Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Vurdering af truppen i den aktuelle situation

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

    Vurdering af truppen i den aktuelle situation

    I flere tråde diskuterer vi her om truppens præstation. Der går det ofte om spørgsmålet om truppen er "kun" for darlig sammensat og/eller at enkelte spiller underpræsterer. Jeg vil gerne give en diskussion/vurdering om truppen helt uafhængig af årsagen derfor:
    Målmand: der står vi med Gryte, OB's bedste målmand siden mange mange år. Perfekt besat position for os.
    CF: en rigtig god mand med Tverskov to (KEP og Tingager) med spørgsmål. Begge med for mange fejl, synes Tingager har udviklingspotential. KEP måske "over the top"? Konklusion: Vi mangler en god spiller, især hvis Tverskov er ude på grund af skade/karantæne eller skal spille på midtbane fordi vi er for tyndt der.
    Backs: helt problematisk. På hb er Lund alt for svingende med enkelte rigtig gode kampe men også med rigtig forfærdelige. Desler er ingen back og kan spille det kun som nødløsning. Pereira viste ikke kvalitet på vb og JBL er også meget svingende og ofte skadet. Konklusion: rigtig problematisk situation.
    Defensiv midtbane: El Mak er rigtig god, synes Izunna er absolut skuffende og færdig i klubben. Konklusion: mangler bredde hvis El Mak er ude.
    Offensiv midtbane og kants: De eneste som viser kreative takter er Nana og Joan. Joan udvikler sig bedre end forventet og er helt optimistisk i hensigt af Nana. Når JJT er tilbage kan han også hjælper i det. Men det er for tyndt med de tre. Håber lidt på Yao på kanten. Han viser indsats, spiller helhjertet og er vel vores hurtigste spiller, men er også ung og mangler stadig meget. Desler og Joan kunne blive en god kombination på kanterne men det er tyndt på den position. Konklusion: flere spiller som kan bidrage men for tyndt og vi mangler en rigtig god 8'er og en rigtig god kant.
    Angriber: Fester og AK er begge ikke i form. Der er ingen som kan skabe konkurrence. TM kommer først langt efter de andre selv når de er uden af form. Hvem ved hvornår AK kommer igen rigtigt i gang med alle sine ryggenproblemer? Konklusion: aktuel situation er forfærdelig, vi mangler den tredje gode angriber absolut.
    Hvem ser I kan måske hjælpe at truppen stepper op. Flere af jer ser ja ofte træningen. Hvad er med de unge i truppen? Er der muligheder?
    Last edited by andlox; 29-10-2016, 10:11.
    "Einstellung ist alles. Talent wird überschätzt. Talent ist Grundvoraussetzung, ohne Talent geht nichts, aber Talent stellt dich nur in die Tür. Charakter, Einstellung und Fleiß bringen dich hindurch"
    - Norbert Elgert -


    #2
    Optimistisk set skal vi ud og forstærke start 11 på følgende pladser højre back, center forsvaret og central midt. Til bredden skal vi have en angriber mere, som kan agere som fuldgod erstatning for AK og Fester.

    Comment


      #3
      Pt.

      OB skal forstærkes på

      VB, HB, 1 CM

      1 off. Midt, 1 kant

      2 angribere!

      Altså på 7 positioner!

      At Kent Nielsen så ikke er dygig nok til at sætte den nuværende trup ordentligt op, er en anden side af sagen.

      Comment


        #4
        Oprindeligt indsendt af Københavnstinker Se indlæg
        Pt.

        OB skal forstærkes på

        VB, HB, 1 CM

        1 off. Midt, 1 kant

        2 angribere!

        Altså på 7 positioner!

        At Kent Nielsen så ikke er dygig nok til at sætte den nuværende trup ordentligt op, er en anden side af sagen.
        Enig - formoder du mener CF.

        De nye skal have speed og kvalitet. Det vil også styrke bredden, og så må vi afskibe nogle af de spillere som JH har købt som han godt ved ikke er gode nok. Inden indkøbende skal JH også afskibes. Måske kan de bruge ham i BBB, Brylle eller en håndboldklub

        Comment


          #5
          Ja, jeg så godt jeg havde lavet forkert.

          Comment


            #6
            Truppen bør forstærkes med offensiv midt, og en angriber.
            Men vigtigst af alt. En træner med mere pondus.

            Comment

            Working...
            X