Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Rygter/ønsker - Transfervinduet Sommeren 2017

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • amphibia
    replied
    Så er der lidt nyheder. Jeg har afhørt min kammerat, og ydet lidt tortur på ham for at få lidt informationer. JH og CS holdt møde i den forgangne uge/weekend. Der blev snakket flere ting, og én af tingene var transfers.

    Min kammerat vil ikke sige noget konkret, men han siger at der blev snakket omkring én spiller/spillere fra FCM´s trup og ikke salg fra os. Jeg satser på at kunne presse lidt flere detaljer ud af ham inden aftenen/natten er omme.

    Leave a comment:


  • Entusiastens
    replied
    Oprindeligt indsendt af SU1978 Se indlæg
    Det er svært at sammenligne så direkte, det giver da ikke mening, at smide et parameter som 42 kampe ind f.eks. Man blander pærer og bananer. Det giver mere mening, at kigge lige på, hvordan FCK præsterer i Europa, og så overveje, om et Championshiphold ville kunne gøre det samme, det tror jeg altså ikke....

    Men hvorom alting er, behøver det altså ikke sige så meget, at mini-Joan ryger der hen, der er masser af unge spillere, der ryger til klubber i udlandet, fordi klubberne fisker talenter rundt omkring, agenter er inde over osv. og mange af dem ender uden succes. Så vil være forsigtig med, at konkludere alt for meget på nuværende tidspunkt.
    Præcis, det er en ret skæv præmis :).
    Nej, det var der ingen hold i The Championship der ville kunne.

    Leave a comment:


  • andlox
    replied
    Oprindeligt indsendt af makitabel Se indlæg
    Mig bekendt er der da godt forhold mellem brødrene, alle 3 (Hákun, den midterste spillede med Vendsyssel ff, men er returneret til Færøerne og spiller med Skála i den bedste færøske række i dag). Deres far var ligeledes en dygtig fodboldspiller i sine dage:)

    Mit gæt er at prøveopholdet i Sunderland var undervejs før Andrias kom til OB, og at OB har gjort Joan en tjeneste ved at lade Andrias træne med 1.holdet og reserver/u-hold, og spille kamp, for at være behjælpelige. Det ses tit at en 'gammel kending' eller des lige træner med f.eks. for at holde sig i form osv. Intet odiøst der, og så har man selv haft mulighed for at kigge Andrias efter i sømmene.. For Andrias er det jo en god mulighed til at forberede sig optimalt, da han får set og afprøvet hvad der skal til, hvad der forventes af en osv. Hvis træneopholdet i Sunderland ikke kastede en kontrakt af sig, og han gjorde en god figur i OB, så ved man jo aldrig hvad der kunne have været af muligheder der fremadrettet.

    Men det er et rent gæt fra min side.. Det som jeg pointerede var, at såfremt at han gjorde et indtryk i OB, så kunne OB vel have kapret ham med det samme. Et indtryk i Sunderland har han så gjort, da man vælger at skrive kontrakt med ham, endda 2 år. Joan fik i sin tid først en halvårig kontrakt med Newcastle, som sidenhen blev forlænget, hvis jeg ikke husker helt forkert. Joan var sågar med i pre-season friendlies, og bankede på 1.holdet med bl.a. Løvenkrands, hvorefter en trænerfyring indtraf, og så endte det med at han blev udlejet til Gateshead..
    Tak for svaret. Og hvis du gætter rigtigt så kunne det ja også forklare hvorfor vi skrev ikke kontrakt med ham: nemlig at den dreng måske ville ikke fordi ham ville afvente hvad der kommer ud med Sunderland først.

    Leave a comment:


  • makitabel
    replied
    Oprindeligt indsendt af Oblisk Se indlæg
    Hvordan kommer du frem til det med vores scout(s) pga de signer ham?
    scouts var også en dum formulering.., tænkte mere at man jo netop har haft mulighed for at se ham an i en uge.. Så er det bare underligt at man kan komme til så forskellig slutsats. Sunderland smider en 2-årig kontrakt efter ham, så man må stærkt formode at de ser rimeligt stort potentiale i drengen, enig??

    Leave a comment:


  • makitabel
    replied
    Oprindeligt indsendt af Entusiastens Se indlæg
    Okay ... det er alligevel lidt af en udmelding.
    Hvor mange penge de har gør jo ikke at de også har niveau derefter, hvilket især vil gøre sig gældende for næstbedste række.
    De engelske klubber har samlet set flest penge, men er pt kun tredjebedst i Europa, tæt på at droppe helt ned på fjerdepladsen ...
    Jeg synes der er en tendens til at overvurdere engelsk fodbold, først landsholdet, som dog efterhånden er blevet mere realistiske, men klubfodbolden holder fast i den her forestilling om at være de bedste, hvilket de helt evident ikke er.
    Overvurderingen, i mine øjne, af The Championship, følger i det spor.

    Enig med Entusiasten her! Der må vel menes på det økonomiske frem for sportslige parameter.. Det kommer så vel også lidt an på hvordan en liga vurderes. F.eks. tror jeg AJAX, PSV og måske 1-2 til fra f.eks. den hollandske liga er stærkere end det generelle niveau i premiership. Men midten og bunden i den bedste hollandske række er svagere, langt svagere..

    Men premiership kan som minimum ikke konkurrere med: Seria A, La liga, Premier league, Bundesligaen og Ligue 1, og så er som sagt toppen af hollandsk og belgisk fodbold.

    Leave a comment:

Working...
X