Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Tilskuertal for efteråret 2014

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Den generelle tendens er den, vi vil forsøge at behandle i det mere uddybende indslag - så det er helt sikkert noget, vi er opmærksomme på
    OB bliver den lokale case, som skal være et eksempel på problemstillingen - som vi har med pga. vi skal lave det til et P4-program, som er målrettet et regionalt segment.

    Comment


      #17
      Oprindeligt indsendt af Lynge Se indlæg
      Den generelle tendens er den, vi vil forsøge at behandle i det mere uddybende indslag - så det er helt sikkert noget, vi er opmærksomme på <img src="ob/smilies/smile.gif" alt="" title="Smile" smilieid="32" class="inlineimg" border="0"><br>
      OB bliver den lokale case, som skal være et eksempel på problemstillingen - som vi har med pga. vi skal lave det til et P4-program, som er målrettet et regionalt segment.
      <br>
      <br>Okay <img src="ob/smilies/smile.gif" alt="" title="Smile" smilieid="32" class="inlineimg" border="0"> Held og lykke med jeres projekt ihvertfald <img src="ob/smilies/smile.gif" alt="" title="Smile" smilieid="32" class="inlineimg" border="0"><br>For mit eget vedkommende så har jeg været på stadion nogenlunde lige meget over de seneste 7 sæsoner hvor jeg har haft sæsonkort <img src="ob/smilies/thumbsup.gif" alt="" title="Thumbsup" smilieid="35" class="inlineimg" border="0"> <br>Så jeg har ikke rigtigt nogen forslag at give videre.. Men jeg må sige at det her 1887-kort faktisk har gjort at jeg har været derude lidt oftere, pga de her bonusser man får.<br>Men jeg vil gætte på at folk måske er blevet trætte af de dårlige resultater over den seneste sæson. Måske er der også blevet solgt færre sæsonkort end det blev sidste sæson, hvilket kan betyde at de mindre populære kampe får færre tilskuere (rent gætteri)

      Comment


        #18
        Oprindeligt indsendt af Lynge Se indlæg
        Den generelle tendens er den, vi vil forsøge at behandle i det mere uddybende indslag - så det er helt sikkert noget, vi er opmærksomme på <img src="ob/smilies/smile.gif" alt="" title="Smile" smilieid="32" class="inlineimg" border="0"><br>
        OB bliver den lokale case, som skal være et eksempel på problemstillingen - som vi har med pga. vi skal lave det til et P4-program, som er målrettet et regionalt segment.
        <br>
        <br>
        Okay <img src="ob/smilies/smile.gif" alt="" title="Smile" smilieid="32" class="inlineimg" border="0"> Held og lykke med jeres projekt ihvertfald <img src="ob/smilies/smile.gif" alt="" title="Smile" smilieid="32" class="inlineimg" border="0"><br>
        For mit eget vedkommende så har jeg været på stadion nogenlunde lige meget over de seneste 7 sæsoner hvor jeg har haft sæsonkort <img src="ob/smilies/thumbsup.gif" alt="" title="Thumbsup" smilieid="35" class="inlineimg" border="0"> <br>
        Så jeg har ikke rigtigt nogen forslag at give videre.. Men jeg må sige at det her 1887-kort faktisk har gjort at jeg har været derude lidt oftere, pga de her bonusser man får.<br>
        Men jeg vil gætte på at folk måske er blevet trætte af de dårlige resultater over den seneste sæson. Måske er der også blevet solgt færre sæsonkort end det blev sidste sæson, hvilket kan betyde at de mindre populære kampe får færre tilskuere (rent gætteri) <br>

        Comment


          #19
          Oprindeligt indsendt af Lynge Se indlæg
          Vi kigger kun på andre efterårssæsoner, da der netop kan være mange faktorer, der spiller ind mht. vejr osv. Tilskuertallene er generelt faldene jo, men det kommer efter en sidste sæson, hvor mange klubber - OB inklusive - havde et stigende antal tilskuere - så hvad sker der lige i denne sæson?

          Derfor kan det også virke lidt unfair, at vi kun fokuserer på OB, men vi skal lave udsendelsen til en regional målgruppe - og derfor er det bare oplagt, når vi både studerer i Odense og OB samtidig har det laveste tal i mange år.

          Hvis man kigger på de sidste to efterår, så har OB mødt følgende:

          Efterår 2013:

          SønderjyskE
          Viborg
          FC Nordsjælland
          AGF x 2
          FC Midtjylland
          Brøndby
          FC Vestsjælland

          Efterår 2014:

          Hobro x2
          AaB x 2
          FCK
          SønderjyskE
          Silkeborg
          FC Nordsjælland

          De to programmer vil jeg vurdere er nogenlunde lige attraktive.

          Vi skal lave en hel nyhedspakke, som skal indeholde en nyhed og et indslag. I indslaget har man mere plads til at gå i dybden med en given problemstilling, og vi håber her at kunne udpensle årsagen for de generelt faldende tal. Om det så er den nye TV-aftale eller hvad, det må vi jo finde ud af

          Om vores nyhed så bærer præg af sensationsjournalistik eller ej må være til egen vurdering. Vi har vurderet, at det mest opsigtsvækkende er, at det tegner til at blive de laveste tal i 10 år på trods af billige billetpriser - vi skal jo også fange lytterne . Men nyheden er blot en illustration af en generel tendens.

