Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Min bedste træningsdag i Ådalen længe:) - snakkede med Dvalishvilis agent

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Mange tak, super reportage.

    Comment


      #32
      Nice work. Spændende læsning. Forventer mig meget af Lado.

      Comment


        #33
        Med sådan en reportage, kan Lado jo næsten kun skuffe.

        Men dejligt med en detaljeret update fra træningen.

        Comment


          #34
          Rigtig fedt indlæg fyr! Er meget spændt Lado. Håber og tror han kommer til at bombe for os!

          Comment


            #35
            Tak for dit indlæg :-) spændende!

            Comment


              #36
              Tak for indlægget!

              Comment


                #37
                Fedt med et lidt anderledes indblik! Lyder som en følsom type, så lad os håbe vi kan give ham lidt snor på tribunen. Mig selv inklusive.

                Comment


                  #38
                  Så blev det sgu alligevel en god dag. Den havde jeg ikke lige set i morges..

                  klasse indlæg

                  Comment


                    #39
                    Oprindeligt indsendt af OB er Gud Se indlæg
                    Var forbi Ådalen til dagens træning - og faldt i snak med vores nye georgiske angribers agent. En yderst behagelig mand, og langt væk fra min forestilling om skumle agenter i fodboldverdenen. Super oplevelse:)

                    Da jeg kom ned til træningen kunne jeg ikke lade være med at opsøge en mand, der stod med en mobiltelefon og snakkede engelsk med østeuropæisk accent. Jeg stillede mig ved siden af ham ved træningsbanen og håbede på en eller anden anledning til at snakke, så jeg kunne spørge, hvem han var. Han spurgte lidt til, hvem der var på A-holdet - og vupti så var vi i gang med en times snak:)

                    Han kunne bl.a. fortælle, at den væsentligste grund til, at Dvalishvili ville væk fra sin polske klub var, at han ikke følte, klubbens fans respekterede ham. Han skiftede til LW fra en konkurrerende klub, og selv når han har spillet godt og lavet mål, har han følt, fansene peb ad ham og ikke var med ham, fordi der åbenbart er et stort had mellem bestemte klubber i Polen.

                    Agenten og VD havde været en tur til Partizan Beograd, men det var ikke noget for VD. Fik fornemmelsen af, at det betyder meget for VD at være tryg.

                    Jeg lovede agenten, at Dvalishvili ville blive taget godt imod af de fynske fans:) - og at han formentlig hurtigt ville blive en publikumsyndling ud fra det, jeg så til træning. For det var sgu ret godt!

                    Jeg spurgte til, om han var højre- eller venstrebenet, fordi han hakkede bolden ret hårdt i mål med venstre, men også havde flotte skud med højre. Agenten beskrev Dvalishvili som højrebenet! Men han havde som ung trænet meget med det venstre ben, fordi han gerne ville være stærk med begge fødder. Det kunne ses.

                    Derudover blev VD beskrevet, som en træningsivrig spiller. Han trænede skud sammen med Darko og Radza, da de andre var gået ind. Det er typisk, at han er den sidste, der forlader træningsbanen, fortalte agenten.

                    VD er en ydmyg type, fortalte agenten. Lidt en kontrast til Bodul, der under den ekstra skudøvelse jublede højlydt over et par flotte mål. Igen ift Bodul: Han laver smukke mål til træning - men stop op og tænk over, hvad du gør rigtigt, og tag det med til kamp i stedet for at juble over en scoring til træning - nå undskyld, surt opstød - men jeg har stadig en naiv tro på Bodul en dag kan føre det til noget, hvis han får hovedet og indimellem røven med:)

                    Tilbage til VD. Han blev åbenbart, ifølge agenten i hvert fald, kaldt den georgiske tank i Polen, fordi han med sin fysiske styrke kan nedlægge forsvaret. I like it:) Og han er godt nok en ret velbygget fyr. I sine unge dage kunne han tage 120 armhævninger, hævdede agenten. Det roder han sig ikke ud i, efter han er blevet professionel fodboldspiller:)

                    Derudover blev VD beskrevet, som en spiller, der forstår at placere sig det rigtige sted og pludselig komme lidt ud af ingenting.

                    Agenten fortalte, at Troels Bech allerede havde vist interesse for VD, da han spillede i Israel. Det har haft betydning for, at VD blev tiltrukket af ideen om at komme til OB.

