Annoncering

Collapse
No announcement yet.

OBstruktion - Nyt fra Jack Jørgensen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • obforever
  replied
  For en del år siden havde vi også net op bag målene, og jeg må indrømme, at det ikke generer mig synderligt. I hvert fald ville det hverken få mig til at flytte plads eller overveje, om jeg gad komme til fodbold.

  Jack har jo for så vidt ret i, at der er rigtigt mange tilbud at vælge imellem, når der spilles fodbold på stadion. Rammerne omkring kampene bør være fine, MEN det er og bliver resultaterne, der afgør, om der kommer folk på stadion eller ej.

  Fynboer er åbenbart kræsne, og det er ikke som i gamle dage, hvor man enten kunne høre kampen i radioen eller se kampen på stadion. Der var ikke andre muligheder. Og i øvrigt var der også kun en kamp i tv om ugen til sportslørdag - engelsk, vel at mærke. I dag bliver vi proppet med fodbold alle ugens dage. Folk bliver mættet. Folk er ikke sultne for at komme til at se live bold.

  Jeg tror i øvrigt ikke på, at et nyt, fedt stadion trækker voldsomt mange flere tilskuere på stadion. Se bare i Esbjerg. De fik bygget et af de allerfedeste stadions i Danmark. Det var jo ikke ligefrem sådan, at der var pres på indgangene derovre.

  Resultaterne tæller - det er et langt, sejt træk at få flere folk retur på stadion...og nye trukket til.

  Leave a comment:


 • bengaard
  replied
  Oprindeligt indsendt af John Doe Se indlæg
  Spændende. Du nåede ikke lige at høre ham ad om det var for at højne oplevelsen på stadion, at de har sat hegn op?
  Det spurgte jeg ham om. Han svarede:

  Hej Carsten

  Vi er kede af, at du føler dig generet af nettet.

  Vi har desværre oplevet en del gange, at der under opvarmning, hvor publikum er uopmærksomme, er tilskuere, der bliver ramt af vildfarne bolde.
  Det har desværre både betydet smadrede briller, hjernerystelser og andre skader på publikum, som påvirker såvel omkringstående tilskuere - som spillerne på banen.

  Vi har derfor – i lighed med mange andre stadions – valgt at sætte nettet op, og vi har besluttet at sætte et net op, der er så lille som muligt, og som samtidig er så stort-masket som muligt. Maskerne i nettet er i samme størrelse som i nettet i målet, og de tilbagemeldinger vi har fået fra en del andre fans er, at det ikke har været til gene.

  Det betyder meget for os, at vores tilskuere kan tage del i stemningen på RMN-tribunen uden at risikere hjernerystelser og ødelagte briller, og derfor er nettet som udgangspunkt kommet for at blive.

  PS: Tillykke med sejren i går J

  Venlig hilsen / Best Regards
  Jack Jørgensen
  Kommerciel chef/ Commercial manager
  Jeg spurgte så, om man ikke kunne sænke det net under kampen? Intet svar på det.

  Når nu Jacks argumenter går på opvarmningen, så forstår jeg ikke, at man ikke vælger at sænke det under kampen. Det kan sagtens være, det bare er mig, men det generer mig virkelig at skulle se gennem det net. Jeg føler mig slet ikke lige så tæt på kampen som før, og i min vrede i kulden spekulerede jeg endda på, om man skulle have set den i tv i stedet. Næste kamp kan jeg i hvert fald ikke se fra samme sted, hvor jeg ellers har set næsten alle mine kampe fra. Det synes jeg er super ærgerligt og helt unødvendigt. Det er i mine øjne en væsentlig forringelse af stadionoplevelsen, som Jack ellers påstår at ville højne øv

  Leave a comment:


 • Il Corvo
  replied
  Jeg kommer på stadion for at se fodbold, selvfølgelig er det rart hvis alt det udenom er lækkert, men er fodbolden ikke iorden (herunder også klubbens behandling af fans, ambitions niveau og kommunikation) så er der ikke nogen indpakning der kan hive mig på stadion! Net imellem banen og tilskuerne har aldrig været nødvendigt i danmark uden for københavn og er ødelæggende for oplevelsen!
  Fokuser på at fodbolden er fængende og inspirerende, så skal folk nok komme!

  Leave a comment:


 • John Doe
  replied
  Spændende. Du nåede ikke lige at høre ham ad om det var for at højne oplevelsen på stadion, at de har sat hegn op?

  Leave a comment:


 • OBstruktion
  started a topic OBstruktion - Nyt fra Jack Jørgensen

  OBstruktion - Nyt fra Jack Jørgensen

  Vi har i dag haft en god snak med vores kommercielle chef, Jack Jørgensen, i Ådalen, og det er der kommet to nye indlæg ud af.

  I det ene fortæller han om, hvordan det indtil videre er gået med vores ambassadørkorps, og i det andet fortæller han, hvilke nye ting, der kommer til at ske i løbet af 2018. Der er nogle rigtig spændende ting på plakaten.

  http://obstruktion.dk/jack-joergense...ores-historie/

  http://obstruktion.dk/jack-joergensen-skal-ske-2018/
Working...
X