Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Tanker omkring klubben og hvordan vi kommer videre

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Tanker omkring klubben og hvordan vi kommer videre

    Lidt tanker om den seneste tid i og omkring Klubben.

    For mig at se starter det hele omkring år 2008 hvor der bliver tilført en del millioner i et håb om at købe sig til mesterskabet. Lidt som FCK gjorde det i starten af 90’erne. Uheldigvis lykkes dette ikke for os som det gjorde for FCK. Så da vi ikke fik kontant gevinst og tilført de ca. 130 millioner det giver at spille i CHL ( et beløb Malmø FF har fået i denne sæson ) ja så slap midlerne op.

    I store dele af denne periode, har implementeringen af vores egene talenter til førsteholdstruppen lagt på et meget lille sted. Så da vi skulle til at skære de dyre spillere væk og spare var der ikke noget at falde tilbage på.

    Fyringen af Kim, Lars og Viggo var helt på sin plads når man ser tilbage på det. De fik midlerne til at vinde et mesterskab, hvilket som bekendt glippede og ja så er det ud af vagten.

    Her efter forsøger vi så at tage en kold tyrker, skifter store dele af holdet og vil til at spille tiki-taka. Ved brug af egne talenter. Vi får så en træner og en sport chef som slet ikke magtede opgaven.

    Vi fik så Jesper Hansen ind som udefra har fået en klar opgave. Red klubben rent økonomisk!
    Hvilket han også er godt i gang med. Ydermere er vi blevet godt hjulpet af Ove P.

    Der er lang vej endnu for at vi kommer op i toppen, men med små spæde skridt så skal det nok lykkes. Vi skal have økonomien på plads og den er stille og roligt på vej. Ydermere skal vi have en rygrad af vores egne fynske talenter. Det hele er godt på vej.

    Forlæng med Ove giv ham 2 år mere. Nej han gør os nok ikke til mester, men vi er i gang med en proces hvor vi skal have sat en prop i så vi ikke rykker ud og vi skal have bygget et hold op.

    Vi mister nok Emil og Falk til sommer så mit forslag er at vi tilbyder en 2 årig kontrakt til Jonas Kamper og Kasper Lorentzen. Så de kommer gratis til sommer, tilbyd en kontrakt til Gilberto Macena så vi får noget kvalitet ind i angrebet. Disse spillere skal være med til at styrke holdet også kan vi få vores talenter ind. På midtbanen har jeg tiltro til Azer som fremtidens mand. Lige nu gør Spelmann det fint som hans makker. Ham og Ari må kæmpe om pladsen ved hans side indtil Desler forhåbentlig er klar til at overtage pladsen i løbet af næste sæson. JBL bliver forhåbentlig klar til at tage VB efter vinter pausen.
Working...
X