                    Han var i øvrigt ret interesseret i at høre, hvad jeg mente om TB, da han og VD havde fået et rigtig godt indtryk af TB både som menneske og ift hans fodboldfilosofi. Da jeg er en af dem, der er glad for TB, kunne jeg uden at rødme fortælle om min begejstring:)

                    Jeg spurgte til, hvornår kontakten i denne omgang var kommet i stand. Gennem forskellige mellemmænd har der været kontakt en uges tid. Mon ikke det forklare, hvorfor man slog til med Thomas Mikkelsen i sidste uge, fordi man inden for det økonomiske råderum nu kunne få brikkerne til at falde på plads med disse to angribere i stedet for ex. en kombination med Patrick Mortensen og en eller anden? Bare et gæt.

                    Agenten spurgte også til, hvor mange landsholdspillere vi har. Jeg blev lige lidt befippet, for det er jo bare med at præsentere klubben optimalt:) Jeg fortalte om vores islandske landsholdsspiller, og at de to winger, der skal fodre VD også er on and off på landsholdet. Derudover fortalte jeg om vores mange unge U-landsholdsspillere, der er ved at blive integreret i truppen.

                    I begyndelsen af dagens træning havde de offensive spillere skudtræning. VD tornede boldene i mål med begge ben. Det virkede ret overbevisende, når man har vænnet sig til at se Skoubos slatne afslutninger og Boduls op- og nedture.

                    I øvrigt var Emil Larsen også meget overbevisende under skudtræningen - endda også med begge ben. Emil ser faktisk efterhånden rigtig veltrænet ud. Jeg har ved andre træninger tænkt, at han godt kunne smide et par kilo. Han ligner faktisk en mand i rigtig god form, og med de afslutninger han havde i dag, så håber jeg godt nok ikke, han skal nogen steder. Han virkede også imponeret over VD (tror i hvert fald nok, det var ham, han kommenterede på under skudtræningen), så det kan vel også oppe hans interesse for at gå til den, når han nu kan se, at der tilsyneladende er en kompetent makker i angrebet.

                    Azer leverede i øvrigt også mange, rigtig flotte skud fra distancen.

                    Efter skudtræningen blev der spillet på to mål. Her kom VD ikke til så meget - vel naturligt nok på første træningsdag. Greve satte i øvrigt et par flotte mål ind i det spil, og Lucas Jensen leverede et fint oplæg.

                    I øvrigt var udgangspunktet for spil på to mål, at der skulle leveres genpres med det samme, lød ordren fra TB. Det så aggressivt og fint ud, så forhåbentlig kan det overføres til kamp.

                    JBL var med i træningen, og så fornuftig ud i spil på to mål. Han havde dog ispose på sin fod efter træningen.

                    Vi fik i øvrigt også lige en snak om Arek, som agenten åbenbart skriver med en gang imellem. Arek har fået en ny nyre ovenpå en periode, hvor han har været tæt på at dø pga bøvl med nyren. Dejligt at høre, han har det godt. Han har også fået ny kone og barn, og er nu målmandstræner i en polsk klub.

                    Jeg håber, I sætter lidt mere pris på min beretning end min kæreste gjorde:) Til hendes forsvar så kom jeg en halv time for sent til en aftale pga. turen i Ådalen:)

                    Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at se vores nye angriber i aktion!

                    PS: Fra sin tid i Israel er VD vant til at tale engelsk. Forhåbentlig styrker det muligheden for, at han hurtigt bliver integreret på holdet.
                    Klasse GEO, dit indlæg her er muligvis det bedste selvtillids boost OBs fanscene har været vidne til, de sidste 12 måneder.

                    Comment


                      #40
                      Oprindeligt indsendt af manner Se indlæg
                      dejlig læsning om vores nye mand. Vi må og skal bare tiljuble ham så han føler sig velkommen og godt tilpas i Odense ang. Emil er hans største problem vel at han er "Københavner med stort K" og måske ikke rigtig er integreret i Odenses liv endnu. Jeg tror dog at der kan tages noget af presset på RF og EL når vi har Lado de næste 2 år, så der ikke hviler et kæmpepres på dem for at score når muligheden er der, måske bliver træfsikkerheden bedre når der er bevidsthed om at der er 2 rigtige frontangribere på holdet.
                      Manner, du rammer nok spot on. Jeg er selv "Københavner med stort K" (hvad det så end måtte være :-) ) og det kan være lidt tungt, hvis man er K med K og måske samtidig er lidt en genert type, at komme uden for Valby bakke. Det ved jeg så ikke om Emil er, men det kan tage lidt tid før man får ro i sjælen og føler sig hjemme det nye sted. Taler af personlig erfaring.

