Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Observationer og karakterer fra OB - Esbjerg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • fmprOB
    replied
    Jeg syntes faktisk de er meget passende- undskyld jeg ikke uddyber

    Toppel kunne måske have fået en pind mere

    Leave a comment:


  • Kloster
    replied
    Mærkelige karakterer - undskyld jeg ikke uddyber.

    Leave a comment:


  • Observationer og karakterer fra OB - Esbjerg

    Da jeg aldrig har gået i skole under den "nye" karaktérscala, hvor alle får 12, så kommer der en hård bedømmelse efter den gamle 13-scala.

    Toppel: Får 6. Virker meget usikker og fejlcastet til superligaen. Har dog nogle redninger som gør, at han består i dag.

    Skogseid: Får 03. Var bagefter i hele kampen. Havde OB mødt et bedre hold, som havde evnerne til at udnytte OB's dårligste spiller, så var nederlaget blevet meget større.

    L. Nielsen: Får 7. Har nogle gode indgreb, men virker af og til som om, at han taber hovedet og står fejlplaceret, eller farer forvildet rundt.

    Jonasson: Får 5. Det kører ikke for Jonasson i dag. Han var virkelig ringe. Dårlige placeringer uden indgreb - det er dumpet.

    Skulason: Får 6. Min søn mente godt nok, at han var megadårlig, men jeg synes, at Skulason gjorde det ok til bestået - men heller ikke mere.

    Emil Larsen: Får 5. Puha Emil Larsen! Faktisk synes jeg snart, at det er hån mod andre spillere, at han skal starte inde. Trækker sig i tacklinger, løber næsten ikke, har en opgivende attitude. Jeg tror, at Lyngby er den næste klub til ham, nu når han gerne vil til hovedstaden. Dog kom han frem til nogle chancer, som dog blev fornærmende ringe afsluttet.

    Rasmus Falk: Får 5 af mig! En af grundene til at Skogseid så meget dårlig ud i dag, var Rasmus Falks defensiv. Falk hjælper slet ikke til defensivt, og efterlader en motorvej til Esbjerg. Han kan nogle ting offensivt - vi så dem bare ikke ret meget i dag.

    Spelmann: Får 7. Sammen med Lasse Nielsen var han 1 af 2 som gav sig for holdet i dag. Det rækker dog ikke til mere end et 7-tal.

    Azer: Får 6: Azer består i dag. Er ikke megadårlig, men bringer heller ikke noget iøjnefaldende godt.

    Dalgaard: Får 5. Man fornemmer hans farlighed, men når der ikke er nogen der kan sætte ham op, så kommer Thomas Dalgaard ikke i de situationer, hvor han kan blive rigtig farlig.

    Greve: Får 5. I store dele af kampen havde jeg glemt, at han var med. var meget usynlig og brændte på det skammeligste OB's største chance.


    Jeg er en stor fan af Ove P. Men et eller andet er gået galt i dag. Opstillingen virkede ikke, og forsvaret virkede meget usikkert. Samtidig var midtbanen meget lidt kreativ og angriberne fik ikke noget at arbejde med. Det er en hån mod andre fodboldspillere, at Emil Larsen skal blive ved med at starte inde. Hvis der ikke er nogle andre på bænken der kan erstatte ham, så må man jo hive en juniorspiller op, der i det mindste kan kæmpe. Samtidig mangler OB hårdt spillere med klasse og selvtillid - der venter et stort arbejde i sommerens transfermarked for OB. Ove P. får i øvrigt 03 i dag.

    Det kan godt være at I mener, at mine karakterer er hårde, men jeg mener 100% at holdet dumpede i dag mod et middelmådigt Esbjerg-hold. Så derfor får mange af spillerne selvfølgelig dumpekarakterer. Hold kæft hvor var det skidt.
    Last edited by Københavnstinker; 20-03-2015, 22:56.
Working...
X