Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Vølmos! (..?)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Sangeren
    replied
    Det mysterium kan jeg godt opklare. Der bliver ofte også råbt idet modstanderen sparker frispark tæt på vores mål for at forvirre ham.

    Ordet er Møl'mos eller Møllemos. Det henviser til det bomuldsfnuller fra ens underbukser som ofte sætter sig i ens røvskæg efter dyrkning af sport.

    Altså mos(som ellers ofte kun vokser på nordvendte flader) i møllen. En pæn træls ting, som nemmest fjernes med tommel og pegefinger i badet efter sport.

    Velbekomme med forklaringen og tak til Kuno som jeg har overværet at råbe det mange gange fra langsiden.

    Leave a comment:


  • Jeppetoje
    replied
    Det har jeg da godt nok aldrig hørt...

    Leave a comment:


  • Båtnak
    started a topic Vølmos! (..?)

    Vølmos! (..?)

    I en tid, hvor der bliver/blev snakket meget om, hvad man må og kan råbe fra tribunen og ned til modspillerne, kom jeg til at tænke på et råb, jeg aldrig har fundet ud af, hvad handler om.

    Gennem mange år, hvor jeg har stået på Stiften, har jeg hørt en mand (og kun én mand..) råbe et ord ganske ofte, når modspillernes målmand havde udspark foran os. Det var ikke noget med homoseksuelle undertoner, tilsvininger af gribeevner eller udskamning af at ligne en anden målmand, vi ellers ikke brød os om (Mogens Krogh, red.). Det var nok heller ikke engang noget, målmanden selv tog noget notits af, for måske var det ikke engang et ord. Eller var det? Og hvad var det?

    Jeg kan bedst beskrive ordet som "VØLMOS!!!". Eller ØLMOS!!! ...

    .. og jeg håber sådan nogen kan hjælpe med at opklare, hvad i alverden der er foregået. For måske har det faktisk været et ret godt ord at råbe (?) ... :-)

    Er der nogen, der kan udrede mysteriet? Og er der andre det gennem tiderne har hørt nogle underlige råb på tribunerne, der trænger opklaring i samme moment?
Working...
X