                      Så mon ikke Emil måske har fundet denne ro - også efter hele BIF-affæren.

                      I denne artikel virker han da som om en mere moden Hr. Larsen end vi hidtil har mødt:

                      http://www.bold.dk/nyt/emil-larsen-j...-til-at-loefte

                      MvT
                      Får glæden tilbage, når OB vinder tre kampe i træk.

                      Comment


                        #41
                        OB er Gud - det er ikke for at være ubehagelig eller det der ligner, men hvis jeg var en kvinde .. Så skulle du fandeme være far til mine børn! Fantastisk indlæg, og det har givet mig den vildeste optur hele dagen! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så højt et humør. Tusinde tak, og gerne mere af det!

                        Comment


                          #42
                          Fornemt indlæg.

                          Comment


                            #43
                            Oprindeligt indsendt af OB er Gud Se indlæg
                            Super - tak for hjælpen.

                            Og tak for de pæne ord. Måske de hjælper lidt, når min kæreste vender det hvide ud af øjnene over, hvor meget tid man kan bruge på fanforum:)
                            Kæmpe tak for et super indlæg. Totalt smil i hele krydderen.

                            Derfor har jeg også lige være inde og bestille en ny OB-trøje med #13. Takket været dig

                            Og så mener jeg, at dit arbejde er længder bedre end de man møder fra FS.

                            MvT
                            Får glæden tilbage, når OB vinder tre kampe i træk.

                            Comment


                              #44
                              Oprindeligt indsendt af Marco van Tasten Se indlæg
                              Kæmpe tak for et super indlæg. Totalt smil i hele krydderen.

                              Derfor har jeg også lige være inde og bestille en ny OB-trøje med #13. Takket været dig

                              Og så mener jeg, at dit arbejde er længder bedre end de man møder fra FS.

                              MvT
                              dagens 2. Bedste indlæg

                              Comment


                                #45
                                Oprindeligt indsendt af OB er Gud Se indlæg
                                Var forbi Ådalen til dagens træning - og faldt i snak med vores nye georgiske angribers agent. En yderst behagelig mand, og langt væk fra min forestilling om skumle agenter i fodboldverdenen. Super oplevelse:)

                                Da jeg kom ned til træningen kunne jeg ikke lade være med at opsøge en mand, der stod med en mobiltelefon og snakkede engelsk med østeuropæisk accent. Jeg stillede mig ved siden af ham ved træningsbanen og håbede på en eller anden anledning til at snakke, så jeg kunne spørge, hvem han var. Han spurgte lidt til, hvem der var på A-holdet - og vupti så var vi i gang med en times snak:)

                                Han kunne bl.a. fortælle, at den væsentligste grund til, at Dvalishvili ville væk fra sin polske klub var, at han ikke følte, klubbens fans respekterede ham. Han skiftede til LW fra en konkurrerende klub, og selv når han har spillet godt og lavet mål, har han følt, fansene peb ad ham og ikke var med ham, fordi der åbenbart er et stort had mellem bestemte klubber i Polen.

                                Agenten og VD havde været en tur til Partizan Beograd, men det var ikke noget for VD. Fik fornemmelsen af, at det betyder meget for VD at være tryg.

                                Jeg lovede agenten, at Dvalishvili ville blive taget godt imod af de fynske fans:) - og at han formentlig hurtigt ville blive en publikumsyndling ud fra det, jeg så til træning. For det var sgu ret godt!

                                Jeg spurgte til, om han var højre- eller venstrebenet, fordi han hakkede bolden ret hårdt i mål med venstre, men også havde flotte skud med højre. Agenten beskrev Dvalishvili som højrebenet! Men han havde som ung trænet meget med det venstre ben, fordi han gerne ville være stærk med begge fødder. Det kunne ses.

                                Derudover blev VD beskrevet, som en træningsivrig spiller. Han trænede skud sammen med Darko og Radza, da de andre var gået ind. Det er typisk, at han er den sidste, der forlader træningsbanen, fortalte agenten.