          Men tak for dit input!
          Det er så bare ikke en helt korrekt vurdering. I de to programmer er der hver én topkamp (hhv Brøndby og FCK) og i '13 tre sub-topkampe (AGFx2 og FCM) I '14 er der kun to sub-topkampe, mod AAB. AAB har aldrig været en publikumsmagnet, i modsætning til AGF og til dels FCM. Vi havde det næstlaveste tilskuerantal i denne halvsæson (5840) mod AAB, der er forsvarende mestre!

          Derudover har FCK kun trukket lige så mange tilskuere som Brøndby i de sæsoner, hvor vi har sloges med dem om medaljer.
          "Ohne sauhunde geht es nicht!" - Maik Franz
          Kluden Krew - O'ense Internationals

          Comment


            #20
            Jeg skrev også nogenlunde

            Comment


              #21
              Oprindeligt indsendt af Lynge Se indlæg
              Det var naturligvis en tastefejl, som er rettet nu. Men det ændrer stadig ikke på, at det er det laveste i 10 år - og et fald på 10 % fra sidste sæson. Er der sket noget specielt i denne sæson? De foregående har jo heller ikke været prangende.

              Tak for jeres svar i øvrigt
              Sådan kan det gå, men tror nu ikke du har ret, mener da vi har før været under 7.000 i snit på en sæson indenfor den periode, men nok flueknepperi for nu... forstår selvfølgelig hvor du vil hen... (Edit: fik svaret længere nede i debatten, jeg tænkte nemlig på hele sæsoner, så bare glem det helt)

              Det er dog er problem stort set hele vejen rundt, BIF er 9-10 procent under, AaB hele 18... Det går selvfølgelig op og ned, men jeg er også en af dem som tror at mange når en mætheds følelse med fodbold i det hele taget...
              Last edited by Kaspernon; 04-12-2014, 18:08.
              Til-afgange under Alm: 96 - still counting

              Comment


                #22
                Synes fandme det trist vi ikke kan få flere på stadion. Vi har det største opland af stortset alle klubber i superligaen. 500000 mennesker på Fyn - men ikke engang 2% på stadion....

                Noget må kunne gøres. Der er rigtig mange medløber fans, men det er der i alle klubber.

                Mekka skal fyldes på lørdag!!!

                Comment


                  #23
                  et snit omkring de 7000 med de sidste års forfærdelige præstationer in mente syntes jeg da er ganske godt gået.
                  - Har i undersøgt hvordan det stod til da det gik os bedst? 3Xsølv - var snittet da markant større?
                  - og hvad med de mange gratis billetter der vidst har været i omløb, har i taget dem med i betragtning? De kan måske være med til at trække snittet op.

                  Som andre har nævnt tidligere så tror jeg grundlæggende det drejer sig om at der er et enormt udbud af fodbold kampe på tv og stream, og det meste af en noget anden kvalitet end det den danske superliga kan præstere. Når man så kombinere det med ikke bare dårlige resultater gennem mange år, men også virkelig dårlige præstationer - kampe hvor alt er faldet fra hinanden, så kan jeg godt forstå hvis sofaen og en god PL kamp trækker mere på en råkold november eftermiddag.


                  Selv er jeg pt bosiddende i det nordjydske - så turen går ikke så tit forbi Odense....

                  Comment


                    #24
                    Den vigtigste årsag er de mange forkerte beslutninger og den kvalmende gang markedsføringsgejl som klubben har ført sig frem med.
                    De fleste klubber har været bedre til indkøb af spillere og trænere.
                    Men det er naturligvis år med skuffelser på og udenfor banen, der tæller mest.
                    Generelt er fodboldspillere tilsyneladende så dårlige at simple ting ikke mestres. Det skyldes nok at tidligere fodbold efter skoletid er afløst af så meget andet og de der melder sig ind i en klub og er gode omklamres og for en dels vedkommende mister interessen og måske de bedste.
                    For min del irriterer dårlige sange og overivrige irriterende capos også. Tidligere var der meget bedre stemning med flere fangrupper osv.

                    Jeg tror stadig det også spiller ind at OB skal gøre sig ekstra godt fortjent til at få fans og tidligere fans fra andre klubber .

                    Når man som jeg er blevet skuffet for ofte i en halv snes år og de spiller som kort og modstanderne heller ikke har noget byde ja så begynder man at svigte. Og fodbold på tv, tja mon alt det overdrevne optakt og dumsnak under kampene ikke også skader.
                    I årevis har der været mange fribilletter, så tilskuertal er ikke helt lette at sammenligne.
                    Jeg har fulgt OB siden 1998. Det var superligaklubben. Havde intet forhold til klubben men til b1913 hvor jeg spillede nogle turneringer som dreng og senere har spillet oldboys mm. Men jeg blev fan og tog til udekampe, Berlin mm. Mit slogan blev Rigtige fodboldhold har angribere. Der har været et par rigtigt gode og lange perioder som nu igen igen med dårlige angribere eller i realiteten ingen.
                    Klubben har haft truffet beslutninger , som jeg og andre mandagdtrænere havde gjort bedre. Det er også en grund til manglende respekt ogvstærkt vigende loyalitet.
                    Men jeg/vi håber stadig uden at invistere det hårdt prøvede hjerte før der er chance for det bliver gengældt.
                    Med Ove har det tydeligt vist sig at Troels igen var den forkerte og med en god målmand og angriber i vinterpausen kan der igen komme glade og betalende folk til at støtte a/s fodbold i Odense.
                    Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

                    OB - engang var vi gode

                    Comment

                    Working...
                    X