Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Vil du bytte trup med en anden superligaklub?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  #16
  De enkelte spilleres kvalitet på en skala fra 1 (uduelig) til 10 (fantastisk) set fra mit perspektiv:

  Grytebust: 8
  Falkesgaard: 4
  KEP: 3
  Tingager: 4
  Pereira: 3
  Tverskov: 5
  Edmundsson: 4
  Makrini: 7
  Jönsson: 2
  Festersen: 5
  Thomasen: 4
  Izunna: 3
  Buus: U.B
  Thrane: 2
  Desler: 5
  Barrett: 4
  Greve: 4
  Welbeck: 2
  Mikkelsen: 1
  Lund: 2
  Yao: 2
  AK: 6 (desværre konsekvent skadesramt og derfor ikke af den store betydning)

  Samlet: 81

  Prøv selv at lave en lignende værdiskala. FCK ligger på 8-9-10 med samtlige spillere i truppen. Jeg vil faktisk vurdere selv Horsens og andre "konkurrenter" væsentligt højere. Ja, der er nogle navne i OB, som umiddelbart klinger (derfor var pressen også så optimistisk på vores vegne), men i realiteten er det en trup, som ikke har kvalitet til mere end bunden af ligaen eller toppen af 1. Division. Kun på to (Gryte + Makrini) pladser har vi kvalitet til et hold, der kan spille om europæisk fodbold. Tverskov er til midten af ligaen.

  Resten af truppen berettiger ganske enkelt ikke til mere end den delte sidsteplads, som vi nu ligger på. Det falder tilbage på både Kent og JH, men især sidstnævnte, da det måtte formodes, at netop fodboldhandel skulle være hans spidskompetence.

  OB har fået, hvad der er betalt for. Et hold af sekundaspillere. Det svarer til at ville lave en bryllupskage på en pose rasp og en liter mælk, der er gået over sidste salgsdato. It's not gonna happen!
  Last edited by StateTrooper; 26-09-2016, 11:01.
  OB havde været danske mestre nu, hvis ikke man i 2008 havde lagt kursen om og forsøgt at købe sig til et mesterskab med udenlandske stjerner. Havde man beholdt Ulrik Larsen, og bestyrelsen havde lagt mindre pres på Kim Brink, havde OB vundet mesterskabet mindst én gang siden. Jesper Hansen og Kent Nielsen skal i øvrigt fyres.

  Comment

  Working...
  X