ikke kunne forstå. Senere i kampen forsøger Christian Sørensen sig langt fra mål, og bolden sejlede hen over Radza i målet, jeg var overrasket over den gik ind, fordi det var langt ude fra, og ikke det hårdeste skud. Efter i dag og den håndfuld andre reservekampe jeg har set, så tror jeg ikke på, at han kan få Superliga niveau...

              Cirka en halv time inden i kampen, der kommer Allan Gaarde (Sportsdirektør i Aab) hen til Kent Nielsen som er glad for at se ham, de begynder at snakke og så kommer Jesper Hansen også ude på tilskuere rækkerne med en jeg ikke har set før, og han sætter sig cirka fem meter, fra Kent og Allan som står og snakker i cirka et kvarter i alt. Da jeg ankom på stadion lagde jeg også mærke til en Opel der stod FCN på, den lignede en slags "firma bil" fra FC Nordsjælland.

              Tilbage til kampen, en spiller der virkelig skuffede mig i dag var Mikkel Kirkeskov, han havde en rigtig dårlig attitude og hans spil var fyldt med fejl. En af hans opgaver i dag var at tage hjørnespark i begge sider, på et tidspunkt fik OB tre hjørne spark på tre-fire minutter, alle tre sparkede han ud mod eller til indkast i den anden side, da han gør det for tredje gang brokker trænerbænken sig og spillerne på banen, men Kirke går bare i sin egen verden, så begynder spillerne at råbe Kirke, Kirke fordi han skal jo ned på plads på sin back, så går han videre i sin egen verden i et par sekunder mere, pludselig så råber han bare; FUCK! Hvorefter han bare fortsætter med at gå videre, så bliver Bredal på sidelinien rasende og råber; Kirke, Kirke, Kirke! Så begynder han så at lunte tilbage, virkelig en dårlig attitude og et tegn på, at han ikke tager kampen seriøst.

              Magnus Pedersen gjorde det fint, det var også dejligt at se Desler. Jeg glæder mig, til at han er i form igen. Så kan han skubbe Falk over på venstre fløj, og vi undgår Emil. Matti var ret anonym i dag, men havde et par gode afleveringer/sideskift en gang i mellem. Jeg havde også glædet mig til at se Yao, men han var ret anonym, dog gav han eksempler på hans hurtighed et par gange. Greve og Lucas var også ret anonyme, Greve var god på bolden, det var Lucas dog ikke. Mads Raben blev skiftet ind midt i anden halvleg, jeg lagde mærke til ham da han varmede op, jeg var lidt skuffet over hans fysik, i kampen nåede han ikke rigtig frem til noget, fik også kun enkelte muligheder.

              En spiller der virkelig overraskede mig, det var JBL. Han gjorde virkelig et godt indhop, han ville hele tiden have bolden, og han var rigtig i spilhumør, han viste eksempler på glimerende teknik flere gange og havde en vild energi. Han skal simpelthen prøve at have chancen! Jeg vil så gerne prøve at se ham fra start i superligaen.

              Det var lige en hurtig smøre herfra, jeg har sikkert glemt en masse, jeg orker faktisk ikke engang at læse det i gennem lige nu. Har i nogen spørgsmål så spørg endelig.
              Last edited by RASH; 27-10-2015, 21:01.

              Comment


                #8
                Tak for informationen. Fint ned JBL og skuffende med Kirke. Så måske JBL overhaler ham nu.
                "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
                - Norbert Elgert -

                Comment


                  #9
                  Tusind tak for tilbagemelding RASH! Smukt du lige giver dig tid til at fodre os OB hungrende fans, som ikke lige havde muligheden.

                  Spændende med Savanneh - Jeg tænker at potientialet først ses efter længere tid i klubben og landet. Jeg har set klip fra de baner de spiller på i hjemlandet, og det variere i alt fra hård jord uden græs, til lidt græs med meget jord. Det må være noget af en omvæltning for dem at komme her til Skandinavien.. De lyder i hvert fald spændende, og jeg håber da man kan lave en aftale med dem, hvis det er berretiget. Det lader vi Kent Nielsen om at vurdere.. Spændende er det i hvert fald med hans fysik. Har hørt om flere som siger han er et monster. Man burde fange et billede af ham sammen med Zohore, så os der ikke lige har set ham live, har en ide om hvad der bliver snakket om. :-)

                  Comment


                    #10
                    Skidt med Kirke, men vi vidste jo godt på forhånd fra gymnastikforeningens fans at han havde et attitudeproblem. De sendte ham til os med kyshånd.

                    Comment


                      #11
                      Underligt at ham fra England ikke kom på banen

                      Men tak RASH

                      Comment


                        #12
                        Tak til RASH - virkelig fedt du smider info både inde og ude for banen. Det er sgu overskud. Mega tak :O)

                        MvT
                        Får glæden tilbage, når OB vinder tre kampe i træk.

                        Comment


                          #13
                          Lækkert med update Rash. Tak.

                          Comment


                            #14
                            Tak for update! Sawanehs fysik kunne vi godt bruge; så er spørgsmålet om han kan komme efter boldbehandlingen. Lyder jo ikke umiddelbart som en Kent-spiller. JBL burde få chancen efter det, du skriver: han har jo spillet længere fremme i banen også, så hvorfor ikke give Emil en pause og få stabileret venstre side? Godt at høre med Magnus P også; fedt når nogle af vores egne giver den gas.