                                VD er en ydmyg type, fortalte agenten. Lidt en kontrast til Bodul, der under den ekstra skudøvelse jublede højlydt over et par flotte mål. Igen ift Bodul: Han laver smukke mål til træning - men stop op og tænk over, hvad du gør rigtigt, og tag det med til kamp i stedet for at juble over en scoring til træning - nå undskyld, surt opstød - men jeg har stadig en naiv tro på Bodul en dag kan føre det til noget, hvis han får hovedet og indimellem røven med:)

                                Tilbage til VD. Han blev åbenbart, ifølge agenten i hvert fald, kaldt den georgiske tank i Polen, fordi han med sin fysiske styrke kan nedlægge forsvaret. I like it:) Og han er godt nok en ret velbygget fyr. I sine unge dage kunne han tage 120 armhævninger, hævdede agenten. Det roder han sig ikke ud i, efter han er blevet professionel fodboldspiller:)

                                Derudover blev VD beskrevet, som en spiller, der forstår at placere sig det rigtige sted og pludselig komme lidt ud af ingenting.

                                Agenten fortalte, at Troels Bech allerede havde vist interesse for VD, da han spillede i Israel. Det har haft betydning for, at VD blev tiltrukket af ideen om at komme til OB.

                                Han var i øvrigt ret interesseret i at høre, hvad jeg mente om TB, da han og VD havde fået et rigtig godt indtryk af TB både som menneske og ift hans fodboldfilosofi. Da jeg er en af dem, der er glad for TB, kunne jeg uden at rødme fortælle om min begejstring:)

                                Jeg spurgte til, hvornår kontakten i denne omgang var kommet i stand. Gennem forskellige mellemmænd har der været kontakt en uges tid. Mon ikke det forklare, hvorfor man slog til med Thomas Mikkelsen i sidste uge, fordi man inden for det økonomiske råderum nu kunne få brikkerne til at falde på plads med disse to angribere i stedet for ex. en kombination med Patrick Mortensen og en eller anden? Bare et gæt.

                                Agenten spurgte også til, hvor mange landsholdspillere vi har. Jeg blev lige lidt befippet, for det er jo bare med at præsentere klubben optimalt:) Jeg fortalte om vores islandske landsholdsspiller, og at de to winger, der skal fodre VD også er on and off på landsholdet. Derudover fortalte jeg om vores mange unge U-landsholdsspillere, der er ved at blive integreret i truppen.

                                I begyndelsen af dagens træning havde de offensive spillere skudtræning. VD tornede boldene i mål med begge ben. Det virkede ret overbevisende, når man har vænnet sig til at se Skoubos slatne afslutninger og Boduls op- og nedture.

                                I øvrigt var Emil Larsen også meget overbevisende under skudtræningen - endda også med begge ben. Emil ser faktisk efterhånden rigtig veltrænet ud. Jeg har ved andre træninger tænkt, at han godt kunne smide et par kilo. Han ligner faktisk en mand i rigtig god form, og med de afslutninger han havde i dag, så håber jeg godt nok ikke, han skal nogen steder. Han virkede også imponeret over VD (tror i hvert fald nok, det var ham, han kommenterede på under skudtræningen), så det kan vel også oppe hans interesse for at gå til den, når han nu kan se, at der tilsyneladende er en kompetent makker i angrebet.

                                Azer leverede i øvrigt også mange, rigtig flotte skud fra distancen.

                                Efter skudtræningen blev der spillet på to mål. Her kom VD ikke til så meget - vel naturligt nok på første træningsdag. Greve satte i øvrigt et par flotte mål ind i det spil, og Lucas Jensen leverede et fint oplæg.

                                I øvrigt var udgangspunktet for spil på to mål, at der skulle leveres genpres med det samme, lød ordren fra TB. Det så aggressivt og fint ud, så forhåbentlig kan det overføres til kamp.

                                JBL var med i træningen, og så fornuftig ud i spil på to mål. Han havde dog ispose på sin fod efter træningen.

                                Vi fik i øvrigt også lige en snak om Arek, som agenten åbenbart skriver med en gang imellem. Arek har fået en ny nyre ovenpå en periode, hvor han har været tæt på at dø pga bøvl med nyren. Dejligt at høre, han har det godt. Han har også fået ny kone og barn, og er nu målmandstræner i en polsk klub.

                                Jeg håber, I sætter lidt mere pris på min beretning end min kæreste gjorde:) Til hendes forsvar så kom jeg en halv time for sent til en aftale pga. turen i Ådalen:)

                                Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at se vores nye angriber i aktion!

                                PS: Fra sin tid i Israel er VD vant til at tale engelsk. Forhåbentlig styrker det muligheden for, at han hurtigt bliver integreret på holdet.
                                Jeg vil gerne undskylde for at lytte med, men kunne ikke styre mig...

                                Comment

                                Working...
                                X