Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Støt op om OBstruktion (Vind en OB-trøje)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • fmprOB
    replied
    Oprindeligt indsendt af Ricardo Se indlæg
    Håber i kan finde meget balanceret tilgang til reklame.

    Måske nogle faste reklamer på jeres web sidder i højre eller venstre kolonne eller i bunden af siderne.

    Hvis jeres produkt og også indlægene her, bliver for meget blandet sammen her, er jeg bange for det bliver ødelagt og fravalgt.
    Enig. De sidste i må blive er for meget mainstream. Så drukner man bare..
    Men sætter stadig super stor pris på det arbejde der bliver lavet

    Leave a comment:


  • Ricardo
    replied
    Håber i kan finde meget balanceret tilgang til reklame.

    Måske nogle faste reklamer på jeres web sidder i højre eller venstre kolonne eller i bunden af siderne.

    Hvis jeres produkt og også indlægene her, bliver for meget blandet sammen her, er jeg bange for det bliver ødelagt og fravalgt.

    Leave a comment:


  • Støt op om OBstruktion (Vind en OB-trøje)

    Kære Striwer!

    Vi startede OBstruktion som et lille hyggeprojekt, som vi havde det sjovt med. Sådan er det stadig, men der er nok blevet taget lidt bedre imod det, end vi havde regnet med.
    Vi har haft flere besøgende, end vi havde regnet med, og der har været lidt mere fokus på vores side, end vi havde regnet med, men det er jo kun godt!

    Vi søgte derfor akkreditering til Superligaen, hvilket vi ikke havde regnet med at få, men man kan jo højst få et nej. Det blev dog til et ja, og det er vi selvfølgelig også meget glade for, og det er en god mulighed for os.

    Vi vil selvfølgelig også gerne forbedre os. Vores side kunne godt trænge til en opgradering, ligesom vi også godt kunne bruge lidt bedre udstyr, så vores interviews kan blive bedre, og vi evt. kunne lave videointerviews i fremtiden.

    Men det koster jo penge, og da vi startede projektet som ren hygge, har vi slet ikke budgetteret med sådan nogle udgifter, så det kunne jo være rart, hvis vi på en eller anden måde kunne få råd til det.
    Vi har dog ikke tænkt os at gå ud og lede efter en eller anden sponsor, da vi slet ikke ved, hvor vi skulle finde sådan en henne, og det nok er noget med, man skal kende en, der kender en. (Men hvis nogen kender en, så send ham da gerne vores vej).

    Derfor har vi i stedet valgt at arbejde lidt med nogle tiltag, hvor der bliver støttet op om os, samtidig med at folk får noget igen. Det er den metode, vi kom frem til, ville være det bedste for os.

    Det første tiltag kan vi præsentere nu, og det er et samarbejde med det danskejede spilleselskab 777.dk. De vil i samarbejde med os lave en masse hurlumhej omkring OB's kampe med konkurrencer, tipskuponer, spiltips og lign.

    Den første konkurrence er til fredagens kamp mod Silkeborg. Her vil alle der spiller minimum 50 kr. på kampen hos 777 deltage i lodtrækningen om en OB-trøje. Man kan læse mere om den konkurrence her: http://obstruktion.dk/obstruktion-in...amarbejde-777/

    Vores aftale med 777 er således, at jo flere der deltager omkring de ting, der bliver lavet, jo mere støtter det os. Så vi håber selvfølgelig på, at der er mange, der vil bakke op omkring det.

    Vi håber på at præsentere flere tiltag i den nærmeste fremtid, og så håber vi selvfølgelig på, at i vil støtte op omkring dem. Og endnu en stor tak til alle dem, der er interesseret i det arbejde, vi går og laver.
Working...
X