Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Status efter 7 runder

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Status efter 7 runder

  Bare lige en lille ekstra positiv ting her efter 7 runder. De markerede hold på den nuværende stilling er de hold vi har mødt og de umarkerede er dem vi mangler. Udover SønderjyskE mangler vi altså kun 3 ud af de 4 nederste hold inden vi har mødt alle hold. (Ved godt Superligaen er tæt, men alligevel )

  1 FC Midtjylland 14
  2 SønderjyskE 12
  3 Randers FC 10
  4 Brøndby IF 10
  5 AaB 10
  6 AGF 10
  7 Odense Boldklub 10
  8 FC København 9
  9 Viborg FF 8
  10 FC Nordsjælland 7
  11 Esbjerg fB 6
  12 Hobro 4
  * Bemærk at FCM,Randers,FCK og Hobro mangler én kamp.
  Stop 'Hate' Mod Vore Egne Spillere. Opbakning til alle.
  Kristian Morre

  #2
  Efter en syg rutchtur de første 7 runder må man vel sige at point mæssigt er det godkendt...

  Comment


   #3
   Det er godt nok utroligt som 1 kamp kan ændre ens humør og tro på holdet.

   Men rigtig spottet Morre, vi har et nydeligt program foran os (teoretisk set i hvert fald).

   10 point er godkendt, havde selvfølgelig bare troet de var kommet på anden vis.

   Comment


    #4
    Oprindeligt indsendt af fmprOB Se indlæg
    Efter en syg rutchtur de første 7 runder må man vel sige at point mæssigt er det godkendt...
    Tja, - hvis vi forholder os til målsætningen, som vel er lagt an i henhold til den økonomi og forfatning vores ungdomsspillere er i, kan det vel kun godkendes.

    Spillet skal der bygges gevaldigt på, men her er jeg til gengæld ganske tryk ved vores trænerteam.

    Comment


     #5
     Det ret hårde start-program inden landsholspausen er overstået, og 10 points er godkendt. Inden sæsonen havde jeg solgt de første 7 runder for 9 points som minimum, så det er OK, uden at være prangende.
     Pånær katastrofen i Aalborg sidste weekend har der været både positive og negative tendenser:
     ++ spillerne forsøger konstant at spille sig ud af problemer: det er tydeligt, at vi forsøger at undgå 'los bolden ad H til'-numero sicher bold. Der bliver også begået (dyre) fejl i den fase, men der er kun én vej, hvis det skal læres, og den går gennem at turde. Det er tydeligt, at spillere som Skulason (som konstant giver mig dårlige nerver) ikke har let ved det - han laver ok ting efterfulgt af hjerneblødninger - måske fordi han har svært v at holde det tekniske niveau i den fart, der skal til.
     -- Vi er dårlige til at fastholde bolden og mister den for let i mange faser. Vores offensiv er dybt afhængig af præcision og fart i afleveringer, for vi har ikke rigtigt de fysisk stærke typer; derfor er vi nødt at spille med fart og risiko, hvilket vi ganske enkelt ikke er gode nok til endnu. Resultatet bliver for mange boldtab.
     + Vi har fået angribere. Det er helt utroligt hvordan sådan nogle angribere er rare at have. Efter sidste sæson havde man jo nærmest glemt, hvordan en rigtig angriber spiller; nu har vi hele 2 + Zohore, som også ligner en angriber på sine gode dage. Det er nok den mest iøjnefaldende forandring fra sidste sæson.
     - Vi er ikke gode nok til boldpresset, som er en helt nødvendig del af at være kontrahold. Vi falder for dybt ind i mellem, og afgiver voldsomt meget plads defensivt på kanterne. Har lagt mærke til, at når man kan høre Kent råbe ad spillerne, så er det tit manglende boldpres, det handler om. Falk er blevet ret god til det; Emil tager sig ind imellem sammen, men når han ikke gør, så er vores venstre side en åben motorvej.

     Summa sum: ok start med både op- og nedture; vi er skrøbelige som hold, der er tendenser i begge retninger, og det kan blive til lidt af hvert. Skrøbeligheden kommer nok til at koste i en del kampe; det afgørende her bliver, hvordan der kan blive samlet op.

     Comment

     Working...
     X