Side 3 af 7 FørsteFørste 12345 ... SidsteSidste
Viser resultater 21 til 30 af 65
  1. #21
    Senior Member Plum's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Frederiksberg
    Indlæg
    24,774
    Nogen der kan hjælpe mig med popup pis på min PC - er skiftet til firefox fra ie og efter et stykke tid så er der begyndt at komme en reklame i bunden af skærmen og en i nederste højre hjørne ..

    Og hvorfor husker div. sider inkl. denne ikke mit login?
    "Fejlen ved verden er, at de dumme er så skråsikre på alting, og de begavede så fulde af tvivl."

    "Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger."

    Venter man for længe, får man ingenting ...

  2. #22
    Har du været på www.donkeypenis.com ?

  3. #23
    Senior Member Plum's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Frederiksberg
    Indlæg
    24,774
    Citer Oprindeligt indsendt af Wieben Se indlæg
    Har du været på www.donkeypenis.com ?
    ?
    "Fejlen ved verden er, at de dumme er så skråsikre på alting, og de begavede så fulde af tvivl."

    "Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger."

    Venter man for længe, får man ingenting ...

  4. #24
    Senior Member Storfod's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Rønninge
    Indlæg
    7,216
    Citer Oprindeligt indsendt af Plum Se indlæg
    ?
    Han mener nok om du har fået virus fra porn-sites :-) Men skræmmende at Wieben kender til en sådan side!

  5. #25
    Hov hov... Det ene leder jo nogengange til det andet, HELT AF SIG SELV...

  6. #26
    Senior Member Plum's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Frederiksberg
    Indlæg
    24,774
    Citer Oprindeligt indsendt af Storfod Se indlæg
    Han mener nok om du har fået virus fra porn-sites :-) Men skræmmende at Wieben kender til en sådan side!
    Nåe .. nej det er nok nærmere efter et forsøg på noget fodboldstream ved Esbjergkampen der gik galt .. men virusprogram er opdateret og fuld søgning er foretaget men lortet kommer stadig frem ..
    "Fejlen ved verden er, at de dumme er så skråsikre på alting, og de begavede så fulde af tvivl."

    "Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger."

    Venter man for længe, får man ingenting ...

  7. #27
    Senior Member Kaspernon's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Vejle
    Indlæg
    18,808
    Lav en system gendannelse...

    Jeg kunne heller aldrig få det skidt væk når det var kommet, og det eneste der altid endte med at blive svaret, var at gendanne pc´en til dagen før det begyndte...

    Der er sikkert en nemmere løsning, men jeg er virkelig en hat til sådan noget her...

  8. #28
    Citer Oprindeligt indsendt af Plum Se indlæg
    Nåe .. nej det er nok nærmere efter et forsøg på noget fodboldstream ved Esbjergkampen der gik galt .. men virusprogram er opdateret og fuld søgning er foretaget men lortet kommer stadig frem ..
    Prøv at giv den en scanning med MalwareBytes. Ellers skal du nok forsøge med noget andet software (HijackThis), men det er kun for "proffe", da man kan smadre ens system med det hvis man gør noget forkert :-)

    Og så vil jeg anbefale dig at gå over til en anden browser end (lorte) IE

  9. #29
    Senior Member Plum's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Frederiksberg
    Indlæg
    24,774
    Citer Oprindeligt indsendt af elias.odense Se indlæg
    Prøv at giv den en scanning med MalwareBytes. Ellers skal du nok forsøge med noget andet software (HijackThis), men det er kun for "proffe", da man kan smadre ens system med det hvis man gør noget forkert :-)

    Og så vil jeg anbefale dig at gå over til en anden browser end (lorte) IE
    Vil prøve malwarebytes... Jeg er ikke prof så... Og gendanne magter jeg ikke...
    Bruger firefox..

  10. #30
    Senior Member Kaspernon's avatar
    Oprettet
    Nov 2013
    Lokation
    Vejle
    Indlæg
    18,808
    Jeg skal have skiftet mit grafikkort, det gamle ATI Radeon 4600 kan ikke rigtig følge med længere... Jeg skal ikke have noget stort fancy noget der kræver ekstra køling osv, men tænker på om der skulle være noget omkring mit styresystem måske, afinstallering af det gamle, eller noget andet jeg skal være opmærksom på, eller kan jeg overhovedet skifte over til et andet "mærke"..? Hvis det er kompatibel til mit windows, er det så ikke bare det..?

Regler for indlæg

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •