Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Miraklet i Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Miraklet i Madrid

    Den fortjener en tråd for sig selv - og kunne ikke lige finde den her på Forum.

    Men det er i dag 23 år siden, at OB vandt over Real Madrid - det fejrer vi hos Stemmer Fra Ådalen med en helt særlig udsendelse, hvor Morten Bisgaard er på besøg og fortæller i detaljer om den fantastiske sejr den 6. december 1994.

    Lyt endelig med her:

    https://soundcloud.com/obstemmer/mir...om-superligaen

    #2
    Fedt fedt fedt fedt

    Comment


      #3
      Jeg ærgrede mig over, at den ikke var klar i morges, da jeg tog på arbejde. Men jeg glæder mig til at tage fat på den, på vej hjem i dag.

      Comment


        #4
        Glimrende udsendelse.
        Som en 14-årig knægt kan jeg huske, at jeg øjeblikkelig efter slutfløjtet slog over på Eurosport og så forlængede højdepunkter med engelske kommentatorer. Der var meget "Hogh, HOGH, HOGH!"

        I diskussionen om det største europæiske resultat, så tror jeg, at jeg har Brøndbys UEFA-eventyr som nummer 1. De var uhyggeligt tæt på en finale, og kunne uden tvivl have vundet turneringen.
        Som enkeltkamp er der slet, slet ingen tvivl hos mig. Det er Miraklet. Real Madrid var jo anset som måske verdens bedste hold på det tidspunkt. Som I siger i udsendelsen: Et andet nederlag på hjemmebane den sæson. Ingen andre har vundet en europæisk kamp ude mod Real Madrid med 2-0. Ingen.
        Jeg anerkender FCKs europæiske sejre, men.. f.eks. 1-0 sejren mod United kom på baggrund af en mildest talt elendig indsats af United. Og som I siger: Gruppekampe giver en anden dynamik. Brøndbys 1-0 mod Liverpool er flot, men det næststørste resultat i en enkelt kamp?
        Juventus - Hvidovre: 3-3.
        Muligvis spiller det ind, at jeg er fra Hvidovre, men alligevel:
        Italien har i sommeren 1982 vundet verdensmesterskabet. På Juventus hold var der 6 verdensmestra, bl.a. den legendariske målman Dino Zoff. Og nåh ja: Michel Platini var også på holdet. Det er altså ikke noget dårligt resultat at hive med hjem, selvom det ikke rakte til avancement: Det første møde var endt 1-4.
        https://da.wikipedia.org/wiki/Hvidov...3%A6tsforening
        https://www.youtube.com/watch?v=YzGNkovs9wE
        https://www.dr.dk/sporten/fodbold/ch...var-paa-besoeg

        Så:
        1: Miraklet i Madrid
        2: Hvidovre henter 3-3 i Torino.
        3: En eller anden kamp.

        Comment

        Working...
        X