Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Nedtakt: Lyngby - OB

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Nedtakt: Lyngby - OB

  Endnu et skuffende resultat, og i modsætning til Silkeborg-kampen, synes jeg ikke engang at vi kan sige vi er uheldige med ikke at vinde. Godt nok har vi kontollen de sidste 15 min (bortset fra deres straffespark), og har muligheden for at vinde, men det er vel også det eneste tidspunkt i kampen, hvor jeg synes vi har kontrol over kampen.

  Jeg synes Greve og Desler gør det godt, og de forsøger i det mindste at skabe noget. JJT kommer også ind og gør det godt, og jeg synes snart at vi har givet duoen Makrini - Izu chancen nok gange, til at sige at det ikke er sammensætningen.

  Generelt mange der ikke gør det godt i dag, men Rasmus J, KEP og Izu, smider ekstremt mange bolde væk. Og så er Edmundson, slet ikke god nok til det niveau her.

  Og så synes jeg Kent har en mærkelig måde at coache på. Han sviner spillerne til ligeså snart de laver en fejl, og ikke på den mest konstruktive måde. "Izu for f... sake", "Come on Jao", "kom nu igang Rasmus", alle citater fra dagens kamp, vel og mærke råbt til den enkelte spiller.
  Jeg ved godt at det er hans stil, og måske er lige så frustreret som os andre, men jeg kunne godt savne at han i stedet, opmudrede spillerne til at ændre deres fejl, og give dem råd til ikke at gentage dem.

  Jeg synes lidt vi mangler en plan B. Vi spiller 4-4-2, hvor kanterne trækker ind i banen og giver backerne mulighed for at komme i overlap og lægge et indlæg. For det første er det efterhånden læst, at det er det Kent vil, men vi har en venstreback, som har sine kvaliteter i det defensive, og så har vi to angriber som har deres kompetencer med fødderne og derfor taber mange indlægsdueller.

  Det er kun spillet to kampe og der er lang vej igen, men jeg tror nu at det har lidt længere udsigt end jeg lige havde regnet med inden vi igen er top 4 hold i Danmark. (ikke at jeg havde forventet det ville ske i den her sæson).

  Vores bundniveau under Kent er helt sikkert højere end det har været de senere sæsoner, men jeg synes godt nok ikke vores topniveau har været særlig godt under ham.
  Inden sæsonen gik i gang, gennemgik jeg lige statistikkerne fra sidste sæson, og det var faktisk skræmmende, hvor få kamp vi havde bolden mest eller havde flest chancer, uanset hvem vi mødte.
  Jeg ved godt at man ikke kan bruge statistik til så meget, men det giver dog et billede af at vi sjældent har været dominerende i kampene.
  Og det var vel trods alt derfor vi fyrede hele trænerteamet for efterhånden mange år siden. For at spille mere boldbesiddende og offensivt. Der har været mange udfordringer, der har gjort det svært at udvikle holdet siden, men jeg synes ikke vi spiller bedre fodbold nu, end vi gjorde under Lars Olsen. Og det er trods alt 6 år siden, så man skulle mene det burde have været muligt at forbedre.
Working...
X