                            Comment


                              #15
                              Oprindeligt indsendt af RASH Se indlæg
                              Jeg var på stadion og så hele kampen, det var en kamp, der gav mig svar på mange spørgsmål, men der opstod også nogle nye. Ikke langt fra hvor jeg sad, der sad Kent Nielsen og en jeg ikke kunne genkende.

                              Da spillerne kommer på banen, der lægger jeg med det samme mærke til Savaneh, er du gal en fysik! Det er seriøst vanvittigt, han er virkelig typen man slår sig på. Og det skete faktisk ofte, Silkeborgs spillere lå næsten i græsset to ud af tre gange de havde nærkontakt med ham, og der var ikke frispark nogen af gangene. Han var overlegen i de fysiske dueller, men han gik fejl af bolden flere gange på grund af dårlig timing, det er tydeligt, at han ikke er skolet center back. I det opbyggende spil, der havde han en del fejlafleveringer. Men en positiv ting jeg var overrasket over, det var hans kommunikation, han dirigerede flere gange holdet, på et tidspunkt råbte han Dessler og viste ham hvordan han skulle ligge på linie med forsvaret på højre back, det var for fedt. Jeg er forelsket i fysikken, men desværre nok også kun det.

                              Casper Radza stod for dagens komiske indslag, jeg har personligt aldrig set noget lignende. Der kommer en bold trillende mod baglinien, han vælger at komme glidende hen i mod den i retning mod sidelinien, han får bolden og glider så en halv meter uden for feltet. Tilskuere, spillerne på banen og især dem der varmede op på sidelinien var færdige af grin. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan det kan ske for en målmand. Men så dømmer dommeren ikke noget, hvilket får Silkeborgs træner til at tænde fuldstændigt af. Han løber hen til linie dommeren, og råber; Han var jo en meter ude! Og så råbte han en masse andre tinge, jeg ikke kunne forstå. Senere i kampen forsøger Christian Sørensen sig langt fra mål, og bolden sejlede hen over Radza i målet, jeg var overrasket over den gik ind, fordi det var langt ude fra, og ikke det hårdeste skud. Efter i dag og den håndfuld andre reservekampe jeg har set, så tror jeg ikke på, at han kan få Superliga niveau...

                              Cirka en halv time inden i kampen, der kommer Allan Gaarde (Sportsdirektør i Aab) hen til Kent Nielsen som er glad for at se ham, de begynder at snakke og så kommer Jesper Hansen også ude på tilskuere rækkerne med en jeg ikke har set før, og han sætter sig cirka fem meter, fra Kent og Allan som står og snakker i cirka et kvarter i alt. Da jeg ankom på stadion lagde jeg også mærke til en Opel der stod FCN på, den lignede en slags "firma bil" fra FC Nordsjælland.

                              Tilbage til kampen, en spiller der virkelig skuffede mig i dag var Mikkel Kirkeskov, han havde en rigtig dårlig attitude og hans spil var fyldt med fejl. En af hans opgaver i dag var at tage hjørnespark i begge sider, på et tidspunkt fik OB tre hjørne spark på tre-fire minutter, alle tre sparkede han ud mod eller til indkast i den anden side, da han gør det for tredje gang brokker trænerbænken sig og spillerne på banen, men Kirke går bare i sin egen verden, så begynder spillerne at råbe Kirke, Kirke fordi han skal jo ned på plads på sin back, så går han videre i sin egen verden i et par sekunder mere, pludselig så råber han bare; FUCK! Hvorefter han bare fortsætter med at gå videre, så bliver Bredal på sidelinien rasende og råber; Kirke, Kirke, Kirke! Så begynder han så at lunte tilbage, virkelig en dårlig attitude og et tegn på, at han ikke tager kampen seriøst.

                              Magnus Pedersen gjorde det fint, det var også dejligt at se Desler. Jeg glæder mig, til at han er i form igen. Så kan han skubbe Falk over på venstre fløj, og vi undgår Emil. Matti var ret anonym i dag, men havde et par gode afleveringer/sideskift en gang i mellem. Jeg havde også glædet mig til at se Yao, men han var ret anonym, dog gav han eksempler på hans hurtighed et par gange. Greve og Lucas var også ret anonyme, Greve var god på bolden, det var Lucas dog ikke. Mads Raben blev skiftet ind midt i anden halvleg, jeg lagde mærke til ham da han varmede op, jeg var lidt skuffet over hans fysik, i kampen nåede han ikke rigtig frem til noget, fik også kun enkelte muligheder.

                              En spiller der virkelig overraskede mig, det var JBL. Han gjorde virkelig et godt indhop, han ville hele tiden have bolden, og han var rigtig i spilhumør, han viste eksempler på glimerende teknik flere gange og havde en vild energi. Han skal simpelthen prøve at have chancen! Jeg vil så gerne prøve at se ham fra start i superligaen.

                              Det var lige en hurtig smøre herfra, jeg har sikkert glemt en masse, jeg orker faktisk ikke engang at læse det i gennem lige nu. Har i nogen spørgsmål så spørg endelig.
                              Kanon info! Tak.

                              Comment

                              Working...
                              X