Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd OB - FCK

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  #31
  Nuuuuj - de sidste 15 minutter har vi gradvist forbedret os

  Comment


   #32
   Fedt at se dommerteamet ikke falder for deres filmlort...
   Det er alligevel utroligt at hver gang man tænker ok, nu kan de ikke blive mere inkompetente i OB, jamen så lykkedes det dem alligevel at finde nye måder at fremstå som idioter på...

   Comment


    #33
    Jebali spiller konge i dag

    Comment


     #34
     Godt vi ikke kom bagud 2-0, vi er kommet godt tilbage, mere kynisme i front og vi har en god chance.

     Comment


      #35
      Men skarpheden er der ikke. Vi kan ikke blive med at skabe chancer, der savner jeg noget kynisme. Noget vi ikke har haft i noget nær 10 år.
      Jebali og Sabbi gør det mega godt, nu skal vi bare lige have Kadrii og Frø i gang

      Frø ud og Fenger ind og op på toppen efter 60 min hvis intet ændre sig.

      Comment


       #36
       Vi spillede fint de sidste 15 minutter og skabte chancerne, men der mangler bare at score.
       "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
       - Norbert Elgert -

       Comment


        #37
        Heldigt vi stadig er med i den kamp efter FCK gjorde hvad de ville over deres venstrekant i 25 minutter. Uheldigt vi ikke får udlignet efter vi sætter os på det og skaber 2-3 store de sidste 20.

        Der skal tænkes og handles i pausen. Det går ikke hvis vi ikke sætter prop i. Men der er alligevel muligheder for både 1 og 3p hvis vi får lukket af.

        Comment


         #38
         Vi er da gået fra at være spillet helt og aldeles ud af brættet den første halve time til at være godt med sidste kvarter. Men vi skal simpelthen score på nogle af de store chancer vi får.

         Comment


          #39
          Oprindeligt indsendt af mckellberg Se indlæg
          Vi er da gået fra at være spillet helt og aldeles ud af brættet den første halve time til at være godt med sidste kvarter. Men vi skal simpelthen score på nogle af de store chancer vi får.
          Desværre er BK ikke helt flyvende.
          Men han har jo sparket,hvis den falder til ham. Desværre er der langt mellem målene fra Sabbi, Frø og til dels Jebali. Kunne jo håbe Okosun vil vise sig frem som målscore nu han får chancen. Østrøm kom bedre med, men det er ikke et top 6 forsvar vi har og som vi ved vindes mesterskaber mm ud fra en solid base i forsvaret.

          Comment


           #40
           De første 20 min udstiller vores svaghed, nemlig forsvaret AJA og RØ har ikke det der skal til. RØ kan få det på sigt, men vi mangler en ny erfaren højreback samt CB. Vi er heldigvis godt med igen, synes bare vi ofte skal bruge mange chancer før vi score. Men håber jeg tager fejl.

           Comment


            #41
            De(t) første kvarters/tyve minutters tid var vi godt nok på hælene, og en overgang lignede det begyndelsen på en afklapsning. Der var en motorvej i højreside og til dels også gennem midten. Vi begyndte dog at lukke af og synes også at vores pres blev bedre, samtidig med at vi blev bedre til at holde fast i bolden (FCK faldt også længere tilbage på banen). Det var også der, vores offensiv begyndte at vise livstegn, navnlig Jebali og Sabbi. Frø med et par fine indlæg også, men det er også blevet ved det. Men han er bestemt bedre i dag end rædselspræstationen i Randers. Håber på Ryan på back gerne fra halvlegsstart, så vores offensiv kan blive mere uforudsigelig. Synes man kan se, at Østrøm sjældent får bolden når vi er i angreb. Om han eller AJA skal ud, er mindre vigtigt. Håber også på at Tverskov kommer tidligt ind, så vi kan få endnu mere boldfasthed og afleveringsnøjagtighed og -variation end KL eller AJA kan byde på.

            Comment


             #42
             I øvrigt fandme dårlig stil at afbryde interviewet med JJ efter sølle 5 sekunder for at vise reklamer. Det er sgu for dårligt!!! Det var næppe sket hvis det var Zanka, Zeca eller hvem fanden deres anfører er

             Comment


              #43
              Frø skal ud, han er ikke hvor han var

              Comment


               #44
               Flot, game over, tilbage til virkeligheden.

               Comment


                #45
                Så er det slut. 2-0

                OC må gerne tage sådan en.

                Comment

                Working...
                X