Annoncering

Collapse
No announcement yet.

HHA: Efterårets UEFA-hold

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    HHA: Efterårets UEFA-hold

    Kan huske hvor mange som var efter ham i OB. Personligt har jeg altid været fascineret af hans fightervilje og synes det var synd han ikke passede ind i OB's "nye" koncept - hvor ingen efterhånden har passet ind.

    Men nu er han udtaget af UEFA's skribenter til Efterårets hold i EL.. STORT TILLYKKE TIL HHA

    Holdet
    Målmand

    Vladislav Stoyanov (PFC Ludogorets Razgrad)

    Forsvarsspillere
    Gonzalo Rodríguez (ACF Fiorentina)
    Nick Viergever (AZ Alkmaar)
    Jordi Amat (Swansea City AFC)
    Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur FC)

    Midtbanespillere
    Bebras Natcho (FC Rubin Kazan)
    Hans Henrik Andreasen (Esbjerg fB)
    Fabien Camus (KRC Genk)

    Angribere
    Andriy Yarmolenko (FC Dynamo Kyiv)
    Olcan Adın (Trabzonspor AŞ)
    Alan (FC Salzburg)

    Link
    http://www.bold.dk/nyt/HHA-paa-efter...UEFA-hold-i-EL

    EDIT:
    ADMIN: Ret venligst overskrift til: HHA: Efterårets UEFA-hold
    Last edited by daCarp0; 13-12-2013, 12:08.

    #2
    Nu har jeg rent faktisk set de fleste af EFBs kampe i efteråret, og for det første virker det som om UEFA bare skulle udtage en eller anden fra EFB, og for det andet har HHA ikke leveret noget, der overbeviser mig om at han skulle have været beholdt.

    Han er god i Esbjerg, fordi de har bygget midtbanen op rundt om ham, men hans afleveringsspil og presspil lader stadig meget tilbage at ønske. Under TBs spillestil vil han ikke kunne passe ind, og han er i EFB ofte blevet udstillet mod hurtigere, boldfaste hold, som han også blev det i OB.

    Fighten og hovedstødsstyrken har man aldrig kunne sætte spørgsmålstegn ved, men han er altså ikke den store midtbanegeneral eller pasningsspiller.

    Der har lidt været en tendens i diskussionen om ham herinde til at folk enten udnævnte ham til den mest undervurderede og fantastiske midtbanespiller i ligaen, eller synes han var verdens største boldmongol. Sandheden ligger nok et sted imellem. Jeg kan godt nævne ti midtbanespillere i Suppen' jeg hellere ville have, i hvert fald.
    "Ohne sauhunde geht es nicht!" - Maik Franz
    Kluden Krew - O'ense Internationals

    Comment


      #3
      Fortjent hæder til HH! Jeg forstår ikke, at medierne og "fodboldeksperterne" går sådan i selvsving over Esbjerg, for udover HH og brødrene, har jeg ikke meget fidus til deres hold.

      Når HH bliver brugt rigtigt, er han en rigtig dygtig spiller, som da han blev brugt på den offensive midt i OB i de internationale kampe, hvor han var kampafgørende med sin Lampard-lignende evne kunne placere sig rigtig i feltet.. På trods af sine manglende evner i andre af spillets facetter.

      Comment


        #4
        Jamen, det kommer da ikke bag på mig. Jeg har jo altid været i stand til at se hans fortrin hvor mange kun så det han ikke kunne. Det viste sig så også at på et andet hold med en anden træner kunne han blomstre igen. Og jeg foreslog ham også som vores anfører - i stedet for Chris. Men at han kunne være en så god anfører, havde jeg dog ikke turde tro på. Var nok heller ikke gået helt så godt hos os.

        Men et stort tillykke til OBs vigtigste spiller i flere sæsoner (bare se hvordan vi faldt sammen, da han var væk).
        Græsset er altid grønnere på den anden side, hvis man glemmer at vande.

        OB - engang var vi gode

        Comment


          #5
          Tillykke, fortjent hæder til vores gamle jernmand. Han er virkelig blomstret op efter at han kom "hjem" til Esbjerg.

          Når det er sagt, så vil jeg gerne holde fast i, at jeg tror EfB kommer i seriøs nedrykningsfare til foråret. De annoncerer ganske vist, at de vil forstærke sig massivt i vinterens løb, men der er ingen garanti for, at de af den grund får holdet til at fungere fra dag 1, og om nogen ved OB-fans jo, hvor galt det kan gå, hvis man fokuserer (for meget) på europæiske kampe og nedprioriterer den grå hverdag med kampe i Haderslev, Slagelse og Farum.

          Comment


            #6
            HHA er sgu en stjerne Han passede desværre ikke længere til vores hold, men han gjorde til alle tider sit bedste, og var vigtig for os i mange situationer. Rart at han får noget hæder, det har han fortjent

            Comment

            Working...
            X